27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 10, 2012 11:48:00 GMT 2
Matthew arvaski, et Hector tahtis rääkida Danyst. "Ma tean, et mul pole meedias kõige parem maine suhete osas, aga see aeg on läbi. Ma olen eda vabadusejanu rahuldanud ja otsin nüüd just püsisuhet ja Danyga kõik lihsalt juhtus. Ma üritan igal võimalikul vabal hetkel Tree Hillis käia ja Dany võiks ka mõnel nädalavahetusel mul NY-s külas käia, kui see teile sobib. Me saame palju ka telefonitsi suhelda," seletas mees. Ta ei tahtnud tüdrukust enda varasemate vigade pärast ilma jääda.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 12:42:09 GMT 2
"Ja sa arvad, et Daniela on selleks püsisuhteks see õige?" küsis mees."Kui see kõik lihtsalt juhtus, siis võib see ju sama hästi ka lihtsalt kaduda," lausus mees, asetades käed rinnale risti, ja toetas enda keharaskuse ühele jalale. Tal ei olnud kavas panna Matthew'd loobuma sellest suhtest, vaid ta tahtis näha, et mees võtab seda kõike tõsiselt, ega mõtle, et Dany on lihtsalt üks vahepeatus. "Nagu näha, siis olete sellele juba mõelnud, kuidas selle pikamaasuhtega hakkama saada," sõnas mees pisut heakskiitvamalt noogutades. "Aga, kas sa oled ka mõelnud sellele, kuidas meedia sellesse suhtub ja kuidas Dany selle kõigega hakkama saab. Ta võib öelda ju, et kõik on korras, aga ma tean enda tütart. Ta pigem kirjutab või paneb enda tunded muusikasse. Dany ei tule naljalt sellistest asjadest rääkima," seletas Hector.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 10, 2012 20:48:03 GMT 2
"Selle lihtsalt juhtumise all pean ma rohkem silmas, et kõik tekkis kuidagi loomulikult. Muidugi on oht, et meil läheb millalgi suhe lõhki, aga nii ei saa elada, kui pidevalt muretseda juhtumata asjade pärast," arvas Matthew. "Ma olen enda välissuhetega tegelevale inimese andnud kindla korralduse, et Danielast on antud ainult üks kommentaar ja ainult seda võib kasutada," lisas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 20:59:04 GMT 2
"Selles suhtes on sul õigus, aga lapsevanemana mõtled sa ikkagi selliste asjade peale," lausus Hector, silmitsedes meest, kes käis tema pisitütrega. Kuigi mees seda välja ei näidanud, tähendas talle see palju, et Matt isiklikult Daniela vanematega kohtuma oli tulnud. "Ja see kommentaar oleks?" esitas Hector kohe küsimuse, kui näitleja enda lause lõpetanud oli. "Ma ei hakka muidugi teie kahe suhtesse sekkuma, sest Dani on piisavalt vana, et teada, mida ta tahab," sõnas mees, "aga ma siiski hoian teie suhtel silma peal."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 10, 2012 21:11:52 GMT 2
"Ma kujutan seda tunnet isegi ette, sest mul on 7-aastane õeraas, kelle heaolu pärast olen ma alati seismas," naeratas Matthew. Tundus, et Hector juba oli leebunud. "Enamus ajakirjad on kajastanud seda järgmiselt:" Matthew enda sõnul on ta Danielas leidnud targa, hooliva ja ilusa neiu"," ütles Sommers. Ta oli ainult selle lühikese lause kasutamiseks andnud, kuna see peaks ajakirjanike huvi kasvõi pisutki rahuldama.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 21:49:33 GMT 2
See lause tõstis kindlasti Matthew mehe silmis pisut kõrgemale, sest kui ta viitsib enda väikese õega tegeleda, siis hoolivust peaks temas olema. Ja hoolivus süstib kindlasti inimesse ka usaldust. "Väga tore. Ma leian, et mida vähem nad hetkel teavad seda parem," oli Hector arvamusel. "Sa mainisid, et Daniela võiks vahel ka sulle New Yorki külla tulla," kordas mees Matti sõnu pisut muudetud kujul, "kas sa ei arva, et ajakirjandus lendaks nii temale kui ka sinule peale, sest vaevalt te ainult kuskil siseruumides püsiksite."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 10, 2012 21:52:39 GMT 2
"Kindlasti võib mõni pilt lekkida ajakirjandusse, aga ega ajakirjanikud ei käi mööda tänavaid lugusid pastakast välja imemas, ikka fotograafid sisustavad nii aega. Kui mõni pilt ilmubki, siis ma ei usu, et seal oleks midagi negatiivset juures. Pealegi võin vajadusel ihukaitsjad rakkesse panna," rääkis Matthew. Tal läks ikka aeg-ajalt ühe firma teeneid vaja, kes pakkusid ihukaitset.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 22:05:45 GMT 2
"Minu poolest võib Daniela mõnikord New Yorki sõita, aga sellisel juhul tahan ma kindel olla, et tal on seal turvaline," lausus Hector, "ihukaitsjad ja muu selline jäägu siiski tema enda valida." Mees mõtles mõnda aega vaikides ning vaatas Mattile otsa. Viimaks ulatas ta näitlejale enda parema käe, "ma loodan, et sa teed ta õnnelikuks ega pane mind kahetsema seda, et ma seda suhet siin ja praegu ei lõpeta."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 10, 2012 22:11:18 GMT 2
"Tal on seal turvaline, ma luban," noogutas Matthew. Surunud uuesti Hectori kätt, jäid viimased sõnad meest häirima, aga ta ei soovinud praegu vaidlusesse laskuda, sest see tekitaks pigem kahju kui kasu. "Kas see on okei, et ma lähen nüüd Danyga välja?" küsis Matt.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 22:18:50 GMT 2
"Mina teid küll keelama ei hakka," lausus Hector, "minul pole selle vastu midagi nii kaua, kui sa ta viisakal ajal tagasi tood." Vaadanud veel korra mehele otsa, noogutas ta kergelt ning liikus siis kööki tagasi, kus Daniela ja tema ema laua taga istusid ja juttu puhusid. Kui mehed ruumi astusid, tõstsid ema ja tütar enda pilgud neile. Dany üritas kohe midagi Matthew pilgust välja lugeda. Tema isa tundus üsna rahulik, kuid siiski kuidagi kahtlev.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 10, 2012 22:32:15 GMT 2
"Teiega oli meeldiv kohtuda," lausus mees naeratusega Dany vanematele ja vaatas seejärel tüdruku poole, kelle silmist peegeldus ootus. "Ma toon ta õigel ajal koju, et Dany homme ikka ilusti kooli jõuaks," lisas Matthew ja pakkus Danielle'le enda kätt. Nüüd oli vaja õppida kõik ära ja siis sai minna näiteks bowlingut mängima.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 22:50:24 GMT 2
Uu, mees oli päris viisakas. Tundub, et jutuajamine õnnestus. Kas tüdruk muretses siis ilmaasjata? Daniela andis enda emale ühe kallistuse ning tõusis laua tagant püsti. Tema isa sai ühe põsemusi ja siis võttis ta Matthew käest kinni, jäädes tema kõrvale seisma. Öelnud enda vanematele 'tsau', liikus ta koos Mattiga tagasi esikusse. "Kuhu me läheme üldse?" küsis Daniela.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 10, 2012 22:52:43 GMT 2
"Me võime minna ühte ilusasse kohta," muigas Matt, andmata midagi ära. That would spoil the surprise. Õues oli vaikselt hakanud vihma tibutama. "Õnneks on see siseruumis," lisas mees. "Head aega!" sõnas Matthew Dany vanematele, kui oli uuesti riides ja valmis lahkuma. Ta ootas tüdruku ära ning läks koos neiuga autosse ning hakkas sõitma.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 10, 2012 22:59:50 GMT 2
"See ütleb mulle niii palju," sõnas tüdruk irooniliselt, ise lõbusalt naerdes. Seekord pani Dany endale mantli ka selga, sest väljas oli juba jahedam ja enne oli ta ainult ühe õhukese kardigani peal olnud. Lahkunud majast ja istunud taas sellesse juba tuttavasse autosse, tõmbas neidis endale turvavöö peale. "Ma loodan, et mu isa midagi väga hullu ei teinud või öelnud," lausus Daniela, viies enda pruunid silmad mehele, oodates temalt justkui kerget ülevaadet sellest, mida Hector talle üldse rääkis.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 10, 2012 23:18:35 GMT 2
"Hector on tavaline kaitsev isa, muud midagi," naeratas Matthew. Seekordne sõit ei olnud üldse pikk, vaid kestis nii 3-4 minutit. Nad peatusid hotelli ees, kus Mattil oli pidevalt üks tuba kinni, kuna tal tuli aeg-ajalt kodus olles soov istuda paar tundi suurepärase vaatega toas ja joonistada vaikuses.
|
|