|
Post by Deleted on May 6, 2012 19:25:28 GMT 2
Okey, see ei ole aus, sest naisel on palju pikemad juuksed ja sealt on raskem seda sodi kätte saada. Damn, pesemas läheb küll vist kaua aega. Zoe peatus hetkeks, kuuldes Wade' sõnu, ning vaatas mehele enda suurte säravate silmadega otsa. Selle asemele, et mehe sõnadele vastata, põimis ta enda käed ümber tema ning kallistas teda tugevalt. Hetkeks eemale tõmbunud, surus ta enda huuled mehe omadele. See oli tema moodus mehele enda tundeid avaldada. Üldse, ütles Zoe neid kolme sõna harva välja, aga see ei tähendanud nagu ta ei armastaks seda nunnut vahukoorega kaetud tüüpi, kelle süles ta hetkel istub. Zoe on lihtsalt hull tema järgi.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2012 19:32:48 GMT 2
Ehh, pesus sai kõik maha, isegi vahukoore. Mees jälgis naise säravat reaktsiooni ja naeratas. Aeg-ajalt tahtis Wade lihtsalt neid sõnu korrata. Mees suudles naist kirglikult vastu ja hoidis käsi ümber Zoe. Ta ei tahtnud naisest lahti lasta, nii oli kindlam. Wade mõtles, et õhtu tuli isegi väga huvitav.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2012 19:55:44 GMT 2
Zoe lõpetas mehe suudluse selleks, et õhku ahmida, sest mehe kirglik suudlus jättis ta alati hingetuks, lüües südamerütmi korralikult segamini. "Wade Beyers," lausus naine, "ükskord sa viid mu nende suudlustega hauda," sõnas Zoe muiates. Asetanud enda kummagi käe mehe põsele, vaatas ta tüübile otsa, hammustades tüdrukulikult alahuulde.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2012 20:01:11 GMT 2
Mees naeratas. "Ma ei laseks sellel juhtuda," lausus mees kindlalt. "Kas sa tead, mitu päeva me oleme koos elanud?" jäi mees mõtlema. Ta tahtis teada, millal siis suurem tähistamine peaks toimuma. Paljud teeva nädalate, kuude ja aastate kaupa, aga päevadega on huvitavam. 100, 500, 1000.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2012 20:13:49 GMT 2
"Kas ma näen välja selline tüdruksõber, kes loeb iga päeva, mis me koos veedame?" küsis Zoe turtsatades. Muidugi huvitav oleks teada, aga samas ei anna see mitte midagi muud kui ainult ühe numbri. "Noo, võtame nii - minul sai jaanuaris kaks aastat siin elatud. Ma kohtasin sind...mmmm....oli see mai alguses...jaja...ma otsisn enda empsile emadepäevaks kaarti ja kingitust. Ja me kolisime kokku vahetult enne mu venna sünnipäeva seega.....millalgi oktoobri alguses. Seega oleme me koos elanud kuskil üheksateist kuud. Ja nüüd tee enda matemaatika. Oletame, et igas kuus on kolmkümmend päeva....see teeb siis 570 päeva. On mul õigus?" viis naine enda küsiva pilgu Wade'ile.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2012 20:17:54 GMT 2
"Ei näe, aga sa tead selliseid asju paremini. Mulle ei jää kuupäevad meelde," vastas mees. Tal oli numbrite peale kohutav mälu," lausus mees pisut vabandavalt. Hea, et ta enda telefoninumbritki peast oskas öelda. "Varsti saab siis 20 kuud täis," lausus mees. Varsti 2 aastat täis, ilmselt oli järgmine loogiline samm teada. "Mis sa teha tahaksid, kui 2 aastat täis saab?" uuris Wade.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2012 21:30:14 GMT 2
"Väike parandus - ühelegi mehele ei jää kuupäevad meelde," lausus Zoe tähtsalt, suul mänglemas naeratus. "Tundub nii, pärast 19 tuleb ju ikka 20," muigas naine. Võtnud diivanile vajunud vahukoorepurgi, lasi ta endale sealt otse suhu seda mõnusat valget ollust, sest tal lihtsalt tuli korraga selline tuju. Neelanud selle alla, muutus tema pilk hetkeks mõtlikuks. "Elada sama moodi õnnelikult edasi?" pakkus Zoe, viies enda küsiva pilgu mehele. "Aga sellel päeval kui meil 2 aastat täis saab...hmmm, siis me teeme midagi eriti lahedat," arvas naine. "Oh, lähme hüppame langevarjuga lennukist alla," pakkus ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2012 21:40:11 GMT 2
"Pole tõsi, meil on töökojas üks, kellele jäävad kõik kuupäevad ja arvud meelde. Tema käest on alati kindel järgi küsida, ta on nagu inimkalender," vastas Wade. "Jah, elame," oli mees kindel. "Langevarjuhüpe oleks äge," nõustus mees. Viimasel ajal oli tal kõik äge.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2012 22:25:38 GMT 2
"Siis on ta üks super lahe erand," muigas Zoe, pritsides väikeste tortsude kaupa meest vahukoorega. See on see kui naine lihtsalt tegevusetult istub. Püsimatu nagu ta on. "Tegelikult ma imestan, et sa siianigi vastu oled pidanud koos minuga," lausus Zoe, viies enad pruunid silmad mehele. "Eeega minuga vist kerge ei ole," turtsatas ta lõbusalt, hakates süüdlaslikult naerma.
|
|
|
Post by Deleted on May 6, 2012 22:49:24 GMT 2
"Ma ei lase sul temaga siis kohtuda," muigas mees. "Lõpeta nüüd ära, meil saab vahukoor otsa," torises mees ja hakkas jälle naerma. "Ega mina ka kõige lihtsam juhtum pole," naeratas mees ja ajas end üled. "Pesus on vaja käia," arvas Wade. Ta oli üleni vahukoorene.
|
|
|
Post by Deleted on May 7, 2012 15:07:57 GMT 2
"Kas keegi on armukade?" küsis naine norivalt, vaadates mehele otsa. Pole vaja karta. Talle sobib see Wade ka, kes ei suuda kuupäevi meeles pidada. "Pood on lähedal," kehitas Zoe mehe torina peale vaid õlgu, lastes viimase surtsu mehe ninale. Okey, aitab kah. Asetanud pudeli lauale, viis ta edna pruunid silmad musile. "Vajad kompaniid või?" küsis Zoe, mängides kelmikalt enda kulmudega, kuni korraga diivanilt püsti tõusis ja siis mehele selga hüppas.
|
|
|
Post by Deleted on May 7, 2012 15:11:35 GMT 2
"Ei ole, ta ei meeldiks sulle," oli mees kindel. Olgugi, et tal olid kuupäevad meeles, oli ta naistega kohati liigagi arg. Aeg-ajalt ei suutnud ta normaalselt mõne naiskliendigagi suhelda ja kutsuti Wade. Mees oli tähele pannud, et ta suutis naistele selgeks teha, et nende autole on ikka õlivahetust vaja teha ja nii edasi, kuigi sellega andis oodata, aga kasum on alati hea. "Võib-olla," sõnas mees ja tundis, kuidas korraga palju raskemaks läks. Nojah, Zoe seljas nagu mõni spidermonkey. Mees kõndis vannituppa ja pani siis tüdruku maha.
|
|
|
Post by Deleted on May 7, 2012 19:19:11 GMT 2
"Kust sa tead, kes mulle meeldib või ei meeldi," kahtles Zoe kui mees vannitoa poole jalutas. Täitsa mõnus oli nii, ei pidanud enda energiat üldse kasutama. Aga see lõbu sai üsna ruttu läbi kui tema jalad vannitoa põrandat puudutasid. Nüüd tuleb pesupäev, jee! Zoe astus mehest mööda ning eemaldas enda särgi, mis oli korralikult vahukoorega koos. Järgmisena libisesid jalas shortsid, mis imekombel olid sellest sõjast pääsenud ilma plekkideta. Õrnalt huulde hammustanud, eemaldas Zoe enda pesu ning sisenes dušikabiini, lastes sooja vee voolama.
|
|
|
Post by Deleted on May 7, 2012 19:26:29 GMT 2
"Sest mina ütlen. Tead ju küll, et ma olen armukade elukaaslane," vastas mees muigega. Ta võttis kiirelt enda teksad ja bokserid jalast ning astus ka dušikabiini, mis pisut ragises. "Me oleme koos vist liiga rasked, selle kaadervärgi jaoks," naeris mees ja keeras veesurve tugevamaks. Põrandakütte oleks pidanud ehk sisse panema. Wade lasi silmadel joosta üle naise.
|
|
|
Post by Deleted on May 7, 2012 20:10:05 GMT 2
"Varemgi kahekesi duši all käidud. Pole siiani kokkuvajunud, ei vaju ka," muigas Zoe, lastes kuumal veel enda kehale voolata. See oli mõnusalt rahustav ja lõõgastav. Vajutanud enda käele natuke šampooni, hõõrus ta selle enda juustesse, pannes need korralikult vahutama. Kogu ruumi täitis õrn virsiku lõhn. Loputanud enda juuksed ära, võttis ta nuustiku, millele valas korralikult dušigeeli, hakates meest vahukoorest puhtaks tegema, kuigi vesi oli nagu nii juba suurema osa ära uhunud.
|
|