|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 2:37:03 GMT 2
Sayer kuulas tüdruku sõnu ja need oli õiged, aga sõnu on alati kerge ritta seada, nende järgi toimida aga palju raskem. "Viimasel ajal on mul tunne, et sa oled ainuke asi, mis mul õigesti läinud on," lausus Rufus, mõeldes enda sõnu täiesti tõsiselt. Jessica oli andnud talle rohkem motivatsiooni kui ta ise arvatagi oskab. Ta on kutis välja toonud tema parimad jooned ja pannud ta iseendasse uskuma rohkem, kui ta seda kunagi varem teinud on.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 3:07:13 GMT 2
See oli küll parim kompliment, mille Jessica kunagi saanud on - olla kellelegi Keegi, see keegi, kes aitab pea püsti edasi liikuda. Keegi, kelle nimel pingutada ja tõestada, et kõik on võimalik. Keegi, kes suudab sind iseendasse uskuma panna, kui lootus näib kadunud. Selline vidin Jessiele meeldib olla. "See tuletab mulle meelde, et all ootab sind naine, kelle nägu ei ole üldse lahke nagu tavaliselt," vihjas Jes Sayle, et nüüd, kus kutt maha rahunenud on, võiks ta emaga ka kõik ära klaarida.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 20:25:34 GMT 2
"Ta on minus pettunud ja tal on igasugune õigus pahane olla. Ja temaga rahu sõlmida ei ole sugugi nii lihtne," muigas noormees nõrgalt, vaadates Jessica tumedatesse silmadesse, mis talle hetkel nii lähedal olid, süstides talle aina uut elujõudu. "Alla peaks ma siiski minema. Ma ei ole juba....neljapäeva õhtust midagi söönud," sõnas Sayer. Olles tüdruku näole nii lähedal, oli tal hirmus soov teda suudelda, aga oma katkise huule tõttu ei tundunud see nii hea idee. Aga tühja, kah. Roof suudles tüdrukut õrnalt ja ettevaatlikult, tõmbudes üsna pea tagasi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 20:53:37 GMT 2
Jessica ei mõistnud, miks Claire Sayeris pettunud on. Ta usub, et Say on selles kakluses süüdi või pole Sayer emale rääkinud, mis tegelikult juhtus? Jessie lasi noormehel end suudelda, tegemata välja tema katkisest huulest. Jessie libistas ühe oma käe noormehele pihku. "Sööma siis," lausus Jes tasa.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 21:13:32 GMT 2
Sayer pigistas õrnalt tüdruku kätt ning noogutas siis. Tõmmanud jälle pluuse selga, et enda sinikat varjata, jalutas ta Jessica käe otsas alumisele korrusele. Köögist tulev söögilõhn andis märku sellest, et Claire on seal ja valmistab õhtusööki. Roof astus ruumi, kuid ei lausunud midagi. Lasnud Jessie käest lahti, hakkas ta vaikides lauda katma. Ka Claire ei teinud poja sisenemisest suurt väljagi, saates Jessicale vaid põgusa naeratuse. "Jessica, ma oletan, et sa jääd õhtusöögile ja kas ka ööseks?" lõhkus naine vaikuse. Say tõstis enda küsiva pilgu tassidelt, mille ta just lauale oli asetanud ning vaatas tüdrukule otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 21:32:38 GMT 2
Jessica jäi ukseavasse seisma, kui Sayer lauda katma hakkas. Tundus, et seal ei jää ta noormehele jalgu ega sega ka Claire'i söögitegemist. Mida see naeratus tähendas? Aitäh, et mu poja sööma tõid? "Ma arvan küll," vastas Jes. Kodus ei oodanud teda keegi, niiet ega ta sinna ei kippunud küll. Jes toetas end vastu uksepiita ning surus käed kõhu peal olevasse pusataskusse ning põimis oma sõrmed.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 21:52:14 GMT 2
Sayeri suunurk tuksatas hetkeks kõrgemale, kui ta oli Jessica vastuse ära kuulnud. Kuna laud sai kaetud, siis jalutas poiss Jessica juurde, põimides enda käed seljatagant ümber tema. "Ma helistasin ennist isale ning lükkasin teie homse kohtumise järgmisele nädalale samale ajale. Ehk näed sa siis rohkem inimese moodi välja," sõnas Claire, viies enda pilgu pojale. Sayer ei hakanud sellest mõtetut tüli tegema ning noogutas rahulikult, kuigi parema meelega ajaks ta enda asju ise. Keeranud tule poti all kinni, andi ema noortele märku, et söök on valmis. Õhtusöögiks oli Claire valmistanud riisi maksakastmega ja kõrvale peedisalat. Lükanud Jessica enda ees kööki sisse, jalutas ta laua juurde ning tõstis endale ja tüdrukule süüa. Claire oli endale juba jõudnud tõsta ning istus nüüd juba laua taga. Peagi ühines temaga ka Sayer. "Kui palju sa siis sinna raha magama panid?" uuris naine, lõhkudes taaskord esimesena vaikuse. Sayer, kes oli just kahvli endale kätte võtnud, langetas selle lauale tagasi, viies enda silmad naisele, "praktiliselt ühe kuu palk, natuke vähem," vastas noormees, andmata välja kindlat summat. Talle ei meeldinud see teema kohe kuidagi. "Kallis hobi sul seal vanglas käia pidevalt," sõnas Claire, kuid tema näole kerkinud õrn muie näitas märke võimalikust leebumisest. Sayer tõmbus vaid hetkeks pingule ning asus toidu kallale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 22:46:51 GMT 2
Jes istus laua taha ja kui ka Sayer ühinenud oli, hakkas neiu sööma. Ta sõi maitsvat riisi, kuulates samal ajal ema-poja vestlust. Päris nõme värk - käid kuu aega tööl ja ühe õhtuga on kogu tasu selle eest mingite võmmide taskus, kes süü täiesti valele inimesele määrasid. Elu on kohutavalt ebaõiglane.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 20:17:13 GMT 2
"Jessica, mida sina kui korralik Eastside'i tüdruk sellest kõigest arvad? Sa oled kuidagi väga vaikne selle teemal. On Rufus ometi ju sinu poiss ja sul on ka õigus kaasa rääkida," pöördus Claire tüdruku poole, mõistes et poja poolt tal enam kuigi palju vastuseid saada ei ole. Vaikuses ta aga süüa ei soovinud. See tõi välja kogu pinge, mis ruumis hõljus. Sayer ei suutnud enda kõrvu uskuda ning kergitas enda kulme, vaadates emale imestunult otsa, kuid sealt edasi kiirustasid tema hallikasrohelised silmad Jessicale, andes märku, et ta ei pea vastama ja ta ei peaks sellest välja tegema.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 26, 2012 20:27:03 GMT 2
Korralik Eastside'i tüdruk? Et vaatamata sellele, kui ebaviisakas ta naisega olnud on, leiab ta, et Jes on korralik tüdruk? Iseenesest meeldiv. "Millest kõigest?" küsis Jes vastu. Varasemast toimunust ei tea Jessica midagi. Ta on teadlik sellest, et Sayer on varem kaklemise eest kinni istunud ja see on ka kõik.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 20:44:17 GMT 2
"No, ikka sellest tema neljapäeva õhtusest 'seiklusest' ja üldse vaevalt, et sa pole teadlik tema pikast registrist," sõnas Claire, vaadates tüdrukule otsa. Kuigi tema sõnade toon oli neutraalne ja näol malbe naeratus võisid ilmselt mõlemad noored selle tagant välja lugeda hoopis midagi muud. Sayer ei tahtnud hetkel kummalegi naisele otsa vaadata. Kas ta ema tõesti tahtis jälle ülesse tuua kõik need asjad, mis ta on teinud minevikus mingi lolli poisikesena? Kas ta ei võinud lihtsalt lasta neil kuskile igavikku vajuda? Miks ta nägi alati poisi juures neid möödaastumisi, aga mitte tema positiivseid tulemusi või muutusi?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 26, 2012 20:50:27 GMT 2
"Tema pikk register on minevik, millest mina tean vaid seda, et see eksisteeris, seega ei oska ma sellest midagi arvata. Me kõik teeme vigu ja ma leian, et inimest ei tohiks tema mineviku järgi hinnata," rääkis Jessica. Oli, mis oli. Tema nägi seda, et Sayer võitleb sellega, et oma nime puhtaks saada. Ta näeb vaeva, et nii iseendale kui teistele tõestada, et ta ei ole halb inimene. "Ja mis tema neljapäevaõhtusesse 'seiklusesse' puutub,"kasutas Jes naise sõnu,"siis..kui keegi selles üldse süüdi on, siis mina." Viimase lausepoole lausus Jessica vaiksemalt, aimates, et Sayeri poolt tuleb nüüd midagi sellist, et tema ei tohiks end küll süüdi tunda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 21:21:15 GMT 2
Kuulnud tüdruku sõnu noogutas naine, hoides enda silmi tüdrukul. Seal ei olnud enam seda umbusku Jessica suhtes, seal oli hoopsi midagi tänulikkuse moodi, millest ilmselt ainult naised võisid aru saada. Tüdruk tõestas end tema silmis esimest korda, et on tema poja vääriline. Kui ennem tundus talle neidis pinnapealne, siis nüüd nägi ta, et tüdrukus on midagi palju enamat peidus. Nendes sõnades peegeldus hoolivus tema poja suhtes, vaatamata tema keerulisele ja mustale minevikule. "Püha Jumal, tüdruk, kuidas sina sellega seotud oled?" lausus Claire üllatunult. "Ei olegi," sõnas Sayer kindlalt, "ta arvab, et see on tema süü, sest ma jätsin suitsetamise tema näägutamise peale maha. Ja nüüd arvab ta, et seda ei oleks juhtunud, kui ma endiselt suitsetaksin, sest siis oleksin ma nondele tüüpidele saanud anda seda, mida nad tahtsid," seletas noormees, vaadates Jessicale otsa. "Kallis, see tõesti ei ole sinu süü. Terve see õhtu oli üks juhuste kokkulangemine. Ma olin valel ajal vales kohas. Sinul ei ole sellega mingit pistmist," kinnitas Say, hoides kätt ümber tüdruku ning vaadates talle otsa. "Muidugi, Jessica, keegi ei süüdista sind. Sa ei tohiks seda ise ka teha," avas ka Claire enda suu.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 26, 2012 21:39:24 GMT 2
Jessica oleks tahtnud turtsatada selle peale, et Sayer nüüd tema enda sõnadega püüdis Jessiele selgeks teha, et tüdruk ei ole süüdi. Oli ju Jes see, kes Say rahustuseks lausus, et Say oli vaid valel ajal vales kohas ja seda mingi lolli juhuse pärast. "Ma ei süüdistagi ennast," ütles Jessie rahulikult,"need tüübid on lihtsalt tõprad. Ohvriks oleks võinud saada ükskõik kes, aga ma nentisin fakti, et minu pärast ei olnud sul neile tüüpidele tobi anda."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 22:15:07 GMT 2
"Kuule, kui see sind rahustab, siis ma võin nüüd alati ühte suitsupakki kaasas kanda," sõnas Sayer õrna muigega. "Minu mäletamist mööda olin mina see, kes enda taskud suitsupakkidest tühjaks tegi mitte sina, seega jutul lõpp," lausus noormees, pöördudes tagasi taldriku poole, mis praktiliselt tühi oli. Claire vaatas noori vaikides, lükates taldriku eemale kui söömise lõpetas.
|
|