|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 16:24:28 GMT 2
Kustutanud tule, asetas Liam enda pea padjale ning hoidis tüdrukut kindlalt enda kaisus. Tal ei olnudki väga palju vaja, et magama jääda. Vaikus, laeva loksumine, hämar valgus, nende kahe tasane hingamine - suurepärane kooslus magama jäämiseks. "Head ööd," sõnas Liam, kui oli tüdruku pealaele väikese suudluse kinkinud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 17, 2012 16:30:04 GMT 2
Alex sulges silmad, nautides seda kooslust, mis tõi une ja vaikuse tema pähe. Ei ühtegi segavat mõtet ega ülearust küsimust. Puhas harmoonia. "Head ööd," sõnas ta vaikselt peale pisikest suudlust pealaele, mis pani taaskord iga raku tema kehas surisema ning sisemuse kuumama. Gosh, ta oli täiega ära armunud sellesse poissi.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 16:53:46 GMT 2
Liam avas enda silmad ning hõõrus neid kergelt. Ta ei teadnud, kui kaua ta juba maganud on, aga igastahes oli hea olla. Visanud Alexile kerge pilgu peale, muigas ta kergelt. Poiss koukis enda teksade taskust mobiili välja ning vaatas kella, mis näitas poolt ühteteist. Nice. Päris kaksteist tundi ei maganudki. Öö oli poisi jaoks eriti kiiresti möödunud. "Hey, kallis, it's time to rise and shine," sosistas Liam Lexile kõrva.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 17, 2012 17:24:11 GMT 2
Alexi jaoks möödus ka see öö rahulikult. Ta ei näinud ühtegi unenägu ning ei lasknud ka kordagi Liamist lahti. Tervelt kümme tundi hingas ta sisse seda meeldivat lõhna, mis paneb tal südame puperdama ning võtab jalust nõrgaks. Kui poiss ennast vaikselt liigutas, ei teinud Lexi teist nägugi. Tema silmad jäid suletuks. Kuulnud aga seda meeldivat häält, mis sundis ta lihtsalt silmad avama ning vaatama neisse sinistesse silmadesse, tegi tüdruk ka seda. "Hommik," lausus ta vaikselt. Tõstnud enda pea noormehe rinnalt, varjas Alex käeseljaga haigutuse, pöörates pilgu Liamile. Pisikene naeratus oli kohe nagu tellitud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 18:22:35 GMT 2
"Oi, sa näed ilus välja," lausus Liam unisele tüdrukule, eriti see väike haigutus sobis sinna hästi. Andnud tüdrukule tere-hommikust-musi, libistas ta enda sõrmega mööda näitsiku pehmet nahka. "Kell on pool üksteist. Kaheteistkümneks võiks koju minna," lausus poiss. Seega on neil veel poolteist tundi aega. Kuigi hommikusöögiks on neil ainult see, mis õhtul küpsistest ja kommidest alles jäi. Noh, kohvi peaks ka vast kuskil olemas olema.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 17, 2012 18:53:53 GMT 2
"Ma tänan," turtsatas Alex vaikselt, lükates enda lokkis ja sassis juuksed näo eest üle pea, pööras neidis enda pilgu hetkeks aknale, mis tõi mõnusa valguse sellesse ruumi, ohkas ta vaid endamisi ning langetas enda pea uuesti noormehe rinnale. "Ärata mind ülesse kui me sadamasse jõuame," pomises tüdruk vaikselt.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 19:33:43 GMT 2
"Nalja teed või?" turtsatas Liam nagu kuri poiss-sõber kunagi ning hakkas tüdrukut kõditama. Yeah, seda võib ta nüüd küll teha. Mis mõttes tüdruk kavatseb edasi magada ja tema peab ülesse tõusma. "Sellist luksust meil siin ei lubata," muigas noormees, tüdrukut halastamatult kiusates. Kuidas sulle selline hommik meeldib, Lexi?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 17, 2012 19:47:46 GMT 2
Alex ärkas kiirelt ülesse, kui Liam teda kõditama hakkas. See oli küll väga mmm.. meeldiv äratus. "Ära... tee.. ma...ma.. olen..juba... üleval," suutis tüdruk öelda läbi naeru, mis tema suust kostus väga kõlava häälena. Kuigi poiss kiusas hetkel Lexit, oli see tüdruku arust väga armas. Ta on alati üht õiget suhet sellisena ettekujutanud, nagu tema ja noormees jagavad - naeravad koos, nutavad koos, veedavad iga hetke koos.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 20:16:09 GMT 2
Liam ei kavatsenudki nii kergelt alla anda ja näitas tüdruku palumise peale ainult keelt ja tegi nägusi, kõditades teda aga edasi. Lexi lõbus naer aga pani ka tema naerma. Hommikuseks muusikaks sobib päris hästi. "Tead, me oleme kahekesi keset suurt ookeanit. Seega keegi ei saa sulle appi tulla," naeris poiss. Haha. Nii kergelt Lexi ka seekord ei pääse.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 17, 2012 21:14:32 GMT 2
Kahjuks aga Alex ei näinud neid armsaid nägusid ja seda suurt roosat keelt, sest tema silmad olid kinni pigistatud ja nurkadest ka kergelt märjad. Tõsi, ta hakkab naerdes sageli ka nutma, eriti veel siis kui naer tuleb otse südamest. "Ma ... olen .. juba üleval... ma annan.. ma päriselt ka annan... Liam... ma annan.. sulle tappa," lootis Lexi endiselt, et pääseb ennem, kui naerukrambid saab.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2012 0:50:12 GMT 2
"Hah....seda tahaks küll näha," lausus Liam, kallutades pead ühele küljele ning eemaldades enda käed tüdruku küljest. Laseme tal ikka hingata ka, muidu lämbub teine siia naerukätte päris ära. "Tore, et sa üleval oled, siis hop-hop ülesse," sõnas noormees, vaadates tüdrukule kahjurõõmsalt otsa. Kummardunud tüdruku kohale, kinkis ta talle ühe tillukese suudluse.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 18, 2012 7:16:19 GMT 2
"Küll sa näed," lausus Alex lõbusalt, hoides enda käsi ümber enda, et kaitsta end järjekordse kõdituse eest. Neidise rind kerkis vaikselt üles ja alla ning tema rohelised silmad jälgisid Liamit. Tundnud poisi huuli enda omal, pani ta enda käe noormehe kaelale, nautides neid pehmeid huuli. Mmmm.. nii võiks küll igal hommikul ärgata.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2012 13:16:54 GMT 2
Liam toetas enda käe voodile ning suudles tüdrukut natuke pikemalt. Peab ju kuidagi enda kiusamise tasa tegema, muidu tulebki varsti kallale. Lõpetanud selle maguse suudluse, vaatas noormees talle muiates otsa. Veel korraks näitsikut kõditanud, tuli ta voodist välja. "Muide, nüüd kus sa kannad minu särki, mis ma pean sinu tuunika endale selga panema või?" küsis Liam turtsatades. Keegi ei olnud teda hoiatanud selles suhtes, et kui sa endale tüdruku saad, siis ta hakkab su riidekappi omastama. Nice.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 18, 2012 13:24:52 GMT 2
Alex nautis seda suudlust 100%. Noormehe huuled tundusid hetkel kordades pehmemad kui eile õhtul ning tema lähedus ajas Lexi südame veelgi rohkem hulluks. Iga päevaga mõjub noormees talle ühe enam ning iga päevaga sõltub tüdruk temast rohkem. Saanud veel ühe kõdituse osaliseks, andis Alex Liamile kerge kolaka vastu õlga, kui poiss ta viimaks rahule jättis. Sellegi poolest jäi Lexi voodisse pikali lamama, rohelised silmad jälgimas poissi. "Kui sa tahad enda särki tagasi saada, siis tule ja võta," turtsatas näitsik kavalal muigel.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 18, 2012 13:48:39 GMT 2
Okey, see kolakas oli küll poisi jaoks rohkem nagu silitus. Liam asetas käed puusa ning vaatas tüdrukule otsa, kulm kortsus. "Kellegil meist on täna ikka eriline mängu tuju," sõnas poiss pead raputades. Jalutanud jälle voodi juurde, istus ta tüdruku ette ning tõmbas ta kätest istuli. "Ise sa seda tahtsid," lausus Liam ning võttis särgi äärest kinni, tõmmates selle Lexi seljast ära, jättes ta seega pesu peale. Särgi jälle selga tõmmanud, kasutas ta juhtust ja vajutas Alexi rindadest natuke kõrgemale ühe maasika. Evil boyfriend. Viimast korda tüdrukut kõhu pealt kõditanud tõusis ta püsti ja jalutas magamistoast välja. "Kui sa kolme minuti pärast ei tule, siis ma tulen veega," hõikas noormees Lexile.
|
|