24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 19:16:22 GMT 2
"Aga ütle siis oma vanematele, et meditsiin sind ei tõmba. Äkki nad mõistavad," arvas Chad. No, come on, kuidas saaksidki tüdrukuga mitte nõustuda, kui too oma süütul pilgul neile otsa vaatab ja palub luba õppida midagi sellist, mis talle ka tõepoolest meeldib. Chad polnud aastaid tagasi veel nii raskesti mõjutatav nagu praegu, kuid noormees uskus, et kui ta peaks nüüd samas olukorras viibima, ei annaks ta sama kergesti vanematele alla, vaid paneks oma sõna maksma. "Ma olen kindel, et on siiski midagi, mis sind huvitab. Ja kui sul midagi selle vastu pole, võiksid mulle ka rääkida," lisas kutt. Jilli järgmises küsimuses polnud Chadi jaoks samuti midagi üllatavat. "Kas just meeldib, aga ma olen sellega juba harjunud ja piisavalt kaua õppinud, et mitte pooleli jätta," vastas ta. Vahel tekkisid küll mõtted, et lõpetaks lihtsalt kõik ära ja võtaks aja maha, aga siiani olid need ainult mõteteks jäänudki. Kui Jill teda suhteliselt totral ilmel vahtima jäi, puhkes kutt naerma. "Kas ma saan õigesti aru, et keegi pole su nina kunagi varem jäätisega kokku mäkerdanud?" küsis Kevin ja ampsas siis väikese tüki enda jäätisest.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 19:35:53 GMT 2
"Küll ma ütlen neile seda. Mul on veel siiski terve aasta aega neile seda öelda," lausus Jill, olles kindel, et millalgi võtab ta selle nagu nii enda vanematega jutuks. Ei ole vaja neid liiga vara ka ärritada. Näitsik lootis enne kõike enda emale. Temaga on alati palju lihtsam rääkida. "Okey, kui ma sulle ütlen, mida ma teha taha, siis sa pead lubama, et sa ei hakka naerma, selge?" vaatas näitsik Chadile otsa. Olles veendunud, et tema sõnad on poisile kohale jõudnud, hingas ta sügavalt välja. Noormehel on praegu võimalus olla esimene, kes sellest kuuleb. "Matahakasinmodellikssaada," vuristas näitsik kiiresti, muutudes näost pisut punasemaks, kui loomulik oleks, "või siis äärmisel juhul tahaksin ma õppida draamat - näitlemist ja muusikat," seletas tüdruk, "vahel olen ma ka ajakirjanduse peale mõelnud või rõivaste disaini peale," tunnistas Jill. Talle meeldiks sellisel juhul töötada mõnes kuulsas moe ajakirjas nagu Vogue või Elle või Cosmo või midagi muud taolist. Saanud Chadilt vastuse, noogutas näitsik aeglaselt ning vaatas siis noormehele otsa, "me ei harrasta jah sõpradega toiduga mäkerdamist," lausus Jill ning naeris kergelt. Ta vaatas tüübile otsa ning jätkas enda jäätise söömisega, jättes selle väikese 'kingituse' Chadi poolt ilusti enda ninale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 21:04:37 GMT 2
"Kogud aastakese julgust?" uuris Chad. Seda ei saanud muidugi tüdrukule pahaks panna, kui arvestada neid kasvatusmeetodeid, mida tema peal aastaid kasutatud on. Kui isegi Chadil oli vahel raskusi vanematele vastu ajamises, võis Jill ennast veel kümneid kordi hullemini tunda. "Ma luban, et ei hakka naerma.. Isegi mitte siis, kui sinu suurim soov peaks olema prügivedajaks saamine," lausus kutt, näoilme sel korral kõike muud kui lõbus. Kuulanud neidise jutu lõpuni, kergitas noormees korraks kulmu ja lasi pilgul hindavalt üle Jilli libiseda. "Aga ma ei näegi selles midagi naljakat. Sa võiksid väga hästi ju modelliks sobida," arvas Kev. Muidugi oli ta üllatunud, et Jill unistas sellistest tibilikest ametitest nagu modellindus või rõivaste disain, kuid kas seda ei tee siis paljud temavanused tüdrukud? Ja see blondiin siin polnud ka mingi erand, olgu kui korralik tahes. "Milliseid tegevusi siis teie harrastate peale selle, mida sa enne rääkisid?" küsis Chad, pilk jälgimas inimesi, kes vette läksid. Ka tema tahtnuks praegu ujuma minna, aga ta eeldas, et neidisel pole ujumisriideid kaasas ja niisama pealtvaatmine võiks tema jaoks igavaks muutuda.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 21:28:45 GMT 2
"Midagi sellist vist jah," kehitas näitsik enda õlgu ning naeratas endamisi. Uskumatu, et ta enda perekonnast niimoodi poisile rääkida julges. Tavaliselt ei rääkinud ta nende kohta ühteg halba sõna ega rääkinud sellest, kuidas ta elab pigem seda elu, mida tema vanemad temalt ootavad, kui seda elu, mida ta ise tahab elada. "Nüüd olen ma üsna kindel, et sa ütlesid neid sõnu ainult selleks, et endale natuke lisapunkte saada," lausus Jill, kuid naeratas noormehele siiski, "ma arvan, et ma olen selleks liiga lühike. Fotomodell ehk," mõtiskles näitsik, kuid otsustas siis selle teema sinnapaika jätta. Tüdruku arvates ei olnud need ametid midagi nii tibilikud. Okey...võibolla modellindus ainult. "Oi, me teeme igasugu asju. Käime vabatahtlikuks, hetkel näiteks noortekeskuses, mängime erinevaid spordimänge, kus ma tavaliselt millegi pärast väga ohtrasti klobida saan. Eriti jalgpallis. Me teeme tavalisi asju, mis on lõbusad, mille jooksul saab chillida ja võibolla ka kedagi natuke aidata kui vaja," rääkis tüdruk ning hävitas siis natuke aega enda jäätist, mis vaikselt sulama hakkas. Silmitsedes ookeanit tuli ka tüdrukul endal ujumisisu, aga kuna ta ei olnud kindel, kas tüüp üldse tahaks ujuda, siis ei öelnud ta midagi. Mis puutus ujumisriietesse, siis suvel olid need tüdrukul peaaegu kogu aeg riiete all olemas.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 23:00:20 GMT 2
"Ma loodan, et aasta pärast oled sa julgem ning saavutad oma eesmärgi," sõnas Chad. Tema arust vääris tüdruk võimalust teha kordki elus mõni selline suur otsus enda tahtmise järgi, mitte vanemate tahtmisele alistuda. Tüdruku järgmise lause peale raputas Chad pead. "Ei, ma ütlesin seda, kuna sa oled tõesti ilus. Oma sõnade kinnitusena võin öelda, et muidu ma poleks üldse sinuga juttu ajama tulnud, kui ma sind ilusaks ei peaks. Ja üldiselt on mul hea maitse," lausus kutt lõbusal toonil. Okei, nüüd lobises ta ilmselt jälle liiga palju, sest ridade vahelt võis nii mõndagi välja lugeda. Muidugi oli ju lootus, et Jill ei pane neid kindlaid sõnu tähele. "Paras könn oled sa tõesti," muigas Chad. "Aga ma usun, et isikupära on pikkusest olulisem," lisas ta, kuigi ka Chadi poolest võiks teema lõpetatuks lugeda. Ta ei teadnud modellide kohta suurt midagi peale selle, et need kehaehituselt parajad pilpad on. "Ei kõlagi väga hullusti. Mis aga pallimängudesse puutub, siis võiksin ma neid sulle õpetada, kui sul peaks piisavalt tahtmist olema. Jalgpall, korvpall või võrkpall - enam-vähem kõik on mul käpas," teatas Kevin, kui Jillilt uue huvitava idee sai. Nad võiks järgmisena ju klubi asemel vabalt kuskile spordisaali või väljakule ka minna, kuigi seda klubimõtet polnud kutt veel maha matnud. Saanud oma jäätise söödud, tabas noormehe pilk ära, mida Jill silmitses. "Tahad sa äkki ujuma minna?" küsis ta tüdrukult.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2012 23:17:52 GMT 2
"Eks sa oled siis esimene, kellele ma seda kuulutan, kui ma peaksin enda eesmärgi täitma," muigas tüdruk, andes mingis mõttes tüübile justkui väikese lubaduse. Eks me näe, kas ta seda täima ka peab, sest see oleneb siiski selleks, kuidas tema jutuajamine vanematega läheb. "Ja mis juhtus ütlusega, et välimus ei loe, vaid ikka sisemus?" esitas tüdruk Chadile justkui retoorilise küsimuse selle kohta, et ega ta ei oleks näitsikuga rääkima tulnud, kui tema välimusel midagi viga oleks. Tundub, et tüübi lootus läks mingil määral täide, sest tüdruk küll sai aru, et nendes sõnades peitub midagi, aga ta ei vaevunud sellele eriti mõtlema. "Heeei, ütle siis vähemalt jupats või....ma ei tea...isegi päkapikk oleks viisakam kui könn," lausus Jill ning oleks ääre pealt tüübile ühe tou andnud, aga see jäi viimasel hetkel siiski tulemata. Selle isiskupära jutu kohta kehitas tüdruk lühidalt enda õlgu ning sõi hoopis enda jäätist edasi. Tal ei olnud selle kohta midagi öelda. "Võrkpalliga mul raskusi ei ole. Korvpalli jaoks olen ma lihtsalt vist liiga lühike ja jalgpallis olen ma pigem palli asemel. Seega igasugune abi kuluks marjaks ära," naeris Jill, kui oli enda suutäie alla neelanud. Jäätis tema käes aina vähenes ja peagi oli tema käes vaid väike vahvli jupp, milles oli sulanud kollane ollus. "Ära ma sellest just ei ütleks," lausus Serah ning vaatas poisile otsa justkui oodates tema viimast vastust. Pistnud viimase vahvlijupi endale suhu, pühkis ta viimaks ka enda nina puhtaks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 21, 2012 0:30:45 GMT 2
"Sa võid mulle kõike usaldada, sest mul poleks mingit põhjust sinu saladusi edasi rääkida," ütles Chad, kuigi kahtles selles sügavalt, et tüdruk talle midagi väga isiklikku räägiks. On nad ju tegelikult ainult ühe päeva tuttavad. "Selle ütlusega on nii, et tõsises suhtes pole välimus esikohal, aga mina mõtlesin kõigest natuke aega tagasi sinuga flirtima tulla. Hoopis teine asi ju," tunnistas Chad ausalt oma varem peas keerelnud plaani üles. "Ja muide, et sind mitte veel rohkem ära hirmutada, võin öelda, et praegu ei mõtle ma enam sama asja peale. Pärast seda, kui ma sind paremini tundma õppisin, mõistsin, et sinu peal minu meetodid ei tööta. Sina ei ole üheöötüdruk," lisas kutt oma eelnevale jutule ka selgituse otsa. Äkki annab ausus talle mõningaid plusspunkte? "Olgu nii. Ma ei nimeta sind enam ei päkapikuks, jupatsiks ega ka mitte lühikeseks, sest minuga sind ilmselgelt võrrelda ei tasu. Ka paljud mehed jäävad minu pikkusele alla," nõustus kutt sellega, et ta Jilli enam könniks ei kutsu. "Võtame siis äkki jalgpalli? Mul oleks küll väga kahju seda vaadata või kuskilt kuulda, et sa jalkas palli asemel oled," lausus Kev lühikese muige saatel. "Aga kui me juba nagunii rannas oleme, siis miks mitte minna?" arvas Chad. Tähendab siis, et neidisel on bikiinid täiesti olemas? Miskipärast ei tahtnud kutt uskuda, et ta riietega ujuma läheks. Pealegi oli ta enne maininud, et ei häbene oma keha.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2012 1:01:41 GMT 2
"Väga tore on seda kuulda, aga me oleme siiski alles eelkohtingul nagu sa mäletad ja ma siiski jätaksin enda saladused veel enda teada," lausus tüdruk, andes noormehele justkui leebelt ja viisakalt korvi, mis puudutas seda, et ta talle enda saladusi peaks nüüd rääkima hakkama. Mõned lihtsamad võibolla, aga mitte midagi tõsist kohe kindlasti. Tegelikult tüdrukul ei olnud mingeid eriti suuri saladusi. Vähemalt tema enda arvates. "Sa ei mõelnud, sa tulidki minuga flirtima," parandas tüdruk Chadi lauset, "aga tore, et sa vähemalt sellisele järeldusele jõudsid. Ma oletan, et ma peaksin seda komplimendina võtma, aga ma ei ole täitsa kindel...," lausus Jill ning vaatas hetkeks mõtlikult kaugusesse, raputades peagi enda pead. Kui tüdrukuga juba pikemalt koos olla, siis tavaliselt inimesed juba harjuvad ära sellega, et näitsik mõnikord osa enda tekstist pähe jätab ja seda seal justkui iseendale räägib, et asjast paremini aru saada. "See on väga kena sinust," muigas näitsik, kui Chad lubas teda mitte enam tema kasvu pärast hüüdnimedega rikastada. Jupats oleks veel talutav, sest seda kasutavad mõningatel üksikutel kordadel ka tema sõbrad, aga muu küll mitte. "Okey, anna siis teada, kui sul tuleb isu näha, kuidas ma jalgpallis endale piinlikust valmistan," naeris Jill ning jäi siis keset randa seisma, viies enda rohelised silmad veele. Täitsa kutsuv. "Okey," noogutas tüdruk. Kuna temal oli jäätis juba otsas, siis võis ra rahulikult ennast paljaks hakata koorima. Peagi tulid tema riiete alt välja ühed punased bikiinid valgete täppidega. Tüdruk asetas käed puusa ning vaatas vett ja siis noormeest. Valmis?
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 21, 2012 10:43:47 GMT 2
"Ma ei mõelnud üldse tänast päeva," muigas Chad. Arvas Jill tõesti, et kutt teda enam rohkem näha ei plaani? Kui jah, siis sellega pani ta kohe kindlasti puusse. Kutt, kes sai juba eelkohtingu, ei kohku ka järgmiste ees tagasi. "Nüüd sa küll liialdad," lausus noormees turtsatuse saatel. "Ausalt, sa ei taha näha, mida ma flirtimiseks nimetan. Ja väga õel oleks ka sind praegu endale katsejäneseks võtta," lisas ta. "Miks see komplimendiks ei kõlba?" uuris Chad. Ega ta polnudki oma lauset just komplimendiks pidanud, aga oli lihtsalt huvitav teada, mis arvamus neidisel enda õigustamiseks lagedale laduda on. "Aga on sul üldse mingeid talutavaid hüüdnimesid, mida ma kasutada tohiksin?" päris Kev. Kusjuures arvas ta praeguseni, et Jill on tüdruku pärisnimi. "Tegelikult teeme hoopis nii, et kui me igasuguste klubide ja pubide kõrvalt veel vaba aega leiame, tuled sina minuga jalkaväljakule, ma teen sulle mängu selgeks ja siis ei tule mitte sinu põrumist vaatama, vaid hoopis seda, kuidas sa oma hiilgavate oskustega kõikidele ümbruskonna meestele silmad ette teed," rääkis noormees lõbusal toonil. Kui Jill ennast paljaks koorima hakkas, hoidus Chad hoolikalt tema piilumisest ja pööras tüdrukule demonstratiivselt selja. Saanud aga oma t-särgist, teksastest ning jalanõudest lahti, vaatas noormees kõigest korraks näitsiku poole ja naeratas talle, kuid mingit 'vau, sa oled kuum' kommentaari ta kuuldavale ei toonud. Küll näitsik selle kuti pilgust ära tabab. "Aga lähme siis," lausus ta, astus paar pikemat sammu tahapoole, et hoogu võtta ning juba õige pea sukeldus pea ees lainetesse.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2012 12:52:59 GMT 2
"Nii et sa oled juba nõuks võtnud, et me peame veel kohtuma? Järjepidev?" noogutas tüdruk mõtlikult ning naeris õrnalt, "sa ei võta vist 'eid' väga vastusena, ega ju?" vaatas Jill noormehele otsa ning muigas kergelt. Ei noh, väge tore oli näha, et ta poisile huvi pakkus. Isegi sellisele süütule ja tagasihoidlikule tüdrukule tähendab noormehe tähelepanu siiski midagi. Isegi kui ta seda enda pideva edvistuse ja mingisuguse flirdiga välja ei näita. "Enda flirtimisoskusi võid sa tõesti, kellegi teise peal katsetada. Ma hoiatan sind, sest esiteks ma ei pruugi neist aru saada ja teiseks ei oska ma neile vastata, mis tähendab üsna sama minu esimese väitega," lausus tüdruk täiesti ausalt. Ta ei olnud kunagi flirtinuda. Vähemalt mitte teadlikult. "Sest ma üritasin välja nuputada, mida tähendab mõiste, et ma ei ole üheöö tüdruku. Ühelt poolt saab see tähendada seda, et ma olen potentsiaalne pikemaks suhteks ja teiselt poolt seda, et ma olen raskestikättesaadav ja poisid kaotavad ennem huvi kui kuskile jõuavad ehk siis minust saab kena vanatüdruk. Esimesel juhul oleks see kompliment. Teiselt juhul ma ei teagi, mis see oleks," üritas tüdruk enda mõtteid Chadile lahti seletada, aga ta oli üsna kindel, et tal ei õnnestunud see kõige paremini. "Emn...sa oled täna terve päev mind mu hüüdnimega kutsunud," muigas Jill, "mu päris nimi on Serah Michelle. Meie peres on komme panna lastele kaks nime - üks piiblist ja teine midagi tavalisemat," seletas tüdruk, "kusjuures mu esimene nimi peaks tähendama hommikust tähte," muigas Michelle. Nüüd oli tema nimi ilusti poisile puust ja punaseks ette tehtud. "Mina olen nõus, aga ma kahtlen, kas me nii kaugele jõuame, et ma meestele silmad ette teeksin," naeris Jill. Ta ootas kuni Chad enda riided ära võttis ja seesmiselt ta ilmselt muigas kergelt, aga tema nägu jäi liikumatuks. Kui noormees hoogu võttis ja siis lainetesse sukeldus, jäi tüdruk alguses niisama paigale, kuid peagi raputas ta enda pead ning jooksis samuti vette, sukeldudes hetk hiljem sujuvalt lainesse ning tulles mõne meetri pärast taas pinnale. Vesi oli mõnusalt jahe. Siiski august juba. Ilmselt on tegemist tüdruku ühe viimase suplusega.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 0:21:32 GMT 2
"Muidugi mulle meeldiks sinuga uuesti kohtuda, aga kui sa kohale ei ilmu, siis pole midagi teha," vastas Chad muiates. "Ja muide, ka eitav vastus on vastus, kuigi mulle meeldiks rohkem vastupidine variant," tunnistas kutt. Chad otsustas, et parem oleks Jillile mitte liialt peale käia, sest tüdrukul endal on ka pea otsas ja küll ta ise teab, mida teeb. "Tõesti? Kohe üldse ei oska?" imestas Kev. Naisteajakirjades räägiti ju palju taolistel teemadel, nagu Chad kuulnud oli. Isegi Jilli-sugused tüdrukud peaksid neid tema arust lugema, aga järelikult ta siis ei lugenud või jättis mehi puudutavad artiklid vahele? "Tahad, et ma räägin sulle ühe väikese saladuse?" küsis noormees. Kui ta nüüd näitsikule otsa vaatas ja tema näost välja luges, nagu võiks rääkida küll, alustas Kev oma juttu. "Usu või mitte, aga tegelikult meeldivad enamikule kuttidest just sinusugused raskesti kättesaadavad tüdrukud, mitte üheööliblikad. Ma ei räägi ainult enda arvamuse põhjal, vaid üleüldiselt. Kergesti kättesaadavad tüdrukud on kuttidele lihtsalt mängimiseks, aga tõsiselt ei võta neid keegi. Sinus on palju rohkem abielumaterjali kui nendes ning vanatüdrukuks jäämist pole sul samuti karta vaja. Ma usun, et sa abiellud isegi varem kui Tree Hill High kõige litsakam tšikk, kuigi mul pole õrna aimugi, kes ta on." Chad lootis, et Jillile oli see selgitus piisav. "Hmm, huvitav nimi," lausus kutt. "Ma polegi kunagi mõelnud, mida minu nimi tähendab. Mu keskmine nimi on muide Kevin," lisas ta, kui teema juba sellise suunas võttis. "Ma sain juba aru, et sa oma pikkust puudutavaid hüüdnimesid ei aktsepteeri, aga kuidas oleks sellega, kui ma hakkaksin sind hoopis hommikutähekeseks kutsuma?" küsis C, ilme täiesti tõsine, et näitsik ei arvaks, nagu võtaks ta öeldut huumoriga. "Usalda mind. Küll sa varsti tulemusi näed," lubas kutt. Kui Jill ainult laseks, treeniks ta tüdruku tõeliseks pallivõluriks või vähemalt nii palju, kui Chadi enda oskused lubavad. Tõusnud uuesti pinnale, otsis noormees pilguga Jilli. Kui ta tüdrukut märkas, ujus Kev kohe tema juurde ning jäi teda kavalal pilgul vaatama. Huvitav, mida näitsik teeks, kui C teda veega pritsima hakkaks?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 13:02:20 GMT 2
Jah, seda Jill silmas pidaski. Chadile meeldib ikka kuulda positiivseid vastuseid enda küsimustele. Selles suhtes oli tüübil õigus. Ei tasu tüdrukule peale ka käia, sest sellised vaiksed tüdrukud on ikka ohtlikud, kui neid liiga palju lükata ja tagant sundida. "Pole siin midagi imestada," lausus Jill, "ma ei ole isegi ühtegi tüüpi suu.....," okey...natuke palju infot. Seda nüüd küll poiss kuulma ei pidanud. Tüdruk keeras enda pea eemale ning tema nägu muutus ilmselt kraadi võrra vähemalt punasemaks. Ei teagi, kas ta nägu muutis värvi selle pärast, et ta ei ole ühtegi tüüpi kunagi suudelnud või selle pärast, et ta seda praegu reaalselt kellegile valju häälselt kuulutas. Ilmselt mõlemat. "Sellisel juhul võtan ma su eelmisi sõnu komplimendina," lausus Jill kerge naeratusega. Mis tema nimesse puutus, siis see oli tõesti omamoodi huvitav. Kusjuures tüdruku ema kutsub teda alati Michelle'iks ja isa Serah'ks ja kõik teised Jilliks. "Chad Kevin Sommers...kõlab hästi," muigas tüdruk ning enda peas korrutas ta seda nime veel paar korda. "Hommikutähekeseks?" küsis Jill üle ning naeris õrnalt. Selle peale ei olnud küll keegi kunagi varem tulnud. See oli ühtaegu armas ja ka natuke totter. "Mu papsile meeldiks see kindlasti. Aga mina ütlen, et vähemalt on see parem kui könn nii et kutsu mind kuidas heaks arvad. Peaasi et ma aru ka saaksin, et sa mind silmas pead," lausus tüdruk viimaks kerge turtsatusega. Noh, eks näeb, mis sellest jalgpallist saab ja kas see õpetamise jutt jääb ainult jutuks või hakkab see ka reaalselt juhtuma. Sama käis ka klubi jutu kohta. Võibolla on see lihtsalt ühe päeva värk ja nad ei näegi teineteist rohkem. Jill pani jalad põhja ning tõmbas kätega üle näo, et üleliigne vesi enda näo pealt ära tõmmata. Ja siis vaatas ta ringi, otsides Chadi, kelle ta ka üsna pea ülesse leidis, sest too liikus tema poole. "Mida?" küsis Jill kui tüüp teda teistsugusel pilgul vaatama jäi. Nagu oleks tal midagi plaanis. Ja kuna nad olid vees, siis sai see olla ainult üks asi. Vähemalt tüdruku arvates.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 14:47:57 GMT 2
Chad oli praeguseks juba otsustanud, et ootab tšikile helistamisega vähemalt paar-kolm päeva, kui mitte isegi nädala. Mingil põhjusel ei uskunud ta, et Jill ise helistama hakkaks, kuna ta tundus selle jaoks ilmselgelt liiga tagasihoidlik. Kui aga helistaks, tunneks noormees end otseloomulikult meelitatuna. "Ära põe. Sa saad seda elu jooksul teha rohkem kui küll. Mul on ainult sellest kahju, et sul pole õrna aimugi, mis tundest sa siiani ilma oled jäänud," ütles Chad. Polnud tõesti raske arvata, kuidas Jilli lause oleks lõppema pidanud. Kevinit lõbustas vaatepilt, kui tüdrukut punastamas nägi, aga seda kommenteerima kutt ei hakanud. Muidu äkki veel solvub või midagi. Seda nüüd ka vaja pole. "Parem oleks küll. Siis sa ehk lõpetaksid enda alahindamise, kuigi mul on veel paar nippi, mis ehk aitaksid sul ego kergitada. Ainult, et need kavatsen ma ehk mõneks teiseks korraks jätta," rääkis Kevin. Tegelikult talle just meeldis, kuidas Jill mõtleb, kuid oleks viga kohe alguses seda mainida. Niikuinii rääkis kuti maine tema kahjuks ning isegi, kui ta peaks mõne täiesti siira lause kuuldavale tooma, kõlaks see tüdruku kõrvus kõigest meelitusena. Chad vaid muigas korraks, kui näitsik tema täisnime ütles, kuid ei öelnud selle peale midagi. Chad Kevin oli täiesti tavaline kombinatsioon, mille üle võis vanematele isegi tänulik olla. Paljudel 'eriliste' nimedega inimestel on hiljem elus oma nime pärast piinlik, kuigi see pole üldse nende endi süü. "Tegelikult mulle meeldib Jill rohkem kui hommikutäheke. Aga Jill Hommikutäheke oleks veel ideaalsem," lausus Kev muiates. Ainus viga oli selles, et hüüdnimi veniks liiga pikaks. Kas mõte ei olnud just selles, et need peaksid võimalikult lühikesed olema? Tabanud ära selle, et näitsik aru sai, mis tal plaanis oli, ei tundunudki see mõte enam eriti huvitav. Chad turtsatas. "Ei midagi, ma vannun."
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 15:58:43 GMT 2
"Aga võibolla, mida kauem ma ootan, seda parem on lõpuks see tunne," lausus Jill õlgu kehitades, "pealegi ma ei leia, et ma peaksin kõik konnad läbi suudlema selleks, et leida see üks, kes printsiks muutuks," sõnas tüdruk, kui tundis end selle teema juures juba kindlamalt. Ta oli ilmselt mingil määral poisi reaktsiooni peljanud ja see tõttu oligi tema lause lõpetamata jäänud, aga nagu näha ei tekitanud see Chadile erilisi raskusi, et lause lõpp välja mõelda. "Ma ei alahinda ennast," sõnas tüdruk kindlalt ja vaatas poisile otsa, tõstes enda nina pisut teatraalselt ülesse poole, kuid hakkas siis naerma, "ma tean täpselt, kes ma olen ja milleks ma võimeline olen," lisas näitsik ning jättis selle teema siis sinna paika. "Kuule, kas hüüdnime mõte mitte ei seisne selles, et see võimalikult lühike oleks?" küsis tüdruk üsnagi retoorilise küsimuse. "Sa tahad öelda, et sa ei mõelnud üldse, millegi sellise peale?" küsis näitsik õrnalt naerdes ning viskas siis ise poisi poole ühe sahmaka vett. Säh, kui ise ei tee, siis tehtakse sulle endale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 17:29:55 GMT 2
"Selles võib sul isegi õigus olla," nõustus Chad. Lambist ikka mingeid suvalisi suudlema ei hakkaks, et teada saada, mis tunne see on. "Aga kuidas sa üldse printsil ja konnal vahet teed?"tahtis Chad teada. Samas polnud ta üldse kindel, kas Jill sellele vastata oskab, kuna siiani polnud tüdruk oma printsi veel kohanud, nagu kutt tema jutust aru sai. "See oli nüüd küll vinge egolaks," muigas Chad selle nina püsti tõstmise peale. Jilli järgneva jutu peale ta noogutas, aga ei lisanud midagi, kuna oli selgelt aru saada, et tegu polnud näitsiku lemmikteemaga. "Kusjuures ma just mõtlesin sellele,"vastas Chad, lõbus muie näol. "Muidugi kaalusin seda, aga otsustasin sind säästa," lausus kutt muiates, aga kui ühe korraliku sahmaka vett kaela sai, mõtles ta jälle ümber, nagu tal ikka kombeks on. Ja nii saigi Jill samasuguse osaliseks...
|
|