27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 26, 2012 21:57:01 GMT 2
Matthew tegi NY-s tõsiselt tööd, lükkas kõik võimalikud "liigutatavad" asjad nädala peale kokku ning sõitis Tree Hilli tagasi, seda küll ainult kaheks päevaks, aga seegi oli sobiv auk. Lennujaamast sõitis mees koju, viis enda mõned üksikud asjad ära ja tõi ka Rosie koju, kuna tal olid tunnid lõppenud ja mehel oli paar tundi vaba aega. Emaga natuke juttu puhunud, läks ta ta kooli juurde ja jäi parklasse enda auto juurde ootama. Matt teadis, et lõpuklassi õpilastel oli üldjuhul tunnid ikka viimase kellani ja seetõttu ta oskaski õigeks ajaks tulla. OT:Kinni
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 22:41:30 GMT 2
Kui kell viimase tunni lõppu märkis, astus üsnagi väsinud Daniela füüsika klassist välja ning jalutas otse joones enda kapi juurde. Mittevajalikud õpikud läksid kappi ja vajalikud kotti. Õnneks läks kott natuke kergemaks kui ta enne oli. Ja nüüd oli aeg koju jalutada ja õppima hakata. Vähemalt tüdruk arvas, et selline näeb välja tema tänane õhtu. Ta jalutas üsna omas mullis olles koolist välja, hakates endale juba kõrvaklappe pähe panema, kuid siis märkas ta midagi või parem kedagi, kes pani ta suule särava valge naeratuse. Peitnud klapid tagasi enda kotti, jalutas tüdruk üsna kiirel kõnnakul Matthew juurde, hoides juba kaugelt temaga silmsidet. Ta raputas uskumatusest enda pead, leiutades kergelt enda käsi. Mees pidi ju alles mitme päeva pärast tulema. Aga nüüd oli ta siin. Daniela oli nii õnnelik ja samas ka hämmeldunud, et ta ei pannud isegi tähele nende poole suunatud pilke, kui ta täiesti avalikult mehe huultele ühe kiire suudluse vajutas, enne kui enda käed ümber Matthew kaela asetas ja teda kallistas, peites enda näo mehe rinnale. Praegu ei saanud tüdruk küll aru, miks ta mehel endale aega palus anda. Ta igatses meest nagu hull. Aga see oli muidugi üks Dany vigadest. Ta armus sügavalt ja kiiresti ja siis kipus ta lõpetama murtud südamega.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 26, 2012 22:50:38 GMT 2
Matthew hoidis silmi õpilastel, kes hakkasid koolimajast välja voorima, et leida ühte tuttavat neiut. Näinud säravat silmapaari endale lähenemas, naeratas mees laialt ja ta ei märganudki uudishimu, mis nende ümber oli mõne hetke jooksul tekkinud. Põgus suudlus tuli Mattile üllatusena, sest ta arvas, et Dany tahtis aega võtta. Neiut tugevalt kallistanud, ütles ta lõpuks :"Lõuna, siis ma aitan sul õppida ja seejärel üks mõnus õhtu. Mis arvad?"
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 23:00:31 GMT 2
Daniela tõstis enda pead piisavalt, et mehele otsa vaadata. "Mulle meeldiks see," sõnas Daniela üsna vaiksel häälel, aga kuna nad nii lähestikku olid, siis ei olnud tal vajagi kõvemat häält teha. Lasnud vastumeelselt mehest lahti, astus ta temast sammukese eemale, märgates alles nüüd neid pilke. Ta tundis korraga, et see oli temast isekas niimoodi mehele kaela vajuda. Äkki Matt ei tahtnud temaga veel avalikkuse ette astuda. "Ja, Matt," lausus Dany, "mul ei ole rohkem aega vaja," sõnas ta kavalalt muiates. Mees sai ilmselt nende sõnade tähendusest aru küll.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 26, 2012 23:09:17 GMT 2
Matthew naeratas, tal oli kõik ära plaanitud. Selle pärast ei pidanud küll Dany muretsema, et millal Matt tahab kõike avalikustada, sellised asjad tulevad ise välja, mees ei ole küll mingi ütleja, ajakirjanikud olid vaikselt juba küsinud kommentaare. Kuulnud järgmist, naeratas mees veelgi laiemalt ja suudles tüdrukut õrnalt. "Suurepärane!" sõnas ta rõõmsalt ning eemaldus siis tüdruksõbrast ja avas talle autoukse, mille ta pärast ka sulges ning istus ise ka sisse. "Mis su lemmikkoht on lõunasöögi jaoks?" küsis mees ja sõitis juba parkimisplatsilt minema.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 23:21:24 GMT 2
See õrn suudlus oli justkui kinnitus sellele, et nad on nüüd tõesti koos. Kuigi kui aus olla, siis pigem hakkasid nad käima juba pärast seda suudlust rannas, sest vaevalt oli Matthew Tree Hillist lahkunud, kui Dany talle juba helistas ja sealt arenes asi muidugi kiiresti edasi sõnumitele jms. Istunud autosse, asetas tüdruk enda koti tagumisele istmele ning tõmbas automaatse liigutusega endale turvavöö peale. "Ma ei tea. Mul ei ole lemmikkohta. Ma tavaliselt lähen enda isude järgi," muigas Dany, "ja täna tahan ma...hmm...me võime minna Sycamore'i tänavasse. Seal on üks väike restoran, kus on vist minu lemmik smootied terves linnas. Ja muu söök on seal ka täitsa okey. Oled seal käinud?" Hinnad olid seal ka ühele õpilasele vägagi taskukohased ja eriti meeldisid näitsikule seal eraldi letis müüdavad cupcake'id, mis oli lihtsalt nii armsad, et neid ei raatsiks süüagi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 26, 2012 23:27:19 GMT 2
"Tean küll, see oli juba minu kooliajal olemas," muigas mees. "Aga sa enda vanematega rääkisid?" uuris Matthew, võttes suuna restorani poole. Tal oli plaanitud tüdrukule pisike üllatus hiljem, mis loodetavasti Danyle meeldis. Mees viis silmad hetkeks tee pealt pruunisilmsele iludusele, kuid jällegi vaatas ta teed. Ta tahtis ikka Daniela elusalt ja tervelt restorani viia.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 23:35:53 GMT 2
"Lahe. Kuigi kui sa seda nii ütled, siis jääb tunne nagu sa oleksid juba eriti vana," muigas Daniela. Alguses oli see vanusevahe tüdrukule justkui punase hüüumärgina otsa vaadanud, aga nüüd leiab ta, et see ei tohiks teda küll takistada. Vanus on kõigest number. Muud ei midagi. "Ei," sõnas tüdruk vaiksemalt kui tema eelmine jutt, "aga ma teen seda täna või lähipäevil. Ma luban." Kui aus olla, siis ta natuke kartis enda vanemate reaktsiooni. Kuigi samas ta leidis, et mida kauem ta viivitab seda enam on oht, et tema vanemad kuulevad seda kuskilt tänava pealt. Ja see ei oleks kena.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 26, 2012 23:41:08 GMT 2
"Kas see oleks neile suur šokk, kui ma täna end tutvustama läheksin?" küsis Matthew muigega. Muidugi kui nad kodus ikka on. Mees leidis, et see oleks kõige viisakam viis seda teha, varem või hiljem ta pidi Daniela vanematega kohtuma ja Matt ei tundnud mitte mingit hirmu selle ees. Vanusevahe oli üsna väike, mees austas igati Dany soove ja mõlemad meeldisid üksteisele. Probleemi polnud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2012 23:49:21 GMT 2
"Vaevalt see neile suurem šokk on kui see, kui ma neile ise seda räägin," lausus Daniela, "kui aus olla, siis täna on nad mõlemad isegi kodus." Siiski kahtles tüdruk, kas see on ikka hea idee. Samas kui Matt ise nendegea räägiks, siis jääks temast kindlasti vanematele teine mulje. Siis nad näeksid teda ehk nii nagu Dany näeb - lihtsalt ühe mehena, mitte kuulsusena. "Okei, teeme seda," sõnas tüdrk viimaks ning vaatas mehele otsa. Siis saab see asi tehtud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 27, 2012 11:49:09 GMT 2
Mees naeratas, hea, et see asi saab tehtud. "Aga millised nad on? Kas varem on sul poistega probleeme tekkinud?" küsis Matt muigega ja mõtles, et kas Dany üldse räägib talle kunagi enda eksidest? Ta oli ju nii tagasihoidlik selliste asjade suhtes. Matthew jõudis varsti soovitud tänavale ja parkis enda auto. Turvavöö pealt võtnud, astus ta autost välja ja avas jällegi tüdrukule ukse.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 12:15:20 GMT 2
"Nad ei ole väga ranged, kui sa seda silmas pead. Ma olen lihtsalt peres kõige noorem. Eks see juba ütleb nii mõndagi, aga mu paps on kindlasti kaitsvam ja ära imesta, kui ta sind küsimustega üle küllab. Mu ema...temaga saavad kõik hästu läbi," seletas tüdruk. Nad ei olnud tegelikult kunagi midagi tüdrukule väga otseselt keelanud. "Ma käisin ühe skeiteriga kunagi....noh, ei lõppeanud kõige paremini kui sind sõbrapäeva hommikul maha jäetakse. Aga ei, mul ei ole nendega probleeme olnud," sõnas tüdruk. Ta tõesti ei soovinud enda eksist väga rääkida, aga samas kui ta ei räägiks, siis jätaks see võibolla Mattile vale mulje. Kui auto seisma jäi, astus Daniela sealt välja ning jalutas Matthew kõrval restorani poole, sisenedes tema ees. Tõeline härrasmees tegi ikka ukse ka lahti. Dany vaatas korraks restoranis ringi ning jalutas siis ühe tühja laua juurde.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 27, 2012 12:27:56 GMT 2
"Ma siis üritan hästi paid poissi mängida," naeratas Matthew. Ta istus Danielaga lauda ning koheselt toodi neile menüüd. "Kuidas koolis edeneb?" uuris mees seejärel. Ta märkas, et tüdrukul oli enda charm bracelet randme peal ja mehele meenus, mis tal ostetud oli. Üks pisike charm sinna juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 21:53:12 GMT 2
"Ma soovitan sul lihtsalt sina ise olla. Mu papsile ei tasu väga pugeda ega läbilillede juttu rääkida. Talle sobib parem otsekohesus," lausus näitsik. Tegu oli siiski ärimehega. Ta peab tööl nii palju keerutama ja inimeste pugemisest läbi nägema, et kodus ootab ta pigem ausust. "Koolis on kõik ikka korras. Endiselt nerd. Midagi ei ole muutunud," muigas Dany, "aga Glee on lahe." Daniela võttis menüü kätte ning silmitses seda. Käeketti ei ole ta enda käe ümbert ära võtnudki. See jääbki sinna.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 27, 2012 22:06:19 GMT 2
Matt muigas pugemise peale, ta ei plaaninudki seda teha, lihtsalt kiusas Danielat. Ta vaatas menüüd ja leidis kohe, mida tellib. Kedagi ei tulnud veel tellimust võtma, seetõttu pani mees menüü tagasi lauale. "Seal on palju rahvast?" küsis Matthew. Tema kooliajal ei olnud gleed, oli ainult laulukoor ja toogi tüdrukutele.
|
|