21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 21, 2012 22:27:54 GMT 2
Vabastav oli see tõesti. Sa said kõik enda emotsioonid kokku kuhjata üheks suureks kõlavaks ulgeks ning tuua see kuuldavale nii kõvasti, kui sa suudad. Küllap sellepärast hullud ongi nii rõõmsad, sest neil pole ühtegi mure hinge närimas. Kõik enda emotsioonid on nad välja elanud. Roofi utsituse peale tegi Lexi vaid nägusid. "Kuule, ega ma sul mingi Celine Dion ega Whitney Histon pole, kes suudab teha sellist häält, et kõik klaasid purunevad," turtsatas tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2012 22:33:09 GMT 2
"Ma ei ootagi, et sa siin klaase purustama hakkad," lausus Sayer tüdrukule ise kergelt turtsatades. "Usu mind, mida kõvemat häält sa teed, seda paremini pärast tunned," muigas noormees ja viis silmad Lexilt taevasse tagasi, lastes end sellili paadisillale. Mõnus oli nii. Ta isegi ei tundnud seda, et väljas jahe oleks. Kõik, mis ta tundis oli rahulolu.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 22, 2012 12:06:46 GMT 2
"Ning sa ütled seda mulle omast kogemusest?? Vähemalt nüüd ma tean, kelle karjumise peale ma öösiti ülesse ärkan," turtsatas Alex lõbusalt. Pööranud enda rohelised silmad noormehelt järvele, tõi tüdruk kuuldavale Say soovitusel ühe valjema ulge. Parem hakkas tõesti. Vastuseks sai ta päris mitme hundi ulgumise. Tundub, et kellelegi tekkis austajaid juurde..
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 12:18:03 GMT 2
"Jah, just nimelt," sõnas Sayer irooniliselt tüdruku lause peale, lükates teda kergelt õlast endast eemale. Seda muidugi ettevaatlikult, ei ole vaja, et näitsik vette kukuks. "No näed, palju rohkem hunte kohe ja ütle nüüd, et sul ei hakanud parem," muigas Rufus, viies enda silmad Lexile.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 22, 2012 12:32:49 GMT 2
Alex turtsatas valjult, kui Sayer teda eemale lükkas. Juba teine inimene, kes seda teeb... kas ta on tõesti nii ebameeldiv isiksus?? "Jahm, tundub, et Liamile tekkis konkurente juurde," muigas neidis, pöörates enda rohelised silmad poisile. "Kusjuures hakkas küll," pidi tüdruk tõdema. Enda sõnade kinnituseks noogutas ta kergelt.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 12:40:15 GMT 2
Sayer noogutas ning lasi enda käel paadisilla äärelt alla vajuda, et vett katsuda. See oli päris jahe, aga samas mõnusalt värskendav. "Sellisel juhul ma tunnen Liamile kaasa," muigas Rufus. Ei tea, kas Liam ja Jessica luksuvad väga kõvasti täna öösel? Ilmselt küll.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 25, 2012 11:16:13 GMT 2
Alexi rohelised silmad pöördusid taaskord vaatele ning ta laskis ka ennast sillale pikali. Mõnus jahe tuulekene möödus neist, pannes neidise lahtised juuksesalgud tantsima. Awesome. Neid on kindlasti väga mõnus hiljem kammida, kui juuksed on täis pisikesi linnupesasid. Rufuse sõnade peale turtsatas neidis. "Kas sellepärast, et tal on mina või sellepärast, et ta peab karja karvaste huntidega võitlema?" turtsatas tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 18:48:49 GMT 2
"Mmm....hea küsimus," turtsatas Sayer, "ma arvan, et mõlema pärast," lausus poiss muiates. Okey, ilmselgelt mõtles ta tegelikult seda viimast, aga tore oli ju Lexi kallal norida. Mõnus oli jälle Alexiga nii vabalt suhelda. Kuigi ilmselt jääb see nende ajutine suhe ja siis selle purunemine igavesti nende kohale õrna loorina hõljuma. Kui Rufuse käel juba vees külm hakkas, lasi ta enda peopessa piisavalt vett voolata ja tõmbas siis käe kiire hooga veest välja, paisates tillukese veejoa tüdruku pihta.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 28, 2012 17:40:40 GMT 2
Alex turtsatas valjult, kinkides Sayerile kerge müksu vastu õlga. Lollakas - tahtis ta talle öelda, aga selle asemel hakkas ta hoopis endamisi naerma. Hetkel olid nad nii enda elemendis kui vähegi võimalik. Suul totakas muie ning pidev üksteise kallal nöökimine - yeah that sounds like them. Tundnud peagi külma vee pritsmeid enda näol ning suuremaid ka enda suust, hüppas Lexi peaaegu et hetkega istukile. See oli vägagi külm ja ebameeldiva maitsega vesi. Kas keegi norib siin veesõda? Jäädes lapsikuks, tõmbas ka neidis käega läbi külma vee, paisates suurema veejoa Rufuse poole.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2012 14:07:34 GMT 2
Vesi oli tõesti külm. Maitsest ei teadnud Sayer aga midagi, sest tal õnnestus selle suhusattumist vältida. Rufus tõusis püsti ning vaatas Lexit laia muigega. "Kas keegi tahab ujuma minna?" küsis poiss, astudes tüdrukule lähemale ning tõstes ta ülima kergusega sülle. Jalutanud paadisilla otsa, jäi ta seisma nii, et Alex oli üle ääre. Nii et põhimõtteliselt tarvitses Roofil vaid temast lahti lasta ja Lex leiab ennast veest. Nii et sipelda ei ole väga soovitatav.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 30, 2012 14:13:08 GMT 2
Alex ei jõudnud õieti reageeridagi. Üks hetk oli ta sellili paadisillal ning püüdis Sayerit väikese veejoaga märjaks teha ja järgmine hetk oli ta poisi süles ning oli mõne sammu kaugusel saamaks üleni vägagi märkaks. "Sayer.. ei-ei-ei.. ära tee seda.. ma löön su maha, kui sa mu vette pillad.. I mean it," pöördusid Lexi rohelised silmad poisile.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2012 14:22:05 GMT 2
"Ou, really?" küsis Sayer, ise lõbusalt näitsikule otsa vaadates. Päris ahvatlev oli tüdruk sinna vette visata. Samas oleks pärast päris jahe. Aga neid ootab ees jällegi soe kamin. Ja teed saavad ka teha kui tahavad. Hmm...vette või mitte? Jaa, selline sõda käis hetkel Rufuse peas, kui ta mõtles välja parimat plaani. Samas kui mõlemad pärast haigeks jäävad. Noh, siis saavadki koos üksteist põetada. "Sul ei ole midagi taskus, ega ju?" küsis Roof, kompides kergelt tüdruku taskuid. Tema enda vidin oli kuskil majas.Seega üks väike kevad suplus?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 30, 2012 14:34:52 GMT 2
"I mean it.. kui sa mu vette pillad, siis sa saad veel selle eest," lausus Alex, püüdes jääda tõsiseks, kuid siiski ilmus tema suule lõbus muie. Jahm, see tõsine olek kestis tõesti väga kaua, mingi umbes kaks-kolm sekundit. "Ainult paar kommipaberit ja väga lühikeseks kulunud pliiats ning korteri võtmed," turtsatas Lexi. Tundnud Rufuse kätt enda taskuid kompimas kergitas Alex kulme. Eemalt vaadates võib see kindlasti vägagi kahtlane tunduda.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2012 15:01:04 GMT 2
"Mis ma saan siis? Kommi või?" turtsatas Sayer tüdruku sõnade peale. Vaevalt Lexi talle väga suuri kahjustusi suudab tekitada. Noh, kes neid sealt kaugelt ikka vaatab. Võibolla mõni metsloom ainult. Ja tema vaevalt üldse millestki aru saab. "Noh, siis ei ole vist probleemi," kehitas Rufus enda õlgu. Astunud mõned sammud taha poole, võttis ta paar sammu hoogu ning....tüdruk ei olnud ainuke, kes vette lendas. Nad olid mõlemad vees. Ja vesi ei olnud just kõige soojem.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on May 1, 2012 19:18:38 GMT 2
Alex avas suu, et paisata välja veel ähvardavaid sõnu, millel pole hilisemat tegevust oodata, aga ennem kui need jõudsid välja tulla, oli ta läbimärg ning köhis kurku sattunud vett välja. "Sayer Rufus Tremblay ... you are dead, man, and I mean it," pöördusid Lexi rohelised silmad noormehele. Neidise heledad märjad juuksed kleepusid tema näo külge ning tema silme ümber olnud kerge tume rant oli korralikult laiali valgunud, tehes tüdrukust korraliku panda. Hea, et ta oli telefoni enne diivanile visanud. Lucky girl.
|
|