28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 30, 2013 16:44:20 GMT 2
Tyler raputas pead. "Ei, ma ei alahinda sind. Kindlasti sa oleks nii mõnelegi pahatahtlikule onule suureks peavaluks," muigas Ty. Lihtsalt mitte talle. Aga selle jättis ta lisamata. Ta peaaegu, et turtsatas, kui neidis bussipeatusesse jooksis ja kõndis talle rahulikult järele, jõudes sinna just siis, kui tütarlaps pingile istuma vajus. "Noh? Buss ei sõida enam?" küsis Ty. Seda ta aimanud oligi. Tüüpiline. "Kutsu endale keegi järgi? Ja kui sul seda võimalust pole, siis mu pakkumine on endiselt jõus," andis Tyler tüdrukule võimalusi. Ta leiaks kindlasti lisakiivri ka, kui ta neiu oma motikaga ära viib. "Aga kui see ei sobi, siis.. on sul kuskile minna ööseks?" küsis Ty lõbustatult Tolle sõbranna poole näiteks?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Mar 30, 2013 16:59:01 GMT 2
"Praegusel kellaajal jah mitte," vastas Amaria pettunult, kergelt ohates. Ta oleks pidanud seda aimama! Pagan võtaks küll! Ta kuulas mehe antud valikuvõimalusi, mõeldes pisut nende peale. No kelle ta järgi kutsuda põhimõtteliselt saaks, oleks tema ema või isa, aga ta teadis, et nad olid selleks ajaks juba magama läinud ning ta ei tahtnud neid selle jaoks ülesse ajada. Niigi olid nad talle juba selgeks teinud, et Maria on juba piisavalt suur, et ise ka endaga hakkama saada. Mitte küll päris nii julmalt, ilmselt kui neidis siiski oleks neile helistanud, oleksid nad talle ka järgi tulnud, aga ta põhimõttelsielt ei tahtnud.. Pealegi saaks ta raudselt loengu selle kohta, kuidas ta ei suuda aega tunnetada ja miks ta siiamaani autokooli pole läinud.. Ta ei olnud ka kuigi vaimustuses selle üle, et teda mootorrattaga koju viidaks. See kõlas tõepoolest hirmsalt. Samas see oleks tema ainus lootus.. Kui ta just neljaks tunniks Westside'ile jääda ei taha. Sõbranna poole ei hakanud ta ka tagasi pöörduma. Niigi oli kauaks sinna jäänud ja ta ei tahtnud tüli tekitada. "Kas siin mingit kohta pole, mis praegusel ajal veel lahti oleks ning kus ma nii umbes neli tundi aega veeta saaksin?" küsis ta, hoides mõtliku pilku enda ees. "Nagu mingit baari või midagi.." Võiks ju ikka kõik oma valikuvõimalused üle vaadata.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 30, 2013 18:53:14 GMT 2
Seda Tyler aimaski, et bussi ei tule enam. Olgugi, et nad olid veidi isegi lõiganud, et bussipeatusesse jõuda. Kurb, neiu peab siia jääma. Tyler ei saanud oma rahulolevat muiet tagasi hoida. "Noo, Green Poison Bar on avatud praegu," märkis Ty ja vedas pilguga üle neidise. "Aga ma kahtlen, et sa sinna sisse sulanduks," mainis mees. Kas ta tõesti saab neiu välja endaga? Üksi vaevalt tüdruk sinna läheb. Või üldse kuskile. Ja see, et blondiin sinna sisse ei sula, oli rohkem selleks öeldud, et neius just huvi tekitada. Tea, kas mõjub ka. Tyler toetass oma õla bussipeatuse varjualuse seina vastu ning surus käed tagi taskutesse.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Mar 30, 2013 19:11:11 GMT 2
Green Poison Bar. Amaria silme ette tuli mälupildike eelmise aasta sügisest, kui ta korra sinna baari oli sõbrannaga läinud, viimane siis jalga laskis ja ta lõpuks oma õhtu ühe Sommersi kaksikuga veetis. Fun times.. Not. "Ma olen käinud seal varem," mainis tüdruk, viies pilgu mehele. Didn't see that coming, eh? Ta tõusis pingilt püsti ning vaatas veidi ringi. Kuigi ta oli seal käinud, ei osanud ta kohe kindlasti sinna praegu minna. Ta ei olnud küll eriti vaimustuses sinna uuesti sattumisest, kuid kuna sellisel ajal väga muid kohti peale baaride ja pubide lahti ei olnud ning väljas olles külmunuks ta ära, siis ei jäänud suurt midagi üle. "Niisiis," sõnas ta, viies pilgu uuesti mehele, "tuled kaasa või ei?"
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 30, 2013 19:28:38 GMT 2
Surely didn't. Ty kergitas üllatunult kulme. Näed siis. Polegi täiesti avatud raamat. Neius ikka oli midagi salapärast ka täitsa. Või vähemalt midagi huvitavat. Ta tõukas end eemale seinast, kui neiu end püsti ajas. "Eks ma pea tulema. Sa ei leia teed ju," arvas Ty. Kui neiu juba bussipeatust ei teadnud, ei teadnud ta ka seda, kus baar on. Vähemalt nii eeldas Tyler. Pealegi tahtis ta ju ometi tüdrukut endaga välja kutsuda ja see oli kuradi hea võimalus. Tyler noogutas mööda tänavat edasi ning hakkas ise sinna suunas kõndima. "Oled suur baarides kondaja?" uuris Ty. Vaevalt küll. Aga mine tea. Tyler poleks uskunud, et neiu üldse Green Poisonis käinud oleks, aga näe, mis kõik välja tuleb.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Mar 30, 2013 19:38:11 GMT 2
Amaria turtsatas kergelt, kui mehe vastust kuulis. Leidis ka nüüd põhjenduse, miks tulla. Kuigi, jah, ilma temata ei oleks neidis ilmselgelt kohta ülesse leidnud. Oleks veel rohkem mööda tänavaid edasi jõlkunud ja siis oleks bussipeatuse ka silmist kaotanud. Igatahes üritas ta nüüd tähelepanelikult jälgida kõike, millest ta möödus. Juhuks, kui mees kavatsebki ta ainult baarini saata ja seejärel minema minna. Niigi oli veider, et ta nii kauagi viitsis tüdrukuga ringi rännata. Mõni teine oleks ilmselt ammu juba ära läinud. "Ei," vastas Maria, nagu arvata oligi. "Ma ei käi ka eriti tihti siinkandis. Ometi olen ma hetkel siin ja suundun baari." Peale selle oli ta veel võõra mehe seltsis, mis oli veel vähem temalik. Ta lootis, et selle päeva jooksul jäävad need viimasteks mitte-temalikeks tegudeks.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 30, 2013 20:51:59 GMT 2
Ty noogutas lõbusalt vastuse peale. Miks ta neidisega jõlkuda viitsis, oligi see, et tal oli igav ja tal polnud und ilmselgelt. Pealegi pakkus miski selles blondis tütarlapses temas huvi. Brent oli kenasti kodus ja magas. Poiss oskas telefoni kasutada, kui tal peaks midagi vaja olema, et isale helistada. Aga vaevalt tal mingi probleem peaks tekkima. Brent oli siiski rahulik magaja enamasti. "Nooh, vahel tuleb ikka ette neid toredaid hetki, kus saab end vabaks lasta ja baaris paar shoti teha. Jood sa midagi üldse või kavatsed seal kella viieni pähkleid süüa?" küsis Tyler lõbusalt.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Mar 31, 2013 12:14:14 GMT 2
Amaria kergitas shottide mainimise peale pisut kulme. Neid ta parema meelega küll tegema ei hakanud. Ta jäi vägagi kiirelt purju ning praegu ei olnud küll hetk, kus oleks olnud hea mitte just eriti enda mõistuse juures olla. "Noh.. ma võin ju alati ka mahla kõrvale küsida," vastas neidis, kerge muie näol. Tegelikult ei olnud tal üldse nii palju rahagi kaasas, et endale juua osta. Pähklid olid tavaliselt tasuta, nii et neid võis ta vabalt seal näksida! "Minu peamine prioriteet on tegelikult praegu lihtsalt sooja saada," lisas ta juurde. Et kõik selge oleks.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 13:53:49 GMT 2
"Öelnud kohe, et sul külm on," muigas Ty. Aa mis ta siis teinud oleks? Oma tagi andnud? Et tal endal külm oleks? Jeah right. Pealegi olid tal tagi taskutes väärtuslikud asjad. Vaevalt nad neidisele mahla pakkusid. Aga mine tea, ehk pakuvad ka. Ta naeratas lõbusalt, käed tagi taskutes. "Ma võin sulle shoti välja teha, kui sa oma raha raisata ei raatsi. Nii saab kõige kiiremini sooja," arvas Tyler. Tundus, et ta vist kavatseski neidisega siin hängida, kuni tüdruk bussi peale saab. Aga noo.. Ei jäta vist kena blondi tütarlast üksi GPB öösel?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Mar 31, 2013 14:07:20 GMT 2
Amaria kergitas kulme. "Ja kui ma oleksingi öelnud, mis sa siis teinud oleksid?" küsis ta, viies pilgu mehele. Isegi kui too oleks talle oma tagi pakkunud, ei oleks ta seda vastu võtnud. Lihtsalt sellepärast, et ta ei oleks suutnud vaadata, kuidas mees tema pärast õues külmunud oleks. Parem siis juba kohe kusagile sooja ruumi minna. Ta raputas pakkumise peale pead. "Ei mingeid shote," lausus ta kindlalt. "Kuid kui sa tahad mulle jooki välja teha, siis.. Midagi kangemat kui üks tavaline siider ma küll juua ei kavatse." See hoiab teda kainena küll. Tegelikult oleks ta ikka eelstanud mahla. Sest alkoholiga kippus ikka nii olema, et kui kord üks osa otsa saab, siis tahaks juba järgmist ja siis järgmist ja lõpuks polegi vahet, kas tal on käes siider või viinakoks.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 14:38:25 GMT 2
"Mitte midagi," muigas Tyler lõbustatult, kui neidis küsis, et mida Ty teinud oleks, kui neiu olekski külma kurtnud. "Kuule, sa pead siin aega surnuks lööma, aga see ei keela natuke lõbutsemisest ju," arvas mees. "Eriti kui sul olen mina, kes hoiab silma peal, et midagi halba ei juhtuks," muigas Ty. Nad jõudsidki juba GPB'i juurde ja Tyler avas viisakalt neidisele ukse. Noh natuke võis ju viisakas ka olla eks. Kui ta kavatses tüdrukule välja teha.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Mar 31, 2013 14:58:29 GMT 2
Amaria kuulas mehe sõnu, endal kergelt kahtlustav nägu peas. Just see silm oligi üks neist põhjustest, miks ta parema meelega oma kainesust ei kaotanud. "Miks mul on küll tunne, et sa oled võtnud endale eesmärgiks mind jooma saada?" esitas ta küsimuse, viies pilgu mehele. Ta astus baari uksest sisse, viies pilgu ümberringi käima. Üllatuslikult vähe inimesi oli seal. Eriti veel kui võrrelda tema viimati sealkäimisega. Ta oli eeldanud, et Greeb Poisin Bar oli üks põhjustest, miks linnatänavad nii tühjad olid, kuid võta näpust. Ta vaatas pisut arupidavalt ringi, mõeldes, kuhu nad maanduda võiksid. Need nurgadiivanid näisid päris mugavad, aga need olid liiga pimedad ja liiga eraldatud. Seetõttu võttis ta suuna leti poole. Vähemalt oli seal pähkleid!
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 15:02:30 GMT 2
"Ei, ega sa ei pea jooma," muigas Tyler. "Minu ainus eesmärk on, et sul oleks tore. Kui sul on tore, siis lendab aeg ka kiirelt ja sa ei pea siin kaua passima ju," arvas mees lõbusalt, kui neiule baarileti juurde järgnes. Ta tellis kohe endale ühe õlle ja blondile siidri. "Ei midagi siidrist kangemat, right," muigas Ty. Ta ei pidanud absoluutselt neidist täis jootma. Tundus, et too oli liiga kahtlustav nagunii, et end täis kaanida. Ty võttis leti ääres istet ja tõmbas ühe pähklikausi tüdruku nina alla. "Palun," naeratas Ty lahkelt. Kohe anti neile ka nende joogid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Mar 31, 2013 15:18:14 GMT 2
"Kas ainult täis olles on tore?" küsis Amaria selle peale, sättides ennast kenasti baaripukile istuma, asetades ühe jala üle teise. Tegelikult oli ta juba ise ka kaotamas oma kindlat mõtet täiesti kaineks jäämast. Ta ju suudab ka juua piisavalt nii, et ta ei kaota täielikult kontrolli enda üle. Right...? Pealegi oli ta juba varem selgeks saanud, et pisut joogisena läks aeg tõepoolest üllatavalt kiiremini. Kuid ta ei hakanud midagi parem mainima ning noogutas selle siidriküsimuse peale. Ta naeratas kergelt, kui pähklikauss tema poole lükati, võttes sealt kohe paar tükki näpu otsa ja pistes need suhu. "Aitäh," sõnas ta, samal ajal ka enda siidri vastu võttes ja sealt lonksates.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Mar 31, 2013 20:03:51 GMT 2
"Kes ütles, et kohe täis peab jooma?" küsis Tyler. "Kas muudmoodi ei saa? Alkoholi peab oskama nautida, mitte end sellest kohe maani täis kaanima," arvas mees lõbusalt. Jah, tema oli see gurmaan neil seal või miskit. Tyler rüüpas enda õlut ning võttis endale ka pähkleid. Nom-nom! "Aga räägi siis, mis sa head teha tahad seni kuni aeg venib? Mingit mängu mängida või räägid mulle vabatahtlikult midagi huvitavat?" uuris Tyler muiates. OT: Baaris serveeritakse jooke klaasides või juba avatult, sest nad ei tohi jooke kaasa müüa. As much as I know omast kogemusest.
|
|