20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 18:51:00 GMT 2
Jessica mõtles neid sõnu tõsiselt. Ta armastab Sayerit ega taha temast ilma jääda. Jes oli kergelt solvunud, et Say seda artiklit siiski uskus ja Jessies kahtles, aga samas ta ka mõistis Sayerit. Jessica ei saanud kindel olla, et tema ise sellest artiklist külmalt mööda vaataks, ilmselt näriks tedagi, et kui palju selles tõde on. Jes puges taas Sayle lähemale ja võttis tema käe kaissu, pilgu suunas ta aga läpaka ekraani asemel Sayerile. Nii tühja pilku pole Jes Say silmis varem näinud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 19:02:44 GMT 2
Sayeril oli tunne nagu kõik vajuks vaikselt kokku ja ta tõesti ei viitsi ega tahagi näha vaeva, et seda kõike koos hoida või terveks teha. Milleks? Et näha, kuidas see siis jälle kõik koost vajub. Saigi juba liiga kaua normaalset elu elatud. Rufuse silmad olid küll ekraanil, aga tegelikult oli film lihtsalt kauge taust tema mõtetele. Ta tundis endal Jessica pilku, kuid ta ei tahtnud talle otsa vaadata.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 19:12:28 GMT 2
Jessica vaatas veel tükk aega Sayerile otsa, enne kui taipas, mis selle pealtnäha tühja pilgu taga peitub. "Sayer," lausus Jes noormehe nime, et too talle otsa vaataks. "Kas sa reaalselt lased mingil tobedal artiklil meie suhte ära rikkuda?" küsis Jes, hääl murdumas. Ta lihtsalt ei suutnud seda uskuda, et Say teda ei usalda.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 20:13:18 GMT 2
Kuulnud enda nime, pööras noormees enda pilgu Jessicale. "Ma ei laseks millelgi või kellelgi meie suhet ära rikkuda. Ma armastan sind selleks liiga palju," lausus Sayer kergelt imestunud pilgul, et tüdruk oli üldse arvanud, et Roof teda maha kavatseb jätta. "Ma ei ole sinu peale pahane," sõnas Rufus, "ma olen lihtsalt kõigest väsinud," tunnistas poiss täiesti ausalt.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 20:27:32 GMT 2
Kui Sayer oleks Jessica peale pahane, siis oleks ta seda vägagi ilmaasjata. Jessie ronis Sayle ettevaatlikult sülle ja põimis oma käed ümber tema kaela, kallistades teda õrnalt, et mitte noormehele haiget teha. Jessica elu oli võrreldes Sayeri omaga täiesti rahulik. Seega ta väga ei mõistnud, mida Sayer tunneb, et tal kõigest kopp ees on, aga ta teadis, mis Sayd viimasel ajal üsna rivist välja on viinud ja seega võis ta oletada, kuidas need põntsud üksteise järel talle mõjusid ja samas ta ka nägi, et Sayer on üldiselt ainult kahes meeleolus - tõsine või õnnelik. Tundus, et film ei tõmba neist enam kumbagi.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 20:38:08 GMT 2
Sayer võpatas kergelt, kui Jessica talle sülle ronis, kuid tal ei olnud selle vastu mitte midagi. Põiminud ka enda käed ümber tüdruku, toetas ta enda pea vastu tüdruku oma. "Ma lubasin, et ma ei jäta sind maha ja ma ei kavatse seda lubadust murda," sõnas Rufus vaikselt. Praegu oli tal täpselt selline tunne, et pistaks Jessicale sõrmuse sõrme, pakiks asjad ja sõidaks siit linnast lihtsalt minema. Aga nii teevad ainult need inimesed, kes ei julge enda probleemidega silmitsi seista.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 20:53:39 GMT 2
Sayeri ainus probleem hetkel oli Tree Hill High lõpetamine, aga see ei tundunud tema jaoks tegelikult probleem olevat. Say aga polnud nii isekas ja see, et ta nii hooliv on, tekitaski talle neid niiöelda olukordi, mida Sayer probleemideks nimetab. "Ja mina lubasin, et ma ei anna sulle põhjust seda teha," lausus Jessie,"ma pean seda lubadust." Jes lükkas end Sayst pisut eemale, vaatas hetke tema rohekashallidesse silmadesse ning suudles noormehe huuli.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 21:00:19 GMT 2
Sayer noogutas ja sulges enda silmad, kui tüdruk teda suudles. Tema huul oli küll katki ja tegi haiget, aga suudlus oli liiga magus, et seda lõpetada. Rufus lasi end lõdvaks ning nautis hetke, sest see hetk üksinda ilma kõrvaliseta oli lihtsalt suurepärane. Isegi valu, mis ta tundis, vajus kõrvaliseks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 21:12:29 GMT 2
Jessica oleks hea meelega suudlust süvendanud ja selle jõulisemaks muutnud, aga noormehe katkine huul hoidis teda reaalsuses, et ühele neist on suudlemine hetkel pisut valus. Mõne hetke pärast tõmbus Jes eemale. "Mis sa arvad, kui vaataks selle filmi lõpuni ja poeks siis tuttu?" küsis Jessie ja vajutas noormehe nina otsa musi. Tore, et tal ninaluud puruks ei virutatud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 21:20:33 GMT 2
"Ma arvan, et see kõlab hästi, aga me peame seda filmi vist kõvasti tagasi kerima," lausus Sayer, sest kumbki neist ei olnud sellele vahepeal suurt tähelepanu pööranud. Libistanud tüdruku enda kõrvale voodile, kuid jättes tema käe endale pihku, sättis ta filmi õigele kohale, lastes sellel siis uuesti käima hakata. Sättinud end mugavalt voodile, sulges ta enda ühe käe ümber Jessica ja teisega hoidis tema kätt.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 21:31:58 GMT 2
Jes, olles nüüd mugavalt ja mõnusalt Sayeri kaisus, püüdis tähelepanud filmil hoida, kuid see ei õnnestunud kohe üldse. Tal oli vaja Sayd jõllitada. Viimaks sundis ta end filmi vaatama, sest tegelikult teda huvitas ka, mis seal toimub. Tundus aga, et täna ei olnud filmivaatamise õhtu. Jessica sikutas omale teki kurguauguni, mässides ka Sayeri pooleli selle alla. Seejärel toetas tüdruk oma pea vastu Say õlga ning vaatas filmi. Veidi sai ta seda isegi edukalt vaadatud, aga oma paarkümmend minutit enne lõppu võis Sayer enda kõrval vaikset, rahulikku ja sügavat hingamist kuulda.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 21:37:14 GMT 2
Tüdruku pidevast nihelemisest võis Sayer juba väja lugeda, et ta ei taha magama jääda, kuigi uni tikub peale. Rufus ei hakanud talle parem midagi ütlema, kui on väsinud, siis las magab. Ise vaatas ta rahulikult filmi lõpuni, keerates vahepeal hääle väiksemaks, kui oli veendunud, et Jessie magas õndsat und tema kõrval. Kui arvuti viimaks kinni oli ja öökapil lebas, lasi Say end paremini voodisse pikali. Sakutanud endale natuke tekki peale, vajutas ta tüdruku juustele õrna musi, ennem kui silmad sulges ja magama jäi.
OT: Lõpp
|
|