21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 22, 2012 18:07:38 GMT 2
"Ma teen sul siin külma," turtsatas Ronnie kergelt, saates väiksema hulga vett Chadi poole. Jahm.. kui ta tahab, suudab Anna tagasi minna aega, mil ta oli kuueaastane ning pritsis kõike ja kõiki veega, kui tal tuju tuli. Ning kui on vaja jälle suureks saada, siis käib see neidisel kiirelt. Vägagi kasulik omadus mõnikord. "Ma arvan, et ma murdsin midagi ära," pomises tüdruk vaikselt, püüdes hoida enda paremat jalga paigal ning kätega end veepinnal hoida. Samas silme ees tal mustaks ei löönud ega süda ka keerama ei hakanud, seega ei peaks luu katki olema, aga veritseb see kindlasti. Loodetavasti ei uju siin jões mere poole ega vastu pidi haikalu ega piraajasid - see oleks vägagi nõme.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 18:54:28 GMT 2
"Mida tahtsid, seda ka saad," lausus Chad muiates ja hakkas siis ise ka Annat veega pritsima. Oskas temagi ole väike laps, kui vaja oli. Viimasel ajal kippuski ta kahtlaselt palju tüdrukuid veega pritsima. Ei tea, millest see tuli? Kuulnud vastust enda küsimusele, asendus noormehe lõbus ilme tõsisega. "Vajad abi?" pakkus Chad. "Ma võiksin su veest välja kanda. Ja kui sa tõesti kardad, et murdsid midagi ära, siis peaksime traumapunkti minema," lisas ta. Kutt tundis end isegi kergelt süüdlasena selles, et oli utsitanud Annat sillalt alla hüppama. Ja millega see lõbu siin lõppes.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 22, 2012 19:06:04 GMT 2
Chadi lapselik veega pritsimine suutis Anna näole pikaks ajaks kleepida lõbusa muige, aga nii pea kui jalg ennast jälle tunda andis, siis hammustas ta alahuulde, püüdes varjata seda kerget valupeegeldavat ilmet. "Ma arvan, et ma saan, aga väikesest abist ei ütleks küll ära," lausus neidis vaikselt. See tähendab küll seda, et ta peab olema järgmised sekundid või koguni minutid olema vägagi lähedal enda eksile, keda ta püüab võtta täiesti tavalise sõbrana, aga millegi pärast ei taha see hästi õnnestuda. Chadil see vastu ei peaks mingit süütunnet olema. Ronnie oli siiski vabatahtlikult sealt alla hüpanud ning saatus oli oma töö teinud. Seega keegi pole otseselt süüdi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 19:18:45 GMT 2
Chad sai Anna ilmest aru küll, et tüdruk üritab küll vaprat nägu teha, aga tegelikult pole kõik üldse mitte nii korras. Sellega meenusid jälle mõningased mäletused, millest ei saanud tänasel päeval üle ega ümber. Chadile tuli meelde, kuidas ta siis Ronnie't hellitanud oli, kui too kogemata ennast ära oli löönud või mõnel muul viisil endale haiget teinud. Näiteks haava peale puhumine ja küll-pulmadeks-saab-terveks-jutt, millest ta praegu igal juhul hoiduda kavatses, kuna nende praeguse olukorra järgi vaadates pole selline asi kohane. Kui nad olid sügavamast kohast väljas, nii et Chadil tekkis võimalus Anna sülle võtta, tõstis kutt neidise oma kätele, hoides tema ümbert kõvasti kinni. Läks natuke üle minuti, kuni nad kaldale jõudsid ja Kev neidise enda haardest vabastada sai. Kogu see aeg oli ta ennast nii ärevalt tundnud, et ei lausunud parem sõnakestki, sest muidu oleks ta kindlasti midagi üleliigset või ebavajalikku öelnud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 22, 2012 19:26:26 GMT 2
Kui Chad Ronnie õrnalt sülle võttis, meenusid ka tüdrukule need hetked, mil noormees oli teda hellitanud kui neidis suutis endale mingil viisil viga teha. See oli armas - need olid ilusad ajad. Täpselt, need OLID ilusad ajad, mis on möödas ja ilmselt ei tule enam kunagi tagasi. Praegu tekkis Annas ainult üks ebameeldiv kohmakas tunne ning nagu Kevin, nii püüdis ka Anna hoida enda suud kinni. Kaldale jõudes Chadi haardest lahti saanud, toetas neidis ennast vastu suuremat kivi, viies silmad enda paremale jalale. Damn. Tundub, et see oli jäänud kahe kivi vahele, sest mõlemal pool olid päris korralikud krobelised punased triibud, mis õrnalt verd immitsesid. Kuna jalg oli kergelt paistes, siis võis kahtlustada venitust. Seega polnud õnneks luu katki. So we can skip hospital.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 19:35:52 GMT 2
"Kas sa tahad, et viin su koju?" tegi Chad pärast liigagi pikaks veninud vaikust suu lahti. Või noh, kätel ta ilmselt Annat koju kanda ei saa, sest sinna oleks liiga pikk maa minna. Pealegi ei teadnud Chad, kus tüdruk praegu üldse elab. Nii oligi ainus võimalus takso tellida, mida kutt oli ka kohe valmis tegema, kui tüdruku vastust kuuleb. Heitnud samuti Ronnie jalale pilgu, pidi ta tõdema, et midagi väga hullu ei paistnud õnneks olevat. Muidugi ei tähendanud see, et Chad lõpetaks muretsemise. "Ning ma usun, et sul pole vist kuigi soe. Käin korraks ära," ütles Kev ja läks kohta, kuhu nad oma riided olid jätnud. Kui ta õige pea juba tagasi oli, ulatas kutt Annale tema asjad ning enda jaki, nagu ta enne lubas.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 22, 2012 19:54:22 GMT 2
"Ma arvan, et saan sinna ise ka komberdada. Ma elan siin samas jõe ääres," lausus Anna vaikselt, viibates käega Westside kõrgemate punastest tellistest majade poole, mis polnud tõesti üldse kaugel. Linnulennul on äkki 200m, aga see on tõesti kõige otsem tee üle jõe ja läbi mingi teise uuema maja. Soe polnud Ronniel tõesti, aga ta ei nurisenud, sest olukord võiks tunduvalt hullem olla. Kui Chad tuli tagasi neidise rõivastega, tõmbas tüdruk särgi endale selga, aga mida ta peaks tegema teksadega. Kitsad teksad ja katkine paistes jalg pole üldse hea kooslus. Aga proovida võib. Ning peale paari minutilist ukerdamist saigi neidis need endale jalga. Saapaid ei hakka ta isegi püüdma jalga saada, seega jäid need hetkel tema kõrvale maha. Noormehe jaki asetas näitsik endale õlgadele. See oli mõnusalt soe ja lõhnas ka meeldivalt. Jahm.. she still has somekind of weakness against Chad and his clothes.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 20:19:16 GMT 2
"Kuidas heaks arvad. Kui sa tõesti kaugel ei ela, siis pole erilist probleemi," nõustus Chad ja hakkas nüüd ise ka riideid selga panema. Kõigepealt t-särk, siis teksad ning jalanõud. Selles polnud midagi imestada, kui ta liigagi ruttu endaga valmis sai. Korraks vilkas noormehe pilk ka Annale ning ta mõtles isegi sellele, et tüdrukule jälle oma abi pakkuda, kuid sai siiski enda suu jälle kinni hoitud, kui ta taipas, mismoodi see ettepanek kõlaks. 'Äkki ma aitan sul teksad jalga saada?' Kõlaks ju äärmiselt tobedalt. "Aga ma saadan su ikkagi koju," oli kutt otsustanud ning jäi Annat sellise ära-püüagi-vastu-vaielda-pilguga vaatama. Muidugi märkas Chad ka seda, kuidas näitsik justkui salamisi tema jakki nuusutas, kuid taipas, et targem oleks seda mitte mainida, kuigi tegelikult talle sisimas see vaatepilt isegi meeldis.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 22, 2012 21:14:53 GMT 2
Chadi ettepanek oleks tõesti vägagi kahtlaselt kõlanud, seega oli tore, et noormees seda kõvasti välja ei öelnud. Anna oleks kindlasti tüübile korraliku kolaka või isegi kõrvakiilu selle eest andnud. Märganud, et noormees sai omadega valmis, tõusis Ronnie aeglaselt püsti. Kuna ta katkisele jalale sai väga vaevaliselt toetuda, siis oli tüdruku tasakaal vägagi kõikuv hetkel. Hea, et Chad tal lähedal on, saab vajadusel tüübi tasakaalule ja toele loota. Üksinda ei jõuaks Anastasia küll väga kaugele. Võib-olla ainult roomates sellisel juhul. Chadi sõnade peale noogutas Anna õrnalt. Tal polnudki kavas vastu vaielda. Neidis võis vahel olla vägagi mõtlematu, hull ja kõike muud, aga ta pole loll. Ta saab ikkagi aru, kui tal abi tarvis on. "Lähme?" küsis Ronnie vaikselt, rohelised silmad jälgimas noormeest ning seistes kivi toel hetkel püsti.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 23:25:53 GMT 2
"Mina lähen, sina oled mu süles ja püsid paigal," parandas Chad neidise sõnu ning haaraski ta endale sülle. Nähes, kui ebakindlalt tüdruk enne püsti seisis, ei jäänudki talle mingit muud valikut. Pealegi saab nii ju kiiremini. "Lihtsalt ütle mulle, kui me õige maja lähedusse jõuame," palus Chad ja hakkas juba liikuma nende punaste tellistega hoonete suunas, mida tüdruk enne maininud oli. "Sa oleksid nagu kergemaks jäänud..." ei saanud kutt mainimata jätta. Kev ei teadnudki, kas talle ainult tundus see nii, sest enne tänast oli ta tüdrukut süles kandunud ikka üsna kaua aega. Võib-olla ta mäletas valesti? Igatahes poleks Chad täna GPB's nähes mingil juhul osanud loota, et ta õhtu lõppedes Anna kätel koju kannab.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 23, 2012 19:30:13 GMT 2
"Sir, yes, sir," turtsatas Anna kuuldavalt, pööritades ka kergelt silmi, kui Chad mainis, et ta võtab tüdruku sülle ja kannab ta korterini. Järgmine hetk oligi neidis noormehe süles ning tal ei jäänudki muud üle, kui panna enda käed ümber Kevini kaela. Vähemalt ei tolknenud need segavalt ees ega ei ähvardanud neidist tüübi sülest ära kaotada. Poleks esimene kord. "Sinu rahustamiseks võin ma öelda, et ma olen pigem juurde võtnud, seega kuss," muigas Ronnie kergelt, pöörates enda rohelised silmad eemalt paistvatelt majadelt Chadi sinakatele silmadele. Ta polnud küll märgatavalt juurde võtnud, aga põhimõtte pärast võib ju öelda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 24, 2012 14:41:09 GMT 2
"Et kohe sir? Sa ütlesid seda mu ego kergitamiseks?" küsis Chad, lõbus muie näol. Nagu praegusest näha oli, meeldis talle endiselt Annat süles kanda. Mitte, et ta seda muidugi mainima peaks. Kui neidis oma käed ümber kuti kaela pani, ilmus tema huultele pisike vaevumärgatav naeratus. "Või olen mina lihtsalt tugevamaks muutunud," turtsatas Chad. "Me olime ju sel ajal veel parajad pubekad. Sina muidugi rohkem," lisas ta. Noormees küll üritas hoiduda minevikus toimunu rääkimisest, aga kui korra juba otsa lahti tegid, ei saa enam pidama, mis oligi tema tüüpiline viga.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 24, 2012 17:34:09 GMT 2
"Võib-olla isegi ütlesin," maigutas Anna kergelt suud, vaadates mujale kui Chadi silmadesse. Nende esimesel kohtumisel olid tüübi sinised silmad esimesed, mida tüdruk tookord märkas ja ilmselt neisse ka silmapilkselt ära armus. Pealegi sinised silmad on alati mingil määral neidisele nõrkuseks olnud. Awesome. "Yeah.. that's for sure the reason.." pööritas Ronnie endamisi silmi, viies enda pilgu Chadile. Kui tüüp tõi jutuks kahe aasta tagused mälestused, pidi neidis neid meenutades siiski õrnalt turtsatama. Nad mõlemad olid päris hullud, noored, mõtlematud olnud toona. "Hei," andis Anna korraliku kolksu vastu noormehe rinda. "Ma olin äsja 18 saanud ning tahtsin võtta elult kõike korraga ja piiramatult," lisas ta lõbusalt muiates. Olid alles ajad.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 24, 2012 19:18:05 GMT 2
"Üritad muljet avaldada? Huvitav mille jaoks?" lõõpis Chad. Tema oli muidugi see, kes rohkem oma eksi ees eputas kui vaja oleks, aga ise sellest aru ei saanud. Tüüpiline viga jällegi C juures, mida ta üldse ei tunnistanudki. Chadile hakkas Annat esimest korda märgates pigem silma neidise omapära, kuid eks olnud tema välimuselgi oma osa. Silmadel eriti. Kusjuures viimased kaks tüdrukut, kellega noormees paari päeva eest aega veetis, olid mõlemad rohesilmsed. Kokkusattumus? Ronnie järgmise lause peale Kev korraks muigas, aga kui tema pilk jälle neidise oma tabas, jäi kutt mõneks hetkeks vait. Veel paar päeva tagasi arvas ta, et tüdrukut taas nähes ei teki tal mingeid erilisi emotsioone, kuid eksis. "Ja mina olin sulle mõnusaks meelelahutuseks igaval suvel, mis?" küsis Chad küll muiates, aga tegelikult tal just lõbus ei olnud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 24, 2012 21:54:30 GMT 2
"In your dreams," turtsatas Anna valjult, pöörates enda rohelised silmad viivuks ülesse, jälgides läbi õrna pilvekatte vilkuvat tulukeste merd, kust oli tüdruku jaoks alati põnev erinevaid kujundeid otsida. Tema väikene kiiks. Peagi olid Ronnie rohelised silmad uuesti Chadi sinistel silmadel ja tüdruku suule ilmus hetkeks isegi õrn naeratus, kui nad jäid üksteisele otse vaatama. Kevin polnud ainukene, kes lootis, et kaheaastane lahusolek on nad muutnud täiesti neutraalseks üksteise suhtes. Anna oli sama lootnud ning arvatavasti isegi rohkemat. "Päris igav suvi see polnud. Sa olid just kui kirss tordi peal," lausus neidis täiesti mõtlematult, andes järgmine hetk endale mõttes mitu korda järjest vastu pead nende sõnade eest. Stupid.
|
|