27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 11, 2012 19:00:52 GMT 2
"On," noogutas Matthew naeratusega ja lasi end voodile selini ning Dany jäi ta peale lebama. "Loomulikku ilu on ikka sulle väga heldekäeliselt jagatud," muigas mees. Ta jumaldas tüdruku tumepruune silmi, mis olid niivõrd soojad ja sõbralikud, aga samas ka uudishimulikud. Mees mängis neiu juustega, mis olid väga pikad.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 19:12:40 GMT 2
"Kas keegi on väga väsinud või?" küsis tüdruk, kui Matthew end voodile pikali lasi, mille tagajärjel tüdruk end tema pealt leidis. Ta sättis enda asendit natuke mugavamaks, kuid ei ta ei roninud siiski tema pealt maha, sest nii oli täitsa mugav. "Palun lõpeta," naeris tüdruk, kui mees endiselt tema ilust rääkis, "muidu ma hakkangi varsti arvama, et sa minuga ainult sellepärast olla tahad, et ma sinu kõrval ilusana välja näen."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 17, 2012 12:36:32 GMT 2
"Natukene," sõnas Matthew. "Ei, ma ei ole sinuga sellepärast, et enda kõrval mõnda iluasjakest omada. Selline jobu ma nüüd ka ei ole," naeratas mees. "Sa oled ka tark, intelligentne, sõbralik ja südamlik inimene," lisas Matt. Talle meeldis teha komplimente Danielale, sest oli armas vaadata, kuidas Dany üritas aeg-ajalt häbelikult kõike tagasi ajada, põsed endal õhetamas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 14:46:38 GMT 2
"Siis sa peaksid puhkama," lausus tüdruk, "nüüd ma tunnen ennast süüdi, et sa pärast pikka New Yorgis olemist siia tuled ja isegi puhata ei saa, sest sa oled minuga." Daniela manas enda näole hetkeks suure mossnäo, kuid muigas siis lõbusalt, kuuldes Matthew edasisi sõnu. "Sulle kohe ikka meeldib..." raputas tüdruk enda pead ja suudles mehe huuli.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 17, 2012 14:55:16 GMT 2
"Ega ma nüüd n i i väsinud ka ei ole," ütles Matthew ja naeratas. Dany mossitus, mis sama kiirelt kadus kui tekkis, pani mehe ainult lõbusalt turtsatama. Suudlus tekitas Matthew näole rahuloleva muige ja ta suudles tüdrukut vastu, hoides neiut enda embuses. Käed hakkasid tahest tahtma ise ringi rändama.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 15:03:31 GMT 2
Maailmas ei ole paremat tunnet kui see, kui inimene, kelle vastu sul on tugevad tunded, sinu suudlusele vastab. Dany tundis, kuidas mehe käed tema kehal ringi hakkasid rändama, kuid hetkel ei pööranud ta sellele nii suurt tähelepanu, kuigi see tekitas mõnusa tunde tema nahale, missiis et mehe käte ja tema naha vahel oli paras riidekiht. "Seda me veel vaatame kui väsinud sa oled siis, kui sa mul siin magama jääd," muigas tüdruk lõbusalt turtsatades, kui ta hetkeks nende vahelise suudluse lõpetas.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 17, 2012 15:16:59 GMT 2
Matthew jumaldas tüdruku huultega tantsimist, see pani kõik mõtted vaikima ja lõõgastas pinges keha. Käed hiilisid Dany pluusi alla ja peatusid seal mõneks hetkeks. "Ära lase mul siis uinuda," vastas mees naeratusega ja suudles uuesti Danielat. Matt olekski võinud jääda sinna oma terveks ülejäänud eluks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 15:35:56 GMT 2
Daniela jõudis vaid korraks muiata ja siis võis ta juba tunda mehe pehmeid huuli enda omadel. Mehe kergelt torkiv õrn habe pani tüdruku naha kihelema ja tekitas temas külmavärinaid. Tundnud, kuidas mehe käed tema kleidi alla liikusid, kangestus tüdruk hetkeks, kuid ei öelnud midagi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 17, 2012 15:50:07 GMT 2
Matthew tundis, kuidas järsku neiu huuled peatusid, aga mitte selleks, et midagi öelda. "Kõik korras?" uuris mees ja vaatas Dany tumepruunidesse silmadesse, mis peegeldasid Matthewle ta enda nägu. Dany oli sellise ilmega, nagu oleks talle midagi just meenunud ja see oli vaja kiirelt ära teha.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 17:23:43 GMT 2
"Jah... ma lihtsalt... vahet pole..." sõnas tüdruk ning raputas viimaks enda pead samas kui tema süda peksis sees nagu segane. Ime, et varsti rinnust välja ei karga. "Mmmis sa muidu veel täna teha tahtsid?" uuris Daniela, libistades end samal ajal ettevaatlikult mehe pealt maha, sättides end voodi servale istuma. Ta kohendas enda juukseid ja riideid ning vaatas siis Mattile otsa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 17, 2012 17:42:55 GMT 2
"Räägi," palus mees. Midagi ikka oli lahti, et Dany järsku mehe pealt maha ronis ja jäi voodile istuma. "Su kodutöö on millalgi vaja ära teha," ütles Matt, ajades end istukile ja lootes, et Danielle räägib talle, milles asi. Jama, kui nad ei saa omavahel avatult suhelda.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 18:19:38 GMT 2
"Seal ei ole midagi rääkida," lausus tüdruk, "ma tundsin ennast lihtsalt natuke ebamugavalt." Daniela neelatas ning nihkus mehele lähemale. "Mulle meeldib sind suudelda ja mulle meeldivad sinu käed ümber minu, aga hetkel oli see mulle natuke hirmutav... tunda sinu käsi enda kleidi alla. Ja ma ei ole eilane, ma tean, kuhu asjad sealt tihti edasi lähevad," rääkis tüdruk tasel häälel, hoides mehe kätt enda pihus ning hoides sellel enda sügavpruune silmi, "ma ei ole selleks valmis ja ma ei ole üldse.... kunagi.... kellegagi nii kaugele läinud." Matt saab aru küll, mida näitsik öelda tahab. Võibolla ta hindas hetkelist olukorda üle võibolla mitte, aga igatahes oli see talle ehmatav. "Ja mu kodutöödega ei ole kiiret. Ma saan nendega ise ka hakkama," lisas Daniela, tõstes enda silmad tagasi mehele.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 17, 2012 18:34:03 GMT 2
Matthew kuulas ausat ülestunnistust ja millegipärast sisetunne juba ütles, et tegu võib olla millegi selisega. Mees pani käed ümber Daniela ja surus pealaele ühe suudluse. "Ära muretse," lausus Matt. Ta ei olnud mõni nupust nikastanud, kes suruks enda tüdrukule peale midagi, mida ta ei taha. Mees sai Danyst aru. "Aga su kodutööd on vaja siiski varem või hiljem ära teha ja ma ei taha, et kui sa jõuad koju, pead hakkama õppima," lausus Matthew.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 18:43:38 GMT 2
Tundes mehe huuli enda pealael, sulges tüdruk enda silmad ning kallistas Matti tugevalt vastu. Vähemalt on see asi nende vahel selge ja ära räägitud. Muidu olekski see nende vahele rippuma jäänud. Ja tegelikult andis see Danielale kindlust juurde, et tea teadis, et Matthew teab sellest. "Teeme siis, kui sa ei karda minu kõrval liiga rumal näida, sest sa käisid keskkoolis siiski mitu aastat tagasi," üritas tüdruk nende meeleolu jälle natuke rõõmsamaks muuta. Ta vajutas mehe põsele ühe musi ning jalutas siis ukse juurde, kuhu ta enda koti enne pani. Jõudnud voodi juurde tagasi, viskas ta ennast sinna kõhuli. Dani võttis kõige pealt päeviku voodile ning vaatas, mis tal õppida on. "Niii....füüsikas peame kolm ülesannet ära lahendama ja keemias on vaja töövihikut teha. Kirjanduses raamat, aga see on mul juba läbi. Seega, millest alustame?" küsis tüdruk, vaadates mehele otsa.
|
|