|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 21:40:31 GMT 2
"Ja sa arvad, et minu pidudel ei saa lõbutseda ja ennast lõdvaks lasta?" küsis tüdruk kergitades enda kulme. Nad olid ikka nii erinevad Chadiga. Ühel on elukogemust rohkem kui küllaga. Teine pole veel korralikult elama hakanudki. Samuti peavad nad ilmselgelt erinevaid asju lõbusaks. "No, oma keha ma just ei häbene ja liikuda osakan ma ka. Seega ei peaks vist probleemi olema," lausus Jill ning turtsatas selle peale, et Chad üldse sellise küsimuse oli esitanud. Aga samas kõik tüdrukud ei tantsinud. Mõni isegi väitis, et talle ei meeldigi tantsida. "Ah, et romantiline tüüp. Imelikul kombel on jutud sinu kohta natuke teisest killast, aga ära muretse. Ma jätan need kõrvale ja lasen sul endal end mulle tutvustada," lubas Serah.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 21:50:48 GMT 2
"Selle kirjelduse põhjal ma ei teagi, mida mõelda. Kuna ma pole ise kunagi taolistele pidudele sattunud, peaksin üldse vait olema," vastas Chad õlgu kehitades. Äkki oli see tõesti lõbusam kui välja paistis, aga seda ei saa C ilmselt kunagi teada, kui ta ise sinna ei lähe. "Väga hea. Ma mõtlesin siin vahepeal, et kui klubi sinu jaoks nii võõras koht on, siis äkki muudaks selle vähem võõraks? Tuleksid mõni õhtu minuga?" küsis noormees, jäädes ootuärevalt Jillile otsa vaatama. Ta ei imestaks, kui tüdruk keelduks, aga proovida ju tasus. Võib-olla tal koguni veab ning Jill jääb nõusse. "Olgu, sellega olen täiesti nõus, et minust linnas igasuguseid jutte räägitakse, aga need inimesed ei tea, kes ma tegelikult olen... Ega ka mitte seda, miks ma just niimoodi käitun. See on tegelikult üldse isiklikum teema ning ma kahtlen, kas tahaksid seda kuulda," rääkis Chad, ilme mõtlikum kui tavaliselt.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 22:14:18 GMT 2
Jill oli mõnda aega vait ja pööras pea enda ette, kui noormees talle nüüd reaalse klubikutse andis. Ilmselt tuleb tal sellega seoses natuke enda vanematega rääkida ja neile sada lubadust anda, aga idee poolest võik see ju isegi töötada. Ema üle näitsik väga ei muretsenud, pigem oli see isa. Kui tal õnnestuks ema nõusse saada, siis koos moosivad nad ka isa ära. "Okey, ma tulen - iga päev midagi uut?" tõstis tüdruk viimaks enda rohelised silmad Chadile, "aga nagu sa juba oletada võid, siis ma pean naaatukene enda vanematega rääkima," muigas Jill. Aga kuna ta juba poisile vastuse andis, siis ilmselt tuleb ta ka kohale, sest see on ka siiski omamoodi lubadus ja lubadusi ei tohi murda, õigus? "Täpselt minu mõtted," noogutas tüdruk, "ma võin kõike kuulata, kui sa ise rääkida tahad," kehitas Serah enda õlgu. Ta on harjunud kuulama.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 22:52:04 GMT 2
Chad ei teadnud, mida Jilli vaikimisest oodata, kuni neidis talle lõpuks nõusoleku andis. Kutt ei uskunud ise ka oma kõrvu, aga talle meeldis mõte sellest klubiõhtust. "Ma usun jah, et ilma nende nõusolekuta pole sul võimalik kuskile tulla. Aga kui sa minu jutuks võtad, kahtlen, kas nad lubaksid," jäi Chad korraks idee negatiivsemale küljele mõtlema. Jill ei ole sellist tüüpi tüdruk, kes oma vanemate keelule vastu astuks. Üks võimalus oleks muidugi ise Jilli isaga sellest juttu teha, aga vaevalt sellestki abi oleks, kui neil tema kohta teatud eelarvamused on. Kuuldes, et tüdruk on nõus tema juttu kuulama, hakkas Chad rääkima. "Paar aastat tagasi ühel suvel kohtasin üht tüdrukut. Juba esimesel päeval, kui teda nägin, sain aru, et tema võikski olla minu jaoks õige. Meil oli imeline suvi ja aboluutselt kõik tundus olevat nagu kõige imalamas romantilises filmis, kuni ta oma asjad kokku pani ja Tree Hillist kadus. Enne seda oli meil muidugi üks suur tüli ka. Mõlemad saime teineteisest valesti aru ja nii ta läks... Ma pole enam kunagi kedagi temasarnast leidnud ja arvatavasi ei leiagi. Seega... miks keelata endale lõbutsemist?" Lõpetanud oma jutu, viis Chad pilgu kaugustesse ning jäi ootama, mida näitsik selle peale ütleb.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 23:11:05 GMT 2
"Küll ma juba oskan nendega rääkida. Ära sa selle pärast muretse," lausus Jill, "vaata, et sa ise ümber ei mõtle - äkki sa ikka ei taha pastori tütrega kluppi minna?" muigas tüdruk. Kui ta isa teda Sethiga välja lubas, siis lubab ta Chadiga ammugi. Sethi ei tea siiani keegi linnast, aga Chad on siiski linnapea poeg olgu tema kuulsus ükskõik milline. Ja kuulates noormehe juttu oli Jill enam kui kindel, et need jutud ei ole väga tõesed või vähemalt ei tea keegi nende tausta. "Lõbutsemist ei tasu endale tõesti ära keelata...Aga kui ta tuleks tagasi?" küsis tüdruk, pöörates enda küsivad rohelised silmad Chadile. Mida tüüp siis teeks?
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 23:27:54 GMT 2
"Mind ei huvita see, kes on sinu vanemad, vaid sina ise," väitis noormees kindlalt. Selle lühikese ajaga, mis ta täna tüdruku seltis veetnud oli, tundus Chadile, et umbes Jilli-sarnane tüdruk olekski tema jaoks ideaalne tüdruksõber. Muidugi ei hakanud ta seda näitsikule mainima, sest esiteks oli tõesti veel liiga vara taolisi asju arutada, kuna Chad võis ju veel ümber mõelda. Teiseks hirmutas teda Jilli võimalik reaktsioon. Kindlasti arvaks ta, et see on kõigest kuti järjekordne katse talle mett moka peale määrida. "Ta ei tule," raputas Kev pead, sel hetkel teadmata, et kõigest paari päeva pärast seisabki Anastasia isiklikult tema ees. "Ja kui tulekski, ei muudaks see meie vahel mitte midagi," lisas kutt, pöörataes pilgu uuesti näitsiku silmadele.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 23:38:04 GMT 2
"No, nende sõnade eest võid sa minult mõned lisapunktid saada," muigas tüdruk, kui talle meenus, et ta pidi ju tüübile millalgi ütlema, kas ta kuulub sinna heade või halbade tüüpide alla. Või midagi sellist neil seal jutuks oli. Tegelikult oli Jill juba ammu muidugi aru saanud, et poiss on hoopis teine kui ta arvas, aga ei tohi end ometi nii kergelt välja anda. "Ma millegi pärast ei usu su sõnu. Selline suur armastus, mis meenutab läilat armastusfilmi ei kao lihtsalt niisama. Isegi kui sa kasutad selle kustutamiseks mitmeid rebound-tüdrukuid," lausus Jill ja vaatas Chadile otsa. Kui muidugi see tüli, millest noormees kiiresti üle libises, just midagi eriti hullu ei olnud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 23:57:36 GMT 2
"Sa pead mingit punktitabelit, kuhu kannad plussid ja miinused, et pärast kokku arvutada, kummale poole ma siis tegelikult kuulun?" muigas ka Chad. Ta polnud seda unustanud, et Jill pidi millalgi avaldama, kas kutt on pigem paha või mitte. Kusjuures huvitas see arvamus teda rohkem, kui tüdruk oleks arvatagi osanud. "Ma ei näe siin midagi uskumatut. Tunded pole igavesed ja võivad täiesti vabalt otsa saada. Ma olen oma eluga edasi liikunud," vaidles Chad vastu, uskudes ise iga enda sõna. Jilliga oli üldse nii veider sellistel teemadel arutleda, aga Kev hindas seda, et tüdruk viitsis teda kuulata. "Muide, me jõuame kohe randa," mainis ta, kui märkas putkat, mis neile paari meetri pärast vastu tuleb.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 0:08:24 GMT 2
"Täpselt. See on mul kõik siin," lausus tüdruk muiates ning osutas sõrmega enda oimukohale. Nii et Chad parem vaadaku, kuidas ta käitub ja mida räägib. Okey, nii hull see ka ei ole. Ja pealegi ei ütle Jilli arvamus midagi selle kohta, kes tüüp tegelikult on. "Seda arvad sa praegu, sest ta ei ole su silma all.....Ah, mida mina ka tean? Mitu suhet mul sulle ette on näidata? ... Jamh, seega ma jään parem nüüd vait," sõnas Jill, "kusjuures ma alles praegu mõtlen sellele, aga kõik mu sõbrannad tulevad enda suhte probleemidega minu juurde, kes on sellel alal väga kogenematu. Huvitav," mõtiskles tüdruk, hoides enda pilku otse ees. Serah raputas enda pead ning vaatas siis Chadile otsa, "seda ma täitsa näen ja kuulen," muigas näitsik poisi sõnade peale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 0:18:28 GMT 2
"Hea mälu siis järelikult. Siis on meil vähemalt midagigi ühist," lausus kutt lootusrikkal toonil. Üldse tundus talle, et on tüdruku enda tavapärasest kaitsvast kestast välja saanud. Alguses ju ei paistnud ta üldse Chadiga mingit tegevust teha tahtvat, aga nüüd jalutas koos kutiga randa ja lubas vanematelt isegi kluppiminekuks luba küsida. "Ma ei tahagi teda oma silma alla, usu mind," ütles Kevin, lootes, et sellega oli nüüd teema lõpetatud. Ta ei tahtnud tõesti enam Annast rääkida. "Sa peaksid mingiks suhtespetsialistiks õppima... või mis iganes nimetusega neid inimesi kutsuvad, kes abielupaaride ja nende probleemidega tegelevad," pakkus Chad naljaga pooleks. "Ma arvasin, et sul jätkub ainult minu jaoks silmi. Kui pettunud ma nüüd olen," lõõpis mees ning jäi paari meetri möödudes putka juurde seisma. "Millist jäätist sa eelistad?" küsis ta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 0:28:31 GMT 2
"Mälu üle ma tõesti kurtma ei pea," muigas Jill. Jee, nad leidsid lõpuks ometi midagi ühist. Kindlasti võis mingeid väikseid pisiasju veel olla, aga eks näeb kui paljud neist selle väikese eelkohtingu jooksul välja tulevad. Alguses ei tahtnud Jill tõesti väga Chadi teele jääda, aga nüüd kui ta juba natuke rohkem tema kohta teab, peab ta tunnistama, et eksis natuke. "Neid kutsutakse abielunõustajateks...vähemalt minu teada," turtsatas tüdruk, aga ei. Selleks ta nüüd küll ei hakka. Tegelikult ei ole tal üldse õrna aimugi, mida ta kevadel tegema hakkab ehk siis kuhu ülikooli ta õppima läheb ja mida. "Üks miinus punkt - arvab endast liiga palju," läks Serah poisi lõõpimisega kergelt kaasa. Ilmselgelt ei teeninud Chad ühtegi miinust. "Banaani jäätisega ei lähe minu puhul kunagi valesti," lausus Jill kui oli jäätisevalikule pilgu peale visanud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 11:24:41 GMT 2
"Sa näed tark välja küll. Saad kindlasti stipendiumi mõnesse mainekasse ülikooli," arvas Chad. Alguses küll vaatas ta tüdrukut nagu mingit ajulagedat blondi beibet, aga kui temaga jutu peale sai, muutus arvamus temast hoopis vastupidiseks. "Õige jah, abielunõustajad," tuli ka Chadile nüüd see õige sõna meelde. "Huvitav, kuidas abielunõustajad ise oma probleeme partneriga lahendavad?" tuli noormehel äkki üks kahtlane küsimus pähe. Samas arvas ta, et ehk sellised inimesed ei tahagi ise abielluda, kui nad näevad, missugused jubedused selle kõigega kaasnevad. "Aga ma räägin tõtt ju," jätkas Kev kergelt vinguval toonil. "Ma olen ju kena ja huvitav ja vaba... Naised saunas rääkisid." Kuulanud Jilli soovi ära, ostis Chad kaks banaanijäätist, ulatades seejärel ühe tüdrukule. Üllatus-üllatus, neil oli jäätise suhtes sama maitse.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 13:37:19 GMT 2
"Võibolla, aga ennem tuleks mul välja mõelda, mida ma üldse teha tahan. Siis võin ma alles ülikoole vaatama hakata," lausus Jill üsna tagasihoidlikult, "sina õpid ju praegu ülikoolis. Mida sa õpid ja miks?" küsis näitsik, hoides endiselt enda rohelisi silmi poisil. Ta lihtsalt ei saanud aru, kuidas ta pidi teadma juba praegu, mida ta tahab teha kuue aasta pärast. Ta on siis võibolla juba hoopis teine inimene ja huvitub hoopis teistest asjadest. "Ma arvan, et nad kasutavad enda ametinippe enda abielu peal ja selle pärast neil ei olegi abielus probleeme," lausus tüdruk alguses üsna tõsisel ilmel, kuid tema huulile ilmunud muie andis teada, et ta ei mõelnud enda sõnu just kõige tõsisemalt. "Ahah," noogutas tüdruk naerdes ja võttis enda jäätise vastu. Ta võttis sellest kohe ühe ampsu ja lasi sellel siis suus ära sulada. Jill oli üks nendest inimestest, kes jäätise keelega lakkumise asemele, seda tõesti sõi ehk siis hammustas. See küll tagas enamasti ühe korraliku brainfreez'i või hambavalu, aga niimoodi maitses jäätis näitsikule paremini.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 17:21:17 GMT 2
"Ja mina arvasin, et sul on kõik juba lapsest saati paigas, mida tulevikus tegema hakkad," muigas Chad. Talle tundus Jill sellise tüdrukuna, kes on kogu oma elu juba ette planeerinud, kuid tuleb välja, et noormees eksis oma arvamusega. "Mina õpin majandust, kuna..." C jäi korraks vait, et ta jõuaks välja mõelda mõne hiilgava põhjuse. Kui seda aga ei juhtunud, pidi ta alistuma ja rääkima, nagu asjad tegelikult olid. "Tegelikult ei tahtnud ma üldse ülikooli õppima minna, vaid unistasin karjäärist võidusõitjana. Vanemad aga polnud sellega nõus ning käisid mulle nii kaua peale, kuni nõustusin ülikooli astuma. Ja siis ma valisingi ilma pikemalt mõtlemata ühe enam-vähem normaalse ala välja," rääkis kutt. Nüüd vähemalt Jill teadis, et ta pole ainus, kes vanematel ennast mõjutada laseb. Chad turtsatas Jilli abielujutu peale, kuid ei lausunud rohkem midagi. Ta ei osanud sellel teemal kuigi palju kaasa rääkida. "Ja see ongi kõik, mida sa ütled?" küsis Chad pettunut teeseldes. "Aga ma tean üht viisi, kuidas sind uuesti rääkima saab," ütles ta, astus paari ähvardava sammuga tüdrukule lähemale ning tegi ta nina enda jäätisega kokku.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 18:15:41 GMT 2
"Noh, mul nagu mingis mõttes ongi. Mu vanemad tahavad, et ma meditsiini läheks õppima. Aga see ei tõmba mind kohe üldse," tunnistas tüdruk. Temal olid hoopis teised mõtted, aga ta teadis, et tema vanemad ei luba seda elu sees. Kui tüdruk neile sellest kunagi rääkis, siis olid nad üsna kindlad, et näitsik teeb niisama nalja. Nad ei võtnud teda tõsiselt. "Okey, majandus ja kas see meeldib sulle nüüd või sa lihtsalt õpid seda, et endale kraad kätte saada?" küsis Jill, vaadates sinavat ookeanit ja rannas jalutavaid inimesi. Sellise ilusa ilma kohta oli neid seal suhteliselt vähe. Vähemalt tüdruku arvates. "Heeeei," protestis Jill, kui tema ninaots korraga külmaks läks ja see ilmselgelt jäätisega kokku tehti. On tüüp noh. Samas pani see tüdruku natuke veidrasse ja võib isegi öelda et ebameeldivasse olukorda, sest ta ei olnud täiesti kindel, kuidas ta käituma peaks või mida Chad temalt nüüd ootab. Peaks ta poisile samaga vastama? Või hoopis enda nina lihtsalt puhtaks pühkima? Kuna ta midagi teha ei osanud väga, siis vaatas ta lihtsalt poisile kerge kulmu kortsutusega otsa.
|
|