|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 20:09:07 GMT 2
"Noh minule on kõik see aasta suhteliselt uus, sest ma olen jälle Ameerikas. See aasta on ju muutusi täis. Me kõik lõpetame ja astume suurde laia maailma," sõnas Sierra mõtlikult, "sügisel oleme me kõik juba kas kusagil tööl või kaugel ülikoolis," jätkas tüdruk, "tead see küsimus on tegelikult päris keeruline ja mõtlema panev. Ma ei teadnudki, et sa mõnikord nii sügavate küsimuset üle enda pead vaevad," muigas Mel, vaadates noormehele naeratades otsa.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 20:36:19 GMT 2
"Ma oleks vastanud et söökla kokk, aga," tögas Joseph Sierrat. Noormehe tuju oli millegipärast hetkel laes ja ta ei kavatsenudki kurb olla. Deli jättis ta maha...Peab edasi elama, muud midagi. Joseph märkas, et üks lõpuklassi poiss jõllitas Sierrat. "Sierra, austaja kella kahe suunas," sõnas mees tibiliku häälega.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 20:41:46 GMT 2
Sierra vaid lõi noormeest selle kommentaari eest, aga see ei olnud mitte midagi tugevat, sest ta ise samal ajal lihtsalt naeris ja see võttis enamus jõust ära. "Ole vait," turtsatas Mel, vaadates silmanurgas tema väidetava austaja poole, "mkm, kohe kindlasti mitte minu maitse," raputas tüdruk enda pead, tundes end hetkeks just kui Inglismaal koos enda parima sõbrannaga.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 20:45:23 GMT 2
"Millised kutid siis sinu maitse on?" küsis Joseph naeratusega. Tore oli lõbutseda. Lihtsalt lõbutseda. Nojah, see poiss, kes enda pilku oli Sierral hoidnud oli päris...Omapärase välimusega. Mitmed rõngastused, lohvakad teksad, mis ähvardasid maha kukkuda, kolm numbrit liiga suur T-särk.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 21:17:58 GMT 2
"Minu maitseks on üks kindel kutt," sõnas Sierra lõbusalt, kuigi ta ei tundnud end susugi lõbusalt, kui too noormees teda suudles ja siis ütles, et ta tahtis lihtsalt 'kontrollida' kas tema tunded on alles, mida vist ei olnud, aga Sierra ei ole selleski täiesti kindel. "Mulle meeldivad sellised pikad tumedapäised ilusate silmadega treenitud kutid," muigas Melody laialt. See kirjeldus võis muidugi ühtida peaaegu enamuste selle kooli poistega.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 21:24:10 GMT 2
"Kes siis?" küsis Joe muigega. Uurida ikka ju võis. "Terve kossutiim siis või?" turtsatas Joseph naerma. Noh, pikad nad kõik olid ja tumedapäised vist ka. Silmade kohta pidi Sierra ise otsustama. Joe hakkas mõtlema, kellega Sierra siis tegeles enne lahkumist.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 21:29:58 GMT 2
"Jah, just nimelt ma olengi mitme mehe pidaja ja hakkan terve kossutiimiga käima," noogutas Sierra naerdes. Seda ilmselt küll kunagi ei juhtuks. "Ära uuri elu, küll iga asi omal ajal," jättis tüdruk praegu selle ühe kuti ainult enda teada või siis noh, üks inimene teadis seda veel peale tema või kaks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 21:33:41 GMT 2
"Haarem," sõnas Joe muigega. "Ja sellel asjal ongi praegu oma aeg, räägi, Sierra," lausus mees paluval hääletoonil. Uudishimu tappis kassi. "Teil oli eelmisel aastal ka midagi?" jätkas Joseph uurimist. Vana halb harjumus, nii sai Lizziet pinnitud, kui ta käis kohtingutel.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 21:42:37 GMT 2
"Eiii," sõnas Sierra järjekindlalt nagu mõni väike tüdruk, kellelt päritakse tema esimese armumise kohta. "Eelmine aasta oli ammmmu," muigas tüdruk lõbusalt, sest sai Joe küsimusele vastamise asemel hoopis teemat mujale juhatada. Eelmine aasta oli tõesti ammu ja neil tõesti ei olnud siis midagi erilist. Või noh, oli nagu, aga kumbki ei teinud oma sammu.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 21:57:29 GMT 2
"Et siis...Teie vahel oli midagi. Huvitav," lausus Joseph muigega. "Kossutiimist ka, jah? Las ma mõtlen," ütles noormees ja lasi kõik poisid, kellest Sierra võiks olla huvitatud. Sellised lahendamised pakkusid Joele lõbu.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 22:00:42 GMT 2
"Ma ei öelnud seddaaa, sa mõtlesid selle küll praegu ise juurde," raputas Sierra enda pead, kuigi ei väitnud ka otseselt, et see väga vale oleks. "Kust sa seda kõike võtad?" kergitas tüdruk enda kulme. Tundus, et nii võib Joe veel liiga lähedale tõele jõuda. On mees noh. Ennem ei lõpeta, kui saab mida tahab.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 22:05:03 GMT 2
"Jason, Liam, Sayer...Ilmselt Jason või Liam," arvas mees peale mõttepausi. "Kust ma seda võtan? Sierra, mul on noorem õde, ma pean mängima detektiivi. Päris hea, eks?" vastas Joseph laia naeratusega. Ta oli kindel, et üks nendest. Jason või Liam, Liam või Jason.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 22:10:39 GMT 2
"Oeh, nüüd ma saan aru, mida Liz peab silmas sinu liigse kaitsvuse osas," raputas Sierra enda pead. Hea, et temal ühtegi sellist vanemat venda ei olnud. Või noh, tegelikut Sayeri näol nagu kuidagi moodi oli. "Jamh oled küll hea detektiiv," pidi Mel vastumeelselt tunnistama, mitte et ta poisile õige nime välja annaks. Las mõtleb ise.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 29, 2012 22:39:07 GMT 2
"Ilmselt jah," muigas Joe. "Liam'il on midagi vist Alexiga. Jason? Nojaa," sõnas Joseph ohkega. Eastside meets Eastside. Neil tulevad ilmselt tippklassi kohtingud, kus ainuüksi eelroog maksab terve varanduse. Kes ikka sai millegi sellisega võistelda.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 22:47:29 GMT 2
"Ma ütlesin juba, et minu ja tolle tüübi vahel ei ole midagi juhtunud ja ilmselt ei juhtu ka. Ta ei tea ise ka, mida tahab. Seega....," Sierra kehitas enda õlgu ja vaatas noormehele otsa. "Ja see on tõesti Jason kui sa väga teada tahad," tunnistas Mel, vaadates mõnda aega koridori põrandat, kas pole mitte huvitav? "Räägi parem, kes sinu maitse siis on?" viis Mel teema hoopis poisile.
|
|