|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 22:23:37 GMT 2
Daniela silmitses endiselt menüüd, sest tal läks alati restoranides enda valiku tegemisega kaua aega. Nüüd avaneb mehel ka võimalus selles veenduda. Tulevikus arvestagu sellega. "Meid ei ole väga palju....hetkel kaheksa, aga poole pealt liitumine ei ole keelatud," seletas tüdruk, hoides enda silmi rääkimise ajal menüül, kuid lause lõpus tõstis ta enda pruunid silmad mehele. "Muideks," muigas Dany, "ma leidsin netist selle klipi üles, kus sa laulsid. Ja see ei olnud üldse halb." Jah, ta oli tõesti netis mehe järel luuramas käinud. Seda aga põhiliselt sellepärast, et ta tahtis Matthew lauluhäält kuulda. Muu osas oli Dany otsustanud uudiseid vältima hakata, mis mehe kohta käivad.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 27, 2012 22:30:05 GMT 2
"Siis ilmselt päris paraja suurusega seltskond," arvas Matt, kuigi ta ei teadnud sellest eriti palju. "Eeeei," venitas Matthew naerdes ja kattis silmad käega. Lõpuks jälle Danielale otsa vaadanud, ohkas mees:"See on jube...Ja kohutav." Ta ei olnud klippi enam paar aastat tahtnud näha, kuna kohe hakkas piinlik. "Tead, et sind mainiti ühes kõmuajakirjas," lausus mees. "Nimigi välja otsitud ja puha," lisas Matt.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 22:42:54 GMT 2
"Mhm," noogutas Daniela, "saab ilusti kõigiga suhelda." Sellises väikeses grupis oli võimalik paremini läbi ka saada ilmselt. Vähem rahvast, vähem erinevaid arvamusi. Siiani oli kõik hästi sujunud. Dany leidis, et seal võeti kõik väga kiiresti omaks. "Ei oleeee," raputas tüdruk pead, hakates mehe reaktsiooni pärast naerma. Matthew nägi piinlikkust tundes veel armas välja kui muidu. Kuulnud aga mehe sõnu, vaatas tüdruk talle üsna tõsisel ilmel otsa. Ta asetas enda käe enda otsmikule, kuid muutis selle liigutuse sujuvalt hoopis enda tuka sättimiseks. Oijah...hakkab pihta. "Ja kas ma tahan üldse teada, mida seal räägiti?" küsis Dany, oodates mehelt ausat vastust.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 27, 2012 22:48:49 GMT 2
"Oeh...Sa oled võimatu," turtsatas Matt, kui Dany ikka tagasi ajas. "Mänedžer helistas ja rääkis. Seal ei olnud midagi hullu, lihtsalt oli nimi avaldatud, kuigi sellised asjad peaksid läbi minu inimeste käima ja lõõbiti minu kallal, et ma "vahetan" enda tüdruksõpru aina nooremate vastu välja," seletas mees. "Ma soovitan sul kõik sotsiaalvõrgustike sõbrakutsed üle vaadata ja väga loodan, et keegi ei hakka sulle mingeid nõmedaid kirju saatma," lisas Matt. Ta tundis end natuke halvasti, kuna eelmine tüdruk sai isegi ühe tapmisähvarduse, aga Matthew aitas selle kohe politseisse viia, kuna iial ei tea, kas arvuti taga on mõni hull või ainult 12-aastane tüdruk. Internetis on mehed mehed, naised mehed ja 11-aastased tüdrukud politseinikud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 23:06:23 GMT 2
Daniela ei olnud võimatu. Matt oli lihtsalt endast liiga halval arvamusel, kui see puudutas tema laulmist. "Nii et mind oli seal esitletud, kui sinu järgmist noort tüdrukut," sõnas näitsik rahulikult kõike läbi mõeldes. Varem või hiljem pidi see juhtuma. Tüdruk oleks pidanud sellega arvestama. Tundub, et koolikiusamine sai ilusti tema elus lõpetatud ja nüüd võib pihta hakata hoopis internetikiusamine. Tore. Loodetavasti ei hakka koolis suhtumine temasse muutuma. Sotsiaalvõrgustikus ei olnud Danielal õnneks üldse palju sõpru. Ainult kõige lähedasemad ja ta vaatab alati hoolega, keda ta lisab. Samas Twitteris on tal rohkem sellist rahvast, keda ta otseslt just ei tea. "Ma arvan, et ma saan hakkama," lausus Daniela, "ja kui ei saa, siis ma helistan sulle või midagi." Ta oli vaevalt jõudnud enda lause lõpetada, kui teenindaja nende tellimusi tuli võtma. Tüdruk tellis endale ühe marja-banaani smoothie ja kolmest lõhewrapist koosneva lõuna, mille juurde kuulus veel dipikaste ja natuke salatit. Tuleb üks tervislik lõuna.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 28, 2012 19:41:11 GMT 2
"Helista kohe, kui midagi negatiivset peaks tulema. Ja ära võta neid asju südamesse," lisas Matthew. Tema kohta oli internetis nii laimu kui ka kiitust. Alati oli vihkajaid. Matt andis enda tellimuse sisse, milleks oli üks mahl ja kanapraad. Ta ei olnud midagi pikalt söönud ja kõht oli üpris tühi.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 20:24:17 GMT 2
"Selles osas on mul palju praktikat, et mitte asju südamesse võtta," lausus Daniela, sest vastasel juhul teda ilmselt ei olekski siin. Või kui oleks, siis ilmselt väga madala enesehinnanguga ja muusikukarjäärist ta küll ei unistaks. "Kui kauaks sa jääd?" uuris tüdruk, vaadates mehele otsa. Kuna ta oli nii järsku tulnud, siis kartis tüdruk, et ilmselt peab ta ka sama järsku tagasi minema.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 29, 2012 20:57:45 GMT 2
"Miks?" küsis Matthew kulmukortsutusega. Talle ei meeldinud, et tüdruk oli sellega h a r j u n u d. "Ma lendan homme tagasi, aga plaanin kõik aja selleni sinuga veeta," naeratas mees ja lootis, et Danielale sobib selline lahendus. Ta pidi järgmisel õhtul olema tagasi NY-s, et ühel heategevusüritusel osaleda.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 21:15:25 GMT 2
"Ma arvan, et sa tead küll, milline keskkool on. Eriti kui sa oled pärit teisest riigist ja su inglise keeles on aktsent, sa oled vaikne ja võibolla natuke isegi häbelik, su hinded on ainult kõige paremad, sa riputad endast videosid üles, sest sa tead, kes sa oled ja kes sa olla tahad. Keskkool ei salli selliseid inimesi," sõnas Daniela, vaadates enda käe ümber olevat käeketi, mida ta enda teise käega näppis. Matthew oli ilmselt piisavalt tark, et üks ja üks kokku panna. Neelatanud kergelt, tõstis tüdruk enda pruunid silmad mehele. "Siis tuleb sellest ühest päevast võimalikult palju võtta," sõnas näitsik, "ja siis jääd sa pikemaks ajaks ära?" Või kavatsebki Matt nüüd hakata selliseid üllatusvisiite tegema? Ei noh, Danielale sobiks küll.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 29, 2012 21:21:02 GMT 2
"Ma ei saa nendest aru, nii imelist tüdrukut ei tohi kiusata," lausus Matthew tõsise ilmega, kuid naeratas seejärel. "Ja su aktsent on lihtsalt seksikas. Nad on kadedad," lisas mees kavala naeratusega. "Ma tulen tagasi loodetavasti paari nädala pärast. Aga naudime praegu seda, et me saame koos olla," ütles mees ja võttis tüdruku käest kinni. "Tead, mul on sulle üks asi ka toodud," mainis mees ja otsis välja enda rahakoti ning võttis sealt vahelt välja pisikese sametis punase koti, mille sees oli üks charm. See oli tilluke karu, mis oli kaetud tillukeste kristallidega. "Ma arvasin, et mängukaru oleks liiga...Tavaline," naeratas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 21:40:03 GMT 2
"Jah, noh...kiusati," kehitas tüdruk enda õlgu, "aga see aasta on kõik palju parem," kinnitas Daniela särava naeratusega, mis võis mehele kinnitada, et asjad ei ole enam sellised. Noogutanud Matthew sõnadele kaasa, otsustas tüdruk täna sellele mitte mõelda. Pärast tuleb nagunii jälle üks päeva korraga liikuma hakata. Kui mees näitsiku käest kinni võttis, vaatas Dany talle ootavalt otsa. Millest selline liigutus? "Oh, Matt, sa ei pea mulle...," hakkas neidis juba mehele vastu vaidlema, kuid sai siis endale ühe ilusa punase sametist kotikese. Ta raputas justkui mitte heakskiitvalt enda pead ning tegi siis kotikese lahti, lastes selle sisul endale käe peale kukkuda. Tegu oli armsa hõbedase karuga, mis sobis ilusti tema käeketi külge. "See on armas...ja sobib mu keti külge ilusti," naeratas Daniela ning pani selle kohe sinna kinni. See oli tõesti ilus kingitus ja lahedam kui mängukaru, aga tüdruk ei tahtnud, et mees talle nii palju kingitusi teeks. Hetkel oli neid küll kaks, aga siiski. Nii hakkavad veel inimesed mõtlema, et tüdruk ainult nende pärast temaga ongi. "Aitäh," lausus Daniela siiralt ning võttis mehe käest kinni.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 29, 2012 22:09:17 GMT 2
"Näed, ma tabasin charm-braceletiga kaks kärbest ühe hoobiga. Esiteks sain sulle armsa kingituse ja teiseks ei pea edaspidi väga mõtlema, mida sulle kinkida. Siia mahub veel palju charme," muigas Matthew. Ta tõstis tüdruku käe kõrgemale ja suudles seda. "My lady," lausus ta briti aktsendiga ja naeratas. Matt ei olnud pikalt nii õnnelik olnud ja seetõttu tahtiski ta Danielale parimat. Kingitused olid tehtud ikka mehe enda soovist, mitte kohustusest. Ettekandja tuli toitude ja jookidega.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 22:23:02 GMT 2
"Jaa, sa oled kaval," noogutas Daniela ning naeris siis õrnalt, "mis siis, et mina sulle üldse ütlesin, et see käekett on ilus. Ega sa seda mulle muidu ju ostnud ei oleks." Ja saigi mehe särava momendi kiirelt ümber lükata. Pool idee punkti läks tüdrukule endale. Kui Matt tüdruku kätt suudles, ilmus neidise näole kerge puna ja tema suu kaardus kiirelt säravaks valgeks naeratuseks. "Stseen mõnest filmist?" küsis näitsik, "kui sa nii palju näitled, kas sulle siis lõpuks need laused külge ei jää või?" Näitsik libistas enda käe sujuvalt mehe peost välja, kui ettekandija kohale ilmus ja taldrikuid lauale asetama hakkas, soovides neile hetk hiljem 'head isu'. Ja Danielale ei jäänud sugugi varjatuks teenindaja pilk, mis Matthew'd mõõtis.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 29, 2012 22:26:01 GMT 2
"Ehh, pisiasjad," muigas Matthew. "Ei, ei ole. Ma ei näitle praegu," raputas mees pead. Ta ei olnud iial mänginud britti, kuna selleks oli palju teisi näitlejaid. Inglismaal leidus neid tohutult. Matt tänas ettekandjat, kes pikalt neid vaatama jäi. Nojah, see oli tüüpiline reaktsioon. Mees lonksas kohe mahla, kuna kurk kuivas. "Head isu," soovis ta tüdrukule ja hakkas enda praadi hävitama.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 22:39:30 GMT 2
"Ahaah," sõnas tüdruk ning tõmbas siis smoothie endale lähemale, võttes kõrre enda huulte vahele ning võttes sealt paar mõnusalt värskendavat sõõmu. Võtnud kahvli ja noa kätte, hakkas tüdruk enda lõunasööki sööma. Tema kõht ei olnud nii metsikult tühi, sest ta oli koolis vahepeal ju ka söönud. Aga toit oli isuäratav ja seega kaob see ilmselt üsna pea neidise kõhtu. "Sa küsisid enne, kas minu vanemad teavad meist, aga sinu perekond?" küsis Daniela, sest Hunter teda koolis küll teisiti ei vaata ja räägivad nad endiselt sama vähe või palju.
|
|