21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 12:51:21 GMT 2
Nathanieli pilk püsis sõbrannal, kui viimane oma kokteili jõi ja selle lauale pani. Jälginud, kuidas Kylie talle lähemale nihkub, oli noormees kergelt öeldes üllatunud. Alles mõni hetk tagasi oli neidis talle öelnud, et Nathaniel polnud enam kutt tema jaoks. Mehe silmad puurisid neidise omi, üritades aru saada, mis kavatsused Ky-l olid. Tundnud tütarlapse kätt enda põsel, sattus noormees veelgi suuremasse segadusse, kuid korraga tõid naise sõnad asjasse selguse. Ta ei teadnud, kas ta peaks neidisele oma õe surmast rääkima, kuid see ei tundunud sugugi meelepärane. Nate'i pilk libises naise silmadelt tema huultele, mis hetkel nii kuradima ahvatlevad tundusid. Ta suutis mõne hetke vastu panna, kuid et selle jutuajamise eest justkui põgeneda, suudles Nathaniel Mirthi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 13:03:25 GMT 2
OT: Fuck you! ;D Mina su kenale näolapile pauku kirja küll panema ei hakka.
Mirth ootas mingit vastust, mingit seletust või kasvõi sedagi, et Nathaniel ei taha sellest rääkida. Kui aga noormees teda suudles, keeras Kylie enda pea ära. Kyle endalegi paras katsumus, et mitte suudlusele vastata, aga ei, ta ei kavatsenud seda teha. "Nate, katsu olla nüüd," lausus Mirth kergelt muiates, püüdes selle lausega nende olemise seal lõbusana hoida. Kylie võttis oma käe noormehe põselt ära ja võttis tema klaasi oma sõrmede vahele, et sealt üks lonks võtta. Kangem kui Ky koks, aga tüdruk sooviski lahjat, kuigi pidi tõdema, et Nate'i oma oli parem - aga nagu öeldud, Kylie'l oli vaja päeval tööle ka jõuda.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 13:12:21 GMT 2
Ot: Awww ;D
Kui aus olla, siis Nathaniel väga ei üllatunudki, et Kylie pea ära keeras. Pärast seda tõmbus Nate veidi tagasi, kuid naise lause ajas teda naerma. "Mnjahh.. Sorry selle pärast..," lausus noormees midagi ebamäärast, näol lõbus muie mänglemas ning libistas sõrmedega läbi oma juuste. "Aga igatahes sul on õigus. Selle paari aastaga on üsnagi palju muutunud ning nii mõndagi enam muuta ei saa," rääkis Nathaniel seejärel ning vaatas, kuidas Ky tema koksi jõi. Noormees manas näole kerge naeratuse ning pärast seda, kui Ky oli tema klaasist lonksu võtnud, jõi Nate ka enda klaasist kaks suuremat sõõmu. Viimasel ajal kipputas ta õde tänu eirnevatele vestlustele järjest rohkem mehe mõtteisse tulema, kuid Nathaniel isegi ei teadnud, kas see oli hea või halb. Valus oli see igatahes kindlasti.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 13:21:46 GMT 2
Kylie võttis oma klaasi uuesti kätte ja sättis end jälle mugavalt diivanile istuma. Ei ole vaja enam Nathanielile lähemale ronida - tüdruk pole kindel, et ta teist korda ka pea ära keerata suudaks. Ta võttis joogist lonksu ja viis siis pilgu Nate'ile. "See isegi ei kõlanud siiralt," lausus Mirth lõbusalt muiates. Üsnagi palju muutunud ning nii mõndagi enam muuta ei saa? "Räägid?" küsis Kylie üheainsa küsimuse. Tegemist ei olnud tühipalja uudishimuga vaid siira huviga teada, mis Nate'ile selle lükke andis. Naistemagnet on kutt koguaeg olnud, aga paar aastat tagasi ta igaühega ei maganud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 13:36:11 GMT 2
Kuulnud, et see isegi ei kõlanud siiralt, turtsatas Nathaniel, teadmata isegi, kas ta mõtles neid sõnu siiralt. "Juhtub ka parimatel, you know," lausus Nate muigega ning tegi seejärel oma joogile põhja peale. Kuulnud küsimust, mõtles Nate hetkeks ning noogutas seejärel. "Kohe," lausus noormees ning tõusis püsti, sõrmede vahel nii enda kui ka sõbranna klaas. Kadunud korraks baarileti taha, segas Nate endale ja Kylie'le uue joogi, võttes samal ajal ise ka otse pudelist lonksu puhast rummi, mille peale noormees oma nägu krimpsutas. Seejärel istus Nathaniel neidise kõrvale ja ulatas talle uuesti klaasi, kus oli nüüd tsipakene kangem koks kui enne. "Ma ei tea, kas ma rääkisin sulle kunagi oma õest," alustas Nate kerge ohkega. "Igatahes ta jõi end ühel minu korraldatud peol täis ja siis ta uppus ära. Mu vanemad süüdistavad selles mind ning pärast seda kolisid nad minema ja ma ei ole nendega alates sellest põhiliselt mitte üldse suhelnud. Esimene ja viimane kord kui me suhtlesime pärast mu vanemate väljakolimist oli siis, kui ma olin koolist väljaviskamise äärel ning kui nad ütlesid, missugune häbiplekk ma sellele perekonnale olen ning et suri nende vale laps," rääkis Nathaniel kõik järjest ära. Pärast õe surma ning vanemate süüdistusi muutus Nate tunduvalt hullemaks. Enamik küll teadsid, et noormehe õde ära suri, kuid kogu ülejäänud lugu oli vägagi paljude jaoks teadmata. Hetk hiljem võttis Nate paar suuremat lonksu enda joogist.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 13:48:59 GMT 2
Kylie jõudis klaasi enne kenasti tühjaks juua, enne kui Nate talt selle käest ära võttis. Saanud täidetud klaasi tagasi ja sellest lonksu võtnud, muigas Ky. "Et siis see plaan, et joodame Kylie täis, läheb ikkagi käiku?" küsis ta. Kuulnud Nathanieli õe surmast ja vanemate suhtumisest temasse, manas Mirth valugrimassi enda näole. "Auts.." sõnas Ky vaikselt. Ta tõsiselt lootis, et vanemate sõnad olid hetkeemotsiooni ajel öeldud, mitte tõsiselt mõeldud. Aga mine tea. Hakka või arvama, et Kylie peaks õnnelik olema, et ta vanemad ta enne hülgasid, kui Ky midagi jagama hakkas. Kuradi kahju oli kutist. Lööb ikka katuse minema küll, kui end õe surmas süüdi tunned ja vanemad seda süütunnet veel enam süvendavad. Ühe lapse kaotuse üle nutavad ja teise hülgavad ise? Fuck logic!
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 14:00:56 GMT 2
"No muidu sa ju end kätte ei anna," lausus Nathaniel õrna muigega ja võttis lonksu oma joogist. Ega neidise reaktsioon talle väga suure üllatusena ei tulnud. "Mnjahh.. Ja pärast seda hakkasin veelgi rohkem alkoholi tarbima ning sellega kaasnesid ka naised ning enne kui ma arugi jõudsin saada, siis selliseks olingi ma muutunud ja selline olen ma endiselt. Alkoholi olen küll suutnud veidike kärpida, kuid ülejäänu.. Noh.. Seda tead sa vist isegi," rääkis Nathaniel ning manas lõpuks midagi muige laadset, mis oli kõike muud kui siiras. "Aga see ei ole just väga avalik informatsioon, seega ära seda päris igale ühele kuuluta."
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 14:15:30 GMT 2
Ah, mis igale ühele. Ainult Gossip Cornerile. No, Kylie on blond küll, aga ta ikka tajub ka, kus on piir selle vahel, mida võib teistele rääkida ja selle vahel, mida ei tohi. Mirth pani klaasi lauale ja sättis end rätsepistesse istuma. Ta toetas end küljega vastu diivani seljatuge ja toetas küünarnuki seljatoe peale. ta kallutas pead ka pisut seljatoepoolsele küljele ja torkas siis sõrmed juustesse, et pead vastu peopesa toetada. "Lohutuse saamiseks oled kergelt vale valiku teinud. Mis mind häirib, on see, et sa tead seda, aga ei tee mitte vähimatki selles suunas, et asja parandada," lausus Kylie. Aga ta peaks. Ta jääbki iseennast süüdistama ja uskuma, et tema oleks pidanud surema. Ta peaks iseenda pärast edasi pingutama, iseendale tõestama, et ta väärib sama palju elu ja armastust kui tema õde. Nate'il on selleks kõik olemas, kasutagu oma ressursse mõistlikult.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 14:26:08 GMT 2
Noormehe pilk oli neidisel ning ta võttis lonksu enese joogist, mis oli umbes kaks korda kangem kui Kylie oma. "Sa arvad, et ma otsin lohutust? Oh sind naljatilka," lausus Nathaniel kerge muigega. "Kellelt ma sinu arvates üleüldse lohutust peaksin otsima?" esitas noormees sõbrannale küsimuse. "Asja parandada? Miks ma seda peaksin tegema? Ma tean, et ma suudaksin, kuid ütle mulle üks mõjuv põhjus, miks ma peaksin hakkama vaeva nägema, et uuesti enam-vähem normaalseks inimeseks muutuda?" küsis Nathaniel Ky'lt küsimuse ning jõi suure sõõmu oma joogist. "Sellel lihtsalt pole mõtet," lausus Nate õlakehitusega ning manas näole midagi naeratuse laadset.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 14:47:46 GMT 2
Mõjuvat põhjust Kylie'l välja käia ei olnud. Mirthil olid mängus vaid enda huvid, kui asja nii sõnastada. Ta hoolis sellest poisist liiga palju, et lihtsalt pealt vaadata, kuidas ta oma mainet üha rohkem maatasa teeb. Ky põrnitses hetke diivani nahkset katet, enne kui oma nukraks muutunud pilgu Nathanielile tõstis. "Võib-olla teen ma valesti, et sinust nii palju hoolin, aga ma ei saa sinna midagi parata. Ma ei saa sind vaadates mõelda, et võõras mure, sest isegi kui ma naeran sinuga koos sinu lolluste üle, on mul tegelikult valus seda kuulda. Ma ei osanud loota ka, et ma sind pärast seda, kui sa Miamist lahkusid, üldse enam näen, aga ju see pidi nii minema. Ma ei tea, mis põhjusel, aga ju pidi. ja see teeb haiget, et see ambitsioonikam pool sinust kadumas on," rääkis Kylie. See Nate, kes Miamis oli, suutis ka end igasugustesse jamadesse segada, aga ta ei teinud meelega oma mainele liiga. Ta ei tapnud oma tulevikku. Uskumatu, kuidas üks sündmus väärtushinnanguid muudab.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 27, 2012 16:26:38 GMT 2
Nathaniel kuulas Kylie't ning kui aus olla, siis oli tal neidisest kahju. Ta oleks tahtnud teda lohutada, aga kuidas ta seda tegema oleks pidanud? Nate ei saanud Ky-le öelda, et okei, homsest alates on ta igati korralik poiss, samasugune nagu siis, kui nad alguses Miamis tutvusid. See oleks vale. Nathaniel ohkas vaikselt ning pani joogi lauale. Seejärel istus ta Ky'le lähemale ning pani viimasele käe ümber ning tõmbas ta enda embusesse. "Mul on kahju, et ma pole enam selline nagu ma olin siis, kui me Miamis tutvusime," lausus noormees vaikselt ning vajutas kerge musi neidise pealaele. "Ma üritan end parandada," lisas Nathaniel seejärel vaikselt.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 19:14:55 GMT 2
See on kohati väga idiootne, kui kiiresti Kylie'le alkohol mõjuma hakkab, kui ta pole eelnevalt mitte midagi söönud. Ta on ära joonud ainult ühe topsi rummikoksi ja ühe klaasi natuke lahjemat rummikoksi ja mõned lonksud natuke kangemat koksi, aga juba on ta selles faasis, kus ta näitab seda külge, mida temalt kaine peaga ei näe. Ta ei oleks kaine peaga täna täiesti siiralt öelnud, et hoolib Nathanielist nii palju nagu ta seda teeb. Ta oleks lihtsalt selle juurde jäänud, et naerab koos kutiga viimase lolluste üle. Kui Nate oma käe talle ümber pani, toetas Mirth oma pea noormehe rinnale. Ta hakkas niimoodi Nathanieli südamelööke kuulma. "See kõlas nagu mingi uusaastalubadus, mille täitmises sa rangelt kahtled," turtsatas Kylie. Üritab? Kylie küll ei tea seda, aga Nathaniel ise on see, kes iga kord rõhutab, et üritamine on nurjunud katse. "Aga tee, mis sa teed, ole vähemalt sama muhe edasi," lausus Ky. Litsmees või mitte, aga temaga on lõbus juttu ajada, sest huumor on sellel kutil samahea kui mitte parem kui paar aastat tagasi. Mirth keeras end selili diivanile, toetades pea Nate'i sülle. "Kuule, ma jään ööseks siia," ütles Kylie suht lampi. Mis ta ikka hakkab keset ööd koju komberdama. Pealegi on Nathanieli juurest lühem maa tööle minna. Nate suuna kätte näitab, siis peaks Ky iseseisvalt kohale ka jõudma.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 28, 2012 23:31:22 GMT 2
Nate püsis samas asendis ning paitas kergelt Kylie juukseid. Noormehe jaoks oli üsnagi võõras tunne see, et keegi hoolis temast piisavalt, et üritada aru saada, miks Nathaniel teeb seda, mida ta teeb. "Uusaasta pole veel käes, seega vähemalt praegu ma ei luba midagi.. Peale selle, et ma üritan. Üritamine on vähemasti pool võitu," rääkis Nate kerge muigega ning kasutas sõna üritama endale kasulikus võtmes. Mingil määral tekkis noormehel tahtmine tõestada, et ta suudab end muuta ning muutuda piisavalt, et olla Kylie'le väärtuslik kaaslane. Seda ei kavatsenud Nathaniel vähemalt hetkel neidisele öelda, kuna vähemalt praegu oli see kõik vaid mõte. "Kui ma end suudaksin paremuse poole muuta, et ei lähe iga naisega voodisse, siis mis sa arvad, kas ma oleksin sinu vääriline?" esitas Nathaniel siiski küsimuse, olemata kindel, kas Ky tema jutust üldse aru sai. "No muhe olen ma niikuinii.. Seda nii lihtsalt ma ikka ei kaota," lausus Nate turtsatusega ning vaatas, kuidas Kylie end pikali sättis. "Jää.. Sobib mulle," lausus Nathaniel naeratusega, "kas see oli vihje, et sa tahad magama minna?"
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 29, 2012 0:35:36 GMT 2
Ei, pool võitu on see, et Nathaniel ise ka aru saab, et see, mis ta teeb, ei ole õige. See, et ta nüüd üritada lubab, annab juba natuke juurde. "Nope," vastas Kylie. Sellest ei piisa, et ta iga naisega voodisse ei lähe. "Iga teise ja iga kolmanda ja neljandaga ja nii edasi ka ei tohi. Minuvääriline oleksid ainult siis, kui mina oleksin ainus tüdruk, keda sa tahad endaga voodisse." Võib-olla on Ky liiga palju seebikaid vaadanud, aga just nii ninnunännut kutti ta tahakski - olgu teised preilid nii ilusad kui tahes, aga kutil ei ole lihtsalt silmi teiste jaoks. Mitte keegi teine ei tohi teda niimoodi tõmmata. Kindlasti suudaks Nathaniel selle saavutada, kui ta kellesegi tõeliselt ära armub. Aga kes see tüdruk on, kes kunagi Nate'i armastust tunda saab? "Ei, ma ei taha veel magama minna, aga varsti peaks. Vastasel juhul saan ma homme tööpostil magamise eest kinga," muigas Mirth, "aga ma olen praeguseks juba nii üleväsinud, et ilmselt ma mingil hetkel vajun lihtsalt lampi ära."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 29, 2012 0:45:10 GMT 2
Nathaniel kuulas sõbrannat ning turtsatas kergelt. Mida ta siis veel peab tegema ning koheselt sai ta ka oma küsimusele vastuse. "Kas see loeb, et sa oled hetkel ainus tüdruk, keda ma enda voodisse tahan?" uuris noormees lõbusa muigega, tumepruunide silmade pilk neidisel ning samal ajal libistas Nathaniel enda käe Kylie heledatesse juustesse. Kui aus olla, siis oli ta tundnud Kylie'st päris suurt puudust vahepeal, kuna viimasega oli nii lihtne rääkida ning üleüldse oli naise seltskond igati mõnus. Kuulnud Ky'd, et ta ei taha veel magama minna, noogutas noormees. See sobis talle küll. "Kus sa töötad üldse?" esitas noormees küsimuse. "Siis tean, kust sind teinekord ära röövida saan," lausus Nate lõbusa muige saatel.
|
|