24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 17:17:11 GMT 2
Oli järjekordne reedene õhtu, mille Chad kavatses kodust eemal veeta. Sel korral aga sihtpaigaks Westside, mitte Eastside. Kui noormees Green Poison Bar'i sisenes, oli rahvast seal juba suhteliselt palju, kuigi niinimetatud 'tipptunnid' polnud kaugeltki veel kätte jõudnud. Täna kandis Chad halli t-särki, mille peale oli tõmmatud must nahktagi koos pikemat sorti salliga. Jalas kandis mees jakist paari tooni võrra heledamaid pükse ning musti vabaajajalatseid. Suundunud leti äärde, tellis Kev alustuseks endale ühe õlle, jäädes sinnasamma baarileti lähedale ka istuma. Kiire pilk ruumis viibivale rahvale näitas, et kedagi tuttavat ei tundunud kohal olevat, kuigi enamik inimesi siin kindlasti teadis, kes on Chad Sommers. Saanud oma õlle kätte, võttis kutt joogist väikese lonksu ning jäi pilguga baaris viibivaid neidusid jälgima. Ehk leiab mõne, kellega paar jooki teha ja niisama lõbusat juttu ajada?
Outfit
To Anna
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 19, 2012 18:05:21 GMT 2
Kuna Anna jaoks polnud see esimene kord Tree Hillis olla, siis oli üsna lihtne leida õhtuks paar vaba tüdrukut, kellega ta aastaid tagasi oli suhelnud, kui ta enda isal suvel külas käis ja umbes poolteistkuud ka Tree Hillis veetis isa-ema juures, ning minna nendega õhtul baari. Näitsik pole küll eriline pidutseja, aga baaris tüdrukutega aega veeta talle meeldib - nautida meeste tähelepanu, mängida nendega, ennem kui korvi annab ning niisama lõbutseda. Vähemalt polnud tegu ööklubiga, kuhu ei astuks ta kunagi sisse. Tüdrukutega hõivanud ühe laua baariletist umbes viie meetri kaugusel, saadeti Ronnie peale pikka veenmist esimesi jooke tooma. Seega ei jäänud näitsikul muud üle, kui võtta enda rahakotist paar rahatähte ning kõndida leti juurde. "Kolm õlut," andis ta baarmenile teada. Kuna hetkel oli päris palju rahvast, siis pidi näitsik enda tellimust päris pikka aega veel ootama. Selle asemel, et tagasi laua juurde kõmpida, jäi Ronnie sinna samma leti äärde, märkamata, et kõigest paar pukki eemal oli Chad, rohelised silmad jälgimas teisi kohalolijaid. outfit
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 18:18:59 GMT 2
Chad libistas enda õlut ja naeratas aeg-ajalt mõnele kenale tšikile, kes temast mööda kõndisid, aga praegu ei kavatsenud ta veel kellegagi flirtima hakata. Õhtu oli selleks liiga noor. Kuulnud aga tuttavat häält enda tellimust esitamas, pööras noormees automaatselt pilgu neidisele, kes seisis temast vaevalt mõni meeter eemal, otse baarileti juures. Suur oli mehe üllatus, kui ta taipas, kellega tegu on. Annat polnud ta juba mitu aastat näinud. Ei tea, mida tüdruk üldse Tree Hillis tegi? Mõelnud temaga paar sõna juttu ajada, võttis Chad oma õlleklaasi kätte ja ületas selle lühikese vahemaa, mis tema ja tüdruku vahele jäi. "Terekest," lausus ta täiesti muretul, justkui mitte midagi ütleval toonil, jäädes neidu silmitsema. Arvestades, kui kaua oli möödunud nende viimasest kohtumisest, oli näitsik otseloomulikult muutunud, aga mitte nii palju, et Chad teda ära ei tunneks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 19, 2012 18:22:36 GMT 2
Ainukene asi, mis näitsiku juures oli kõige rohkem muutunud, oli juuksetoon. See oli tunduvalt tumedam kui enne. Samuti on ta nende paari aasta jooksul teinud ninaneedi, kandes seal praegu hõbedast rõngast ning mõned tätoveeringud, aga need jäid põhiliselt Chadi silmade jaoks riiete alla varju. "Tere," lausus Anna sama muretult, pöörates enda rohelised silmad noormehele. Kuigi tüüp suutis endiselt tema südame mingil määral kiiremini põksuma panna, ignoreeris Anna seda täielikult. Hetkel oli tüüp tema jaoks peaaegu mitte keegi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 18:31:42 GMT 2
"Mida sa Tree Hillis teed?" küsis Chad puhtast uudishimust. Kui nad Annaga viimast korda rääkisid, sai noormees aru, et tüdruk ei tule siia enam kunagi tagasi. Aga mingil veidral põhjusel oli ta meelt muutnud. Näitsiku oleku põhjal järeldas Chad, et too tunneb ennast sama enesekindlalt nagu C ise. Kui varem oli kutt arvanud, et Ronnie't uuesti kohates muutub ta kuidagi kohmetuks ega tea, kuidas käituda, siis praegu õnneks selline probleem puudus. Ta võis selle tüdrukuga rääkida nagu ükskõik kellega. Neil polnud enam midagi ühist peale mälestuste, aga Chad kahtles, kas Anna üldse neile rohkem mõelnudki on. Suure tõenäosusega muidugi mitte, kuigi pärast möödunud aastaid ei saa seda talle ka pahaks panna.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 19, 2012 18:44:23 GMT 2
"Ma võtsin kaks aastat ülikoolist vabaks, et natukene maailma näha ning ma kavatsesin algust teha siin. Pealegi mu isa-ema on hetkel päris raskelt haige ja ta vajab mu abi," lausus Anna kergelt õlgu kehitades, pöörates enda rohelised silmad Chadilt uuesti baarile. Algul oli neidis mõelnud nende ühistele mälestustele, aga mida rohkem aega möödus, seda vähem ta mõtles nendele mälestustele. Ometigi pildid nendest on säilinud näitsiku arvutis. Kindlat põhjust sellel nagu pole, aga kustutada pole tüdruk veel raatsinud neid. You never know..
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 18:56:00 GMT 2
"Ma... mõistan," lausus Chad, jäädes natukeseks mõtlema. "Aga kuidas sul muidu läinud on?" esitas ta järgmise küsimuse. Ärgu mõelgugi, et Chad hakkab tema boyfriendide kohta pärima või midagi muud piinlikku. Mees üritas vestluse hoida võimalikult argipäevase ja sellisena, nagu vanad tuttavatel ikka kombeks rääkida, kui nad uuesti kokku peaksid juhtuma. "Ma eeldan, et sa pole siin täna üksi," sõnas kutt. Tema väide kõlas muidugi rohkem küsimusena. Chadile meenus, et Anna oli kolm õlut tellinud. Ega ta neid ju ometi üksi ära jooma ei hakkaks? Vähemalt ei tundunud see noormehele kuigi tõenäolisena. Ja kui Annal on seltskond kaasas, peaks ta ehk koomale tõmbama.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 19, 2012 19:04:33 GMT 2
Anna rohelised silmad pöördusid tagasi Chadile, jäädes meest hetkeks terviklikuna silmitsema. Tüüp polnud peaaegu üldse muutunud, vähemalt mitte suuremal määral. "Päris ühest äärmusest teise pole läinud, aga samas pole palju puudu olnud. Üldiselt aga päris hästi. Sul endal?" tundis näitsik samamoodi huvi noormehe elu kohta. Nad pole siiski kaks aastat rääkinud ning kuigi tundub, et tegu on lühikese ajaga, siis tegelikult on see päris pikk aeg. Kui Chad küsis seltskonna kohta, pööras Ronnie enda silmad tagasi lauale. "Jah, olen küll ... või pigem olin," pidi näitsik ennast kiirelt parandama, sest tema seltskond oli lahkunud. Ainult tema asjad olid veel seal. Awesome.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 19:21:20 GMT 2
Chad pööras pilgu mujale, kui Anna teda vahtima jäi, kuna see tundus kuidagi creepy. Kui tal aga meelde tuli, et peaks normaalse inimese kombel käituma, kinnitas noormees pilgu uuesti näitsiku silmadele ega kavatsenud rohkem pead ära pöörata, kuni Anna ise seda ei tee. Väljakutse missugune. "Ei ütleks, et paremini kui enne, aga hullemaks ka just läinud pole," vastas Chad näitsiku küsimusele. Kaks aastat oli läinud kui linnulennul. Kui Chad enne arvas, et tunneb, nagu oleks täiesti tavalises olukorras, siis mõistis ta nüüd, et oli selle mõttega eksinud. Tavaliselt hakkas Chad lihtsalt lõbu pärast ilusate neidudega flirtima, kuid Annaga ta seda ilmselgelt teha ei saanud. Lootes juba, et neidis varsti kaob ning ta ei pea rohkem suvalisi jututeemasid välja mõtlema, sai Kev paraja üllatuse osaliseks, kui selgus, et Anna seltskond on uttu tõmmanud. "Ja mida sa nüüd teed? Jääd siia?" päris kutt, näol lõbus muie.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 19, 2012 19:32:24 GMT 2
Kui Chad pea kõrvale pööras, muigas Anna kergelt endamisi, langetades hetkeks pea, viies enda pilgu momendiks ka baarmenile, kes oli ilmselgelt tema tellimuse unustanud. Seega surunud raha taskusse, astus Ron sammukese letist eemale. Noormehe vastuse peale noogutas näitsik kergelt. Kuulnud Chadi küsimust, pöördusid Veronica rohelised silmad tagasi noormehele. "Arvatavasti sina minu seltskonnast just eriti vaimustuses pole, seega ma pigem lähen," vastas näitsik kergelt õlgu kehitades. "Kuigi tore oli sind näha," lausus tüdruk ennem, kui enda laua poole kõndis, koti võttis ning sammud välisukse poole seadis. Ta ei oodanud, et tüüp kaasa tuleks, aga samas kui ta isegi ka tuleks, poleks näitsikul midagi selle vastu. Erinevalt Chadist oli Annal hea meel noormeest uuesti näha ja temaga rääkida.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 19:41:56 GMT 2
Chadi suureks hämminguks võttis Anna nõuks lihtsalt minema jalutada. No mida nüüd valesti oli öelnud? Kutt ei uskunud, et neidis tema mõtteid lugeda oskab, aga ilmselt reetsid Chadi žestid ja kõnemaneer selle, mis tal tegelikult mõttes oli. Aga lasta tal praegu lihtsalt kaduda... see tundus kuidagi nii vale. Pealegi ei tahtnud Annale sellist muljet jätta, nagu oleks ta vahepeal mingiks hulluks ülbikuks ja egoistiks muutunud. Jätnud oma õlleklaasi sinnapaika, tormas mees näitsikule järele. "Oota!" hüüdis ta, kui neidisele piisavalt lähedale oli jõudnud. "Ma ei tahtnud ebaviisakas olla ega midagi. Sa ei pea minu pärast kuskile minema," selgitas kutt, lootes, et Ronnie ikka kuulab teda.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 19, 2012 19:46:47 GMT 2
Anna käsi langes juba välisukse lingile, aga tüdruku peatas baarist lahkumast Chadi hääl, mis pani neidise rohelised silmad pöörduma noormehele. Kevini sõnade peale naeratas ta õrnalt, lükates pruuni juuksesalgu enda silme eest ära kõrva taha. "Mul pole nagu nii siin midagi teha. Seega sama hästi ma võiksin ju lahkuda," kehitas tüdruk õlgu. Chad polnud sugugi mitte ebaviisakas, vaid pigem aus ja Anna'le meeldis ausus. Jäänud juba liiga pikaks ajaks ukse ette seisma, astus näitsik sammukese kõrvale, toetades ennast vastu seina ja vaatades Chadile otsa.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 19:55:48 GMT 2
"Mis tähendab, et ei ole?" küsis Chad. Tema näiteks oli siin täiesti üksi ilma mingisuguse seltskonnata. Baarid ongi ju enamasti selleks, et rahva seas aega veeta, olgu need siis tuttavad või kes tahes. Anna siis polnudki uutest tutvustest huvitatud? "Mina olen ju siin. Ma mõtlen, et... me pole ju nii ammu rääkinud ja kes teab, kas pärast tänast enam üldse," jätkas kutt. "Ma luban, et ei hakka mingeid vanu asju jutuks võtma," lausus ta lõpetuseks, jäädes ootama, kas näitsik nõustub tema pakkumisega koos natuke aega veeta. Nagu vanad tuttavad ikka, mitte midagi enamat. Kui raske see ikka olla saab? Ja kui neidisele ei meeldi baar, võiksid nad vabalt kuskile mujale minna.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 19, 2012 20:06:40 GMT 2
Anna kehitas kergelt Chadi küsimuse peale õlgu. Loomulikult oli ta huvitatud uutest tutvustest, aga saanud täna kokku noormehega, kellega neil oli päris korralik minek, siis polnud tal enam selleks just kui tuju. "Enne sa küll ennast nii ei väljendanud. Sul oli just kui ... vahet pole," raputas Anna kergelt pead, tõstes enda rohelised silmad uuesti Chadile. "Mulle meeldiks see, aga pigem kuskil mujal, kus on vaiksem," kõlas neidise pakkumine pigem küsimusena, mis tõttu jäi ta noormehele küsivalt otsa vaatama.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 19, 2012 20:16:22 GMT 2
"Ma väljendasin ennast lihtsalt valesti," ütles Chad, suunates pilgu juba ei teagi mitmendat korda tänase õhtu jooksul neidise silmadele. "Korraks ma tõesti mõtlesin, et targem oleks lihtsalt vaikselt eemalduda ja sind omapäid jätta, kuid siis sain aru, et mul pole mingit põhjust enam minema joosta. Kõik jooksmised on juba joostud," seletas kutt, millele ta enne mõelnud oli. Oma praeguseid sõnu aga mõtles ta piisavalt tõsiselt, et usutavana kõlada. Loodetavasti. "Aga muidugi. Kuhu sa siis minna eelistaksid?" küsis Kev. Ka tema meelest oli parem siit kaduda, aga sel juhul tuli koht välja mõelda. Koju ta ilmselgelt tüdrukut viia ei saanud, kuna siis hakkaksid pereliikmed küsimusi esitama ning Chadil pole tuju neile kõigile seletada, et nad Annaga pole jälle koos.
|
|