24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 14:08:47 GMT 2
"Hm, sa kipud minu seltsis rääkima rohkem kui vaja oleks, mis?" kommenteeris Chad, pilgus uudishimu. Ta oleks selle neiu kohta palju rohkem teada tahtnud, aga selleks tuli hästi küsida osata, kuigi ta lootis midagi huvitavamat teada saada kui Jilli jutud sõbrannadega. Olgu ta siis pastori või kelle iganes tütar, temavanuste tüdrukute jutud on enamasti ikka ühesugused. "Ja asi piirdus ühe kohtinguga? Või rohkematega?" tahtis Chad teada, et tal oleks võimalik ennast paremini ette valmistada. Kui ta oli juba pähe võtnud, et saab selle tüdruku endaga välja tulema, oli peaaegu võimatu kutti ümber veenda. Selleks oli C oma tegevustes liigagi järjekindel."Annad teada? See tähendab, et kavatsed mu millalgi üles otsida või mõtled juba tänase päeva jooksul oma otsusest teatada?" ei saanud kutt täpselt aru, mida näitsik enda lausega mõtles. Kui aga Jill raamatu ära pani, tekkis Chadis juba suurem lootuskiir. Vähemalt ei pidanud neidis raamatut temast huvitavamaks. Või oli ehk põhjus selles, et Chad ei lasknud tal lugeda?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 15:22:52 GMT 2
"Kust sa seda võtad? Ma ei ole sulle siiani rääkinud midagi, mida ma peaksin kahetsema," lausus Jill vägagi kindlalt ning vaatas noormehele otsa pilgul, mis võis öelda, et ta teab täpselt, mida ta suust välja ajab, sest ta on ju korralik tüdruk. "Well-well, kust sinul küll selline huvi minu kohtingute vastu järsku tõusis?" vastas Serah küsimusele küsimusega. "Aga, et sinu uudishimu rahuldada võin ma öelda, et kahest kohtingust pole keegi veel kaugemale jõudnud," otsustas tüdruk siiski Chadile ka ühe korraliku vastuse anda. Tegelikult näitab see vastus seda, et tüdrukul on kas eriti kõrged nõudmised või ei pea lihtsalt ükski poiss tema seltsis vastu....Ehk siis tal on kõrged nõudmised. "Jah, annan teada, siis kui ma otsusele jõuan. Olgu see siis homme, ülehomme, mõne nadala või kuu pärast. Me elame nii väikeses linnas, et sinu ülesse otsimine vaevalt eriti suureks katsumuseks saab," sõnas Michelle ning keeras viimaks enda pilgu üle tee olevale hoonele. Mis puutus lugemisse, siis ei saanud ta seda ilmselgelt teha, kui keegi teda pidevalt küsimustega pommitas, aga samas ei saanud ka öelda, et Chad talle natuke huvi ei pakkunud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 19:52:08 GMT 2
"Ma lihtsalt pakkusin ühe teooria välja. Kahju tegelikult, et see tõeks ei osutunud," vastas kutt. Tavaliselt ei olnud Chadi jaoks keeruline naistega ühel lainel olla, aga selliseid korralikke nagu Jill oli tal raskem mõista, kuna väga tihti ta korralike neidude seltsis aega veetma ja enda sarmikust katsetama ei juhtunud. "Ma üritasin sellega kontrollida, kas mul üldse mingisugust lootust on. Ja sinu kohtingute statistika kohta uurimine tuli mul esimesena pähe," selgitas Chad, mõeldes endamisi, kas need teised mehed olid siis tõesti täielikud mökud või oli viga müürides, mida see tüdruk enda ümber ehitas. "Põhimõtteliselt olen ma kättesaadav küll, selles on sul õigus. Aga oled sa kindel, et minu numbrit ei taha või midagi?" jätkas kutt uue küsimusega. Tegelikult oleks ta hea meelega ise tüdruku telefoninumbrit tahtnud, aga ei uskunud, et Jill selle talle niisama lihtsalt annaks. "Aga tead mis..." jätkas noormees, "kuna mul pole õrna aimugi, kas sa teed oma otsuse täna, homme, järgmisel, nädalal, järgmisel kuul või üldse mitte, siis äkki läheks praegu kuskile... eem... eelkohtingule?" Ta teadis ise ka, kui kummaliselt see viimane sõna kõlas, kuid sellest hoolimata suutis C säilitada oma tõsise oleku.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 20:25:39 GMT 2
"Ja mis sa siis otsustasid - on sul lootust või ei ole?" küsis Jill, vaadates suure huviga noormehele otsa, sest see vastus reaalselt huvitas teda. Kui Chad korraga enda numbrit pakkus jäi neidis talle alguses kahtlustaval pilgul otsa vaatama, kuid kehitas siis õlgu, "see kindlasti lihtsustaks mul sinu ülesse leidmist," lausus Michelle, jättes mulje, et tal on sellest numbrist suhteliselt ükskõik. Ta koukis mobiili enda teksade taskust välja ning ulatas Chadile. Hetk hiljem ta juba kohkus ise enda käitumisest, sest ta andis enda mobiili reaalselt mingi suvalise tüübi kätte. "Eelkohting? See kõlab...huvitavalt. Ma ei ole kunagi sellest midagi kuulnud ja ma olen üsna kindel, et sa mõtlesid selle termini siin samas ise välja," muigas tüdruk, "ja mida sa meie eelkohtingul siis ette tahaksid võtta?" uuris Serah ennem kui kindla vastuse andis.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 17, 2012 23:39:17 GMT 2
"Kui sa seda teada tahad, siis minu jaoks ei sure lootus kunagi," vastas Chad neidise küsimusele. Jill võis ju tunduda raske väljakutsena, aga mis see üks kohting ikka ära ei ole? Kutt polnudki endale praegu suuremaid eesmärke seadnud. Kui ta selle ainsa võimaluse kätte saab, tuleb tüdrukule tõestada, et ta pole tegelikult mingi lihtlabane naistemees, vaid otsib enda jaoks seda ühte ja õiget, kellele suudaks ka truu olla. Lihtsalt kodus istudes ja vastassugupoolega üldse mitte suheldes ei leiaks ta teda kunagi. Chadile tegi nalja näitsiku reaktsioon, kui too oma telefoni talle oli ulatanud. Sellest võis ilmselt järeldada, et Jill midagi sellist kuigi tihti ei teinud. Trükkinud oma nime ja numbri telefoni ja selle ära salvestanud, ulatas noormees mobiili Jillile tagasi. "No näed, ma ei pillanud seda vahepeal maha. Ei jõudnud endale isegi sinu numbrilt vastamata kõne teha," muigas ta, kuigi see viimane mõte tuli tal alles praegusel hetkel pähe. Deem. "Jah, kui aus olla, siis mõtlesin tõesti," tunnistas kutt. Aga see termin tundus praegusel hetkel üsna sobiv. "Midagi... ohutut? Et sind mitte ära hirmutada? Mm, kuidas oleks, kui võtaksime lähimast putkast lihtsalt jäätise ning jalutaksime...randa?" pakkus kutt välja esimesed mõtted, mis tal pähe tulid.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2012 23:52:52 GMT 2
Jill võttis enda mobiili kätte tagasi ning vaatas siis kutile tõsiselt kaaluvalt otsa ning tegi ise selle vastamata kõne ära, et tüüp ka endale numbri saaks. Aus värk siiski. Pärast seda pani ta telefoni enda silma alt ära tagasi teksade taskusse. "Lahe, mulle meeldib see termin," noogutas näitsik õrnalt naeratades, "rand ja jäätis.....kõlab sobilikuna eelkohtinguks, lähme siis?" küsis Jill ning tõusis pingilt püsti, andes seega kutile justkui rohelise tule. Ta haaras maast enda koti ning pani selle üle õla. "Muideks rääkides ohutust. Ma käisin ikka mitu nädalat tagasi ühe tüübiga välja...," tüdruk peatus ja vaatas Chadile otsa, "see ei olnud kohting....vähemalt ma arvan, et see ei olnud," kallutas näitsik mõtlikult enda pead, kuid raputas siis end justkui enda mõtetest välja, "igastahes ma kardan kõrgust ja me käisime Tree Hilli vaaterattal....ja kuna see ei olnud veel piisav, et mulle atakki põhjustada, siis tegime me midagi, mida mu vanemad iiiilmselt ei tolereeri....mina, kes ma kardan kõrgust, hüppasin Wilmingtoni sillalt alla otse Wilmingtoni jõkke," seletas Jill. Tegelikult ta ei teadnudki, miks ta seda rääkis, aga see tuli talle praegu meelde ja kas kohtingute mõte ei olegi teineteist tundma õppida? Igastahes teab Chad nüüd tema suurimat hirmu - hirm kõrguse ees. "Nii et kui me peaksime päris kohtinguni jõudma, siis sa võid seda meeles pidada," muigas Jill ja viis enda lõbusa pilgu tänavale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 18, 2012 9:27:44 GMT 2
Chad märkas, kuidas Jill korraks mobiiliga paar kiiret liigutust tegi ning vaatas seejärel ka oma telefoni üle, mille ekraanile oli ilmunud tšiki number. Mõni siin hakkas juba leebuma? Muidugi ei tähendanud need väikesed edusammud seda, et Chad lõpetaks pingutamise. "Loomulikult, kaua me ikka siin pingi peal passime," nõustus kutt samuti püsti tõustes, kergelt lõbustatud mõttest, et näitsikule tema loodud 'üllitis' meeldima hakkas. C jäi huviga kuulama, kui Jill enda mõne nädala tagusest väljaskäigust rääkima hakkas. Üldse oli see üks esimesi kordi, mil ta nii pika jutuga maha sai. Noormees uskus, et kui kõik samamoodi edasi läheb, võib ta selle tüdruku siin samamoodi lobisema saada nagu ükskõik kelle teise. Ja mida rohkem too ennast avas, seda enam huvi ta Chadis tekitas. "Ma oleksin seda enda silmaga näha tahtnud," muigas noormees, kui Jill oma jutu lõpetas. "Mulle tundub, et sa polegi tegelikult nii tagasihoidlik, nagu teistele näitad. Kujutan isegi juba oma peas ette, missugusteks hullusteks sa veel võimeline oleksid. Asi on selles, et sa oled nii korralik ning pole veel kunagi nende peale tulnud. Kui aga keegi natuke kaasa aitaks, tuleks alles tõeline sina välja," rääkis C, mõeldes iga oma lausutud sõna täiesti tõsiselt. "Ei mingeid vaaterattaid, sildu, benjihüppeid ega muud säärast. Üritan meeles pidada," lubas noormees, pilk kindlalt tüdrukule suunatud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 12:50:58 GMT 2
"Ilmselt sa seda ei näe, sest kuigi see oli vägev tunne, ei teeks ma seda mitte kunagi uuesti," lausus tüdruk kindlalt. See nõudis temalt siiski omajagu julgust, et enda hirmust üle astuda. Ilmselt aitas teda tollel õhtul asjaolu, et oli pime ja ta ei saanud täitsa täpselt aru kui kõrgelt ta lõpuks sinna vette hüppas, sest vesi oli öisest pimedusest must. "Kas sa tahad öelda, et ma teesklen, et ma olen keegi, kes ma tegelikult ei ole?" kergitas Jill enda kulme ning vaatas tüübile otsa, "ja see 'keegi' peaks sina olema?" küsis tüdruk muiates ja enda kotti natuke kohendades. Ilmselt oli noormehe sõnades mingi tõde sees. Selle vaikse kesta sees oli peidus tüdruk, kes tahtis elada ja teha lolle asju ilma, et ta peaks kogu aeg tagajärgedele mõtlema. "Jah, parem oleks, aga sa võiksid siiski loov olla," sõnas Serah ja otsustas enda rohelised silmad mõneks ajaks Chadist eemale viia.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 18, 2012 19:06:05 GMT 2
"Oli siis tõesti nii õudne?" küsis Chad kahtleval toonil. Ta ise polnud sellelt konkreetselt sillalt alla hüpanud, kuid nii mõnegi hulljulge tükiga oli ta oma elu jooksul hakkama saanud küll. Mida muud ikka ühelt vanalt võidukihutajalt oodata? Tüdruku küsimuse peale hakkas Chad naerama. "Ei, ma ei usu, et sinu loomuses on teeselda, kuid sa keelad endale liiga paljut. Lihtsalt asi on selles, et sa ei oska midagi sellist igatseda, mida sa kunagi kogenud pole," üritas Chad oma mõtet näitsikule paremini selgitada. "Miks mitte ka mina? Aga see jääb siiski sinu enda otsustada," kehitas kutt õlgu, kuigi teadis sisimas, et tema poleks Jillile kohe kindlasti mitte hea eeskuju. "Loovuse pärast pole sul tarvis muret tunda. Ma olen alati midagi välja mõelnud," jäi noormees endale kindlaks. "Aga tead... häbelikkus isegi sobib sulle," lisas ta, kui märkas, kuidas Jill üritab hoiduda teda vahtimast.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 19:26:17 GMT 2
"Kui sa seal ääre peal seisad siis on küll õudne, aga kui sa juba hüppad, siis ei ole enam eriti midagi teha, sest tagasi sa enam ei saa. Aga jah, minu jaoks oli see õudne," lausus Jill, tajudes noormehe küsimuses natuke kahtlust. Ta oli tüüp kah. Talle kindlasti meeldiks see adrenaliinilaks, mille sa sealt endale saad. "Sa keelaks ka kui sa oleksid minu peres sündinud," lausus Jill natuke teravalt ja äkitselt, kuid viis siis enda rohelised silmad maha ja tema näole tuli selgelt pilk, mis ütles, et ta ei oleks tohtinud seda öelda. Tüdrukule tegelikult meeldisid Chadi sõnad, et ta ei oska igatseda midagi, mida ta kunagi kogenud ei ole. Nendes sõnades peitus mingil määral tõde."Seda ma usun. Sul on kindlasti palju kogemusi," lausus tüdruk mitte midagi ütleval häälel ning vaatas mehele otsa. "Prsh...ilmselt oled sa esimene inimene, kes nii arvab," oli Jill enam kui kindel.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 18, 2012 20:02:19 GMT 2
"Aga ütleme, et sa unustad praegu selle hirmu ja mõtled uuesti sellele, mis läbi elasid... kas sulle ei tundu, et hea on vahelduseks teha midagi hoopis teistsugust ja pöörast?" küsis Chad. Kui tema streetrace'idega alustas, oli ka asi pigem selles, et kõik tundus nii ohtliku, aga samas ligitõmbava ja keelatuna. Kõik see meelitaski kuti võidusõitudele, millest oli aga hiljem raske lahti saada, kuna tekkis sõltuvus sellega kaasnevast adrenaliinist. "Olgu, ehk on sul mõnes mõttes õigus. Kui sa veel ei tea, siis on ka minu vanemad üritanud meie kõikide peal - pean silmas oma teisi õdesid-vendi - karmi kasvatust rakendada, kuid erilisi tulemusi pole. Võib-olla saanuks ka Swansonite peres minust mässaja, aga ma parem ei arutleks rohkem sel teemal, kui ma enda sõnu millegagi tõestada ei saa," seletas Chad tüdrukule enda arvamuse ära. "Asi pole ainult kogemustes, vaid minu loomuses," sõnas noormees kindlalt. Talle meeldisid väljakutsed ja uute ideedega lagedale tulemine. "Ehk on siis viga minus? Ma mõtlen, et varem pole nagu eriti sinusuguste korralike tüdrukutega kokku puutunud, aga su iseloom meeldib mulle," täpsustas Chad oma eelnevat mõtet.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2012 20:29:36 GMT 2
"Jah, on küll ma pean tunnistama," noogutas tüdruk ning vaatas Chadile otsa, "see tekitas mõnusa ja vaba tunde. Nagu võiks ükskõik mida järgmisena ette võtta," lausus Jill. Hea on ikka aeg-ajalt midagi uut proovida. Olgu see siis tõsine hullus või midagi natuke tavalisemat. "Ma saan aru, mida sa silmas pead. Ilmselt on asi lihtsalt selles, et ma olen üks korralik peretütar, kes on harjunud tegema seda, mida tema vanemad temalt ootavad. Mulle ei meeldi vaielda ja seega on lihtsam elada nii nagu nemad seda tahavad," rääkis tüdruk justkui üritades enda eelnevat äkilist vastust natuke pehmemaks muuta. Ilmselt oli Jilli puhul siiski asi selles, et ta oligi lihtsalt hea tüdruk ja harjunud selline olema. Kui ta oleks lapsest peale mässanud ja teinud seda, mida tema tahtis, siis oleks ta kindlasti hoopis teine inimene. "Sulle meeldib naistele huvitavaid kohtinguid teha? Ja see tuleb su loomusest?" küsis Jill ning puhkes siis kergelt naerma. Ta ei teadnudki miks, aga ta naeris. "Muidugi. Minusugused korralikud tüdrukud panevad poisid vastassuunas jooksma," muigas tüdruk. Okey, päris nii hull see ka ei olnud. Lihtsalt neist huvitusid ainult poisid, kes olid ise ka sellised korralikud ja tõsised. Mitte sellised nagu Chad.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 12:15:05 GMT 2
"Hea kuulda, et sa seda tunnistada julged. See on juba edasiminek," arvas Chad. "Ma oletan, et sa pidudel ega klubides eriti ei käi. On mul õigus?" küsis ta kohe sinna otsa, kuna mehel tekkis mõte Jill endaga kunagi kaasa kutsuda, kui ta lähiajal kuskile sattuma peaks. Kas tüdruk sinna minema soostub, oli muidugi omaette küsimus. Chad tahtis talle lihtsalt näidata, mismoodi on veel võimalik lõbusalt aega veeta. Kusjuures ei pea ennast üldsegi mitte täis jooma. Saab ka ilma klaasikestki tõstmata vägagi edukalt hakkama. "Mõnes mõttes on selline kasvatus sulle kasuks tulnud. Vähemalt pole sa halvale teele sattunud ja suure tõenäosusega ei satugi. Ükskõik kellega sa suhtlema ka ei peaks... ma olen kindel, et suudaksid enda otsustele kindlaks jääda," arvas noormees, pilk tõsisemgi kui tavaliselt. "Võib ju nii öelda küll, et loomusest. Või tahad äkki vastu vaielda?" küsis C väikese muige saatel. Tema meelest olid küll iseloom ja käitumismaneer omavahel tihedalt seotud. "Ainult sellised poisid, kellel on üks kindel eesmärk," parandas Chad neidise lauset. "Usu või mitte, aga vahel tahavad ka mehed samu asju, millest enamik noori tüdrukuid... ka naisi unistavad. Ma mõtlen sellist romantilist olemist nagu näiteks kahekesi käsikäes jalutamist, päikeseloojangu vaatamist, väljas söömist ja muud taolist. Üheöösuhted nagu sinna alla ei kuulu. Need on ainult korraks, aga selline suhe, nagu ma kirjeldasin, peaks eelduste kohaselt palju kauem kestma," rääkis kutt, mõistmata isegi, kuidas ta taolise teemani üldse jõudis. Veel imelikum oli see, et temasugune naistemees seda ka tõsiselt mõtles. Selle aja jooksul, mil nad niimoodi lobisedes edasi jalutasid, oli rand juba paistma hakanud. Kõigest mõnisada meetrit veel ning kohal nad ongi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2012 21:18:59 GMT 2
"Klubisse pole ma tõesti veel jõudnud, aga mingil määral pidudel ma käin. Aga ilmselt ei ole need sellised peod, mida sina silmas pead. Minu peod on ilma alkoholita, toimuvad enamasti kiriku noorteruumis ja meie tegevusteks on muusika, niisama rääkimine, lauamängud ja mõned head filmid," rääkis Chill ning surus enda käed taskusse. Ta võiks vabalt klubisse minna, kui seal oleks hea seltskond, kelle ainsaks mõtteks ei oleks see, et saaks ennast täis juua ja siis mõne tüdruku/poisi rajalt maha võtta. "Ja kumb mees sa siis oled?" küsis tüdruk kergelt muiates ja Chadile otsa vaadates, pidades silmas, kas noormees on see, kellel on üks kindel eesmärk või see, keda ta just kirjeldas. Muidugi ei ole kõik mehed ühesugused ja ühe asja peal väljas nagu ei ole ka kõik naised ühesugused.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 21:29:20 GMT 2
"Päris selliseid pidusid ma tõesti silmas ei pidanud," tunnistas Chad. "Mulle meeldib rohkem käia sellistes kohtades, kus on palju inimesi ja hea muusika, kus saab tantsida ja lõbutseda. Lihtsalt ennast lõdvaks lasta," selgitas noormees, jäädes natukeseks ajaks mõtlema selle üle, kas näitsik endaga koos klubisse kutsuda oleks väga veider mõte. "Tantsida sa ikka oskad, ma eeldan?" jäi kutt lootusrikkal ilmel Jillile otsa vaatama, sest kui nad klubisse läheksid ning ei jooks tilkagi ega tantsiks ka, siis mida seal üldse teha on? Neidise küsimus pani Chadi muigama. Et kohe nii uudishimulik? "Ma ütlen ausalt, et kõik oleneb olukorrast, näiteks sellest, kas ma olen parajasti kaine või mitte ning loomulikult ka meeleolust. Kord üks, siis jälle teine, kuigi ma kaldun rohkem romantilise tüübi poole," rääkis Kev, lootes, et ta nüüd tüdrukut oma jutuga ära ei hirmutanud.
|
|