19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 29, 2012 1:11:59 GMT 2
Kylie turtsatas. "Ei, kallis. Loeb ainult see, kui ma olen alati ainus tüdruk, keda sa enda voodisse tahad," lausus Ky. Tjah, ei piisa sellest, kui Nate seda ütleb. Seda peab näha olema, seda peab tema tegudes näha olema. Eks oli Mirthilgi neid hetki, kus ta tõesti mõtles, et Nate võiks endiselt Miamis olla. Noormees tuli sinna siiski üsna vahetult pärast seda, kui ta teada sai, et tema kirjad ei jõua enam Jessicani. Kutt tuli sinna lihtsalt nii õigel ajal. Aga samakiirelt kui ta tuli, ta ka läks. Aga nüüd on mõlemad jälle tema elus tagasi ja ta saab nendega samahästi läbi kui enne. Põgenemine oli lihtsalt nii õige tegu. "Tree Hilli kõige kõrgemate hindadega riietepoes," vastas Ky. Clothes over Bros. Püsiklient Jessica soovitas ta sinna ja voila, saigi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 29, 2012 15:07:19 GMT 2
"Kurb.. Ma juba niiiii lootsin," lausus Nathaniel lõbusa muige saatel.. Millegi pärast oli ta arvanud, et sellelaadne vastus tuleb, kuid oleks vale väita, et Nate pettunud oleks. Kui aus olla, siis noormees isegi ei teadnud täpselt, mida ta Kylie'ga tahaks. Kui suhet, siis pidi see Nathanieli jaoks midagi väga tõsist olema, kuna oma väga heast sõbrannast ta sellise asja pärast ilma küll ei tahaks jääda. Kuulnud, kus neidis töötas, noogutas Nathaniel aeglaselt. Ta teadis, kus see asus, mitte et ta seda poodi just väga palju elu jooksul külastanud oli. "Pole paha," lausus Nate ning naeratas kergelt. Seejärel võttis noormees neidise juuksed ning toppis need talle näo peale. "Bööö," lausus Nate ning puhkes seejärel naerma. "Mulle ilmselgelt meeldivad su juuksed," lisas noormees seejärel lõbusal toonil.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 29, 2012 15:25:47 GMT 2
Kui Nate selle vastuse peale pettunud oleks, oleks Kylie arvamus kutist väga langenud. Nathaniel pole siiski mingi naiivne kutt ju. "Ega ei kurda jaa, aga minu näol leidsid nad töölise, keda maksimaalselt rakendada. Muidu on seal mingi kaks-tööl-kaks-vaba graafiku alusel töötamine, aga kuu aja jooksul on minul olnud ainult viis vaba päeva," lausus Mirth. Aga noh, võib ju tööl käia küll, sel ajal kui ülejäänud noored koolis on. Pole midagi kontimurdvat ja palganumber on ka siis suurem. Aga kui kahe tööpäeva vahel ei puhka? Eks siis ole päeval näha, kuidas see Kylie'le mõjub. Õnneks peaks lühem tööpäev ees ootama. Kylie hakkas samuti naerma, kui Nate 'böö' ütles. "No ilmselgelt on need ilusamad kui mu lõust," muigas Mirth või miks Nate nendega tüdruku näo kinni kattis? Ky ajas end püsti ja võttis laualt mõlema koksid. Noormehe oma ulatas ta talle. Ta lõi oma klaasi vastu Nate'i klaasi, aga jättis nad kokku. "Sina ütled toosti," lausus Ky, hoides endiselt klaase koos.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 30, 2012 16:23:31 GMT 2
Nathaniel kuulas sõbrannat ning muigas kergelt. "Vaata, et sa end surnuks ei tööta.. Tulen ja löön su maha muidu," rääkis noormees Kylie'le, ise seejärel kergelt turtsatades. "Jobu oled," lausus Nate ning andis õrna tutaka vastu neidise pead, näol lõbus muie mänglemas. "Su nägu meeldib mulle ka.. Ja isegi kui sul juukseid poleks, siis meeldiksid sa mulle endiselt," rääkis Nathaniel lõbusalt, "kuigi pean nentima, et koos juustega meeldid sa mulle siiski rohkem." Noormehe näol mängles lõbus muie ning ta võttis klaasi vastu. Toosti väljamõtlemine polnud kõige keerulisem ning Nathaniel vaatas neidisele silma. "Meie taaskohtumise terviseks ning et sa siit mulle ütlemata kuhugi ära ei kao," lausus Nate toosti ning võttis seejärel lonksu klaasist.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 30, 2012 19:05:51 GMT 2
Hahah, igati loogiline. "Mis seal surnuks töödata on, enamik tööajast on passimine," lausus Kylie. Ainus nõme asi seal tööl on see, et kui midagi teha pole, siis peab lihtsalt ostusaalis seisma ja ootama, et äkki mõni klient tuleb küsib midagi. Kassa taha Kyd veel ei lasta. Ta on seal kuu aega igati eeskujulik töötaja olnud, aga ta on siiski katseajal veel, niiet enne märtsi ta raudselt kassapidajaks ei saa. "Ole rahulik, pole plaanis neist loobuda," muigas Mirth. Kuulnud toosti, Ky naeratas. "Ma luban, et sa oled esimene, kes teada saab, kui ma lahkuda plaanin," lubas Mirth. "Terviseks," kinnitas Kylie toosti ja võttis rummikoksist lonksu.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 30, 2012 23:52:03 GMT 2
Ot: Töötada* ;D
"No ei loe.. Tuleb leida ka veel aega söömiseks, magamiseks, lõbutsemiseks, joomiseks ning muidugi ka seksiks," rääkis Nathaniel sõbrannale, justkui viimasele võiks tulla kogu see informatsioon üllatusena. Kuulnud, et Kyliel pole kavas veel oma juustest loobuda, noogutas Nathaniel heakskiitvalt. "Siis on tore. Muidu pead oma juustest paruka tegema ning siis omastas selle ära ja hakkan sellega ringi käima. See oleks kindlasti selline.. ilus vaatepilt," rääkis Nate lõbusa turtsatusega. Mnjahh... Kas just ilus, kuid vähemalt huvitav oleks see kindlasti. "Siis on tore, kuid ma loodan, et sa ei lahku siit nii pea.. Kui teatad enda lahkumisest, siis löön su maha ning teen sinust topise ja hoian seda enda magamistoas," rääkis Nathaniel naerma puhkedes ning jõi paar suuremat sõõmu enda joogist. "Okei-okei.. Ma päris nii õudne inimene ka veel ei ole vist," lisas noormees kerge muigega.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 31, 2012 0:15:30 GMT 2
OT: I don't give a fuck about that!
"Kõigeks jagub," lausus Kylie muretult. Ajast nüüd küll puudu ei tule. "Naeruväärne on see, mitte ilus," turtsatas Ky. Blond pikkade juustega Nathaniel Snow? No ei, lihtsalt ei. "Vaevalt ma siit nii pea lahkun, aga ma ei luba midagi. Kui mind siin enam miski kinni ei hoia ja mul väljaspool Tree Hilli meeldivam oleks, siis ma läheks ka," rääkis Mirth. Terveks ülejäänud eluks ta ka riidepoodi teenindaja jääda ei taha. Pealegi tahab ta tuleval sügisel uuesti kooli minna ja kui ta Tree Hill High'sse vastu võetakse, siis vähemalt järgmised kaks aastat on ta kindlast Tree hillis. Tal on pool gümnaasiumit läbi, tahab selle ülejäänud poole ka ära käia.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 31, 2012 0:22:50 GMT 2
"Seksiks ka?" küsis Nathaniel lõbusalt küsimuse. Oli ju tore natukene sõbrannat kiusata ka. Kuulnud kommentaari juuste kohta, oli Nathaniel sunnitud tegelikult nõustuma. "Mnjahh.. Ilmselt on sul veidi õigus. Ma juba lootsin, et saaksin sinu ilusaid juukseid omada," lausus Nate ning manas näole kurva ilme, kuid juba sekundi pärast oli seal tagasi tüüpiline muie. "Sellisel juhul võtan enda peamiseks ülesandeks selle, et sul siin meeldiv oleks," lausus Nathaniel muigega ja tegi oma klaasile põhja peale, kuid noormehel puudus vähemalt hetkel viitimine uut minna tegema. Nate asetas klaasi lauale ning vaatas seejärel Kylie'le otsa. "Sa oled nunnu," tegi noormees komplimendi, näol lõbus muie mänglemas.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 31, 2012 2:54:25 GMT 2
Kylie pööritas küsimuse peale vaid silmi ja võttis siis rummikoksist lonksu. Pärast seda klaasi tuttu ära kah. "Et omastad mu jupphaaval? Kõigepealt juuksed ja siis..ma ei tea, nina ja siis varvas ja nii edasi," turtsatas Kylie. "Jään ootama, mida sa välja mõelda suudad," lausus Mirth lõbusa muigega. Hetkel pole tegelikult midagi välja mõelda vaja - täitsa meeldiv on Tree hillis. Kyl oli veel natuke alla poole klaasi koksi alles, kui Nate enda omale põhja peale tegi. "Praegu unisena ja vindisena eriti," muigas Mirth ja jõi veel veidi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 1, 2013 17:44:05 GMT 2
Nate kuulas neidist ning muigas lõbusalt. "Ei.. Kui aus olla, siis tahan ma sind tervenisti. Ei hakka sind ära omastama," lausus Natahniel kerge naeratusega ning vajutas kerge musi Kylie kaelale. Noormees polnud küll palju alkoholi tarbinud, kuid see-eest oli selle tarbimine toimunud üsnagi kiiresti. "Selleks, et sind Tree Hillis hoida, olen ma nii mõnekski asjaks valmis," lausus Nathaniel ning libistas oma käe Kylie juustesse, vaadates viimasele samal ajal naetatusega otsa. "Nunnu oled sa alati, ükskõik missuguses olekus sa ka ei ole. Nunnu oled sa aalati olnud, nunnu oled sa praegu ning nunnuks sa ka jääd," rääkis Nathaniel ning viis pilgu neidise huultele. Suudelda või mitte - selles oli küsimus. Noormees libistas pöidlaga õrnalt mööda Kylie alahuult ning hammustas kergelt huulde. "Ma tahaksin sind hetkel suudelda," lausus Nate sosinal ning läks neidisele veidi lähemale, kuid jättis nende huulte vahele siiski veidi ruumi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 1, 2013 21:22:01 GMT 2
Huvitav, milleks kõigeks Nathaniel valmis on, et Mirthi Tree Hillis hoida? "Näiteks milleks?" küsis Kylie, vaadates noormehele silma. Nate oli talle nii ohtlikult lähedal. Ky nägi ise kõvasti vaeva, et mitte kutti suudelda. Tõsine kiusatus oli mürki võtta, aga tüdruk ei teinud seda. Kuna Mirth vaatas Nathanielile silma, nägi ta selle hetke ära, kui noormees pilgu tema huultele langetas. Kylie pigistas klaasi enda käes, kui Nate sõrme mööda ta alahuult libistas. Ky pööras enda pea ära, kui Nathaniel talle veelgi lähemale nõjatus, ja võttis siis rummist kerge sõõmu. Loodetavasti sai Nate vihjest aru.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 1, 2013 22:35:37 GMT 2
"You'll see," lausus Nathaniel vaikselt, tumepruunide silmade pilk neidisel püsimas. Kui Kylie siiski pea kõrvale keeras ning lonksu rummi jõi, püsis Nate'i pilk neidisel. "Olen ma sulle öelnud, et sa oled nii kuradima paha?" esitas noormees küsimuse ning suudles kergelt neidise põske. Kylie suutis ta hulluks ajada, kuid Nate polnud kindel, kas see oli sellepärast, et Kylie oli nii ligitõmbav või hoopsiki sellepärast, et neidis ei andnud end nii kergelt kätte. Sellel polnud vähemalt hetkel Nathanieli jaoks vahet, kuna ühtviisi tahtis ta Ky'd siiski. See oli ka ilmselt hetk, mil noormees otsustas kindlalt, et ta kutsub Kylie endaga kohtingule.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 1, 2013 23:06:31 GMT 2
Kylie tõlgendas seda you'll see'd niimoodi, et Nate raudselt pole veel kindel, milleks kõigeks ta valmis on ja kas üldse on. Las ta jääda, eks paistab siis. "Ei meenu küll," muigas Ky. Pole välistatud, et Nathaniel on talle seda öelnud, aga kui, siis samamoodi naljaga pooleks nagu hetkel ja seega on seegi kord ilmselt ruttu meelest läinud. Mirth võttis oma joogist viimase lonksu, tehes sellega klaasi tühjaks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 1, 2013 23:43:38 GMT 2
Nathaniel muigas kergelt, kui Kylie talle eitava vastuse andis. "No nüüd ma siis vähemalt ütlesin," lausus noormees ning tõmbus veidikene eemale, et jätta Kylie'le ka veidi isiklikku ruumi. "Ütle mulle parem, millal sul vaba päev on. Ma kavatsen su ära ära röövida ning kohtingule viia," rääkis Nathaniel muigega, väike plaan peas juba sugenemas. "Eitav vastus pole ausõna aktsepteeritav," lisas noormees veel seejärel ning sasis neidise juukseid. Nathanieli tumepruunide silmade lõbus pilk püsis Kylie'l, tundes huvi, mida tema sellest kõigest arvab. Päris vastumeelselt Nathaniel teda endaga siiski kohtingule ei saa ju vedada.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 1, 2013 23:52:57 GMT 2
"Ära ära röövida? Ära ära ära ära, mulle kokutajad ei meeldi, " naeris Mirth, tögades poissi. Joomise kõrvalmõju Nathaniel Snow moodi? Kylie mõtles oma töögraafikule. "No pühad on vabad, aga ei, need ma veedaks parem Tremblaydega...igaks juhuks. Ja siis aastavahetusel on ka vaba, aga..teine ja kolmas jaanuar peaksid ka vabad olema. Edasi ma ei julge midagi lubada," rääkis Mirth meenutades. Ega tal graafik peas ei olnud ja hetkel seda tagataskust ka võtta polnud.
|
|