21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 2, 2013 0:57:08 GMT 2
"No tegijal juhtub.. Ei mõnita," lausus Nathaniel naerma puhkedes, kuna enda viga ei märganud ta enne, kui Kylie seda ütles. Kuulnud, millal neidisel vabad päevad on, mõtles noormees veidi ning muigas. "Vastupuiklemist polnud, tubli!" lausus Nate muigega. "Teisel jaanuaril kell 20 olen ma su maja ees.. Arvesta sellega, et meil läheb kaua ning väga uhkelt pole end vaja riidesse panna," rääkis noormees lõbustatult. "Okei, ilusa aluspesu võid panna," lisas Nate seejärel lõbusa muigega. Nate'il oli kindel plaan üheskoos Kyliega Miamisse minna.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 2, 2013 1:02:54 GMT 2
"Ei, ei, ei, mõ-mõ-mõnita pi-pisikest Na-Nate'i," muigas Kylie. Ei, tore on poissi kiusata. Uue aasta teise päeva õhtul. "Kaua? Kui kaua?" küsis Mirth, "Ma ei saa lubada, et mul kolmas ka vaba on, niiet keskööks olen kodus ja vsjoo." Uhkelt riidesse. Naerukoht. Kylie'l polegi midagi uhket, seega isegi kui Nathaniel ootaks midagi uhket, ta ei saaks. "Kuule, sellise jutu peale ütlen ma kohe sellest kohtingust ära," lausus Ky täiesti tõsiselt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 3, 2013 14:27:53 GMT 2
"Jobu," lausus Nathaniel naerma puhkedes. Kuulnud aja kohta küsimust, mõtles Nate veidi. "No ma ei oska täpselt öelda.. See sõltub.. Aga kui sa ei saa lubada, et kolmandal ka vaba oled, siis ma röövin su lihtsalt teise hommikul ära ning südaööks jõuame siis tagasi," rääkis Nathaniel. Arvestades seda, et ta plaan oli Miamisse minna, siis aega oli neil kohe kindlasti vaja. Kui Ky ähvardas sellise jutu peale kohtingust ära öelda, turtsatas Nate hetkeks. "Sorry.. Vahest harva natukene juhtub.. Ning tunnista, sa tahad sellele kohtingule minna täpselt sama palju kui mina," lausus Nathaniel muigega, tumepruunide silmade pilk neidisel.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 3, 2013 14:47:10 GMT 2
Kylie vaatas lihtsalt lõbustatult Nathanielt, kui kutt naerma puhkes. "Sõltub millest? Mis plaan sul on?" uuris Kylie juba päris siira uudishimuga. "Ma annan sulle esimesel teada, millal ma vaba olen," lausus Ky. Ta ajas kuupäevadele mõtlemisega endal ka juba asja keerdu, niiet ta ei olnud enam üldse kindel, et kas ta on ainult teisel vaba, sest esimene on nagunii vaba või siis on ikkagi kolmanda ka. Või siis pidi ta teisipäeva hommikul tööl olema ja siis on kolmas-neljas vabad. Keeruline asi see graafiku järgi töötamine. Palju meeldivam oleks, kui ta teaks, et argipäevad on tööl ja nädalavahetused vabad. Oleks endal palju lihtsam plaane teha. "Eks ma ilmselt valetaks jah, kui ma ütleks, et ei taha," pidi Mirth tunnistama. "Aga tead, mis?" küsis Ky ja vastas pärast sekundilist pausi, "nüüd võiks tuttu ära minna."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 3, 2013 18:13:26 GMT 2
"Sõltub erinevatest asjadest," lausus Nathaniel, tumepruunide silmade lõbus pilk neidisel püsimas. "Mu plaanist saad sa teada alles siis, kui me kohtingule läheme. Muidu poleks see ju lõbus," lausus noormees muigega. Tuli ju siiski asi huvitavaks teha. "Mhhm.. Anna mulle võimalikult kiiresti teada, siis saan paremini ühtteist organiseerida." Miamisse oli ju siiski vaja ka kuidagi saada ning mida kiiremini kuupäev teada oli, seda kergem oli seda teha. Kui neidis tunnistas, et ka tema tahaks seda kohtingut, ilmus Nathanieli näole lõbus muie. "Rõõm kuulda," lausus noormees ning ta mõtles seda päriselt. "Kas sul sobib mu kaisus magada või soovid ööbida külalistetoas?" uuris Nathaniel seejärel Kylie'lt. Esimene variant meeldiks ilmselgelt noormehele rohkem, kuid isegi kui Ky valiks esimene valiku, siis Nathaniel ei üritaks midagi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 3, 2013 19:14:44 GMT 2
"Näiteks sellest, kui ruttu mul kopa ette viskab?" küsis Kylie muiates. See iseenesest sõltuks sellest, kuidas Nate end üleval peab, mis sõltub omakorda veel mõningatest asjadest. Tjah, ju siis tõesti on nii, et kogu kupatus sõltub erinevatest asjadest. Kylie tiris teksade taskust välja telefoni, mis tegelikult kuulub Jessicale, aga viimane seda kunagi ei kasutanud, sest eelistab oma nuppudega praepanni. Kui Ky seda puutetundlikku nutitelefoni käes hoidis ja sellega midagi teha üritas, sai ta väga hästi aru, miks ta sõbranna selle kohe maha kandis. Ky ulatas mobiili Nate'ile. "Ma ei ole kindel, et ma suudan hiljem sellega sulle helistada ka, aga jaga oma numbrit," lausus Kylie. See, kus Ky magada eelistab, oli ilmselge. "Külalistetoas," kõlas lühike kindlameelne otsus.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 3, 2013 22:08:14 GMT 2
"Minust ja kopa ette? Sa teed nalja eksole," lausus Nathaniel turtsatusega. "Ma olen maailma kõige armsam meessoost olevus siiski," lisas noormees lõbusa muigega. Nathanieli näol oli vägagi lõbus muie, kui ta vaatas, kuidas Kylie puutetundliku telefoniga hakkama ei saanud. Kui neidis viimaks alla andis ning telefoni abipalvega talle usaldas, turtsatas Nate naerma. "Oijahh," lausus noormees midagi ebamäärast ning salvestas enda numbri neidise telefoni. "Helista mulle, mõtlen vaid sulle," lausus Nathaniel uue turtsatusega kui andis telefoni viimaks tagasi. Noormees salvestas numbri nime alla Nathaniel - minu musi ning tegi omale vastamata kõne, et saada ka neidise numbrit. "Miks ma küll ei üllatunud," lausus Nathaniel ning tõusis seejärel püsti, et teisele korrusele minna.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 3, 2013 22:19:42 GMT 2
"No mine tea, pole sinuga kunagi kohtingul käinud," muigas Kylie. Kohting või niisama chillimine, mis vahet sel on? Ühtemoodi hästiveedetud aeg. Võinoh, teoorias. Eks praktikat näitab elu. Saanud telefoni tagasi, libistas Ky selle taskusse tagasi. Vähemalt ühte asja oskab ta selle vidinaga teha - äratust peale panna. Kuigi jah, seda õpetas Jes talle ka vähemalt pool tundi, enne kui Mirth pihta sai, millal ainult puudutama peab ja millal sõrme mööda ekraani libistama. Imelik asi. "Pettumus, eksole?" turtsatas Mirth, järgnedes noormehele.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 3, 2013 22:41:31 GMT 2
"Varsti sa seda enam öelda ei saa," lausus Nathaniel kerge muigega ning sasis neidise juukseid. Huvitav, kuidas see kohting välja tuleb, kuigi pigem meenutab see rohkem sellist ajaviitmist nagu neil kunagi Miamis oli. "No muidugi," lausus Nate turtsatades ning liikus mööda treppi üles. "Lohutan end mõttega, et sa oleksid siiski tahtnud mu kaisus magada, kui sa nii tagasihoidlik ei oleks," lausus noormees lõbusal toonil ning avas seejärel ukse, mis asus tema toa kõrval. Tuba oli peaaegu sama suur kui noormehe enda oma ning ka sisustuselt ei jäänud see mehe omale sugugi alla. "Siin peaks kõik olemas olema ning see uks seal viib vannituppa, kus on ka mullivann," lausus Nate kerge muigega. Toas oli nii diivan, televiisor, kirjutuslaud koos läpakaga, suur kaheinimese voodi, maast laeni peegel ning üks suur riidekapp. "Tunne end nagu kodus," lisas Nathaniel veel ning vaatas seejärel Kylie'le otsa.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 3, 2013 22:54:39 GMT 2
Ja jälle ta sasib juukseid. Hommikul täielik saara valmis, kui tööle jõuab. Hullult esinduslik välimus, eksole. "Hahah, eksole," turtsatas Kylie. Tema ja tagasihoidlik? No okei, kui vaja, siis tõesti, aga hetkel..okei, hetkel oli ka vaja. Nii kindluse mõttes. "Vapsee luks värk, mullivann ja jutud. Ma ei tea no, misasja me seal diivanil töllerdasime?" raputas Ky naerdes pead. Aga nüüd on tuduaeg ja Nate peab kurvastama - jäi ilma ühest mullivannivõtust Kylie'ga. "Nagu kodus? For real, Nate?" küsis Mirth. Tšikil pole elu sees kodu olnud, ta ei teagi, mida see tähendab.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 4, 2013 13:51:21 GMT 2
Nate muigas kergelt ning vaatas neidisele otsa. Lõbus oli jälgida Kylie reaktsiooni. Noormees oli ise selle kõigega nii ära harjunud, et ta ei näinudki selles enam midagi märkimisväärset. "No ma ei osanud arvata, et sa sellest nii vaimustuses võiksid olla, kuigi nohh.. Ma oleksin võinud seda ju tegelikult aimata.. Minu jaoks on see lihtsalt kuidagi niii tavaline," rääkis Nate ning lasi pilgul üle toa käia. Ta teadis, et enamik inimesi sellisist luksust lubada ei saa, kuid noormehel kippus see ununema. "Mnjahh.. Sorry.. Ma ei tea.. Tunne end mugavalt siis sellisel juhul või midagi sinna kanti," lausus Nathaniel, otsides alternatiive väljendile 'tunne end nagu kodus'. "Kui probleeme on või kui minust puudust hakkad tundma või kui hakkad kartma, siis ma olen kõrvaltoas. Võid kaissu ronida," rääkis Nathaniel lõbusal toonil.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 4, 2013 14:39:59 GMT 2
Kylie elus pole kunagi mingit luksust olnud ja ega ta pole seda kunagi otsinud ka. Pealegi nägi ta Jessica pealt ära, et õnnelikuks teeb hoopis midagi muud ja seda 'midagi muud' Kyl ka ei ole, kuigi seda väga tahaks. "Väsinuna on taburet ka mugav, aga tjah, eks ma katsu harjuda," muigas Mirth. Üksi suures toas, võõras majas. Imelik, aga ei, kõigega harjub. "Tegelt sa võiks mulle ühe särgi tuua," lausus Kylie voodile istudes. Kallis Nate, ole mu ori ja teeninda mind. Ei, polnud nii mõeldud. Ky ei taha lihtsalt selle särgiga magada, mis tal hetkel seljas on. Mirth tiris käte ümbert hunniku käevõrusid ära ja tõusis voodilt, et need kirjutuslauale panna. Seejärel võttis ta ka kõrvarõngad ära. Keti jättis ta aga kaela.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 4, 2013 17:16:48 GMT 2
Nate muigas kergelt kui ta neidise palvet kuulis ja kadus korraks kõrvaltuppa. Mõni hetk hiljem oli ta juba toas tagasi ning ulatas Kylie'le ühe enda särkidest. "Ja mida ma vastutasuks saan?" esitas Nathaniel küsimuse, tumepruunide silmade vägagi lõbus pilk Ky'l. "Väikse musi ikka saan?" küsis noormees lõbustunult, pilku hetkekski neidiselt viimata. Lootus sureb siiski ju viimasena.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 5, 2013 19:26:54 GMT 2
Sel ajal kui Nate särki toomas käis, tiris Ky pusa ja sokid jalast ning pani hommikuks äratuse ka. Vastutasuks? Musi? Ky vaatas särki enda käes. Noh, särgi sai kätte, mis ta enam selle nimel tõmbleb? Kylie astus sammukese Nathanielile lähemale, toetas ühe käe tema rinnale ja lükkas teda väga kergelt ukse poole, sundides Nate'i tagasi astuma:"Vastutasuks võid nüüd tuttu minna." Mirth kõndis Nathanieliga kaasa, kuni viimane uksest väljas oli. Soovis talle veel ilusaid unenägusid ning sulges siis kuti nina ees ukse.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 5, 2013 23:15:59 GMT 2
Noormehe kergelt lõbus pilk püsis neidisel, kui Kylie talle lähemale astus. Kas ta saabki oma musi kätte? Kui Ky teda veidi tõukas ning seda seni, kuni Nate uksest välja astus, noormees turtsatas kergelt. Enne kui ta midagi vastu öelda jõudis, lõi neidis ukse tema ees kinni. "Ma armastan sind ka, kallis," lausus noormees lõbusa muigega. "Maga hästi," lisas Nathaniel seejärel veidi valjemalt, et see neidise kõrvu jõuaks. Seejärel läks Nate oma tuppa, kus kooris end bokserite väele ning heitis seejärel sulgpehmesse voodisse, et magama jääda. Kuradima tore õhtu oli koos Kylie'ga.
|
|