|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 17:39:55 GMT 2
"Ega ma seda siis sulle küll rääkima ei hakka," lausus tüdruk kindlalt, vaadates noormehele otsa. See jääb ainult tema enda ja võibolla tema päeviku teada. Pealegi ei hakka ta siin tüübile seda seletama. Ta isegi ei proovi seda teha, sest on üsna kindel, et noormees peaks teda kas igaveseks unistajaks või peaks teda lihtsalt hulluks. Jill hakkas poisi sõnade peale naerma, sest tema on nüüd küll see viimane inimene, kellel on ego suurem kui peaks olema. "Milline džentelemen," iroonitses tüdruk ning kui poiss talle samamoodi vett pritsis, manas ta hetkeks näole suure imestunud ilme, mis ütles ilmselgelt sa-just-ei-teinud-seda ja juba järgmisel hetkel sai tüüp veel paar sahmakat enne kui näitsik sukeldus ja natuke eemal jälle veest välja tuli.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 17:57:21 GMT 2
"Näh, ma nii lootsin juba," tegi Chad solvunud näo pähe. Ei tea, kui ta tükk aega midagi ei ütleks, vaid lihtsalt mossitaks, kas siis hakkaks Jill rääkima? Praegu aga ei kavatsenud kutt seda asja katsetama hakata, sest siiani oli neil jutt isegi ootamatult hästi jooksnud. Võrreldes algusesga, kui neidis pea üldse temast välja ei teinud, oli areng mäekõrgune. Ja Chad ei tahtnud kõike ära rikkuma hakata. "Sa poleks pidanud seda ütlema," muigas Chad. Päris džentelmeniks vist teda kutsuda ei saaks, aga mõnikord ei jäänud sellestki palju puudu. Jilli poolt oli see kaval trikk, kui ta vee alla kadus ja niimoodi kuti eest põgenes. Korraga tundis Kev ennast nagu väike laps, kes koos teiste omavanustega veesõda pidas. Tõstnud alistumise märgiks käed, manas noormees näole täiesti tavalise mitte midagi ütleva ilme, mis andis Jillile mõista, et Chad teda täna rohkem pritsida ei kavatse. Kuni järgmise meelemuutuseni...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 18:15:25 GMT 2
Muidugi oli see kaval trikk. Vähemalt kui ta märjaks peaks saama, siis teeb ta seda ise, mitte ei lase kellegil, nagu näiteks Chadil, end pritsida. Igastahes kui ta jälle pinnal oli, siis vaatas ta tüübile lõbusalt otsa. Vees olemine muutis näitsiku palju vabamaks ja lõbusamaks nagu ta olekski sinna loodud. Eks ta veedabki tavaliselt suure osa oma suvest vees ujudes. Mis viga, kui sul maja taga metsas korralik järv olemas. Ainult paar sammu ja oledki kohal. Jill lasi end lihtsalt veele kõhuli ja ujus siis noormehe juurde tagasi, jäädes temast nii paar meetrit eemal seisma, asetades enda jalad põhja. "Noh, juba väsinud või? Me pole veel korralikult ujunudki," lausus näitsik heatujuliselt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 19:05:07 GMT 2
"Ei, ma ei ole väsinud," raputas kutt pead. Tema võiks siin vees tunde veeta ega teeks teist nägugi. Muidugi mitte praegusel ajal, sest vesi hakkas juba külmaks muutuma. Ega pärast siniste huultega ja läbikülmununa pole parem olla. Hetkel oli vesi aga veel piisavalt soe, et siin mõnda aega kenasti vastu pidada. "Ohoh, mis meisterujuja meil väljas. Teeme võidu?" küsis Chad muiates. Tal polnud mingit kahtlustki, kes kaotajaks peaks jääma, aga Jilli rõõmuks võiks ju natuke aeglasemalt võtta või siis talle edumaa anda, kuigi Chad polnud selleski kindel, kas neidis ta pakkumise üldse vastu võtab. Oli ju see tüdruk teda piisavalt palju kordi ühe päeva jooksul pikalt saatnud. Küll mitte otseselt, aga kaudselt kindlasti.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 19:18:49 GMT 2
"Teeme ja ära kavatsegi mitte mul meelega võita lasta," viibutas tüdruk enda sõrme. Kui ta kaotab siis kaotab. Vähemalt on aus värk ja keegi ei lase kellegil võita. Kuhu nad üldse peaksid ujuma? Kaldale? Või hoopis eemal ulpiva poini? Mõlemad olid päris prajal kaugusel. "Kuhu me ujume?" küsis Jill ning vaatas Chadile ootavalt otsa. Ujuda ta vähemalt oskas ja uppumist ei peaks väga kartma. Muidugi ei tasu ka enda võimeid üle hinnata.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 19:26:42 GMT 2
"Aga ma olen ju nii aeglane ja koba. Mul polegi sinu vastu ainsatki võimalust," iroonitses Chad. Näh, ära tabas selle plaani. Tüdruku võitmine ükskõik millises sportlikus tegevuses ei kuulnunud just eriliste saavutuste hulka, aga kui Jill tahtis, et ta ausalt võistleks, siis mis mõttega ikka vastu vaielda. "Ma arvan, et poi sobiks kõige paremini," vastas Chad. Kallas tundus talle kuidagi ebamäärane. Kust kohast kohast see siis täpsemalt läbi saab oli liiga vaieldav küsimus. "Sina annad stardi," teatas kutt ning võttis juba mugava asendi sisse, jäädes ootavalt tüdruku poole vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 19:48:20 GMT 2
Jill turtsatas noormehe iroonitsemise peale ning pritsis teda selle eest, sest tüdruk ei olnud väga selline inimene, kes lööke hakkaks jagama. "Okey siis poini," lausus tüdruk ning noogutas selle märgiks, et oli kõigest aru saanud. See oli ikka paras maa, aga vähemalt saab nüüd mõnusalt rahmeldada ja enda energiat raisata. Kui Chad mainis, et Jill stardi peab andma, siis hingas tüdruk sügavalt välja ning võttis ka endale hea asendi sisse. Ta vaatas kergelt muiates veel silmanurgast poisi poole, kuid luges siis kolmeni ja andis stardi. Tüdruk alustas alguses korraliku sukeldmisega ja ujus nii kaua vee all kuni tal õhku jätkus ning jätkas siis krooliga edasi liikumist, sest see oli Jilli arvates kiireim viis ujumiseks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 20:10:25 GMT 2
Saanud oma sahmaka kätte, Chad vaid turtsatas hetkeks, kuid ei hakanud neidisele samaga vastama. Ta üritas nüüd korralikku kutti mängida ning praegusel hetkel tundus, nagu suudaks ta sellega isegi hakkama saada. Saanud mõni hetke hiljem juba stardikäskluse, hakkas Chad kiirelt oma käsi ja jalgu liigutama, kuid ehk mitte nii kiiresti, nagu ta oleks teinud mõne omasuguse kutiga võisteldes. "Eks ürita mind nüüd kinni püüda!" hüüdis Chad üsnagi lapsikul häälel, kui Jillist möödus. Talle meeldiks, kui tüdruk väljakutse vastu võtaks. Mis selles ikka nii rasket oleks? Ei olnud ka Chad mingi meisterujuja, kuigi ta endast parema meelega vastupidise mulje jätaks.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2012 20:34:03 GMT 2
See poisi narritamine pani vaid tüdruku naerma, mis omakorda sellises olukorras tähendas seda, et ujumine muutus eriti keeruliseks, sest naer tuli lihtsalt peale. "Ole kuss, ma ei saa ju ujuda, kui ma naeran," lausus Jill vastu, kuid lisas siis natuke tempot, et tüübile järgi jõuda. Päris võimatu see ei olnud, aga läbi võttis küll. Tüdruk oli kindel, et kui ta selle poini jõuab, siis tagasi ta sealt enam ei tule. Vähemalt mitte niipea. Kohale nad igastahes jõudsid. Chad küll natuke varem, aga mitte nii palju varem kui tüdruk alguses arvanud oli. "Huh, see võttis küll läbi, aga see oli mõnuuus," lausus Jill, hoides end jalgade ja kätte liigutamisega pinnal, sest nagu nad juba ennem järeldusele jõudsid, oli näitsik lühike ja tema jalad enam väga hästi põhja ei puudutanud. Aga see ei olnud probleemiks, sest Serah lasi end hoopis sellili ja imetles sinist taevas, kus liuglesid üksikud pilved. Samal ajal sai ta ilusti hinge tõmmata, et varsti tagasi ujuda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 23:03:55 GMT 2
"Sorry. Ma ei pidanud seda üldse naljakas. Aga ma olen parem vait," ütles Chad. Ujumise ajal peakski suu kinni hoidma, kui ei taha, et vesi suhu satuks. Ei läinudki palju aega, kui mõlemad juba poi juures olid. "Kuule, pole üldse paha. Pähe ju said, aga mitte nii haledalt, kui ma enne arvasin," muigas C, haarates ühe käega trossist, mis poid kinni hoidis. Ega ta poleks vastasel juhul enam üldse pinnal püsinudki. "Kuna sa juba nii läbi oled, siis teine ring jääb ilmselt ära," lisas kutt. Tema poolest oleks nad võinud ühe võistluse veel teha, aga vaest Jilli ei saa ju ometi nii hullusti ka ära kurnata. Mitte, et Chadile ei meeldiks mõte ta kätel koduni kanda. Aga need olid vad mõtted, millest tšikk kunagi ei kuule. Või vähemasti mitte lähiajal.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 23, 2012 15:51:46 GMT 2
"Ou, ma tänan selle avameelsuse eest," lausus tüdruk lõbusalt turtsatades. No suht loogiline see oli, et tüdruk pähe saab. Küsimus oli ainult selles, kui pika vahemaaga. "Ilmselt...või siis sa lased mul siin veel natuke aega puhata ja siis võime tagasi ujuda," pakkus Jill teise variandi välja, "ega sa ise just palju parem välja ei näe," mainis näitsik ära. Nad mõlemad olid suht läbi. Tundub, et nende eelkohting on siiani päris hästi läinud, eks näeb kuidas see lõppeb.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 24, 2012 14:32:41 GMT 2
"Polegi solvunud?" küsis Chad muige saatel. Ju siis oli vaja midagi geniaalsemat välja mõelda, et Jilli solvuma saada. Mitte, et Chad seda nüüd praktiseerima hakkaks. "Eks sa siis puhka. Minul pole kuskile kiiret," ütles kutt. Kuulnud, mida neidis järgmisena ütles, hakkas Kev naerma. Mida? Tema ja väsinud? Võib-olla ainult vaevumärgatavalt, aga mitte midagi hullu. "Tegelikult oleks vist liiva peal parem pikutada kui siin vees passida, aga ma ei hakka ise ka üksi minema. Vajud äkki vahepeal põhja ja siis olen mina süüdi," ütles Chad naljaga pooleks. Tema oli küll vähemalt siiani tänase päevaga rahul, aga kutil polnud sellegipoolest vähimatki aimu, mida Jill mõtles. Äkki ootas tema juba meeleheitlikult võimalust Chadist lahti saada, aga oli liiga viisakas, et seda mainida.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 24, 2012 21:50:04 GMT 2
"Noup," raputas tüdruk pead või vähemalt üritas nii palju kui seda vees sellili olles teha sai. Üldiselt ei ole Jill kiire solvuja. Asi peaks ikka päris hull olema, kui ta tõsiselt solvub. "Ei vaju ma kuskile, aga me võime siiski kaldale minna, aga lihtsalt ujudes, mitte võisteldes," lausus tüdruk ning lasi end sellili asendist hoopis kõhuli asendisse. Ta vaatas veel hetkeks noormehele otsa ning hakkas siis mõõdukal kiirusel tagasi ujuma. Mis puutus Jilli, siis ega temalgi selle päeva kohta ühtegi halba sõna pole öelda. Nii et pigem võib vist öelda, et ta on rahul.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 24, 2012 23:33:24 GMT 2
Chad ohkas kergendusest. Jilliga rääkimine, ilma et midagi üleliigset üteks, oli kuti jaoks paras väljakutse. "Seda ma mõtlesingi tegelikult," ütles Chad. Kui tüdruk ujuma hakkas, järgis Kev tema eeskuju. Ei jäänudki palju aega, kui nad juba kaldale jõudsid. "Tegelikult oleks nüüd hea mõte ennast ära kuivatada, aga mul pole käterätti ega midagi kaasas," lausus noormees, jälgides rannas viibivaid inimesi, keda tundus nüüd olevat vähem kui sellel ajal, mil nad vette läksid. Chad ei osanud arvatagi, kui palju aega võis möödunud olla, aga tal polnud siiski kuskile kiiret. Vähetõenäoline, et ta sellel suvel üldse enam randa jõuab ning miks mitte võtta praegusest viimast.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 25, 2012 19:03:24 GMT 2
"Pole meil praegu mingit rätikut vaja. Küll päike meid ära kuivatab," lausus tüdruk, seistes noormehe kõrval ning väänates natuke enda heledaid juukseid, mis nüüd märjaks saades palju tumedamad tundusid. Kuigi maha istudes hakkas liiv märjale inimesele kiiresti külge, tegi Jill seda ikkagi. Vähemalt kui ta ära kuivab, siis on seda lihtne enda pealt maha ajada. "Noh, hakkames liivalossi ehitama või?" küsis tüdruk lõbusalt. Väiksena oli ta neid palju-palju teinud. Ja tegelikult nüüdki, kui ta enda nooremate õdede ja vendadega randa juhtus. Aga praegu oli see rohkem niisama öeldud.
|
|