24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 24, 2012 23:28:24 GMT 2
"Sa oled nii õel," tegi Chad solvunud häält. Tegelikult oli ta peaaegu kindel, et Annal pole temast täiesti suva, aga see ei tähendanud, et ta oma mõtteid avaldada saaks. Kui tuleks välja, et kutt ikkagi eksib, teeks ta endal korralikult margi täis. Tüdruku naeratusest ei osanud Kev midagi välja lugeda. Äkki ta lihtsalt üritas oma eelnevat lauset kuidagi heastada või midagi muud taolist? "Ja mina olin maailma suurim põmmpea, lootes naiivselt, et meie väike romaanike jääb ka päriselt püsima," lisas kutt sinna otsa. Ei tea, millega Anna ta nüüd üle trumpab? Vahepeal oli kutt jõudnud enda arust õigesse kohta, aga ta polnud veel täiesti kindel. Teadmata, kas ja kuhu ta edasi peab minema, jäi Chad neidisele küsiva pilguga otsa vaatama.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 25, 2012 19:33:15 GMT 2
Anna'l polnudki Chadist kohe üldsegi mitte täiesti suva. Kui aus olla, siis tüdrukus ärkasid tund aega tagasi baaris noormeest nähes ja tema häält kuuldes kõik need tundes uuesti, vallutades hetkega tüdruku keha. Palju ei jäänud koguni puudu, et tüdruk käituks samamoodi nagu kaks aastat tagasi, kui nad Keviniga esmakordselt kohtusid. Ronnie õrn naeratus oligi mõeldud, et selle tähendus jääks ainult talle endale. Pole vaja siin draamat uuesti pinnale tõsta. Seda niigi palju viimasel ajal. "Sa polnud ainukene," tunnistas Anna Chadi sõnu kuuldes, lootes, et need sõnad jäävad vaid talle endale, sest neidis oli neid siiski vägagi vaiksel sosinal tunnistanud. Märganud noormehe küsivat pilku, viipas Anna käega paremalt teise maja poole. Peagi võttis neidis teksade tagumisest taskust ka võtmed, et välisuks lahti teha. Seda hoiti õnneks 24/7 lukus, et hullud sisse ei pääseks ja rüüstama ei hakkaks. Poleks esimene kord.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 25, 2012 21:11:25 GMT 2
Chad polnud siiani Anna käitumises midagi kahtlast näinud. Ta tundus isegi kergelt tõrjuva olekuga, kuid ega ei saanudki oodata, et tüdruk nüüd järsku talle kaela langeks. Ja kuna ka Chad ei teinud ühtegi katset selleks, et teada saada, mis Annal täpsemalt mõttes on, jäigi talle selline mulje. Kuna Chadi oli loodus päris hea kõrvakuulmisega õnnistatud, sai ta tüdruku lausest aru küll. Esialgu ei osanudki kutt midagi selle peale öelda, kuid ta teadis, et vaikimine olnuks veel nõmedam. Eriti veel siis, kui neidis tema reaktsioonist juba nagunii aru sai, et Chad seda lauset kuulis. "Ma ei mõista... Kui me mõlemad tahtsime, et suhtest saaks asja ja selle nimel pingutasime, siis kuidas sai kõik ikkagi nii valesti minna," sõnas noormees vaiksel toonil, aga siiski piisavalt kõvasti, et Ronnie kuuleks. Kui tüdruk ukse lukust lahti keeras, jäi Chad seisma nagu mingi tõeline idioot. Ta ei teadnud, kas minna edasi või tagasi, paremale või vasakule. Lihtsalt seisis seal sõnagi lausumata. Noormehe mõtetes oli vaid üks küsimus - kas ta peab nüüd koju minema või midagi muud?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 25, 2012 21:30:28 GMT 2
Jõudnud ukseni, lasi Anna Chadil ennast maha panna, et ukseavamine oleks lihtsam ning ilmselt läheb neidis siit edasi üksi ülesse, kuigi tal oli plaanis noormees ülesse kutsuda. Nad polnud siiski ammu üksteist näinud ja sõprade kombel võis ju juttu ajada küll. Pole siiamaani veel kedagi ära tapnud. Kuulnud Chadi sõnu, keeras Anna ennast ringi, tõstes enda rohelised silmad noormehele, selg vastu ust. "Sageli pole selleks palju vaja - paar üksikut sõna, põikpäisus, valesti arusaamine ja liiga rutakas käitumine," sõnas neidis vaikselt, jälgides kuti silmi. Mõne aja pärast kergel köhatanud, avas Anna kortermaja ukse. "Soovid äkki ülesse tulla?" esitas ta Kevinile vaikse küsimuse.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 25, 2012 21:55:50 GMT 2
"Sa nagu räägiksidki meist," jõudis Chad arusaamisele. Ühest väikesest asjast läheb tüli lahti, siis mõistetakse teineteist valesti, aga vabandamine ei tule kummagi puhul kõne allagi. Pealegi suudab Chad vahel liigagi kiiresti solvuda, millele järgneb vähemalt paari päeva pikkune ignoreerimine. Anna küsimuse peale kutt noogutas. "Kui see sulle tüli ei tee," lausus ta. Muidugi oli ta kindel, et kui nii olekski, ei hakkaks neidis seda nagunii mainima, aga seda lauset oli vaja, et mitte tunda end mingi sissetrügijana. Mingi osa temast tahtis teada, kuidas tüdruku uus elamine välja nägi, aga suuremalt jaolt oli ta siin lihtsalt sel põhjusel, et ei suutnud veel lahkuda.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 25, 2012 22:22:42 GMT 2
Anna langetas enda rohelised silmad, jälgides moment-kaks Chadi jalatseid ja üldse musta asfaltit maja ees, tõstes mõni hetk hiljem enda silmad tagasi noormehele. "Ma rääkisingi," tõdes Anna peaaegu sosinal, üks suunurk õrnaks naeratuseks kerkimas. Nii meeldiv on kuulda Chadi suust sõna "meie". Kuigi see toob meelde ebameeldivaid mälestusi, toob see samuti meelde vägagi meeldivaid ja unustamatuid mälestusi, millest Ronnie pole lahti lasknud ja ei taha seda ka teha. "Muidugi mitte," naeratas neidis viivuks veel Chadile, lükates ukse lahti ning astudes sammukese tagasi, et ka noormees saaks esikusse astuda. "Ma elan viimasel korrusel ... seega kui ma väga raske pole ega tüli ei tekitada, siis.." kallutas Anna enda pead küljele, sirutades käed välja, et Chadil oleks lihtsam ta uuesti sülle võtta. Vaevalt viitsib kutt venida koos Ronnie'ga trepist ülesse.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 25, 2012 22:40:41 GMT 2
"Ma ei saa jälle aru, kust see teema järsku tuli, aga vaevalt meie kunagised tülid praegusel hetkel enam lahendamist nõuavad," sõnas Chad, andes sellega tüdrukule vihje, kui vähe talle meeldis minevikust rääkimine. Ainult, et põhimõtteliselt nad ainult seda tegidki. Vahetasid paar-kolm normaalset lauset ja siis olid jälle vanade asjade juures tagasi. Niimoodi ei saagi nad kunagi sõprade kombel suhtlema hakata. Mitte, et Chad seda praegugi veel võimalikuks peaks. Nad pole sõbrad, aga tuttav oleks ka liigagi vähe öeldud, mistõttu ei osanud noormees isegi enda mõtteis moodustada sõna, mis asjad nad siis tegelikult olid. Astunud Ronnie järel esikusse, jäi Kevin jälle sellisel totakal ilmel mõneks ajaks tüdrukut vahtima, kuni too tema õnneks suu esimesena lahti tegi. Vaikus oli liigagi pingeline, kuigi teiste inimestega tundis Chad niimoodi harva. "...teen mina end kasulikuks, et kannan su üles, aga üritan sellest endale mitte mingit harjumust tekitada," lõpetas Chad neidise lause, suul kerge naeratuse ilming. Haaranud ettevaatlikult tüdruku sülle, hakkas noormees trepist üles kõndima.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 26, 2012 19:42:05 GMT 2
Anna noogutas ainult kergelt. Heameelega mataks ta nende ühise mineviku kilomeetrite sügavusele mulla sisse, et seda poleks võimalik uuesti pinnale tuua. Sellest ei tule kunagi midagi head välja. Ainult uued arusaamatused, tülid ja lahkumised. Aitab. "Parem oleks jah, sest juhul kui sa peale tänast püüad seda veel kunagi katsetada, siis lõpetad sa sinise silma, murtud ninaluu ja vägagi ebameeldivas olekus üldiselt," andis Ronnie noormehele tõsisel ilmel ja näpuviibutusel teada, ennem kui tüüp ta sülle jõudis tõsta. Või peaks hoopis nii palju kaalust juurde võtma, et Chad seda lihtsalt ei jõuaks teha. Õnneks polnud neil võimalik Anna korrus või korteriuks maha magada, viimasel korrusel elamise rõõmud ja veel eriti sellisel juhul kui sul on seal üleval vaid üks naaber ja see elab ka sinu kõrval.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 26, 2012 20:13:53 GMT 2
Anna ährvarduse peale hakkas Chad naerma. Ega too seda ometi tõsiselt ei mõelnud? Ja nii tekkiski kutil mõte sama asi lähiajal järgi proovida. Lihtsalt kiusu pärast, nagu tal ikka kombeks on. Tüdruksõbrad, niisama tuttavad või kes iganes, kui nad olid naissoost, siis Chad kohe pidi neid natukenegi kiusama. "Aga kui ma kõigest sületamise eest saaksin sinise silma, murtud nina ja mida iganes sinna veel juurde lisada, siis mida ma saaksin sinu suudlemise eest?" päris Kev, kaval muie näol. Ta polnud tänase õhtu jooksul seda niiöelda 'ekstreemsemat' varianti kordagi nii otseselt maininud, kuigi kaudselt oli see neil enne teemaks küll. Põhjus, miks Chad selle nüüd järsku jutuks otsustas võtta, oli imelihtne - ta lihtsalt tahtis näha, kuidas tüdruk sellele reageerib.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 26, 2012 20:25:59 GMT 2
Võis arvata, et Chad lähiajal siiski hakkab Anna kannatuse piiri kompima ning neidis ei kartnud vajadusel enda sõnade tõsidust kinnitada. Loodetavasti ei tee tal sellisel juhul endale rohkem kahju, sest viimane kord kui ta püüdis tõesti kellegile vastu lõuga anda, murdis ta enda kaks sõrmeluud kolmest kohast ära. "Sa ei ela nii kaua, et seda näha.. seega .. don't push it and test your luck," andis Ronnie kergel muigel teada, pöörates enda rohelised silmad Chadi sinistele silmadele, jälgides neid hetkeks. Peagi jõudsid nad õnneks õige ukseni ning oodanud, kui noormees ta maha pani, avas Anna ühel jalal seistes ukse ning lükkas selle lahti ja kergelt hüpeldes läks ta sinna sisse.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 26, 2012 20:42:59 GMT 2
"Arvad tõesti, et ma ei suuda elada rohkem kui paar sekundit, mida mul maksimaalselt sinuni jõudmiseks vaja läheb?" küsis Chad, pilk kindlalt neidise huultele kinnitunud, nagu kavatseks ta kohe ja praegu tüdruku suunas söösta ja oma lubaduse täide viia. Ega Anna ju ei teadnud, mis tema peas toimus. Eks muidugi tundus ahvatlev mõte teada saada, mida ta ise tunneks, aga kutt siiski püüdis ennast endiselt nii paljugi tagasi hoida, et Ronnie'le mitte liiga alatult külge lööma hakata, mis muidu tal ikka harjumuseks oli. Järgnenud tüdrukule tuppa, jäi Chad pilguga ruumis ringi vaatama. Nagu näha, polnud neidis siiani oma head maitsemeelt kaotanud või kellel iganes ta selle korteri sisustada lasi. Chadile igatahes meeldis.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 26, 2012 21:34:39 GMT 2
See korter kuulus kunagi neidise isale, aga umbes aasta tagasi kinkis ta ja kirjutas ümber enda tütre nimele, seega sisustus on puhas Anna kätetöö, milleks kulus tal palju aega. But she loves it.. ja see on täitsa tema, mis peegeldub vastu igalt esemelt ja põrandalaualt, isegi igalt naelalt. "Ma kahtlen selles, aga sa võid ju katsetada," sõnas Ronnie kergel muigel, pöörates enda rohelised silmad Chadile, saates talle õrna naeratuse üle õla. Ukse mehe tagant kinni pannud, lukustades selle samuti kindlalt, asetas neidis enda õlgadel oleva mehe jaki nagisse ning aeglasel sammul kõndis ta elutoa poole. Ilmselt peaks ta võtma köögist niiske rätiku ja ülesse otsima kapist ka pisikese esmaabi koti, kus ta leiaks sidet või vähemalt paar plaastritki, aga hetkel ei paistnud neidise jalg üldse mitte nii jube nagu ennist.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 27, 2012 11:45:27 GMT 2
"Või mul lubatakse isegi katsetada. Vot need on alles edusammud. Ma loodan, et sul mingit kavalat trikki varuks pole," ütles Chad lõbusal toonil. Lõuahaak poleks just väga meeldiv, aga mingil põhjusel mees kahtles, et Ronnie nii kaugele üldse läheks. Naljalt ei läinud ta kellelegi kallale. Chad järgnes neidisele elutuppa, võttes hetke pärast sellises poosis diivanil istet, nagu oleks omas kodus. Loodetavasti ei pane Anna talle seda pahaks. "Sa võid minu juurde istuda. Ma luban, et ei hammusta sind," sõnas kutt, viibates käega diivanile. Isegi kui ta seal mõnuga laiutas, oli ka Anna jaoks ruumi piisavalt. "Kui sa oma pea mulle sülle asetaksid, mahuksid ilusasti ära," lisas mees kerge turtsatuse saatel. Kellegi õrritamine polnud enam ammu nii lõbus olnud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 27, 2012 14:39:23 GMT 2
Anna turtsatas valjult Chadi sõnade peale. Neidise rohelised silmad libisesid noormehelt elutoa seintel rippuvatele kitarridele. Täiesti tema omad - iga üks neist on saadud mingi kolme aastase vahega. Seega pole nad niisama ainult nurgas seisnud, vaid neid on neidis ka korduvalt mänginud. Tegelikult mängib ta ühte neist praegugi soovi korral - kord kuus häälestab Ronnie need üle ning teeb ka paar kiiret või pikemat lugu nende peal. Pole ainult sisustuselemendid, vaid ka täiesti töökorras ja valmis iga hetk bändiga ühinema. "Sa tõesti arvad, et sa suudad mind mu enda kodus kartma panna sind?" turtsatas Anna kuuldavalt, istudes diivani teise otsa, lamades mõnusalt paaril padjal ning tõstes enda jalad Chad'ile sülle. Vot nii käivad asjad. "Looda vaid," lausus ta veel mehe sõnade peale, kissitades tema suunas kergelt silmi nagu väike tüdruk.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 27, 2012 18:17:53 GMT 2
Ka Chadi pilk vilksas hetkeks sinna, kuhu ta nägi Ronnie't vaatamas. Need kitarrid tõesti sobisid sinna seintele hästi. Mees oli aastate eest ka ise natuke kitarri õppinud, aga mingiks heaks kitarrimängijaks teda just nimetada ei saaks, kuna põhiliselt oskab ta ainult mõnda lihtsamat lugu. Anna on selles vallas temast kordades osavam. Kev oli rohkem kui ühe korra Annat mängimas kuulnud ja mäletas väga hästi seda vaatepilti, kui osavalt neidise käed üle pilli keelte libisesid. "Aga miks ka mitte?" vastas Chad omakorda küsimusega. Talle tundus, et tüdruk tegelikult kardab küll midagi, aga mida täpsemalt? Küsida ka nagu ei tahtnud. "Sa oled vist ära unustanud, kui hea oli pead minu süles hoida," lausus noormees muigega, jätkates neidise õrritamist. Ega ta ei imestaks, kui saakski varsti kolaka. Oleks vähemalt ausalt välja teenitud.
|
|