|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 15:36:30 GMT 2
Sayer vangutas enda pead ning ajas end siis voodist välja, "kuna me oleme ilmselgelt maailma kõige igavamad inimesed antud hetkel, siis me hakkame filmi vaatama," andis Rufus tüdrukule teada, et siis muud võimalust ei ole, kuna Say on hetkel väga igav kaaslane, kes ei jõua mitte midagi teha. Tassinud läppari voodisse ning sinna ka ise maandunud, pani ta elektroonika vidina tööle.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 15:48:39 GMT 2
Ja Jessie ei saanudki teada, mis pilguga ta Sayerit jõllitas. Jes hakkas just küsima, et kuhu Say läheb, aga ta sai vastuse enne, kui küsida jõudis. "Filmiõhtutest sinu pool kujuneb niimoodi rutiin välja," muigas Jessie. Tüdruk ei vaevunud end veel istuma tõusma, vaid lesis edasi, toetades põske vastu kõverdatud kätt.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 16:05:32 GMT 2
"Ja kas see on halb asi?" küsis Sayer, avads enda filmide kausta, et seal silmadega üle erinevate filmide lasta. Viimaks peatud tema pilk filmil In time. "Oled näinud?" pööras ta läppari tüdruku poole, et ta näeks, millest üldse jutt käib.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 16:11:58 GMT 2
"Eks seda ole näha," arvas Jes. Rutiin pole üldiselt kunagi hea olnud, ära tüütab. Samas, erand kinnitab reeglit. Jessica heitis pilgu ekraanile ja raputas pead. "Pole kuuldki," täpsustas ta. Mingi uuem film järelikult, eelmise aasta lõpust ilmselt. Jessical pole juba kena pool aastat filmide jaoks aega olnud, kui tema kaheksateistkümnes sünnipäev välja jätta.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 16:17:01 GMT 2
"Ma olen sulle ilmselt praegu väga igav kaaslane," muigas Sayer ja selle parandamiseks suudles ta Jessicat. Vaadannud talle veel hetkeks otsa, vajutas ta filmi käima ning lükkas läppari eemale, kuid samas nii, et nad mõlemad seda näeksid. Rufus sättis end mugavamalt istuma, ennem kui enda silmad ekraanile viis.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 16:29:22 GMT 2
Jessie oleks vastu vaidlema hakanud, aga selleks talle võimalust ei antud. Jes vastas suudluse magusalt ja naeratas armsalt, kui Say talle otsa vaatas. Lükanud juuksesalgu kõrva taha, sättis Jessica end istuma, sest talle ei meeldi filmi vaadata, kui kõik inimesed seal külili on ja enda pead ta nagunii terve filmi aja püsti hoida ei jaksa. Veendunud, et ta istub sealpool Sayerit, kus tema terve õlg asub, puges ta noormehele lähemale, võttes ta käe kaissu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 16:53:31 GMT 2
Film oli käinud kuskil pool tundi, kui Sayeri mobiil laua peal vibreerima hakkas. Noormees vaatas kord ekaanile ja siis jälle mobiilile, ajades end siis vastumeelselt jälle voodi pealt maha. Haaranud telo endale kätte, turtsatas ta mornilt. Mingi GC pärast ajas ennast voodist välja. Avanud uue sissekande, lasi ta silmadega üle ridade. Peo kohta ei teadnud tema suurt midagi, seega lasi ta sealt üle, siis leidis ta aga Liami ja Alex kohta käiva lõigu, mis ta turtsatama pani. Ei tea, kas peaks tüdrukule hõbelusika viima või? Tundes Liamit oli Say enam kui kindel, et tegu on kõlakaga. Ja siis muidugi tema seiklustest. Carmeli lõigu lasi ta üle ja siis jõudis ta nimeni, mis teda huvitas, aga see teema küll selline ei olnud, mida ta seal väga näha tahtis. Lasnud pilguga üle veel viimastest uudistest, tõstis ta enda pilgu Jessicale, "kas sa mulle ka räägid, kellega sa eelmine laupäev nii lähedalt suhtlesid?" sõnas Roof, visates enda mobiili voodisse Jessica juurde.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 17:05:31 GMT 2
Jessica vaatas rahus filmi, mille peategelaseks oli mees, keda ta on harjunud pigem mikrofon näos nägema. Jes vaatas ka siis rahulikult filmi edasi, kui Sayer oma telefonist midagi luges. Põnev film oli. "Ahh?" küsis Jes, kui Say teda kõnetas. Tütarlaps oli filmis nii kinni, et küsimus jäi tema jaoks arusaamatuks. Ta ei märganud sedagi, et Say oma mobiili tema juurde viskas.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 17:17:05 GMT 2
Sayer jalutas läppari juurde ja pani filmi pausile, lükates seejärel arvutikaane kinni. "Ma küsisin, kellega sa eelmine laupäev nii lähedalt suhtlesid?" sõnas noormees, toetades end vastu lauda, kindel pilk Jessicale suunatud. Tema hääl oli praegu veel tavaline ja lihtsalt natuke uuriv. Ei olnud vist väga hea idee tüdrukule kohe kaela karata. Lükanud end mööbli vastast lahti, jalutas ta tüdruku juurde, haaras voodilt enda mobiili ja ulatas selle Jessicale. "Kas see on tõsi? Ja kui ei ole, siis miks peaks keegi midagi sellist välja mõtlema," sõnas Say.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 17:31:53 GMT 2
Jessica mõtles möödunud laupäevale. Mida ta tegi ja kellega ta oli? Lõunal sõitis ta taksoga Say juurest koju ja ta oligi terve ülejäänud nädalavahetuse kodus. Koeraga käis ka jalutamas ja ahjaa, Nickiga tutvus. "Ma käisin uudistamas, et kes see uus noormees meie rajooni kolis. Nick, mu uus klassivend," rääkis Jes. Mismõttes nii lähedalt? Tüüp patsutas rannas Ceciliat. Seejärel ulatas Say talle telefoni, esitades paar uut küsimust. Tüdruk võttis telefoni enda kätte, vaatas hetke küsivalt sayle otsa ja hakkas siis lugema. Jessica pilk jäi tardunult seda teksti vaatama ja tüdruk luges selle vähemalt kolm korda enne läbi, kui siis pilgu uuesti Sayerile tõstis. "Selles pole mitte midagi tõsi," vastas Jes,"ja ma tõesti ei tea, miks peaks keegi midagi sellist välja mõtlema." Jessica oli täiesti hämmingus. Miks on vaja kellelgi mingit sellist jama sinna kirjutada?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 17:43:02 GMT 2
"Nii, et sa ütled, et see kõik on lihtsalt laim, et......et mida? Meid lahku ajada?" küsis Sayer külmalt naerdes. Miks peaks kellegile korda minema, kellega tema või Jessica käib? "Kõige pealt Joe ja nüüd see," sõnas Roof käsi laiutades. Sammunud tüdruku juurde, võttis ta enda mobiili ja sulges GC, asetades telefoni tagasi lauale juhtme otsa. "Mul on niiii kõrini nendest vaidlustest. Isegi see neetud GC jahub muudkui meie tülidest, oodates, et me lahku läheks," lausus Say, vaadates tüdrukule otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 17:55:38 GMT 2
"Ma tõesti ei tea, mida sellega taotletakse," sõnas Jessica. See on mingi väljamõeldis ja Jessie ei mõista, miks keegi midagi sellist välja mõtlema peaks. Omal elu nõme ja siis on vaja teiste omad ka ära rikkuda? "Mis see Joe siia puutub?" küsis Jessie, kaheldes, kas ta üldse tahab teada. "Vaidlused on üsna paratamatud, aga Gossip Corner on üldse mingi idiootne asi, juba ta nimi ütleb, et tegu pole kvaliteetkraamiga," lausus Jessica, mõistmata, miks Sayer sealkirjutatut tõepähe võtab? Ta tõesti arvab, et Jessie mingi võõraga kuskil miilustab? Jes ei vahetaks isegi seda sassilöödud süüdistavat Sayerit, kes tema ees praegu seisab, kellegi teise vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 18:19:59 GMT 2
"Ah, see," sõnas Sayer turtsatades, "mõni aeg tagasi oli seal midagi selle sarnast sinu ja Joe kohta," sõnas Sayer, tehes endale ruumi tüdruku juures voodiserval, et sinna hetk hiljem istuda. "Kvaliteetkraam või mitte, aga kui sulle on ikka juba kaks korda nuga selga löödud, siis paneb selline uudis, isegi kui mitte tõsi, sind ikka kahtlema küll," lausus Roof. Võtnud tüdruku käest kinni, vaatas ta Jessicale otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Apr 1, 2012 18:31:08 GMT 2
Et siis Sayer usaldab ikka jätkuvalt Jessicat ja reageeris mingile tobedale kõmuartiklile lihtsalt üle? Jes tõstis ühe oma käe Sayeri tervele põsele, kui noormees tema kõrvale istus ja tema käest kinni võttis. "Ma olen vahel tõesti rumal ja teen asju, mida ei peaks, aga mulle ei tuleks ealeski pähe sind petta ei Joe ega kellegi teisega," rääkis Jessie.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 18:41:25 GMT 2
"Ma loodan, et need sõnad ei ole lihtsalt minu rahustamiseks öeldud, vaid sa mõtled ka neid," sõnas Sayer, tõustes siis püsti, et teisele poole voodit liikuda ja end jälle voodile lasta. Avanud läppari kaane, pani ta filmi uuesti jooksma, kuigi igasugune isu seda vaadata oli küll läinud. Film oli muidu hea.
|
|