21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 17, 2012 21:42:16 GMT 2
Oli hilisõhtu ning väljas valitses pilkane pimedus. Noormehel polnud erilist tahtmist kodus istuda ning selle asemel oli ta hüpanud poest läbi, ostnud ühe rummi, coca ning paar plastiktopsi, seadis Nathaniel sammud laohoonete poole. Kuna ta antud hetkel niigi oli Westside'is, siis polnud sinna ka just väga pikk tee. Ühe hoone välja valinud, läks Nate sinna ning roninud veidi mööda tellinguid, jõudis Nathaniel ühele kõrgemale platvormile. End sellele pikali visanud, pani noormees rummi enda kõrvale ning viis pilgu taevasse, kus oli näha taevatähti. Vahest olid erinevad augud lagedes päris toredad asjad.
Ot: Kylie
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 17, 2012 22:01:57 GMT 2
Kylie oli täna jälle poole ööni tööl ja seda sellepärast, et järgmise päeva vabaks saaks. Muidu oleks ta pidanud hommikul ärkama lihtsalt sellepärast, et mõneks tunniks tööle minna. Parem magab välja ja on natuke Tremblayde jaoks kasulik või midagi. Üks töökaaslane viskas tüdruku Eastside'ilt Westside'ile ära, aga kuna Ky otsustas natuke jalutada, siis ei lasknud ta end päris koju sõidutada. See oli aga viga, sest ta pandi maha mingi kohviku ees, kus Mirth pole varem viibinud. Ta mõtles, et püüab kõigepealt ise kodutee leida ja kui ei leia, siis helistab ja küsib abi. Oma väikese jalutuskäiguga jõudis tüdruk vanade laohooneteni. Midagi karta oskamata liikus tüdruk hoonetele lähemale. Kuna väljas oli väga pime, oli ta oma astumistega väga ettevaatlik, sest seal maas oli igast ehitusrisu, mille otsa koperdada ei tahaks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 17, 2012 22:24:57 GMT 2
Nathaniel oli oma mõtetega nii korvapalli, kooli kui ka Bekahi juures. Noormees oli suutnud oma elu vägagi keeruliseks elada, kuid õnneks tänu Roxanne'ile olid asjad veidikenegi paremad. Vähemalt ei ähvardaud teda koolist väljakukkumine.. hetkel. Noormees oli juba rummipudelit avamas, kuid viimasel hetkel ta seda ei teinud, kuna kuulis korraga kellegi samme. Nathaniel teadis, et teoreetiliselt ei tohiks siin ühtegi gängiliiget hetkel ringi liikuda, mistõttu puhtalt uudishimu tõttu ronis Nate uuesti alla ning viis pilgu pimeduses liikuvale kogule. "Saan ma sind kuidagi aidata?" esitas Nathaniel küsimuse, näol kerge muie mänglemas. Ta poleks osanud mingisugust tsikki sellises kohas kohata ning kuna neidis oli temast üsnagi kaugel, siis ei tundnud ta veel ära, et tegu oli Kylie-ga.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 17, 2012 22:33:40 GMT 2
Kylie tardus paigale, kui ta kuulis kuskilt mingit liikumist. Jääda paigale või joosta minema? Enne kui ta otsusele jõudis, kuulis ta häält, mis täitsa tuttavalt kõlas. Ta vaatas hääle suunas ja nägi vaid mehe siluetti. Kogu pinge kehast kadus hetkega, kui ta ära tajus, et tegemist on Nathanieliga. "Sa ehmatasid mind," lausus Mirth naeratades. "Mis teed siin?" Tüdruk kõndis endiselt ettevaatlikult Nate'i poole. Risu risuks, aga lumi tegi seal liikumise veel raskemaks. Korralik kuumaastik. Talve vastu pole Mirthil midagi, aga praegu on lumi saatanast.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 17, 2012 22:46:35 GMT 2
Noormehel läks paar sekundit aega, et aru saada, miks võõras temaga nii sõbralikul toonil räägib ning seejärel tundis ta hääleomaniku ära. "Kylie?" oli nüüd Nathanieli kord üllatuda. "Ma elan siin. Või noh, mitte otseselt siin, kuid ma elan Tree Hillis, Eastside'il. Tunduvalt huvitavam küsimus on, et mida kuradit sina siin teed?" uuris Nathaniel lõbusal toonil ning mees embas seejärel kergelt neidist. Kylie oli viimane inimene, keda noormees oleks osanud siin kohata. Nii selles linnas kui ka veel keset hüljatud ladusid.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 17, 2012 23:34:26 GMT 2
Suht kihvt taaskohtumine küll - hilisõhtul mingis eriti creepys kohas. "Jap, Nathaniel, mina see olen," lausus Kylie. Elab Tree Hillis? Kõik toredad vanad sõbrad-tuttavad elavad Tree Hillis, kellega mingil eluperioodil natuke paremini läbi saadud on, kui nendega, keda igapäevaselt lastekodus näha sai? "Ma ka elan nüüd siin, aga siinpool silda siiski," vastas Mirth. Ta embas Nate'i vastu ja jutustas siis natuke täpsemalt, aga siiski üldistatult sellest, miks ta siin on. "Lasin lastekodust jalga ja tulin siia eesmärgiga sõbranna üles otsida," rääkis Ky, "ja noh, sind on ka armas üle pika aja näha, kuigi ma ei osanud lootagi, et su siit leida võin. Kuidas läinud on?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 17, 2012 23:40:56 GMT 2
Kuulnud, et Kylie siin elab, oli noormehe näol lõbus naeratus. Edasise jutu peale puhkes Nathaniel naerma. "Oh sind. Sa suudad mind endiselt üllatada," lausus Nate kerge muigega. "Mida kõike ka sa korda ei saada," lisas noormees pearaputusega. Ta polnud isegi mitte kunagi osanud oodata, et ta võiks Kyliet veel kohata, veel vähem Tree Hillis. "No kui aus olla siis ünagi keeruliselt, kuid see ei tohiks sulle väga suure üllatusena tulla vist," lausus Nate turtsatusega. Ka Miamis meeldis noormehele oma elu keeruliseks elada ning mehel oli tekkivas kerge aimdus, et ta ei oskagi vist tavalist elu elada. "Rummi soovid?" küsis Nathaniel seejärel muigega ning viipas lagunenud hoonele, millest ta just välja oli tulnud. "Leidsid oma sõbranna siis üles? Kus sa elad hetkel üldse?" küsis Nate Ky-lt küsimusi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 17, 2012 23:56:51 GMT 2
Kylie turtsatas. "Sealt põgenemine oli siiani parim otsus, mille ma seal olles langetanud olen," lausus Ky mõeldes öeldut täiesti tõsiselt. Elu on hetkel palju põnevam ja ta reaalselt tunneb, et nüüd on tal ümber inimesed, keda reaalselt huvitab ka, et ta elus püsiks ja kes teda suunavad ja talle toeks on. "Ma ei teagi nüüd, kas rõõmustada selle üle, et sa pole absoluutselt muutunud või peaksin ma muretsema, et mis sinust saab, kui sa kõik keeruliseks ajad, aga ise selle üle naerad nagu kogu jama ei puutuks sinusse," muigas Kylie, "millega sa siis seekord hakkama said?" Puhas uudishimu. Loodetavasti pole Nate on elu maha mänginud. Nathanielil on potentsiaali elus väga hästi läbi lüüa, aga ta ei hinda seda kõike piisavalt. Vähemalt selline mulje jäi Mirthile siis, kui ta varem Nathanieliga suhtles. "Sind tundes ma julgen väita, et sul on cocat ka, seega miks mitte," ei keeldunud Ky joogist. Mingi lahja koksi võib ju kokku keerata, aga täis peaga koju küll ilmuda ei tahaks. Piinlik oleks. "Leidsin ikka, ma elan ta poisssõbra vanemate juures. Paberimajandus käib ja varsti peaksid nad seaduslikult mu hoolekandjad olema," rääkis Kylie Mirth.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 18, 2012 0:04:19 GMT 2
Noormees kuulas Kylie't ning naeratas kergelt. "Siis on tore," lausus Nate. Ky vääris tõesti paremat kui see, mida Miami lastekodu talle võimaldas. "Ma naeran selle üle, kuna see on tunduvalt lihtsam viis, kuidas kogu selle jamaga hakkama saada, mida ma korda suudan saata," lausus Nathaniel ning liikus uuesti laohoonesse ning ronis tellinguid mööda üles ja vaatas seejärel alla Kylie'le järele. Oma keerulisest elust otsustas ta rääkida siis, kui neil mõlemal juba topsikud rummiga käes on. "Tee järgi kui suudad," lausus noormees pooleldi naerdes. Mitte, et see just eriti keeruline ülesanne oleks olnud, kuid lõbus oli siiski.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 18, 2012 0:28:28 GMT 2
"Einoh, positiivne peab olema," nõustus Kylie, "ja selle eest peab sind kiitma." Ega masetsemine ka ei aita, tuleb tugev olla ja eluga edasi minema. Mis tehtud, see tehtud. Kylie liikus Nathanielile hoonesse järele ja jälgis kuidas Nate mööda tellinguid üles ronis. "Ma igaks juhuks ei hakka üritamagi," naeris Ky. Teadagi seda, et tasakaalu on sellele neiule vähe antud ja need tellingud ei näinud just kuigi ohutud välja. "Roni alla parem," tegi Ky ettepaneku. Ta märkas hoone nurgas kolme seljatoega tooli. Ky kontrollis ühe tooli 'tervislikku seisundit' ja veendunud, et jalad on sel terved, julges ta sellele istuda. Teised kaks tooli kontrollis ka üle. Üks oli natuke ligadi-logadi, aga kolmas kannatas istumist. Korralik punker. "Aga mis jamadesse sa ikka sattunud oled?" ei andnud Mirthi uudishimu rahu.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 18, 2012 19:41:39 GMT 2
Nathaniel turtsatas kergelt, kui Kylie ei julgenud üles tulla. "Oh sind ja sinu ettevaatlikkust," lausus noormees kerge muigega ning ühte kätte kilekoti võtnud, ronis Nathaniel sealt uuesti alla. "Kuigi kui aus olla, siis võis see isegi üsnagi tark otsus olla. Kui see rumm kunagi oma otsakese peaks leidma, siis sealt alla ronimine võiks kergelt problemaatiliseks muutuda," lausus Nathaniel kerge pearaputusega ning liikus neidiseni. Istunud seejärel tervele toolile, otsis Nate välja rummi, coca ning kaks topsikut. Mõne hetke pärast olid mõlemas ka koksid. Ühe topsiku neidisele andnud, ohkas Nathaniel. "Kust ma nüüd siis alustama peaksin.. Viimasel ajal olen suutnud üsnagi palju asju perse keerata," lausus Nate ning võttis lonksu oma joogist. "Igatahes.. Ma suudlesin baaris ühte oma kooliõde, kes oli suhtes ning ta tuli mulle koolis kallale. Selle pärast läksime mõlemad direktori juurde ning mind määrati Ravensites siis pallipoisiks ja ma pidin nädalavahetusel väikseid õpetama," rääkis Nathaniel nägu krimpsutades. Väiksed lapsed polnud just mehe lemmikud.. "Mingi paar nädalat pärast seda ilmus Gossip Corneris teadaanne, et ma magasin ühe oma sõbrannaga tundide ajal kooli katusel. Sooviksin väita, et see polnud tõsi, aga noh.. oli.. Kõige hullem oli see, et GC-l oli selle kohta video ning peagi sattis ta siis selle kõikidele Tree Hilli elanikele, sealhulgas siis mu treenerile ning direktorile. Selle tulemusena sain kolmekuulise koolist eemaldamise ning Ravensitest eemaldamise. Ilmselt polnud ma koolist väljaheitmisest ka just väga kaugel, kuna ma saatsin direkotri sõna otseses mõttes perse ning ei teinud just kõige ilusamaid kommentaare tema sekselu kohta," rääkis Nathaniel ning alles nüüd jõudis kohale, kui palju asju ta selle lühikese aja jooksul oli korda saatnud. "Aga selle tüdruku tsikk, keda ma baaris suudlesin, sebis mulle tagasi mu koha koolis JA Ravensites, kuigi pean nüüd kvaliteetaega varjupaigas veetma. Ja lõpuks - Rebekah jäi minust rasedaks. Bekah oli see tüdruk, kellega ma katusel magasin ning ta oli üks mu parimaid sõbrannasid. Pärast koolist eemaldamist kolis ta minu juurde, kuid kuna me polnud lapse suhtes samal arvamusel, siis me läksime lahku," rääkis Nathaniel pikalt ning jõi seejärel päris mitu sõõmu. "Ühesõnaga tegus aeg on olnud," lisas Nate viimaks kerge turtsatusega.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 18, 2012 21:11:46 GMT 2
"Nonäed, ettenägelik mina, kuigi ma kujutan ette, kui see pudel peaks tühjaks saama, siis väljas olev libe kuumaastik pole ka just päris kutsuv," muigas Kylie, "aga peab mainima, et praegune istumine on kergelt deja vu, kuigi see punker Miamis oli natuke esinduslikum, kui see lagunenud putka siin." Jah, Nate ja Ky on varemgi kahekesi rummi hävitanud. Aga ainult paar-kolm korda. Nathaniel oli Miamis nii lühikest aega, et rohkemateks istumisteks polnud lihtsalt aega. Mirth kuulas Nathanieli 'saavutusi' ja turtsatas naerma. No see kutt ikka oskab. "Hea on see, et kooli ja korvpalliga on suht nagu korras, aga," Ky naeris pisut, enne kui jätkas, "aga sinu maine juures üllatab mind see, et tšikk rasedaks jäi." See lapseteema oli Ky jaoks kergelt nukker. Lastekodulapsena ta teab, mis tunne on vanemateta üles kasvada, aga sellel lapsel on ilmselt veel kurvem seis - Mirth ei tunne Bekah't, aga ta tunneb Nate'i ja seega peab see laps ilmselt üles kasvama teadmisega, et tema isa meelest on ta lihtsalt tööõnnetus.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 18, 2012 21:24:30 GMT 2
Nathaniel kuulas Kylie juttu ning muigas kergelt. "No küll me hakkama saame. Siiani oleme alati saanud ning küll saab edasi ka," lausus Nate ning võttis taaskordse sõõmu joogist. Kuulnud, et Miami punker oli esinduslikum, ei saanud Nathaniel vastu vaielda. Ta oleks võinud küll neidise viia gängi istumiskohta, kuid see poleks olnud kindlasti kõige targem tegu. "No kui seda siin natukene sättida ja augud ära parandada ning sisustuse kallal veidi vaeva näha ning midagi soojenduse laadset ka panna, siis palju enam puudu ei jääks," lausus Nathaniel. "Aga me võime muidugi minu juurde minna, mis on paalju esinduslikum. Näeksid mu õige elamise ka siis ära," lisas Nate seejärel ning võttis lonksu oma joogist. Kuulnud Ky juttu, pidi Nathaniel nentima, et neidisel oli õigus. "Sa polnud ainus, kes üllatunud oli. Ega ka mina polnud sellega arvestanud ning kui aus olla siis ma isegi ei tea, kuidas see juhtus," rääkis Nate ausalt. "Ma tean, et sa arvad, et ma olen eriline värdjas, et ma seda last ei taha," lausus noormees ning võttis lonksu oma joogist. "Aga kui see sind lohutab, siis ega ma ennast ka selle pärast kõige paremini ei tunne," lisas Nathaniel kerge ohkega.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 18, 2012 21:44:10 GMT 2
"Aga kuule," oli Kylie ideega täitsa nõus, "miks mitte sinu poole minna." Soe vähemalt ja tegelikult oleks huvitav näha küll, milline Nathanieli elamine on. Rikkuritel on alati mingid lahedad sisekujundused ja muud sellised nips iluvidinad, mis nende kodud vaatamisväärsusteks teevad. "Ei, ma ei pea sind värdjaks sellepärast. Ma saan täiesti aru, et sa oled selliseks vastutuseks veel noor ja ma ei kujutaks sind absoluutselt isana ette ka. Ei tahaks sind nüüd solvata, aga laps ei sobi last kasvatama," rääkis Kylie. Ta võttis koksist lonksu ja rääkis siis edasi:"Aga ma ei mõista seda...mis ta nimi oli...Bekah? Vahet pole, igatahes ma ei saa temast aru. Võib-olla ta tõesti leiab enda kõrvale kellegi, kes hakkab seda last nagu enda oma armastama, aga see ei muuda fakti, et see laps sureb sisemisel, piineldes teadmisega, et ta isa ei taha teha. Lapse piinamine." Mõni teine peaks Mirthi südametuks, et mismõttes ta aborti pooldab. Aga Mirth on ise vanemate poolt hüljatud, ta teab, kuidas see lapse psüühikale mõjub. Laps peab sündima perre, kuhu ta on planeeritud. Kuhu ta on oodatud. Kus teda armastatakse.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 18, 2012 23:30:49 GMT 2
"No siis läksime," lausus Nathaniel muigega ning hetk hiljem oli mehe telefon kõrva ääres ning kutsus neile takso järele. Ilm oli piisavalt nõme, et eriti jalutama noormees ei kippunud. "Viie minuti pärast on kohal," lausus noormees kerge naeratusega. Kylie jutt, et laps ei sobi last kasvatama, pani Nathanieli naerma. "Ei solvugi, kuna mu enda mõtted käisid sama rada pidi. Ma pole valmis veel isaks saama ning ei tahagi seda veel," rääkis Nathaniel ausalt. Neidise viimane lause mõjus aga Nathanielile rohkemgi kui esimene. Ta ei tahtnud, et laps peaks mehe teo pärast tulevikus kannatama, kuid Nate lihtsalt ei osanud mitte midagi teha. "Ütle mulle nüüd ausalt ,et mida sa arvad, mida ma peaksin tegema?" küsis Nathaniel ohkega ning vaatas sõbranna poole ja võttis paar suuremat lonksu. Ky-le võis see teema küll haiget teha, kuid Nate oli arvamusel, et Kylie oskab talle kõige paremat nõu anda, kuna ta ilmselt teadis sellest üht-teist. Seejärel oli kuulda auto saabumist hoone ette ning oligi näha kollast taksot.
|
|