28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 8, 2013 19:45:56 GMT 2
"Hmm," mõtiskles Tyler. Või et tõde. "Mida sa peale siidri veel jood?" uuris Tyler huvitunult. Ta kallutas pisut oma pead ja rüüpas lonksu oma õllest. No kui neidis esimese teo üsna leebe oli valinud, võis esimene tõde ka leebe olla või mis. Pealegi ei teadnud Tyler veel päris kindlalt, mida neiult küsida. Milliseid kohti nö surkida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 8, 2013 19:52:54 GMT 2
Amaria mõtles pisut enne, kui vastas. "No ma olen tegelikult täielik mahlainimene, aga kuna ma eeldan, et sa mõtlesid alkohoolseid jooke, siis.. Vein on ilmselt kõige klassikalisem. Ja kui valida kas viina- või rummikokteili vahel, siis kindlasti see viimane. Kuigi vahest see täitsa oleneb," lausus ta, jäädes seejärel aga vait. Ta kõlas juba nagu mingisugune joodik. "Aga jah.. üldjuhul eelistan ma siiski mittealkohoolseid jooke," tegi ta kiirelt kokkuvõtte, lonksates seejärel enda siidrit. "Tõde või tegu?"
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 8, 2013 20:07:38 GMT 2
Tyler muigas selle vastuse peale. "Väga viks ja viisakas siis," arvas mees. Eeskujulik noor naine ikkagi! Muidu jõi mahla aga praegu jõi võhivõõraga siidrit baaris. "Tegu," vastas Tyler taaskord lõbusalt. Ehk nad tõesti oleks pidanud tegema reegli, et üle kahe korra sama asja vastata ei tohi või midagi? Noh, siis ei saaks Ty koguaeg tõest puigelda. Aga praegu oli tal täitsa lõbus sedasi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 8, 2013 20:31:45 GMT 2
Muidugi viks ja viisakas! Kuidas siis muidu. Tavaliselt oli ta igati eeskujulik ja tubli tüdruk, nii koolis kui ka kodus. Vahest lihtsalt tekkisid sellised ootamatused nagu seda oli praegune.. Ta oleks tahtnud peaga vastu lauda lüüa, kui järjekordset "tegu" kuulis, kuid hoidis end siiski vaos ja piirdus vaid kulmukortsutusega. "Teeme nii, et oleme ikka vahelduvad, eksole?" ütles ta igaksjuhuks, asudes seejärel tegu mõtlema. "Too veel üks pähklikauss siia," sõnas ta seejärel, kuna tal ei tulnud mitte midagi muud pähe ja neid praeguseid oli kuidagi väheks jäänud.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 8, 2013 20:54:26 GMT 2
Tyler naeris kergelt, kui neiu tal vahelduv olla käskis. Ei sobigi teod kogu aeg? Ta läks siiski veidi eemale ja tõi uue pähklikausi kellegi nina alt nende juurde. "Palun," naeratas Ty. "Ma olen rohkem tegude kui sõnade mees," mainis ta siiski lõbusalt kui oma kohale tagasi istus. "Tõde või tegu?" küsis mees nüüd neidiselt ikka lõbustatult. Kas neidis valib nüüd ise teo? Või võtab ikka tõe. Kohe näha, mida neist kumbki rohkem pelgab.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 9, 2013 16:51:01 GMT 2
"Aitäh," sõnas Amaria, kui mees talle pähklikausi kohale tõi ning võttis sealt kohe endale mõned näppude vahele ka, et seejärel suhu pista. Mis sest, et eelmises kausis veel neid alles oli. Saab nüüd kordamööda kahest kausist võtta. Kui ta peaks veel "tegu" vastuseks saama, siis kes teab, palju talle neid kausse seal veel juurde kogunema hakkab. Ta muigas kergelt kuuldud lause peale. Nojah, üldjuhul oleks see vägagi positiivne omadus olnud, kuid hetkel.. Not so much! "Et näidata sulle vahelduvust, siis.. Tegu," sõnas ta. Parem kui ta seda kahestema ei peaks! Aga tema on ju nii leebeid ülesandeid andnud, nii et ehk läheb tal ka hästi..
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 9, 2013 21:56:39 GMT 2
Tyler naeris kergelt. No kui vahelduvus, siis vahelduvus. Ta mõtles hetke. Kas peaks kohe karmiks muutuma või laseks neiul esialgu leebelt pääseda? Samas ehk oli tüdruku enda meelest üsna jube minna võõrast vanameest üles ajama. Tyler vaatas lõbusalt baaris ringi. Ta märkas eemal ühes lauas paari motikahuvilist istumas. Pikad habemed ees ja rätikud peas. "Mine küsi neilt, kellel on kõige pikem habe," pakkus Tyler lõbustatult. Peaks paras katsumus olema.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 10, 2013 16:53:00 GMT 2
Amaria tõstis enda klaasi huultele, sel ajal kui mees talle tegevust mõtles. Kuuldes oma tegu, pööras ta pea tema niiöelda sihtmärgi poole, tõmmates peale nägemist joogi endale peaaegu kurku. Ta asetas klaasi tagasi lauale, köhatades kiirelt. "Oookei," sõnas ta, ise lootes, et mehed mingid kiirelt ärrituvad või midagi sellist ei ole. Aeh. Ta libistas ennast baaripukilt maha, sättis veidi enda mantlit ning liikus seejärel meeste poole, kes tema lähemale jõudes ka oma pilgud tõstsid, koledad irved näole ilmumas. "Tervist!" sõnas ta naeratades, jäädes nende laua juures seisma. Mehed muutusid koheselt elavateks ning tervitasid tüdrukut vastu. "Mulle on teile üks küsimus," alustas ta ettevaatlikult, püüdes näida võimalikult casual. "Nimelt tahtsin ma teada, et kellel teist on kõige pikem habe." Parem juba koheselt see ära küsida, kui hakata kuidagi keerutama ja põhjendusi otsima. Ta hoidis oma pilku meestel, kes algul küll pisut segadusse küsimusest sattusid, kuid kes tänu piisavale alkoholile veres siiski selle üle pead murdma hakata otsustasid, tekitades üksteise vahel väikese arutelu. Amaria ise seisis seal edasi vaikides, olles sisimas õnnelik, et tegu rahumeelsete inimestega oli. Peale paari minutit vaidlemist jõudsid nad järeldusele, kellel on kõige pikem habe, andes endast ka teada koos küsimusega, mis umbes kõlas nagu "tahad katsuda?". "Ei, ei taha, liihtsalt uudishimust," sõnas ta, tahtes juba head aega ütelda, kuid tundus, et mehed ei tahtnud temast kuidagi lahti saada, vaid kutsusid ta endaga ühinema ja lubasid lausa välja teha. "Ei, ei, aitäh," sõnas ta kiirelt, kuid tundus, et mehed oli võtnud omale eesmärgiks tema ära moosimise, nii et nad kuidagi vait ei tahtnud jääda. "Mul on tegelikult seltskond juba olemas," suutis neidis ka ühel hetkel vahele öelda, mis motikamehed lõpuks vait panid. Kasutades kiirelt olukorda ära, naeratas ta ja ütles: "Nii et head aega!" ja pöördus ümber, kuuldes umbes sekundi pärast ka mingeid hüüdeid enda seljatagant. Ta kõndis tagasy Tylerini, istus pukile ning võttis klaasi kätte, juues sealt ühe pikema sõõmu. Kui ta selle tagasi lauale pani, tõstis ta oma silmad mehele. "Tõde või tegu?"
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 11, 2013 4:51:41 GMT 2
"No-noh," muigas Tyler, kui Amaria omale kohe joogi kurku tõmbas. "Pole nii hullu midagi," arvas mees nüüd kui tüdruk juba tõusis ja sinna poole minema hakkas, kus need motikamehed istusid. Tyler rüüpas sõõmu oma õllest ja pööras end siis veidi, et neidu tähelepanelikult jälgide. Esialgu oli kõik nagu täitsa okei, siis aga tundus, et need tüübid polnud siiski parim valik. Tyleri ilme muutus tõsisemaks ja ta kortsutas kulme, olles isegi valmis sinna minema ja mõnele mööda lõugu virutada, et nad aru saaks, mida Amaria 'ei' ikkagi tähendab. Aga näis, et seda polnud vaja ja tüdruk sai ise tulema. Sestap manas Tyler taas muige oma huulile. "Polnudki nii hirmus," arvas kutt ning kallutas veidi pead, sättides end siis taas korralikult istuma. "No olgu, ma olen vahelduv, sest neiu nii väga soovib. Tõde," lubas Ty viimaks. Tea mis küsimus see blondil tütarlapsel siis keelel sügeles juba.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 11, 2013 14:27:40 GMT 2
Õnneks ei jõudnud päris hirmus hakata, sest lõpuks sujus siiski kõik hästi, kuid ühe altkulmu pilgu sai Tyler Amaria käest küll, kui ta seda mainis. Eksole! Aga eks selles see "Tõde või tegu" mäng seisneski - pane teine inimene tegema asju, mis väga kenasti lõppeda ei pruugi. Aga nemad on siin kained noored inimesed, nii et nendel nii hulle tegusid ei tule.. Loodetavasti. Kuuldes, et ta lõpuks ometi oma "tõde" kätte sai, ilmus neidise näole kerge muie, kui ta siis kiirelt oma peas olevad küsimused läbi lappas. "Millega sa tegeled?" küsis ta seejärel. Lihtne küsimus, kuid teda tegelikult ka huvitas. Tegelikult eriti veel sellepärast, et viimati ei saanud ta oma küsimusele vastust.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 11, 2013 21:00:11 GMT 2
Tyler muigas selle küsimuse peale ning viis pilgu eemale, kui oma joogist lonksu rüüpas. "Tööd teen," vastas mees siiski, sama lõbusalt ning viis pilgu neidsele tagasi. "Ma olen ühe meelelahutusäri juhataja nõuandija ja assistent," lisas Tyler, et neidis ei peaks küsima siis, et mis tööd. Väga legit vastus ju. Meele lahutamisega nad ju suuresti tegelesid. "Tõde või tegu?" küsis Tyler nüüd neiult taaskord.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 12, 2013 14:46:42 GMT 2
No näedsa siis, käibki tööl. Meelelahutusäris lausa. Amaria püüdis meest ette kujutada mõned sellises töös, mis eeldas ilmselt palju positiivset suhtumist. Jah, täitsa kõlbas sinna küll. Kuigi millegipärast kõlas see kuidagi väga üllatavalt. Ilmselt olid tal mõned stereotüübid nii paigas, et Westside'il pimedal ajal vastu kõndiv mees ning meelelahutusäri ei sobinud mitte kuidagi ühte lausesse. Nagu oleks tegu mingisuguse paroodiaga. "Tõde," sõnas ta, võttes enda joogist lonksu. Peaks vist hoogu maha võtma. See tahtis juba otsa saama hakata.
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 12, 2013 15:21:46 GMT 2
Tyler oli natukene üllatunud, et muidu jutukas neidis ei küsinud ega kommenteerinud tema ametit mitte kuidagi. Aga samas oli neiu klaas juba üsna tühi ja ehk kartis et ütleb svipsis peaga midagi liigset? Tegelikult oli Ty üllatunud ka selle pärast, et küsimus, mida neidis nii väga küsida tahtis just mehe karjääri puudutas. Tema meelest jube ebaoluline asi. Aga võib-olla ei tahtnud tüdruk oma põhiküsimust kohe küsida või miskit. Kes teab. "Tõde," kordas Tyler kavalalt, nagu plaaniks ta midagi, ning jõi oma klaasi ilusti tühjaks. "Kui vana sa oled?" küsis Tyler siis. Vat see oli asi, mis teda tegelikult huvitas.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 12, 2013 15:51:00 GMT 2
Amaria kergitas kulmu, kui sellise näo mehelt tema valiku peale sai, arvates tõepoolest, et sealt tuleb nüüd midagi väga veidrat. Nojah. Isegi kui ta saanuks mõne vägagi ebasobiva küsimuse, siis selle puhul oli vähemalt olemas variant valetada. Mitte, et ta selles väga hea oleks. Ja mitte, et ta põhimõttest ilmselt valetamast keelduks. Liiga aus inimene. Kuuldes aga küsimust, oleks ta peaaegu naerma turtsatanud, kuid millest ta suutis hoiduda, lastes ainult muige näole. Lihtsalt sellepärast, et see oli nii.. tavaline küsimus. Samas oli see ka temal küsimustejärjekorras ootamas. "19," vastas ta, mõeldes seejärel, ega ta valetama ei oleks pidanud. Sest technically ei tohiks ta praegu juua. Aga ta kahtles, et mees arvas teda noorem kui 21 olevat. Ta ju siiski väitis enne, et käib koolis. "Tõde või tegu?"
|
|
28-aastane; Westside
16. aastane
|
Post by Tyler Leighton on Apr 12, 2013 15:56:16 GMT 2
Tyler tellis endale uue õlle ning muigas rahulolevalt vanuse peale. Polegi nii hull. 18 juba täis. Juua küll ei tohiks veel, aga keda see huvitas. Tylerit igal juhul mitte. "Kas neiule võib ka uue joogi tellida?" küsis Tyler endiselt muiates. Kohe saigi tema oma õlle. "Ja vastus sinu küsimusele oleks tegu. Sest ma olen väga vahelduv siin," muigas Tyler. Ja sest ta ei tahtnud liiga diibiks minna. Sügaval sisimas ta ikka kartis neiu küsimusi. Aga seda hirmu ei tunnistanud mees endalegi, liiati siis laseks ta sel välja paista.
|
|