|
Post by Deleted on Feb 29, 2012 21:34:34 GMT 2
Liam suudles tüdruku õlanukke ning libistas mööda õlga alla tema rinnahoidja paela. Just siis kui ta hakkas seda tüütut riideeset eemaldama, hakkas tema mobiil dressipükste taskus kõvasti laulma. Lõpetanud hetkeks kõik enda tegevused, haaras ta taskust mobiili, katkestas kõne ilma nime vaatamata ning lülitas selle hetkel ülimalt tüütu vidina välja. "Ja kuhu me jäimegi...." sõnas ta mahedalt, lükates telefoni lauale, ning jätkates neidise hellitamisega.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 29, 2012 22:40:21 GMT 2
Alex ei suutnud turtsatust endale hoida, kui Liami telefon helisema hakkas. Tüdruk jälgis noormeest muigel, paljastades peagi õrnaks naeratuseks ka enda hambad. Neidise rohelised silmad jälgisid tõesti poissi tähelepanelikult, just kui teeks ta midagi sellist, mis võib kesta vaid ühe silmapilgu ning millest Lexi ei taha ilma jääda. "Ma arvan, et ... " avas Alex suu, kuid sõnad tema suust röövisid Liami õrnad puudutused tema nahal, ".. just seal.." lisas ta peale kerget neelatust.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2012 22:45:06 GMT 2
* * * Liam avas enda silmad, leides end tüdruku magamistoast. Seda, kuna nad veel sinna läksid poiss väga ei mäletanud. Kuid ta teadis, et õhtu oli imeline olnud. Ta vaatas enda kõrval lebavat Alexit ning muigas tahtmatult. Samal hetkel riivasid tema silmad kella, mis oli juba kaksteist saamas. "Shit..." pobises noormees. Ta pidi ju koju minema. Damn. Liam tõusis kiirelt voodist ülesse ning hakkas endale riideid selga tõmbama.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 18:11:21 GMT 2
Alex lebas Liami kõrval voodis, magades kusjuures kõhuli. Tema blondid juuksed olid vajunud ühele õlale, paljastades samal ajal teisel õlal oleva tätoveeringu. Ta avas peagi silmad ning keeras ennast sellili. Lexi hõõrus hetkeks enda silmi, varjates käega haigutuse, viies seejärel pilgu Liamile. Ta naeratas noormehele õrnalt, kuigi viimane oli hetkel vägagi ametis enda riietamisega. Neidis viis ka enda pilgu kellale ning üsna pea oli ka tema peaaegu riides ehk siis enda pesu sai ta selga ning peale viskas esimese ettejuhtuva hilbu, milleks oli noormehe dressikas. Nice.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 18:25:59 GMT 2
"Vabandust, et ma su ülesse ajasin...," sõnas Liam, kui tüdruk end voodist välja ajas. Ta oleks võinud rahulikult edasi magada ja und nautida, "...aga ma pean koju minema ja mul veab kui nad mulle seal loengut ei hakka pidama," sõnas noormees ning tõmbas särgi selga, pöörates end siis ringi, et Alexile otsa vaadata. Jalutanud tema juurde, asetas ta enda käed ümber tema, "sa tead, et mul läheb seda pusa vaja kui sa just ei soovi, et ma külmetama peaks," lausus poss muiates.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 19:02:45 GMT 2
Alex muigas õrnalt, asetades enda käed Liami küünarnukkidele, kui noormees enda käed ümber tema pani. Poisi sõnade peale lausus tüdruk vaikselt: "Selline plaan mul päris ka pole. Pigem on mul kavas sind siin hoida ning kuna sa ilma dressikata välja minna ei saa, siis peaks mu plaan hästi töötama," venis naeratus Lexi suul. Noormehe pusa ulatus talle nibin-nabin üle tagumiku, meenutades pigem lühikest kleiti.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 19:18:12 GMT 2
"Hea plaan sul, aga ma tõesti pean minema," sõnas Liam, sinised silmad Alexile suunatud. Kiusatus tüdruku juuurde jääda oli suur, aga ta teadis ka et tema vanemad ei suhtuks sellesse hästi kui ta koju ei lähe. Pealegi oli ta juba enda sugulastega kohtumise ülelasnud. "Aga....kui sa ikka väga-väga-väga tahad, et ma siia jääksin, siis ma võin seda teha," otsustas noormees.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 19:21:55 GMT 2
"Ahsoo," sõnas Alex Liami sõnade peale, seistes endiselt ühe koha peal, seljas peale musta pesu vaid noormehe pusa, mis oli mõnusalt lohvakas, pikk ja soe. "Ma tõesti sooviksin seda, aga kui sa pead minema, siis mine. Ma panen midagi muud selja ja annan sulle ka su kalli pusa tagasi, et sa meil vahepeal ära ei külmaks," lausus Lexi peale hetkelist mõttepausi muigel, tõstes ühe käe ning puudutades õrnalt noormehe nina, jättes enda käe tema rinnale.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 19:28:42 GMT 2
Ka Liam seisis endiselt sama koha peal, vaadates tüdrukule otsa. Ta ei teinud isegi katset, et enda pusa võtta või üldse liikuma hakata. Ju siis mingi osa temast tahtis ikka tõeliselt siia jääda. Ta ei jäänud üldjuhul ühegi tüdruku juurde ööseks. Tundus aga et Lexist hakkas saama erand tema pikas üheöösuhete ahelas. "Ma jään," lausus ta sosinal, emmates tüdrukut, "ma saadan neile sõnumi, et nad ei arvaks nagu ma oleksin Tree Hillis ära eksinud või midagi," muigas poiss, lastes tüdrukust lahti ning jalutades tagasi elutuppa, kus tema mobiil endiselt laua peal lebas. Selle kätte võtnud, lülitas ta selle sisse ja saatis vanematele lihtsa sõnumi, et jääb sõprade juurde ööseks ja sorry, et õhtusöögile ei jõudnud. Lülitanud vidina taas välja, jalutas ta Alexi tuppa tagasi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 21:16:05 GMT 2
Alex muigas kergelt, surudes käed sügavale dressika taskutesse. Hammustanud huulde, tõi tüdruk kuuldavale hetkeks rõõmuhüüatuselaadse heli, mis õnneks oli vaikne. Viinud kiire pilgu kellale, turtsatas Lexi kergelt. Vaata jah ainult kella. Ta tõesti arvas, et juba on hommik, mis tõttu ta ennast ka ülesse ajas. Sasinud ühe käega juukseid, surus tüdruk enda käe uuesti pusa taskusse ja kõndis vaiksel sammul aknani. Lükanud kardina poolenisti eest, jälgis ta põlevaid laternaid, üksikuid tulesid, mis paistsid akendest. Alex kuulis Liami sisenemist, aga ei pööranud hetkel enda pilku talle.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 21:34:56 GMT 2
Liam seisatas ja silmitses tüdrukut. Talle meeldis mõte, et pärast sellist imelist õhtut ei taha tüdruk, et ta veel lahkuks. Et nad pärast seksi veel õrnusi ja kiindumusi jagasid. See oli midagi, mida noormees kunagi teinud ei olnud. See oli just kui kuldne reegel üheöö suhetes, et pärast tegu peab kiiremas korras lahkuma, et tüdruk ei hakkaks midagi enamat mõtlema. Endamisi pead raputanud, jalutas ta Alexi juurde ning põimis enda käed seljatagant ümber näitsiku, toetades enda lõua neiu pealaele. See oli hea tunne, mis teda valdas.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 22:14:04 GMT 2
Alex sulges silmad kui Liam enda käed ümber tema põimis ja enda lõua tema pealaele toetas. Ka neidist valdas imeline tunne ning see käskis tal hoida kinni sellest hetkest nii kaua kui võimalik. Kord ta lasi selle võimaluse käest, enam ta ei taha seda teha. Keeranud ennast ümber, toetas Alex enda pea noormehe õlale, hoides endiselt silmi suletuna. Ilmselgelt oli tüdruk veel väsinud, aga ta tahtis olla Liami läheduses.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 22:48:05 GMT 2
"Kuule," sõnas Liam, liigutades õrnalt enda õlga, "äkki liigume magama tagasi," pakkus noormees, muiates selle peale, et Lexi nii unine välja nägi. See oli armas. Hoides tüdrukust endiselt kinni, sammus ta aeglaselt voodi poole, tõmmates tüdruku endaga kaasa. Lõpuks kohale jõunud, lasi ta Alexist lahti vaid selleks, et voodisse heita.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 22:50:55 GMT 2
Alex mõmises vaikselt midagi, mis kõlas nõusolekuna. Ta liikus aeglaselt voodi poole, heites peagi noormehe kõrvale. Enda pea noormehe õlale pannud, jälgis tüdruk mõnda aega Liamit, aga tema silmad hakkasid vaikselt kinni vajuma. Liami pusa oli mõnusalt soe ja pehme ning noormees ise tuhat korda parem. Kas tõesti saab hetkel midagi paremat tahta?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 22:56:12 GMT 2
Liam asetas enda käe ümber tüdruku ning toetas pea õrnalt vastu Alexi oma. Nüüd seal pikali olles tundis ka tema, et on ikka veel väsinud ja tahaks hea meelega magada. "Ilusaid unenägusi," lausus poiss, kergitades end natuke voodilt kõrgemale ning surudes neiu laubale ühe musi. Jah, ka tema oskas hea ja armas olla kui talle keegi tõeliselt korda läks. Siiani oli selleks olnud vaid tema väike õde, kuid tundus, et Jazmine on endale konkurendi saanud.
|
|