|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 18:31:43 GMT 2
Sayer kortsutas enda kulme, "ma ei ole....katki?" sõnas noormees, "see sõna kõlab....veidralt," lausus poiss. Katki kõlas nagu hingeliselt murdunud või midagi. Vähemalt Rufusele oli see sõna alati sellise tunde jätnud, kui seda inimeste kallal kasutati. "Kallis," alustas Say, "kas sa oleksid nii kena ja laulaksid mulle midagi?" sõnas noormees, kuid ta ei suutnud kaua enda tõsist nägu hoida ja seega hakkas ta hoopis naerma, kuigi ta teadis, et sellega kaasneb ka natuke ebamugavat valu.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 28, 2012 18:40:06 GMT 2
No kui kõlab veidralt, siis kõlab veidralt. "No haige sa ka ei ole," lausus Jessie, suutmata välja mõelda, mis see õige sõna siis on. Sõna 'kallis' ajal Jessica muigas. Talle meenusid kasuisa sõnad, aga mitte need ei pannud teda muigama, vaid see, kuidas ta ema ja Albert pärast vaidlesid selle üle, et Albert Jessiele ütles, et tüdruk suhteliselt odav kraam on. Jes suutis koguaeg ära unustada, et Sayl on valus, kui ta naerab või natukenegi liigutab ja iga kord, kui ta nägi Sayd valugrimassi tegemas, tundis tüdruk end süüdi. "Soovilaulu ka on?" uuris Jes, aga ei garanteerinud, et ta laulu teab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 18:45:41 GMT 2
"Eks ma olen siis katki, kui see sõna sulle meeldib," turtsatas Sayer. Mis seal ikka. Sõna on sõna. Ja ega ta just väga terve ei olnud ju. Seega sobib see katki kah. Noormees mõtles hetke, kuid raputas siis enda pead, "laula midagi, mis sulle endale meeldib. Ainult mitte midagi väga aeglast. See tablett teeb mind uimaseks," muigas Roof. Mis tähendab, et tema ei ole süüdi, kui ta üks hetk magama peaks jääma.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 28, 2012 19:11:44 GMT 2
Niiet kadunud Whitney Houstoni I will always love you jääb välja. Ummmmmmmmmm. Jessicale meeldisid nii paljud laulud ju. Vähemalt kitsendas Say valikut natukenegi. Jessie tinistas pisut aega niisama kitarri, mõeldes, mida laulda. Viimaks otsustas ta selle laulu kasuks, mida ta laivis ja akustiliselt originaalesitajalt kuulda tahaks, kuigi tegemist ei ole üldse sellise lauluga, mida ootaks tüdruku esituses. "I won't suffer, be broken, get tired, or wasted. Surrender to nothing, or give up what I started and stopped it, from end to beginning. A new day is coming and I am finally free..." laulis Jes. Vaid laulusõnade järgi võis Sayer ära arvata, mida Jes laulab, sest kuigi ta viisi ei muutnud, moonutas ta seda endale mugavamaks. Ta ei tahtnud väga kõvasti laulda ja sellepärast hajutas ta neid kohti, kus ideaalis peaks laul võimsamaks minema.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 20:23:20 GMT 2
Sayer ootas kannatlikult tüdruku järgmist laulu. Noh, ega tal just eriti muud midagi teha ka ei olnud, kui lihtsalt istuda ja oodata. Kui Jess viimaks laulma hakkas, siis tundus see poisile alguses võõras lugu, kuid peagi taipas ta, mis looga on tegu. Seda laulu oli tõesti ebatavaline kuulata tüdruku esituses, aga Jessica sai sellega väga hästi hakkama. "Ja miks selline laulu valik?" muigas noormees kui lugu lõppenud oli. Rufusel oli nüüd täitsa oma muusik. Väga viis!
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 28, 2012 20:28:40 GMT 2
"Sest mulle meeldib see laul," vastas Jessie,"ma tahaks seda kunagi Jaredi akustilises esituses kuulda." Jessica on mitmel korral 30 Seconds to Marsi kontserdil käinud ja seda lugu ka seal kuulnud, aga mitte kunagi akustilisena. Ilmselt pole Leto seda kunagi kontserdil akustilisena esitanud ka, samas, mine tea. Jessica tõusis voodilt püsti, et pill selle endisele kohale tagasi panna. Aitab küll tänaseks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 20:39:03 GMT 2
"Ta peaks hoopis sinu akustilist esitust kuulama tulema," muigas Sayer. Talle Jessica esitus meeldis, aga ega ta vist väga erapooletu hindaja just ei ole. "Juba viid tagasi?" kortsutas Roof enda kulme, kui tüdruk koos kitarriga tema voodilt kadus. Talle just hakkas meeldima ja kõik see 'katkine olukord' hakkas ka meelest minema.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 28, 2012 20:45:47 GMT 2
"Seda ei juhtu iial," muigas Jessie. Vaevalt Jar huvitatud oleks ja Jes ei saaks raudselt suudki lahti, kui tema lemmikartist spetsiaalselt teda kuulama tuleks. Jessica on niigi imestanud, et ta Sayerile nõus laulma oli. "Sõrmed on makaronid juba," põhjendas tüdruk. Pole ammu mänginud ja seega väsivad sõrmed kiiremini,"ma tirin keeled katki, kui ma veel mängin." Või on tal siis pärast mitu päeva sõrmeotsad valusad. Ta näpib neid keeli liiga kõvasti, nagu Alena ütles.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 20:53:36 GMT 2
"Õrnad sõrmed pole ennem tööd näinud," noris Sayer tüdruku kallal. Ta tõstis enda ühe käe enda õla kõrgusele, kutsudes Jessicat niimoodi enda juurde kaissu. Kui tüdruk ettevaatlik on, siis ei ole see ka valus. "Kui sa mu kitarri katki teed, siis ma ei tea, mis sinuga saab," vangutas Roof enda pead. Viimasel ajal ta seda eriti kasutanud ei ole, aga tal esinebki see kitarri mängimine nagu hooti.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 28, 2012 21:01:37 GMT 2
Jessica ei hakanud sellest norimisest välja tegema. Ta on väga teadlik sellest, kui ärahellitatud on, pole vaja meelde tuletada. Jessica liikus Sayeri poole. Tema sai Say käeliigutusest vaid seda aru, et Sayer teda enda juurde kutsus. Kaissupugemist ta ei julgend lootagi, teades, et Sayl iga liigutuse peale valus on. "Ei tea jah," muigas Jes. Poeks natuke ja ta ei peaks kutile isegi uut pilli ostma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 21:23:34 GMT 2
Sayer muigas samuti. "Noh, mis sa seisad seal nüüd? Tahad kaissu tulla või ei?" küsis noormees. Ta teadis, et tal on valus vaid vajutades või rindkere tugevalt liigutades, aga kui Jessica tal rahulikult kaisus on, siis ei ole midagi hullu. Pealegi hakkas tablett kenasti enda mõju avaldama. "Ja ennem kui sa protestida jõuad, siis mul ei ole valus, kui sa mulle just peale ei kavatse hüpata," lisas Say.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 28, 2012 21:38:16 GMT 2
Jessie ronis voodisse ja puges ettevaatlikult Sayeri käte vahele, jäädes näoga kuti poole. Say nägu oli sinine, katkis ja paistes. Ilusast näolapist oli järgi ainult pool. "Sa oled päris kole," lausus Jessie, asetades käe noormehe tervele põsele. Tüdruk vajutas kuti suunurka kerge musi. "Sa ei tule nüüd tükk aega kooli?" küsis Jessica. Sayeril oli seda kooli nii vähe veel jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 21:43:10 GMT 2
"Jah, ma armastan sind ka," sõnas Sayer kiuslikult, teades väga hästi, et ega ta just väga ligitõmbav välja ei näe. "Vähemalt pole sul karta, et keegi mulle väga ligi peaks tikkuma," muigas noormees, asetades käe ümber tüdruku, vaadates talle lõbusalt otsa. Jessica küsimuse peale kergitas ta enda kulme, "miks ma ei peaks? Ma ikka üritan esmaspäeval koolis olla. Ega ma sinna modelliks ei lähe. Ma ei viitsi pärast neid järeltöid teha," seletas poiss.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 28, 2012 21:53:11 GMT 2
"Nüüd tullakse sulle veel rohkem ligi," oli Jessica kindel,"kõik tahavad ju teada, miks su näolapp segi löödud on." Uudishimu on üks imelik asi. "Tore," lausus Jes, kui Sayer ütles, et üritab esmaspäeval koolis olla,"sa pead mulle reedese matatunni nüüd tasa tegema." Mata polnud küll ainus tund, kus need kaks koos istusid, aga see oli ainus tund, millega Jessie väga hakkama ei saanud. Mida ta järgmisel õppeaastal teeb, kui Sayerit pole?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 21:59:44 GMT 2
"Pole igal ühel vaja teada. Nagu nii loovad sada erinevat juttu. Üks hullem kui teine," sõnas Sayer tuhmi turtsatusega. Peaasi, et õpsid sorkima ei hakka, sest Nathan teeb seda kindlasti kui Roof peaks talle teatama, et ei osale vähemalt kolm nädalat trennides ega võistlustel. Talle ei meeldi see ilmselt väga. Eriti kui ta kuuleb põhjusest. "Heh, ei saanud hakkama või?" esitas poiss küsimuse, millele ta juba teadis vastust.
|
|