|
Post by Deleted on Nov 5, 2012 22:58:12 GMT 2
"See on kena sinust," lausus Daniela. Alles siin ja just praegu tajus tüdruk seda, et ta ei käi mõne keskkooli poisikesega, vaid tõesti mehega. Ja see oli korraga meeldiv ja ärevust tekitav tunne. Tundnud mehe huuli enda omadel, asetas näitsik enda ühe käe Matthew põsele, et teda paremini suudelda. See oli lihtsalt suurepärane tunne ja pani Dany kõhus tõesti liblikad lendama. Nii seda vist kutsutakse? "Ole ettevaatlik, võib sõltuvust tekitada," muigas tüdruk, lausudes need sõnad tasasel häälel. Ta istus korralikult enda istmele ning jälgis lihtsalt Matti enda silmadega.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 7, 2012 20:28:41 GMT 2
Tegu oligi mehega, kes oli siiski mõne asja puhul veel päris poisike. "Sa oled mu narkootikum," oli Matthew kindel ja hakkas autot käivitama, kuid mõtles ümber ning nõjatus uuesti paremale ja suudles tüdrukut uuesti, tundes särinat enda ja Dany vahel. Lõpuks suutnud magusatest huultest eemalduda, hakkas Matthew Daniela poole sõitma.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2012 21:37:08 GMT 2
Mehe sõnad panid tüdruku õrnalt naeratama ja kergelt õhetama. Ja koheselt meenusid talle ka lualusõnad - your love is my drug. Tundub, et Kesha tundis ka kunagi midagi sellist nagu nemad kaks siin ja praegu. Teine suudlus tuli tüdrukule ootamatult, kuid ta ei jätnud sellele siiski vastamata. Ta nautis seda sama palju kui Matthew. "Kuule, kas sul lemmiklaul ka on?" uuris tüdruk korraga. Musikaalse inimesena teda tõesti huvitas see.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 7, 2012 22:01:16 GMT 2
"Jason Mrazi Life Is Wonfderful," tuli vastus kiirelt. Talle meeldis kuulata sellist sõnademängu koos huvitava meloodiaga. "Ja sinul?" uuris mees. Millegipärast oli Matt kindel, et Daniela muusikamaitse on üsna sarnane, aga ta võis eksida.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2012 22:29:17 GMT 2
"Jason Mraz tõesti?" küsis Daniela üle, olles pisut üllatunud, sest millegi pärast ei oodanud ta mehelt sellist vastust. "Ta on alati mulle eeskujuks olnud, aga lemmiklaul... ma ei oskagi sellele vastata," kehitas tüdruk enda õlgu. Talle meeldisid paljud artistid ja paljud laulud. Raske oli ainult ühte välja valida. "Ma jään sulle selle vastuse praegu võlgu, aga küll ma selle kunagi välja nuputan," lausus tüdruk, vaadates mehele paljulubaval naeratusel otsa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 7, 2012 22:45:08 GMT 2
"Jaah," venitas Matt. "Mis selles nii üllatavat on?" uuris mees. "Keda sa tahaks näha esinemas?" küsis Matthew seejärel. Ta ise üritas nii paljudel kontsertidel käia, kui võimalik, aga viimasel ajal ei olnud eriti palju aega selleks olnud. Suvel tuli tekitada paar kuud vaba aega, kus saaks perega olla ja ka ise puhata.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2012 23:02:16 GMT 2
"Ma ei tea. Ju ma arvasin, et sa kuulad teistsugust muusikat," lausus tüdruk õlgu kehitades. Tavaliselt ju kui sa vaatad inimest, siis sul võib tekkide ettekujutus, millist muuskat ta kuulab. Ja ettekujutas Matthew muusikast ei läinud lihtsalt mehe enda öelduga kokku. "Jason Mraz oleks kindlasti üks, aga ma ei teagi... Norah Jones ja võibolla isegi Kelly Clarkson ja miks mitte Nickelback. Adele oleks ka kindlasti võimas või siis JessieJ. Ja ilmselt tänapäeva noored ei saa ju ka ilmse Taylor Swifti ja Katy Perryta," rääkis neidis, silmitsedes autoaknast mööduvat linna.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 7, 2012 23:21:58 GMT 2
"Norah Jones on ka mõnus," noogutas Matthew. Ta jõudis juba Daniela maja ette ja parkis auto sissesõiduteele. "Niisiis, oled valmis?" küsis ta muigega, kuigi seda küsimust oleks hoopis Dany pidanud tema käest küsima. Matt tundis mingit kerget närvi, aga mitte midagi muud. Ta võttis seda ühe kohtumisena.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2012 23:37:34 GMT 2
"Kui sina oled," lausus tüdruk ning vabastas end turvavööst. Ta võttis tagumiselt istmelt enda koolikoti ning asetas rihma üle õla. Ta vaatas veel korraks mehele otsa ja avas siis ukse, astudes hetk hiljem autost välja. Lükanud auto ukse kinni, ootas ta kuni mees ka välja jõudis ning sammus siis ukse juurde. Kuna vanemad pidid kodus olemas, siis ei hakanud ta enda võtmeid kuskilt otsimagi, vaid asetas lihtsalt käe lingile ja lükkas ukse lahti. Astunud majja sisse, ootas ta kuni Matt ka majas oli ning tõmbas siis ukse kinni. "Madre, padre - say casero!" hõikas tüdruk, eemaldades samal ajal enda saapaid, olles koti eelnevalt juba teisele korrusele viiva trepi alumisele astmele asetanud. Peagi oli elutoa poolt kuulda samme ning neidis vaatas Mattile otsa, et temalt natuke enesekindlust ammutada. "Me gustaría que conozcas a mi novio," sõnas näitsik, kui tema ema ja isa nende nägemispiirkonda jõudsid. "Mu ema Esmeralda ja isa Hector. See on Matt," lausus Daniela nüüd taas inglise keeles, kuigi kui vaadata tema vanemate nägusid, siis nad juba teadsid, kes ta oli. Neile ei jõudnud vist kõik veel päris täpselt kohale. EI juhtu just iga päev, et mõni kuulsus Jimenezte majja siseneks.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 7, 2012 23:44:43 GMT 2
Matthew astus majja ja võttis lillekimbu autost kaasa. Ukse enda järel kinni pannud, kuulas ta, kuidas Dany hakkas soravas hispaania keeles rääkima. Matt võttis saapad jalast ja läks tüdruku juurde. Ta naeratas vanematele ning tervitas neid ühe 'holaga'. Midagi oli keskkoolist vähemalt meelde jäänud. Ulatanud lilled üle Dany emale, tutvustas Matthew end ning surus mõlema kätt. Isa paistis mõõtvat Matthewd kindla pilguga, kuid näitleja ei lasknud end sellest häirida.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2012 23:54:16 GMT 2
Daniela jälgis enda vanemaid rohkem, kui Matti, sest tema vanematest olenes siiski üsna palju. Tema ema tundus olevat pisut üllatunud, aga nagu neidis arvanud oli, siis lilled talle meeldisid ja need panid ta juba kergelt naeratama ja meest sõbralikuma ilmega vaatama. Mis puutus Hectorisse, siis tema pilk nii sõbralik ei olnud, kuigi ei saanud ka öelda, et ta otseselt midagi öelnud või teinud oleks. "Ma tegin just vahvleid ja teed - äkki tulete ja istute meiega natuke?" tegi Esmeralda kohe pakkumise. Dany vaatas Matthew poole. Nad olid ju just kõhud täis söönud. Oleks pidanud sellele varem mõtlema. Tüdruk tegi emale selgeks, et nad olid just söömas käinud ning seega leppis ta lihtsalt sellega, et nad nendega natukeseks ühinevad. Esmeralda suundus koos lilledega köögi poole ning Daniela viipas mehele, et tema ka läheks. Seejärel pöördus ta ise enda isa poole ning hakkas hispaania keeles rääkima...
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 7, 2012 23:58:41 GMT 2
Mees keeldus viisakalt pakkumisest ja Dany selgitas kõik ka kiirelt ära. Matthew liikus Esmeraldaga kööki, kuid talle ei jäänud märkamata, et Hectori pilk oli äärmiselt tõsine. Köögis pakkus Dany ema kohe kohvi-teed ja Matt tundis, et oleks ebaviisakas kõigest keelduda ning nõustus tassi teega. Kohe pani naine veekeetja tööle ning nad hakkasid tasapisi suhtlema.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 0:15:30 GMT 2
Daniela ja tema isa jutuajamine kulges üsna rahulikult. Hector uuris, kui tõsine see asi on ja kui kaua see juba kestud on ja kõik muu selline. Tüdruk andis isale võimalikult täpsed ja ausad vastused ja õnneks jäi ta nendega enamvähem rahule, kuid ütles, et tahab Matthewga ise rääkida. Selle peale tüdruk küll neelatas üsna tugevalt, kuid noogutas. Peagi astusid nad kööki, kus mõlemad jäid huviga kuulama Matthew ja Esmeralda vestlust. Kas Matthew sai kõigiga nii kiiresti jutu peale? Dani istus mehe kõrvale ning naeratas talle justkui märguandeks, et Hectoriga läksid asjad täitsa hästi. Kui tema vanemad oma vahel midagi rääkima hakkasid, kummardus Dany näitlejale lähemale ning ütles talle, et Hector soovib temaga hiljem rääkida.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 8, 2012 0:21:01 GMT 2
Matthew oli rääkinud mõned minutid Dany emaga, kui Hector ja Dany liitusid. Naeratus kinnitas mehele, et kõik läks hästi. Oi jah, see rääkimine kõlas küll pisut kurjakuulutavana, aga tuli oodata ja vaadata, mis juhtub. Umbes 15 minuti pärast oli Matt enda teetassiga lõpetanud ja Hector viipas talle. Läinud Dany isaga eemale, jäi Matthew kuulama, mida ta käest küsitakse ja nõutakse.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 21:38:50 GMT 2
Daniela oli köögis rohkem kuulaja rollis, lastes enda emal ja isal rohkem Mattiga vestelda. Oli kogu ülastuse mõte ju selles, et nad saaksid mehest mingigi ettekujutuse ja pooldaksid nende suhet, sest tüdruk oli siiski veel õpilane ja Matthew juba oma elu elav täiskasvanu. Kui Matthew ja Hector eemale jalutasid, aitas Dany emal köögis nõusi pesta ja üldse ruumi korrastada. Ja kui ta sellega ühele poole sai, siis otsustas ta ikkagi ühe vahvli ära süüa. Ta valas sinna peale natuke sulatatud šokolaadi ning lasi aga heal maitsta, rääkides samal ajal emaga. Ja ülla-ülla, kellest jutt käis.
"Ma arvan, et sa mõistad mu kahtlusi selle suhte osas? Daniela on siiski minu väike tüdruk ja ma ei taha näha teda haiget saamas," lausus Hector alustuseks, hoides enda tumedaid silmi mehel. Kusjuures need olid üsna sarnased Daniela omadele. "Ma ei hakka isegi varjama seda, et mulle ei meeldi mõte sellest, et mu noorim laps käib endast mitu aastat venama mehega, kes kõigele lisaks on Hollywoodi kuulsus, kellel minu teada ei ole veel naiste osas kõige paremat kuulsust," rääkis mees ilma keerutamata ja väga otse. "Ma tahaksin sinu suust kuulda, mida sa täpsemalt siin üritad, sest kuidas te täpselt mõtlete seda suhet tööle panna? Sina oled pidevalt nagu nii linnast eemal. Sina oled sellega võibolla harjunud, aga Daniela on siiski veel noor ja kui ta on armunud, siis vajab ta armastust iga päev, mida sina talle aga pakkuda ei saa. Kas sa ei leia, et see suhe teeb talle rohkem kahju kui kasu? Sinu igatsemine ainult muserdaks teda," jätkas Hector, rääkides täpselt enda muredest ja kahtlustest. Ja ta ootas, et Matthew on temaga sama aus.
|
|