19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 19, 2012 0:08:14 GMT 2
Sel ajal kui Nathaniel takso kutsus, saatis Kylie Claire'ile sõnumi, et ta jõuab ilmselt kuskil keset ööd koju alles või, kui ta kuhugi liikuda ei taha, jaksa, viitsi, siis hommikul millalgi. Lihtsalt, et ta ei muretseks. Ky rummikoksitops oli pooleldi tühi ja kuna takso pidi viie minuti pärast tulema, siis tegi ta joogile kiire lõpu peale. "Nagu ma aru saanud olen, siis tšikk tahab lapse alles jätta, ehk ta oli nõus pigem loobuma sinust kui jõmpsikast, keda veel olemas pole, seega ma julgen väita, et seda tšikki sinu olemasolu ilmselt ei koti," mõtles Mirth enda jaoks asja häälega läbi, et Nate saaks teda parandada, kui ta asjast valesti aru saanud on. Niiet mingit katsume-hakkama-saada pereelu pole mõtet soovitadagi. Ega see ei toimikski. "Aga mida sa tegema peaksid. Asja teeb keeruliseks see, et sa ei taha seda last. Samas ei ole välistatud, et ühel päeval hakkad sa tahtma selle lapse elus eksisteerida, sellel lihtsal põhjusel, et ta on sinu oma. Ausalt öeldes ma ei tea, mida sa tegema peaksid, aga lapse koha pealt ma võin öelda, et tema tahab sind oma ellu. Sa ei pea tema kasvatamises rolli mängima hakkama, aga ole tema jaoks olemas. Võib-olla praegu, kui sa teada reaalselt süles hoida ei saa, tundub sulle, et sa ei taha teda, siis pole välistatud, et kui ta ükskord sünnib ja sa teda oma kätel hoiad, et sul siis ei teki seda tunnet, et sa tahad, et ta oma elus millestki puudust ei tunne. Muide, isa-armastus on päris karm asi, mida lapselt ära võtta," rääkis Mirth, "ma ei tea, kas sa nüüd reaalselt mult nõu ka said, aga sa võid kahetsema hakata, kui nii kergekäeliselt lapsest loobud." Inimesed ei muutu - me teame, milline on Nate inimesena, aga me ei tea, milline ta on isana. See võib meile ainult tunduda, et Nate on piisavalt südametu, et lapsest mitte hoolida. "Kusjuures juba see, et sa ikkagi midagi teha tahad, näitab seda, et mingil määral sa ikkagi hoolid sellest lapsest ja...tundub, et sul on pigem hirm selle ees, et sa ei saa hakkama." Kylie lootis, et ta suutis Nathanieli südant kuidagi liigutada selles suunas, et ta selle lapse jaoks vähemalt püüaks olemas olla. "Aga see tüdruk, mida sa tunned tema vastu?" jõudis Ky küsida veel enne, kui takso kohale jõudis.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 20, 2012 21:13:26 GMT 2
Nathaniel kuulas Mirthi ning kui aus olla, siis mingil määral oli neidisel õigus, kuid see polnud siiski must-valge. Nate ei saaks öelda. et Bekah'it tema olemasolu ei kotiks, kuigi kui asja vaadata selles võtmes, nagu Ky seda nägi, vastas see isegi tõele. "Tal ei ole päris savi minu eksistentsist ning kui tal oleks, siis ega seda ei saakd väga pahaks ka panna. Ta on minu pärast päris palju pidanud kannatama ning ta on vägagi palju kaotanud," õigustas Nate Rebekahit, teadmata isegi miks ta seda päris täpselt teeb. Edasine neidise jutt pani noormehe lihtsalt ohkama. Teinud koksile põhja peale, seadis noormees üheskoos Ky-ga taksosse ning nagi iga viisakas noormees oleks teinud, lasi Nathaniel neidise enda ees autosse. Öelnud oma aadressi, viis Nate pilgu Ky-le. "Muidugi ma kardan, et ma ei saa hakkama. Ma ei taha olla selline isa nagu mu enda isa on, kuigi ma olen talle ka enda vihkamiseks üsnagi palju põhjust andnud, kuid ikkagi. Julgen pakkuda, et lapsel on parem isata kui kohutava isaga ning mul pole vähimatki põhjust arvata, et ma võiksin hea isa olla," rääkis noormees Kylie-le. Viimase küsimuse vastuse peale pidi Nathaniel veidi aega mõtlema. "Ma ei tea. Ma ei ütleks, et ma teda armastaks, kuid ta ei jäta mind ka päris külmaks. Voodis on ta vähemalt hea," lausus Nate ning lõpus turtsatas kergelt.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 26, 2012 0:42:04 GMT 2
"Tohoh, Nate võib härrasmehelikult ka käituda," muigas Ky, kui Nathaniel talle ukse avas. Tjah, olgu Nate mõne inimese meelest nii idioot ja nii värdjas kui tahes, Mirthi jaoks on ta hea sõber. Viisakas poiss, kes tahab oma elus midagi saavutada ka. Välja väga ei paista, aga ega ta päike ole, et koguaeg kellelegi särama peab ja näitama, mis ta väärt on. Kylie kinnitas turvavöö, kui oli taksosse istunud. "Ahah, selge siis," muigas Kylie, "ära, palun, detailidesse lasku." Ky tõesti ei tahtnud teada.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 26, 2012 1:08:40 GMT 2
"Jaa.. Raske uskuda eksole," lausus noormees lõbusa muigega ning vaatas, kuidas nad Eastside'i poole hakkasid sõitma. Kuulnud Kylie't, et Nate detailidesse ei laskuks, puhkes noormees naerma. "Aga ma ju niii väga tahan sulle rääkida, et mis poosides ta kõige parem," lausus Nathaniel läbi naeru ning raputas kergelt pead. "Seda, kullake, ei räägiks ma sulle siis ka, kui sa seda isegi paluksid. Aga muidugi võid sa proovida teda üle lüüa," lausus noormees lõbusalt ning sasis Kylie juukseid. Mõne hetke pärast jõudiski nad juba Nate'i maja juurde ning tasunud arve, astus ta üheskoos neidisega välja. "See ongi minu pisikene tagasihoidlik elamine," lausus Nathaniel muigega, kui nad olid jõudnud ühe vägagi suure maja ette. "Arvestades seda, et ma elan siin üksi, siis võid sa siia vabalt sisse kolida, kui sul tahtmist on," lausus noormees ning avas seejärel ukse. Jalanõud eemaldanud, seadis Nate sammud elutuppa ning kõndis baarikapi juurde, mille kõrval asus ka baaripukk. "Ja mida võin ma sulle pakkuda?" küsis Nathaniel Ky-lt kerge muigega.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 26, 2012 1:29:30 GMT 2
Mis värk kõigil sellega on, et nad tema juukseid sasivad? Nagu need vähe sassis oleks. Aga Ky ei hakanud kunagi midagi ütlema, sest see õhutaks sasijat veel sasima. Kylie loogika - kui ei meeldi, tee veel. Sest, noh, õel on lõbus olla. "Nice try, kallike, aga mind nii lihtsalt nüüd ka ei saa," muigas Mirth. "Kurb küll, aga oleksid sa sellise ettepaneku Miamis olles teinud, siis ma vist oleksin nii loll olnud küll, sest sa olid siiski nii nunnu tore kutt, et said mu silmarõõmuks." Nathanile maja oli tõesti väga suur. Üksinda Ky seal küll elada ei tahaks. Kuidagi liiga tühi. "Tänan, ei, Tremblayde maja on kogupindalalt küll sinu elutoa suurune, aga seal on kordades kodusem kui siin eales olema hakkab," lausus Mirth naeratades. "Ma jään rummikoksi juurde, aga tee seekord vähe lahjem. Suht nukker, aga ma pean homme milllalgi tööle ka jõudma," lausus Kylie.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 26, 2012 23:22:40 GMT 2
Kylie oli nunnu, seega Nathaniel lihtsalt ei suutnud end tema juustest eemal hoida. "No eks ma olen valmis veidikene vaeva ka nägema, et sind saada," lausus noormees lõbusa turtsatusega. Kuulnud edasist, oli Nathaniel vägagi üllatunud. "Tohohh... Näed, mis kõik välja tuleb. Ja mida sa teeksid, kui ma sulle ütleksin, et sa olid ka minu silmarõõm Miamis?" esitas Nate tütarlapsele küsimuse, ise baarileti taga seistes. Kuulnud, et see maja pole sugugi kodune, turtsatas noormees kergelt ning otsis välja külma rummi, coca, sidruni ning jää. Peagi olid kaks kokteili valmis, mida kaunistasid sidruniviilus. "Palun, mu lilleke," lausus Nate kui klaasi tütarlapsele ulatas. "Maja on küll suur, kuid sellega harjub ära," rääkis noormees turtsatusega ning istus lumivalgele nahkdiivanile maha ning pani taustaks suure televiisori käima.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 26, 2012 23:37:42 GMT 2
"Veidikeseks jääb väheks, kallike," muigas Kylie, "ma ei ole lihtsalt sekskist huvitatud. See peab tähendama midagi enamat kui seda, et Nathanile Snow pikendab oma läbitõmmatud tüdrukute nimekirja." Järgneva noormehe lause peale Mirth naeratas armsalt. "Ma tean seda ütlematagi - vaevalt sa niisama viitsisid minuga kuskil punkris rummi juua," lausus Ky, "niiet ma isegi ei üllatuks, kui sa seda ütleksid." Pigem saaks ta lihtsalt kinnitust. Üllatuks ta siis, kui Nate ütleks, et ta isegi ei pidanud teda kenaks tütarlapseks. "Või et sinu lilleke," muigas Kylie. Ta võttis noormehelt klaasi vastu, tehes kuti põsele musi, selle asemel, et lihtsalt aitäh öelda. "Tjah, inimene harjub kõigega," pidi Ky nõustuma, et küll ta ära harjuks, kui peaks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 0:10:09 GMT 2
"No mõni on meist ikka eriti nõudlikuks kohe muutunud," lausus Nathaniel kerge muigega. Kuulnud, et Ky ootab midagi enamat kui lihtsalt seksi, muutus muie kergeks naeratuseks. "Siis on tore. On sul keegi juba silmapiiril ka?" küsis Nathanie ning võttis lonksu oma joogist. "No muidugi ma oleksin viitsinud sinuga niisama ka punkris rummi juua. Sa oled siiski mu nunnu tupsununnu. Aga kui sa ei üllatuks, eks ma siis ei ütle sulle seda. Mulle meeldiks sind pigem üllatada," lausus Nathaniel õrna muigega. "Kurat. Ma oleksin pidanud su Miamist ära röövima ning Tree Hilli tooma ja siis me oleksime elanud üheskoos happily ever after," rääkis noormees kerge naeratusega ning hetkeks ta isegi üritas ette kujutada, missugune nende elu siis oleks. Huvitav, kas ka siis oleks Nathaniel samamoodi ringitõmbamisega jätkanud? Põsemusi peale vaid noormees kergelt naeratas ning võttis seejärel lonksu enda joogist.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 0:35:44 GMT 2
"Muutunud? Koguaeg nii nõudlik olnud," ütles Kylie. Silmapiiril olevate kuttide nimekiri oli tühi. "Ei ole kedagi. Ma ei ole siin väga menüüga tutvust ka teinud," raputas Ky pead. Küll ajapikku keegi ikka silmapiirile tuleb. "Üllatused mulle meeldivad, aga ainult positiivsed, niiet vaata ette," muigas Kylie. Ei, Nate võiks teda positiivselt üllatada küll. "Vaata, oleks on paha poiss," ütles Ky ja istus Nathanieli kõrvale diivanile, "võib-olla oleks tõesti midagi ilusat tulnud, aga küsimus on selles, et kas sa oleksid truuks jäänud?" Seda ei saa nad kunagi teada, sest aega tagasi ei pööra. Kylie võttis rummis lonksu ja sättis end mugavamalt diivanile. Ta viis pilgu Nate'ile ja pidi tõdema, et kutt on endiselt silmarõõmuks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 0:52:23 GMT 2
"No võib-olla tõesti," lausus Nathaniel kerge muigega. "Eks ma joodan su täis ning kasutan sind siis ära," lausus Nate turtsatusega. Õnneks-kahjuks noormees siiski nii värdjas ei olnud, et ta Ky-d niiviisi ära kasutaks. Nathaniel siiski hoolis tütarlapsest piisavalt, et mitte temaga nii sitasti ümber käia. "No ega siin peale minu kedagi väga ei ole ka eksole," lausus noormees naljatledes ning puhkes seejärel ise ka naerma. Mehi leidus siin linnakeses küllaltki. "No sind ma negatiivslet väga üllatada ei tahakski. Küll ma leian viisi, kuidas sind positiivselt üllatada. Kutsun sind kohtingule näiteks," rääkis Nathaniel kerge muigega ning võttis suure rõõmu oma joogist. "Kusjuures ma arvan, et ma isegi oleks. Sinuga ma ju lihtsalt ei suuda värdjas olla," lausus noormees kerge naeratusega.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 1:13:01 GMT 2
"Nii meeleheitel sa nüüd ka ei ole," turtsatas Kylie. Tjah, vägisi naise võtmine ei anna üldse win-feelingut, selles suhtes, et kui naine ikka ise ka tahab, siis võib mees ego lakke suruda ja mõelda, et ta on ikka kõva mees küll, et naistele peale läheb. "Sina ilmselt näed jah ainult naisi ringi liikumas ja ainus mees, kes sinu jaoks eksisteerib on kutt, kes sulle peeglist vastu muigab," rääkis Ky kergelt naerdes. Enesehinnag on Nate'il ikka sajaga laes, kui asi puudutab naistele pealeminemist. "Nüüd, kui sa selle välja ütlesid, ei üllataks mind enam see ka, et mu kohtingule kutsud," muigas Mirth. Noormehe viimast lauset oli küll hea kuulda ja selle võib küll positiivsete üllatuste alla lugeda. "Ah, ole kuss, armun uuesti ära veel," püüdis Ky mitte välja näidata, et Nathanieli viimane lause talle väga südamesse läks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 11:39:32 GMT 2
Kuulnud, et Nathaniel nüüd nii meeleheitel ka pole, puhkes noormees naerma. "Sa tunned mind ikka nii hästi," lausus noormees lõbusa muigega ning võttis uue lonksu joogist. Edasise jutu peale puhkes noormees uuesti naerma. "Usu või mitte, siis päris nii egoist ma ka ei ole.. Vist.. Igatahes ma olen ainus tore, nunnu, armas meessoost isik, kes sulle võiks sobida," rääkis Nathaniel lõbusa muigega. Mnjahh.. Võib-olla ta siiski oli kerge egoist.. "We'll see.. Aega on selle kiire asjaga," lausus noormees kui tumepruunide silmad pilgu uuesti neidisele viis. Kohting poleks isegi vist väga halb mõte, kuid siis pidi Nate midagi toredat välja mõtlema ning enam mitte nii värdjalt käituma. "See kõlas, justkui oleks see kõige hullem asi, mis sinuga kunagi juhtuda võiks," lausus Nathaniel kerge muigega ning võttis lonksu oma joogist.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 11:57:26 GMT 2
Kas ta just Nate'i hästi tundis, aga natuke ikka. "Kes mulle võiks sobida?" küsis Kylie, "Mida sa sellega öelda tahad? Ma ei vaidle üldse vastu, et sa oled tore, nunnu ja armas, aga..tjah." Mirth võttis lonksu oma klaasist. Paar aastat tagasi näis Nate talle väga sobivat, aga praegu...no hetkel küll ei suuda uskuda, et Nate truuks jääks. Lihtsam on loobuda kui haiget saada, nii jah? Kui Nathaniel tõesti tahab Mirthile sobida, siis peab ta end ikka kõvasti tõestama, et kutt ise ka Mirthi väärt on. "Ei ütleks, et kõige hullem," tunnistas Kylie. Võib-olla natuke nukker, sest ta püüaks kõigest väest neid tundeid eirata, sest ta kardaks haiget saada. Tundub, et Nate ise ka heaks ei kiida seda, et ta selline ringitõmbaja on, aga miks ta seda ikkagi teeb?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 12:21:59 GMT 2
"No ega iga suvaline kutt sulle ju ka ei sobi," ütles Nathaniel kerge muigega ning võttis oma joogist uue lonksu. Saanud aru üsnagi selgest vihjest, et Nate pole siiski see kutt, kes talle sobida võiks, muigas noormees kergelt. "Millised on need omadused, mida sa ühes kutis otsid?" esitas Nathaniel Mirthile küsimuse, olemata isegi kindel, kas ta küsis seda lihtsalt huvi pärast või selle pärast, et seda informatsiooni hiljem enda kasuks pöörata. Noormees ei teadnud isegi, kas ta tegelikkuses suudaks Mirthile truuks jääda, kuigi see ei tundunud ka päris võimatuna. Ta pigem lihtsalt tõmbas ringi, aga kui ta suhtes oli, siis päris iga ühega ta ka amelema ei kukkunud. "No siis on vist tore," lausus Nathaniel ning võttis uue sõõmu enda joogist.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 12:34:21 GMT 2
Et millised need omadused on? Niimoodi kohe ei oskagi nagu midagi öelda. Mirth võttis ühe suurema sõõmu oma klaasist ja asetas pärast joomist klaasi lauale. Seejärel liikus ta Nathanielile lähemale ja asetas oma parema käe kuti põsele. "Ma leidsin kõik need omadused sinust paar aastat tagasi. Ma ei tea, mis vahepeal sinu elus juhtunud on, aga ma tean, et midagi on, sest üks nii ambitsioonikas ja kena kutt, kellel kõik olemas on, ei hakka heast peast lihtsalt iga naist, kes natukenegi atraktiivne on, rajalt maha võtma," rääkis Ky.
|
|