24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 13:27:09 GMT 2
"Ja sinus on samuti kõik see olemas, mis..." hakkas Chad ütlema, aga ei lõpetanud oma lauset. Tegelikult kavatses ta sinna lisada '...mind kunagi hulluks ajas', aga sai viimasel hetkel sõnasabast kinni, avastades, kui õhukesel jääl ta praegu libiseb. Tema komme Anna juuresolekul rääkida rohkem, kui vaja oleks, polnud kadunud. Mõttes ütles C muidugi endale paar karmi sõna ning jäi lootma, et nendest on abi. "Come on, kui sa enne suutsid, siis miks mitte nüüd?" küsis Chad lõbusal toonil, kuid lasi neidise ikkagi lahti. Mida vähem füüsilist kontakti, seda parem mõlemale. "Aga nagu näed, siis minu meetodid ei tööta. Ma ei hakka midagi ekstreemsemat ka proovima, kuigi tean üht viisi, kuidas sind ümber mõtlema panna," rääkis Kev, sinised silmad kindlalt Anna rohelistel. Ei tea, kas tüdruk sai aru, millele ta vihjas?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 20, 2012 14:15:04 GMT 2
Anna neelatas kergelt Chadi sõnu kuuldes. Ta oskas ise ka mõttes selle lause lõpuni öelda, mis tõttu langetas ta enda pilgu, hammustades kergelt alahuulde ja hingates rahulikult välja, tõstes alles sekund-kaks rohelised silmad tagasi noormehele. "Sest väljas on jahe, mul pole hetkel midagi rohkem selga panna kui need riided, mis mul seljas on. Juhul kui mul oleks midagi muud selga pärast panna või lihtsalt midagi peale panna, siis ma mõtleksin selle peale," sõnas Anna kiirelt enda põhjenduse, jättes välja pealmise, mis oli seotud Chadiga. Kuulnud Kevini järgmisi sõnu, kergitas Anna hetkeks kulme, kuid seejärel suud maigutades, raputas pead. "Ma jätaksin selle parem vahele.. ära isegi mõtle sellele," astus ta sammukese tagasi. Ta teadis hästi, mis Chadil peas on.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 16:53:31 GMT 2
Chad ei saanud aru, miks Anna järsku tummaks jäi. Peale selle oli ta muidugi eeldanud, et tüdruk paluks tal lause lõpetada ning siis oleks ta saanud vaikse 'ah, vahet pole' vastuseks pomiseda ja sellega ka teema lõpetada. Vaikimist polnud kutt aga oodanud. Või äkki tähendas see, et neidis saigi aru, mida ta öelda tahtis? See poleks ju esimene kord, kui nad teineteise lauseid lõpetavad. Samas leidis viimane selline situatsioon aset väga ammu... Midagi rohkemat ütlemata jäi ka Chad Ronnie'le otsa vaatama. "Ma võin sulle oma jaki anda," pakkus Kev, mõeldes kusjuures iga sõna täiesti tõsiselt. Tema ei kartnud külma nii palju kui Anna. Pealegi saaks kohe takso tellida ja lasta sel end koju sõidutada. Polekski mingit hullu külmetamist. "Aga see idee on ilmselt hullumeelne," lisas ta, kui oli natuke aega järele mõelnud. Tüdruku reaktsioon selle 'ekstreemsuse' peale üllatas küll Chadi, aga samas ka lõbustas. "Millele ma mõelda ei tohi?" küsis ta kavala naeratuse saatel, astudes neidisele sammu võrra lähemale, nii et nende kauguste vahemaa jälle endiseks muutus.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 20, 2012 17:28:25 GMT 2
Kui Chad näitsikule enda jakki pakkus, pööras Ronnie enda rohelised silmad hetkeks noormehelt sillapiirdele, kust on tegelikult päris pikk tee alla. Aga samas ei teinud see tookord midagi halba ja loodetavasti ei tee ka praegu, juhul kui ta tõesti peaks alla hüppama. "Tõesti? Sest ennist olid sa küll väga vaimustuses sellest ja suutsid koguni natukene mindki veenda," andis Ronnie nina natukene kõrgemale tõstes Chad'ile teada. Kui noormees endiselt enda teise veenmisega edasi läks, astus Anna veel ühe sammu kaugemale ja igaks juhuks ühe veel lisaks, mis oli eriti pikk, lõpetades seljaga vastu piiret. "Sa tead väga hästi," muigas Milly kergelt, jälgides Chadi sinakaid silmi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 17:47:09 GMT 2
"Ma võtsin seda rohkem väljakutsena, kui sa mulle meelde tuletasid, et kunagi olin su teatud meelituste või mille iganes abil hüppama saanud. Ja siis mõtlesin, et äkki õnnestub mul seda trikki korrata, kuni su reaktsioon mulle vastupidist väitis," seletas Chad, miks ta selle hüppamise jälle teemaks võttis. "Oot, kas sa tahad öelda, et oled tõepoolest nõus sillalt vette hüppama?" küsis ta kiirelt, kui talle tüdruku varem lausutud sõnade tähendus kohale jõudis. Chad oli endiselt valmis selle hüppe ära tegema, aga mitte üksinda. Nii poleks ju mingit mõtet. Kutt hakkas naerma, kui Anna jälle paar sammu tagasi astus. Ei tea, mis mängu nad siin järsku mängima hakkasid? "Ei tea mina. Pole õrna aimugi," kehitas ta õlgu, samasugune totakas irve endiselt näol, kuid sel korral püsis paigal.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 20, 2012 17:53:40 GMT 2
Anna kuulas rahulikult Chadi ära, toetades ennast mugavalt vastu piiret. Küllap tookord tahtis neidis noormehele natukene ka muljet avaldada, võttes selle hullumeelsena kõlanud pakkumise vastu. Täna tegi ta seda täielikult puhtast lõbust, sest esiteks pole ta seda ammu teinud ning midagi jahedat ja karastavat kuluks ära ka. "Kusjuures olen küll," noogutas Anna kergelt, vaadates Kevinile otsa. Hetkeks õrnalt alahuulde hammustanud, viis ta enda rohelised silmad noormehelt üle sillaääre ja siis tagasi poisile. Doesn't look that bad. "Tead küll ... ma näen seda sinu näost," sõnas Ronnie Chadi totaka irve ja sõnade peale, nagu ei teaks mees, millest nad räägivad.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 18:10:46 GMT 2
"Sel juhul peaksid sa riideid vähemaks võtma," tuli Chad täiesti iseenesest mõistetava lause peale, sest kui Anna koos oma praegu seljas olevate riietega vette maanduks, poleks ka kuti jakist enam tuhkagi kasu. Korralikult külma saaks ta igal juhul. Jama oli ainult selles, et neil polnud millegagi ennast kuivatada. Chad ei jäänudki ootama, mida neidis vastab, vaid võttis jaki ning salli ära, millele järgnes õige pea ka tema t-särk. "Kuidas sa saad kindel olla, et me mõlemad täpselt samale asjale mõtleme?" tahtis Kevin teada. See oli umbes nagu väljend, et üks räägib aiast, aga teine aiaaugust. Eks olnud mehel ikkagi omad kahtlused, aga ta ei kavatsenudki neid kõva häälega välja hõisata. Kui Anna seda teeks, oleks hoopis teine asi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 20, 2012 18:38:52 GMT 2
Anna tegi Chadi sõnade peale vaid kergelt nägusid. Ta lükkas ennast sillapiirdest eemale, kõndides tagasi noormehe juurde. Enda randme ümber patsikummi võtnud, kinnitas näitsik enda pikad juuksed kõrgele krunni, et need ei jääks väga ette. Kui Chad särgi enda seljast tõmbas, neelatas Ronnie kergelt. Ta ei suutnud seda ilusat keha lihtsalt mitte näha. Juhul kui ta lubas endale enne siia tulekut, et ei lase minevikul korduda, oli tüdrukul küll hetkel tunne, et see lubadus murtakse enne suve lõppu kindlalt. Endamisi pead raputanud, langetas Anastasia enda silmad musta pluuse nööpidele, mida ta hakkas lahti tegema, libistades peagi särgi enda õlgadelt ära. Selle Chadi asjade peale pannud, võttis näitsik ka enda saapad jalast. Parem oleks teksad ka ära võtta, aga samas olla ainult pesu peal enda eksi ees - kas see on kõige parem mõte? Kevini küsimuse peale kehitas Anna umbmääraselt õlgu. Arvatavasti nad mõtlesid samale asjale, aga kumbki ei tahtnud seda kõvasti välja öelda.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 19:06:32 GMT 2
Kui Anna nägusid tegema hakkas, vastas Chad talle samaga. Ja pole vist raske arvata, kumb võitjaks tuleks, kui nad sellest mingi totaka võistluse peaksid korraldama. On ju ennegi sarnaseid ettevõtmisi toimunud. Kui ka näitsik nüüd enda riideid seljast võtma hakkas, püsis Chadi pilk kindlalt temal. Kaua ta aga tõsine olla ei suutnud, sest tüdruku kõhklemine ei jäänud noormehele märkamatuks. "Come on, mida sa põed. Ma olen rohkematki näinud," muigas ta, jäädes lootma, et Anna tema sõnade peale tigedaks ei muutu. Paljudele tüdrukutele ei meeldinud taolised kommentaarid kohe üldse. "Olgu, ma ei kiusa sind rohkem. Kui sa ei taha öelda, on sul õigus vaikida," ei hakanud Chad rohkem näitsikut pinnima. Pealegi hirmutas teda kergelt mõte, et Ronnie toobki täpselt sama asja kuuldavale ja siis on jama kui palju, sest Chadil läheks tema sõnade ignoreerimine raskeks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 20, 2012 19:23:50 GMT 2
Chadi sõnu kuulnud, turtsatas Anna kuuldavalt, andes päris korraliku kolaka vastu mehe õlga. Peagi avasid aga neidise sõrmed laia musta rihma tema jalas olevate teksade peal, libistades moment need endalt jalast ära. Nüüd kui tüdruk enam kontsi all ei kandnud, oli ta võrreldes Chadiga päris lühikene. Teksad korralikult kokku pannud ja noormehe asjade peale, kohendas ta enda krunni, asetades käed puusa ja vaadates mehele otsa. Kõrvalvaatajale on hetkel küll päris huvitav vaatepilt avanemas sillalt. Kevini järgnevate sõnade peale ei osanud Anna midagi öelda. Ta noogutas vaid kergelt, pöörates enda rohelised silmad noormehelt sillapiirdele, astudes sellele lähemale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 21:11:32 GMT 2
Chad ainult muigas selle kolaka peale, mille ta Annalt sai ning tegi ka nägusid, nagu oleks ta päris kõvasti haiget saanud. Muidugi oli kõik puhas teesklus, sest Anna polnud kunagi tema arvates korralikult lüüa osanud. Pigem tegi nende löögiüritustega haiget rohkem endale kui mehele. Kui neidis ka enda teksadest lahti oli saanud ja talle ootava pilguga otsa vaatama jäi, järgis Chad tema eeskuju ja vabanes endagi pükstest ning jalanõudest. Kui keegi satukski seda stseeni siin pealt vaatama, jääks tollele kindlasti äärmiselt vale mulje, aga Chad ei mõelnud praegu sellele, et mõni neid passida võiks. Ka Kev astus nüüd piirdele mõne sammu võrra lähemale, kuid jäi siis seisma ja neidist vaatama. "Kumb esimesena?" küsis ta. Eelmisel korral olid nad koos hüpanud, aga äkki tahtis Ronnie täna teisiti teha. Ega Chad polekski sel juhul eriti imestanud. Juba see oli suur asi, et ta näitsiku nõusse oli saanud seda kõike ette võtma.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 20, 2012 21:48:15 GMT 2
Anna oleks heameelega toonud kuuldavale ühe tunnustava vile, kui Chad enda teksad samuti jalast ära võttis, jäädes tema kõrvale seisma vägagi kuuma kutina. Aga see oleks olnud vägagi imelik ja vägagi sobimatu. Selline tunnustus oleks sobinud sellises situatsioonis kaks aastat tagasi, aga mitte praegu. Vaatepilt muutus äsja veelgi kummalisemaks, aga õnneks polnud kedagi lähedal. Vähemalt mitte nii lähedal, et teda oleks näha. Jäänud taaskord vastu piiret seisma, võttis Anna kätega sellest kinni, ronides ettevaatlikult üle selle. Külm rauast võre vastu selga, silmitses neidis all olevat vett, mis tundus pimedas päris jube. "Esimesena ma ei hüppa. Seega oled sa kas esimene või läheme koos," pöördusid Ronnie rohelised silmad Chadile.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 20, 2012 22:54:54 GMT 2
Tabanud neidise pilgu endal, ilmus Chadi näole õrn naeratuse, aga kohe varsti oli see jälle kadunud. Ta ei saanud ju välja näidata, kui meelitatud nendest pilkudest oli. Samamoodi üritas ta vältida aluspesus Anna vahtimist, mis muidugi päris võimatu ülesanne oli, aga kuidagi õnnestus tal ikkagi hakkama saada ja vaadata ainult sel ajal, kui tšikk tema arust seda ei märganud. Nii oli lihtsalt mõlemale parem. Anna eeskuju järgides ronis ka Chad üle piirde ning jäi vett vaatama, kuigi nähtavus oli loomulikult väljas valitseva pimeduse tõttu piiratud. Sellegipoolest oli tema viimane, kes antud olukorras araks lööks. "Sel juhul koos. Ma tahan veenduda, et sa mind ei tüssa," muigas Chad. Juba paari sekundi pärast oli ta hüppeks täielikult valmis. "Ma loen kolmeni ja siis läksime. Üks... ," hakkas kutt lugema. Õige pea järgnesid sellele ka kaks ja kolm ning siis tõukas Chad ennast maast lahti...
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 22, 2012 13:30:32 GMT 2
Seega püüdsid mõlemad noored välja näidata, et neil on ükskõik, kuigi ilmselgelt nad veel hoolisid ja mingil määral ka meeldisid üksteisele. Loodetavasti polnud see ikka halb mõte tulla Anna'l peale kõike seda tagasi Tree Hilli, teades, et võib siin Chadi kohata, kellest ta polnud kohe kindlasti mitte üle. Damn. Noormehe sõnade peale, mis puudutasid tüssamist, valjult turtsatanud, oleks Ronnie heameelega tüübile ka korraliku kolaka andnud, kui nad ei seisaks hetkel sammukese kaugusel päris kõrgest vabalangemisest. Kergelt veel noogutanud, sulges Anna enda rohelised silmad ning tõmmanud kopsud korralikult õhku täis, hüppas ta koos Chadiga täpselt peale kolme. Kukkumine tundus hetkel pikem kui kunagi varem, aga peagi oli näitsik üle pea vees ning puudutas jalgadega põhja, kuhu oli vanast ajast jäänud mingid suured kivid, mille vastu suutis ta maanduda. Hetkeks tundis ta paremas jalas päris korraliku valu, kuid järgmine hetk tõusis ta juba pinnale. Nii pea kui tema pea veest välja jõudis, tõi ta kuuldavale mitu krõbedat vandesõna.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 22, 2012 14:17:44 GMT 2
Chad nautis seda tunnet, kui ta järjest allapoole langes. Ja see mõnus adrenaliinitulv, mis kukkumisele järgnes. Nüüd tuli ka mõte, miks ta nii kaua hüppamisest hoidunud oli. Kas äkki oligi põhjuseks Anna puudumine või kartis noormees mõtteis mäletuste juurde tagasi minna? Igal juhul oli ta praegu siin uuesti tagasi, mis muutis kõik eelnevad jõupingutused kasutuks. Ilmselgelt olid tal veel mingid tunded alles, mida kutt edukalt eitada suutis, sest Annat polnud silmapiiril ja nii uskus ta sellesse rohkem. See kõik aga ei tähendanud, et ta nüüd tüdrukule kaela peaks viskuma. Kui Chad liigagi kiiresti vette sulpsatas, polnud tema pähe alles jäänud enam ühtegi mõtet. Vajunud nüüd kogu täiega vee alla, veetis noormees seal mõne sekundi, enne kui taas pinnale tõusis. Kuulnud neidist vandumas, ujus ta Annale lähemale. "Mis juhtus? Liiga külm?" küsis ta. Maandumisega oli kutil vedanud, kuid ta ei osanud seda aimata, et Ronniel mitte.
|
|