|
Post by Deleted on May 20, 2012 13:26:02 GMT 2
"Vana? Ma pole mingi vana...Siis, kui mina olen 50 oled sina 47, enam-vähem sama," arvas mees naeratusega. Taarvas, et vanusevahe oligi hea, 2-3 aastat on täitsa mõnus, siis on kõik tasakaalus. Mehed arenevat ju pisut aeglasemalt.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 13:42:21 GMT 2
"Minust vanem oled sa ikkagi," muigas Zoe. Ega nende vanusevahel tõesti midagi viga ei olnud. Täitsa parasjagu. Lihtsalt hea oli ju sellega mehe kallal nöökida. Naine eemaldas enda käed mehe küünarnukkidelt ning asetas need lihtsalt ümber mehe, vajutades tema huultele pika kirgliku suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 13:46:25 GMT 2
"Ja sina oled noorem," lausus mees naeratusega. Tundnud tüdruku käsi liikumas, aimas Wade, kuhu see asi viib. Mees suudles naist vastu ja hoidis Zoe't enda embuses. Ta oli kohtingu suhtes aina kindlam.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 13:50:37 GMT 2
Jamh, noorema osa jääb tõesti temale mängida. Aga pole hullu, siis ongi talle need väikesed lapsikused vahepeal lubatud. See, et Wade naist vastu suudles, venitas suudluse veel pikemaks ja ühtlasi astus Zoe mehele veel lähemale, hoides teist kindlalt enda vastas. Tundub, et Wade on naise ainuke nõrkus, mille vastu ta lihtsalt ei suuda.
|
|