|
Post by Deleted on Jan 30, 2012 23:00:52 GMT 2
"Kaladest, seriously?" turtsatas Sierra ning hakkas valjul häälel naerma, tegemata välja tema poole tulevatest kõõrdis pilkutest. Miks ta peakski? Tal on igasugune õigus siin keset koridori enda suurepärase sõbraga koos lolli juttu ajada ja naerda maailma kõige totakamate asjade peale kuni silmist pisarad väljas. "Neemo tegi päris nunnut häält, teiste kohta ma ei tea," vastas tüdruk viimaks, kui enda naermist natuke kontrollis.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 30, 2012 23:04:17 GMT 2
"Kaladest jah," kinnitas Joe enda idiootset ideed. "Nemo? Aaa, see multikas," meenus noormehele. "Delfiinid teevad häält, aga nad lähevad vist imetajate alla," mõtles mees. Oli vist nii, ega bioloogia enam päris hästi meeles polnud. Vaalad olid ka imetajad... Kalad siis ainult suhtlevad kehakeele teel? Huvitav.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2012 23:10:15 GMT 2
"Õiguuus sa oled ju juba kakskümmend ja ei vaata enam multikaid," noris Sierra noormehe kallal, sest too ei tundnud Nemot ära. "Jah, delfiinid on imetajad, Joe. Isegi mina tean seda enda rikutud blondi ajuga," turtsatas tüdruk. Tegelikult oli noormehe küsimus täitsa huvitav. Mis häält kalad teevad? "Ma pakuks, et nad lihtsalt mulisevad midagi, millest ainult nemad aru saavad," kehitas Mel viimaks enda õlgu.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 30, 2012 23:42:41 GMT 2
"Vabandust, bioloogia pole mu tugevaim ala," lausus Joseph naeratusega. Multikaid ikka vaatas, enamasti siiski Simpsoneid ja muud sellist. Tegelikult ta mingit kindlat seriaali ei jälginud, alati unustas ta ära vaadata ka järgmist osa. "Mull-mull," häälitses mees naeruga.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2012 23:49:19 GMT 2
"Jamh, ma olen kuulnud, et selle geeni sai Liz endale," sõnas Sierra turtsatades, jalutades noormehe kõrval edasi mööda koridori, kuhu ilmus aina enam õpilasi. Eks kell hakkas aina enam kaheksale lähenema ja peagi pidid tunnid pihta hakkama. "Püüa olla," lausus Mel läbi lõbusa naeru, kui ta poissi õrnalt endast eemale tõukas.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 31, 2012 18:06:43 GMT 2
"Jep, tal on nutti selle peale," vastas nooruk. Tjah, koridor hakkas päris täis saama, oli tõesti esimene tund juba algamas? "No ma võin üritada, aga see ei pruugi eriti õnnestuda," lisas Joseph muigega. Miks lõbusat meeleolu rikkuda, esimene tund polnud ka midagi kaelamurdvat, nii et see ka ei muserdanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2012 18:18:00 GMT 2
"Ma tean. Igavaks läheb kui liiga normaalne oled kogu aeg või noh püüad normaalne olla," seletas Sierra elavalt, vaadates noormehele laia muigega otsa. Esimene tund ei olnud tõesti midagi keerulist ja seega ei olnud näitsiku mõtted isegi mitte sellel, et varsti peab ta hakkama rääkima mõnest raamatust või kirjanikust, kes kunagi ammu midagi kirjutas ja nüüd vaesed tänapäeva lapsed peavad nende raamatuid muudkui koolis lugema ja arutlema.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 31, 2012 18:21:52 GMT 2
"Täpselt," sõnas Joe laia naeratusega. "Ma tahaks rallit koridoris teha," lausus noormees äkitselt. Täiega lahe oleks ju läbi koridori joosta ja..Sierra näiteks kukil. Täiesti random. Aga kindlasti oleks neil endil lõbu laialt, mõni teine saaks ka ehk naerda.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2012 18:52:08 GMT 2
"Ja kuidas see käima peaks?" turtsatas Melody, vaadates noormehele mõistmatul pilgul otsa. Ta ei olnud varem kuulnud, et keegi mainiks 'koridoris rallimist'. Kas see ei kuulunud mitte algklassi laste sõnavarasse? Ahh, mis seal ikka. Enda sisemisel lapsel peab ka laskma maailma avastada, muidu kasvadki liiga kiiresti suureks.[/color]
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 31, 2012 18:55:09 GMT 2
"Minul on keegi kukil, kellelgi teisel ka ja siis kiiruse peale läbi pika koridori... Ma pole selliseid asju 100 aastat teinud, aga enne lõpetamist tasuks ikka ära proovida," naeris Joseph. Palju aega üldse lõpetamiseni oligi. Kevad oli varsti ukse ees.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2012 19:02:14 GMT 2
"Vaevalt sa leiad kuskilt kellegi teise, kes on nõus sinuga seda eriti totrat asja proovima," naeris Sierra lõbusalt. Selline asi oleks kindlasti hea vaatepilt, või mis? Samas eks see ole ka omajagu ohtlik. "Peaks endale terve listi asju tegema, mida enne lõpetamist veel koolis ära teha," mõtiskles Mel. See tundus tõesti hea ideena.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 31, 2012 19:04:55 GMT 2
"Sina...Leituuud!"naeris Joseph. Kindlasti oli Sierra nõus. Ehk keegi veel...Daniel oleks ka Lizziega nõus, aga...Seda sai mujal ka teha. "Mu listi kuuluks toidusõda. Selline korralik, kus lihapallid ja ma ei tea, mis kõik lendaks," rääkis Joe. Ta austas toitu, aga see tundus lõbus.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2012 19:26:44 GMT 2
"Ja kellega me võistleme? Oma nähtamatute sõpradega?" turtsatas Sierra noormehe sõnade peale. See tundus lõbus, aga samas päris lapsik. "Jaaa, see oleks päris äge. Seda muidugi siis kui ei pea ise pärast koristama," tõdes Mel. Muidugi võib selle eest saada koolist eemaldamise paariks päevaks, aga mälestus oleks missugune.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 31, 2012 20:19:34 GMT 2
"Miks ka mitte, ma kutsun terve armee kohale," turtsatas Joseph. Tal polnud väiksena nähtamatut sõpra nagu tüüpilises Ameerika filmis. "Ja noh, ilmselt poleks ainult koristamine ainus tagajärg," lisas mees. Ta teadis, et tuleks koolist eemaldamine, ehk isegi ühiskondlik töö kooli piires.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2012 20:26:42 GMT 2
"Muidug sa oled meil ju niiii pop, et sul kohe sadu sõpru tagataskust võtta," muigas Sierra. Noh, ega ta tegelikult väga mööda ei pannud. Poisid, kes kossu mängisid, olid Tree Hillis vägagi hinnas. Seda muidugi just neidude seas. "Seda küll jah, aga võibolla oleks see seda kõike väärt," kergitas näitsik kelmikalt enda kulme ning laksutas enda pikkade ripsmetega.
|
|