|
Post by Deleted on Aug 12, 2012 21:23:00 GMT 2
Jill oli hommikul jälle natuke noortekeskuses tööd teinud ja siis linna peale jalutama läinud. Ta kandis tumesinised kergelt kulutatud teksasi, valget toppi ja selle peale valgepõhjaga lillelist siidist natuke lohvakamat särki, mis paistis päris korralikult läbi. Selle pärast ka see valge top. Jalas olid näitsikul lihtsad valged baleriinad. Ja tema heledad juuksed olid lahtiselt neidise seljal, liikudes aeg-ajalt tuulega kaasa. Jill istus Book Nooki ees asetseval pingil. Tema selg oli vastu ühte käetuge ning jalad toetusid vastu teist käetuge. Nii et ta oli ära vallutanud kogu pingi. Tema jalgadele toetus raamat, mida näitsik huviga luges. Just viisteist minutit tagasi oli Jill käinud Book Nookis ja endale selle raamatu soetanud. Ja nüüd kasutas ta ära ilusat ilma, et natuke väljas lugeda. See kant oli Westside'is nagu nii natuke rahulikum ja mitte just kõige rahvarohkem.
OT: Vaba
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 13, 2012 12:26:54 GMT 2
Kuna Chad oli eile koos sõpradega tänaõhtused plaanid valmis mõelnud, mis tähendas, et kodus ta suure tõenäosusega ei ööbi, tuli tal leida keegi teine oma väikesele õele lapsehoidjaks. Vanemad olid juba mitu päeva kodust ära ning teistelgi pereliikmetel omad tegevused käsil. Matthew oli praegu New Yorgis, kaksikud olid juba varavalges kodust lahkunud ning Chadil polnud aimugi, kuhu nad läksid ja millal tagasi tulevad ning Milena redutas ka kuskil ringi ega võtnud telefonigi vastu. Ainus võimalus oli nüüd Hunter kätte saada ja teda teavitada, et õhtul tuleb poisil ise Rosiet hoida. Kuna telefoni nooremal vennal kaasas polnud, otsustas C ise Book Nooki kohale minna ja teda uudisest teavitada. Saanud vennaga õhtul toimuva läbi arutatud ning ühe raamatugi kaasa haaratud, astus mees poest välja. Talle hakkas mõni meeter eemal silma üks neiu, kes raamatut luges ja C otsustas temaga liituda. Teine tundus ju päris kenake ja väikesest flirdist ei öelnud Chad kunagi ära. "Hei, beib," lausus noormees lõbusalt ja istus seejärel võõra neiu kõrvale. Loodetavasti pole tollel midagi selle vastu, et Chad temaga natuke juttu teeb.
Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2012 14:24:52 GMT 2
Jill oli just raamatusse süvenemas kui kuulis korraga seda, kuidas mingi tüüp, kedag beibeks nimetas. Tema arvates oli see labane. Veel hullem oleks muidugi olnud, kui too kutt oleks veel kuuldavale toonud mingi vile nagu naised oleksid koerad, kes peaksid sellele reageerima. Näitsik tõstis enda suured rohelised silmad raamatult ülesse ja lasi pilgul libiseda üle tee olevale kõnniteele, kuid seal ei olnud peale ühe väikese poisikese kedagi ja seegi kadus peagi ühte tänavasse ära. Jill kortsutas enda kulme ja alles siis märkas ta tüüpi, kelle pilk oli kinnitunud temale. Ah, et tema siis ongi see beib. Huvitav, kas ta ise ka teab, kellega ta praegu räägib. Ehk siis Tree Hilli pastori tütrega, kes ei ole elu sees ühegi tüübiga olnud. Tundus, et tema ei teadnud, kes tüdruk oli, aga Jill teadis küll, et tegemist on ühe Sommersite poisiga. Olgu selleks siis Chad või Matt....ilmselt Chad. Taibanud, et on noormeest enda säravate roheliste silmadega vaatama jäänud, köhatas tüdruk kergelt ning sulges raamatu, jättes sõrme järjehoidjaks vahele. Ta tõstis enda jalad pingilt maha ning istus korralikult selg vastu seljatuge kui tüüp tema kõrvale istus. "Ma ei tea nüüd, kuidas ma peaksin sellele regeerima, et sa mind beibeks kutsud. Kas see on sinu arvates nagu mingi kompliment või?" küsis Jill, "sest ma ei ole sul siin mingi beib," lausus tüdruk kindlalt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 14, 2012 19:40:31 GMT 2
Neidise reaktsioon tuli Chadile ootamatuna, aga valmistas nalja kui palju. Ta polnud kunagi kohanud tüdrukut, kes sellise (Chadi kohta) tagasihoidliku tervituse peale solvuks, aga tema kõlaski nii, nagu oleks Chady midagi tõeliselt labast öelnud. Ei tea, kas 'hei, siresäär' kõlaks paremini? "Ma vabandan, preili, kui sind tahtmatult solvasin või midagi," kostis Chad selle peale. "Kuigi ma ei mõista, mis sellel sõnal viga on. Ja kui tahad teada, mida ma täpsemalt beibe all mõtlen, siis võin sind ühe oma kõnepruugi iseärasusega kurssi viia. Nimelt tähendab beib ilusat tüdrukut ja üldsegi mitte halvustavas tähenduses," lisas ta. Loodetavasti jäi tšikk nüüd rahule, kuid sellegipoolest ei kavatsenudki C pilku temalt kõrvale pöörata. Kui teda pikemalt vaadelda, taipas Chad, et too tundub kuidagi kahtlaselt tuttav, aga praegu ei tulnud noormehel meelde, kus ta seda tšikki näinud oli.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 14, 2012 20:05:54 GMT 2
Chadi sõnad panid tüdruku turtsatama, kuid samas ka õrnalt naeratama. "Vabandus vastu võetud," lausus tüdruk lihtsalt ning avas taas raamatu, kuid vaevalt jõudis ta enda järje ülesse leida kui noormees taas rääkima hakkas. Aeglaselt keeras ta enda pea mehe suunas, hoides nüüd lahtist raamatut enda jalgadel. "Sellisel juhul oleksid sa võinud kohe tulla ja öelda 'tere, ilus tüdruk'," sõnas Jill, "kuigi vaevalt see paremini oleks töötanud," lisas näitsik hetk hiljem õhkõrnalt muiates. Ta lihtsalt ei olnud selline tüdruk.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 14, 2012 20:57:00 GMT 2
See neiu siin tundus olevat tõeline väljakutse. Kõik märgid neidise juures näitasid, et Chadil saab temaga raske olema. Ainult, et Chad polnud mees, kes nii kiiresti alla annaks. Juba praeguseks hetkeks oli ta omale pähe võtnud, et saab tolle tšiki nõusse endaga kohtingule tulema. Tavaliselt reageerisid naised kuidagigi tema tähelepanule, aga see konkreetne tšikk pöördus hoopis tagasi oma raamatu lugemise juurde, nagu oleks tegemist millegi veel paeluvamaga kui ühe paljude naiste hinnangul nägusa mehe jutt. "Üritan järgmiseks korraks meeles pidada, kui sind jälle kusagil kohtama peaksin," sõnas C. "Chad Sommers," lisas ta hetke pärast, sirutades viisakusavaldusena neiule oma käe. Loodetavasti pole tal sellise žesti vastu midagi, kuna mehel oli praegu kange tahtmine iluduse nimi teada saada.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 14, 2012 21:25:14 GMT 2
Ei noh, Chad oli muidugi ka Jilli arvates täitsa ilus noormees, aga ta lihtsalt ei olnud tüüpidega sebimisest huvitatud. Või siis oli see pigem nii, et tema vanemad ei tahtnud, et ta mingite tüüpidega sebiks? Igastahes oli point selles, et mingi mulje oli tüüp talle ikka jätnud, aga Jill lihtsalt ei olnud eriline flirtija. Ta isegi ei vallanud seda kunsti. Ilmselt sellepärast, et ta ei ole seda kunagi kasutanud. Tüdruk hakkas juba taaskord enda raamatusse süvenema kui Chad ennast nüüd tutvustama kukkus. Tundub, et lugemine jääb hilisemaks. "Ma tean kes sa oled," lausus tüdruk ning surus tema kätt, "Jill Swanson," tutvustas ta end sama ametlikult, kuigi oleks parema meelega piirdunud vaid enda eesnimega.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 15, 2012 11:57:19 GMT 2
Chadi huultelt pääses valla kaval muie, kui näitsik tema ametlikule tutvustamisele samaga vastatas. Tegelikult oligi see juba algusest peale olnud üks trikk, kuidas võimalikult kiiresti neidise perekonnanimi teada saada ning mingil põhjusel eeldaski noormees varem, et just nii läheb. "Õige küll. Ma peaksin endale vist pähe taguma, et Tree Hillis teavad absoluutselt kõik, kes ma olen. Mitte, et mul midagi selle vastu oleks, kui mõni ka minu isikust teadmatuses oleks," lausus kutt lõbusal toonil, pööramata neidiselt pilku. "Aga sinu perekonnanime kuuldes jõudsin ma lõpuks selgusele, miks enne arvasin, et sind kindlasti kusagil näinud olen," jätkas Chad, "pastor Swansoni tütar isiklikult." Nüüd mõistis Chad ka seda, miks Jill tema väikese flirdiga kuidagi kaasa ei läinud. Selline promise ringi'i tüüpi neiu suhtus meestesse kindlasti teatud eelarvamustega. Aga see andiski väljakutsele veel põnevust juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 15, 2012 12:06:42 GMT 2
"Tegelikult kõik inimesed teavad su nime, mitte seda, kes sa oled," parandas Jill noormehe sõnu. Eks temagi ole pigem tuntud kui pastori tütar Jill kui lihtsalt Jill ja ilmselt jääb see alatiseks nii. Aga see, et keegi su nime teab, ei tähenda, et ta kohe teab, kes sa oled. "Yep, see olen mina," noogutas tüdruk kergelt naeratades. Vot seda ta just silmas pidaski 'pastor Swansoni tütar'. Tavaliselt kui tüübid selle välja nuputasid, siis leidsid nad ka peagi võimaluse, kuidas minema minna, sest kes see ikka tahab vastu võtta väljakutset kui sa tead juba enne alustamist, et sa ei jõua kuhugile.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 16, 2012 11:42:29 GMT 2
"Võimalik, kuigi sellest pole mul küll vähimat aimugi, kuidas sina mu kohe ära tundsid, sest rääkinud me enne pole. Mulle ei ole mu nimi ju ometi otsa ette tätoveeritud," lausus Chad kerge muige saatel. Ta ei teadnudki, kas Jilli teadmine, et ta on linnapea poeg tuleks rohkem kasuks või kahjuks. C polnud kuulnud enda kohta mingeid hulle kõlakaid räägitavat, aga äkki see tüdruk oli. Saanud näitsiku naeratusest indu juurde, tuli Chad lagedale juba järgmise küsimusega. "Su vanemad ei poolda eriti seda, et sa minusuguste kuttidega tegemist teed?" oletas noormees. Chadile jäi pigem mulje, et Jill nagu tahaks küll temaga suhelda, aga miski hoiab teda tagasi. Ja see miski võis vabalt olla karm kasvatus ning vanemate seatud piirangud. Kui C vanemad pojalt midagi liialt nõudma või keelama hakkasid, saatis noormees nad lihtsalt pikalt, aga muidugi viisakate sõnadega. Üldiselt arvestas ta tähtsamate otsuste puhul ka vanemate arvamusega, ent oma elu ta neil kontrollida ei lasknud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 12:25:13 GMT 2
"Ei, see ei ole sulle tõesti otsaette tätoveeritud, aga ma olen sind siin ja seal ikka märganud ja mis sa arvad, millest tüdrukut ikka räägivad kui nad kokku saavad....ma mõtlen mu sõbrad räägivad ja mina kuulan," lausus Jill. Olgem ausad Chad oli kena välimusega ja ta käis ülikoolis, mis tähendas, et ta pidi ka tark olema. Ilmselt olid pooled keskkooli tüdrukud tema järgi hullud ja lootsid tema tähelepanu osaliseks saada. Linnapea pojana oli noormees sellises väikeses linnas justkui omamoodi kuulsus. "Defineeri mõistet 'sinusugused kutid'," muigas tüdruk, viies enda suured rohelised silmad Chadile. Jillile ei meeldinud inimesi sildistada ja juba ette välja mõelda, kellega ta suhtleb ja kellega mitte.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 16, 2012 14:02:49 GMT 2
Chad turtsatas korraks, kui Jill mainis, millest nad sõbrannadega rääkisid. Naised jäävad ikka naisteks. Vahet pole, kui korralikud nad on. "Räägite minust? Aga mõtle, kui lahe, saad järgmisel korral neile öelda, et kohtusid minuga ning me ajasime natuke aega juttu, aga sina erilist huvi üles ei näidanud. Ja siis nemad ütlevad midagi sellist, et 'come on, Jill, sa oleksid võinud talle vähemalt võimaluse anda'," seletas Chad elavalt kätega žestikuleerides, endal lõbus muie näol. Nüüd jääb üle ainult loota, et ta neidisele eneseimetleja muljet ei jätnud. Üldiselt küll Chad teadis, et paljud siinse väikelinna naised olid temast huvitatud, aga muidugi oli ka neid, keda ta täielikult külmaks jättis, mistõttu ei tasunud nina püsti ajada. "Ütleme nii, et umbes sellised lõbusad kutid, kellele pole probleemiks kena tüdrukuga juttu rääkima tulla ja neid näiteks järgmisel korral kuskile välja kutsuda," sõnas noormees. "Nüüd oled rahul?" küsis ta lootusrikkalt.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2012 17:38:52 GMT 2
"Mitte ainult sinust. Ära endast nüüd nii hästi ka arva," lausus Jill, hakates juba suud lahti tegema, et midagi veel öelda, kuid noormehe järgnev 'näitemäng' pani tüdruku tõsiselt naerma. Osati näitemängu enda pärast, osati sellepärast, et tüdruk oli enam kui kindel, et tema sõbrannad just nii käituksidki. "Hmm...ma arvan, et selliseid kutte ootab mu isa relvaga uksel," lausus näitsik täiel tõsidusel. Tegelikult pakkus see tüdrukule natuke nalja, kuidas absoluutselt kõik poisid, kellega ta rääkis, kartsid mingis mõttes tema papsi või tema arvamust. Nii et põhimõtteliselt kaitses tema isa Jilli ka siis, kui ta tegelikult tüdruku kõrval ei olnud. Jälginud Chadi nägu raputas ta enda pead ning tema näole valgus särav naeratus, mis läks üle õrnaks naeruks. "Ole nüüd, mu papsil ei ole mitte midagi mitte mingisuguste tüüpide vastu. Ja ma olen juba piisavalt vana, et ise vaadata, kes on minu jaoks hea ja kes halb," sõnas tüdruk.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 16, 2012 23:49:03 GMT 2
"Millistest meestest te siis veel räägite? Mu vanemast vennast?" küsis Chad lihtsalt uudishimu pärast. Ka see oli juba omamoodi edasiminek, et ta Jilli sel teemal rääkima sai. Naermine oli samuti hea märk. Tavaliselt meeldivad naistele mehed, kes neid naerma suudavad ajada. "Ja nemad muidugi kõik värisevad, eks?" küsis Chad muiates. "Nende all mõtlen ma mehi, kes on julgenud sulle kunagi ligi tikkuda, sest ma ei usu, et neid pole. Sinu välimust arvestades võimatu," seletas noormees. Muidugi meeldis talle ka Jilli iseloom, sest paljudest teistest naistest, kellega C oma elu jooksul kohtunud on, pole tegemist mingi kergemeelse tibiga. Selliseid on hea üheks ööks kasutada, aga millekski muuks nad ei kõlbaks. "Kas mina kuuluksin sinu arvates heade või halbade hulka?" ei saanud Chad jätta küsimata, endal lõbus naeratus näol.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 10:45:57 GMT 2
"Ah, unusta ära, et ma üldse midagi sellist ütlesin," lausus Jill ära-nori toonil, "see, millest või kellest mina enda sõbrannadega räägin on saladus," sõnas tüdruk poisi suunas kergelt enda rohelisi silmi kissitades. Teisi sõnu tähendas see seda, et näitsiku jaoks on see teema lõpetatuks loetud. "Ma pean sulle pettumuse valmistma, sest neid ei ole üldse nii palju - paar-kolm tükki on võibolla olnud, kes mind välja on julgenud kutsuda, aga sellega asi tavaliselt piirdub," rääkis tüdruk avameelselt, mis oli tema puhul üsna suur samm edasi, sest ta ei rääkinud tavaliselt enda suhetest. Ja seda veel eriti mingi võõraga, sest olgem ausad ta ei tundnud Chadi. "Ma annan sulle teada, kui ma otsusele jõuan," lausus Jill õrnalt muiates, pöörates enda pilgu hetkeks raamatusse. Ta lõpetas ära lehekülje, mis tal enne pooleli jäi ning pani siis raamatu kotti, mis tal kaasas oli ja pingi kõrval maas lebas.
|
|