|
Post by Deleted on Mar 5, 2012 22:14:06 GMT 2
"Ainult siis kui sina enda omade tähendusest räägid," sõnas Liam tasaselt, vaadates tüdrukule hetkeks otsa ennem kui alustas. "See kõige ülemine, mis võibolla mõne arvates pole just kõige mehelikum..," alustas noormees, tuues siinkohal kuuldavale õrna turtsatuse, "...tegin ma siis kui mu ema kasvajaga võitles, aga ta tuli sellest kenasti välja. Aga millegi sellise nägmine paneb sind elu ja inimest rohkem armastama. See väike karu...või jänes, kuidas sulle meeldib, sai tehtud siis kui Jazmine sündis. Tal olid sündides mõne väikesed komplikatsioonid, sellest ka need lapid selle olevuse peal. SOSO on siis lühen 'Same Old, Same Old', mis tuletab mulle mõnikord meelde, et ma olen siiski see sama inimene, kes ma olin mõni minut, tund, päev tagasi. Randmel olev lind on ilmselgelt Raven lihtsustatud kujul ja ongi kõik," seletas Liam.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 5, 2012 22:26:04 GMT 2
Alex muigas kergelt, jälgides Liami tätoveeringuid, kuulates samal ajal noormehe mahedat häält. Igal ühel neist on sügava mõtteline tähendus, mida võib mõista mitmeti kui sa ei tea täpset tähendust. Hetkel tundusid need isegi suurema tähtsusega kui tüdruku enda omad, mis olid lihtsad ja konkreetsed. "Ühesõnaga pole need lihtsalt purjuspäi tehtud vead vaid täitsad südamelähedased sümbolid," sõnas Alex vaikselt, just kui oleksid need sõnad vaid talle endale mõeldud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2012 22:34:14 GMT 2
"Tõsi. Kuigi Raven on küll purjuspeaga tehtud," sõnas Liam õrnalt muiates, "see oli pärast meie esimest riiklikku võitu kui me poistega enda nina korralikult täis tõmbasime ja siis lasin ma ka selle teha, aga siiski on sellega seotud parajalt mälestusi. Nii, et täitsa ilmapeata pole ma tõesti enda nahale midagi teinud," pidi noormees tõdema. Ta võis hull olla, aga ta teadsi väga hästi, et sellised asjad nagu tätoveeringud jäävad kogu eluks su nahale. "Ja nüüd on sinu kord."
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 5, 2012 22:45:00 GMT 2
Alex tõi kuuldavale hetkese naeruturtsatuse, sulgedes hetkeks silmad ja endamisi muiates. Boys will be boys, always. Noormehe sõnade peale lükkas neidis enda seljas oleva pusa varruka kõrgemale, paljastades enda randmel olevad tätoveeringud - geko ja lause "The girl off the picture". Tüdruk libistas hetkeks sõrmega üle sisaliku, sõnades seejärel: "See sõber siin on kõige vanem. Ma lasin selle teha siis kui ma Tree Hilli jõudsin. See sümboliseerib minu iseloomu. Teksti siia juurde lasin ma teha enne talveballi. See justkui kinnitab erandit," naeratas Alex õrnalt, "teksti 'heart means everything' tähendab, et inimesi tuleb hinnata nende südame järgi, mitte selle järgi millised nad välja näevad või mida nende kohta räägitakse. Enne hindamist tuleb ise inimest tundma õppida. Tätoveering seljal - selle lasin ma teha üsna hiljuti, enda ema surma-aastapäeval, et uletada endale meelde, et minevik on minevik ning sellest tuleb õppida. Läbi elatud kogemused, valu ja kannatused teevad meist need, kes me oleme ning alati peab vaatama tulevikku kui on liiga raske olevikus olla," lausus Lexi vaikselt, jälgides lage ja olles endiselt Liami kaisus. Noormehe parema käe oli tüdruk tõstnud enda kõhule.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2012 22:53:38 GMT 2
"Ma peaks ütlema, et ka sinu tätoveeringud pole lihtsalt kaunistuseks nahale tehtud," sõnas Liam, libistades sõrmega üle sõnade 'heart means everything'. Poisi lemmikuks jäi siiski väike armas geko ja selle juurde kuuluv lause. Millegi pärast sobis see neidise olekuga kõige paremini kokku. "Kas ma tohin küsida, kuidas ja kuna su ema suri?" esitas Liam küsimuse nii, et Alexil oleks olemas ka keeldumisvõimalus.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 6, 2012 18:00:43 GMT 2
Alex muigas kergelt: "Tavaliselt küsivad inimesed ikka, mida geko sümboliseerib." Lexi keeras ennast kõhuli, et noormehe otsa vaadata. Toetades enda rindkere raskuse ühele küünarnukile, libistas ta samal ajal teise sõrmega üle väikese karu noormehe käel. "Ta suri 13. mail 2007. Me olime just teel koju kui mulle meenus, et ma jätsin poest koogi jaoks ühe komponendi ostmata. Mu ema ei teinud sellest kuigi suurt numbrit, aga kuna ma tahtsin, et see kook oleks täiuslik, moosisin ma teda nii kaua kui ta lõpuks ümber keeras ja me tagasi poodi sõitsime. Just siis kui me hakkasime kassade juurde jõudma, jäin ma hetkeks seisma, haarates riiulilt ühe šokolaaditahvli ning kui ma jõudsin kassa juurde, olid kõik põrandal pikali ja nende vahel seisis kolm püssiga tüüpi. Arvatavasti ma üllatasin neid, mis tõttu lasin mulle kõige lähedamal seisev röövel kuuli minu poole lendu, aga ennem kui ma aru sain, mis üldse toimub, oli mu ema minu ja selle kuuli vahele tulnud. See läbistas täpselt tema südame ning ta suri ennem kui kiirabi kohale jõudis. Minu käte vahel," sõnas Alex lõpu peaaegu sosinal. Ta ei räägi eriti sellest päevast, sest tavaliselt on emadepäev päev, kus sa saad emale rõõmu valmistada, mitte ei lase tal surra enda käte vahel.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2012 20:56:28 GMT 2
"No, mida see siis sümboliseerib?" küsis Liam, vaadates tüdrukule muiates otsa. Kui tüdruk enda asendit muutis ja peagi rääkima hakkas, keeras noormees end natuke rohkem Alexi poolsele küljele ning kuulas huviga. Jutt kõlas täpselt nii nagu sa võiksid seda näha mõnes filmis, aga mitte päriselus. Mitte ükski laps ei peaks pealt nägema enda ema surma. Eriti veel nii noorelt. "See oli sulle kindlasti raske," lausus poiss, jättes ära tavalise ütluse 'mul on kahju', sest mis see ikka enam loeb.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 6, 2012 21:11:49 GMT 2
"Allaandjat," sõnas Alex lühidalt ja konkreetselt. Nagu geko loovutab enda saba ohu korral, nii jätab Lexi pigem kõik ja lahkub kui olukord muutub tema jaoks raskeks. Temas pole nii suurt tahtejõudu, sihikindlust ja võitlusvaimu. Liami sõnade peale toetas neidis enda pea uuesti noormehe rinnale ning jälgis toa pimedat nurka. "On asju, millest saab lihtsalt ja kiirelt üle ning on asju, mis nõuavad rohkem aega, et nendega leppida," lausus näitsik vaikselt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2012 13:49:05 GMT 2
Liam turtsatas geko tähenduse peale, "ja miks peaks keegi tahtma enda käele täotveerida allaandjat?" küsis noormees kergelt üllatunud ilmel. Sellise omadusega tavaliselt just ei hiilata väga, vaid seda peidetakse või muudetakse. "Kindlasti," noogutas noormees tüdruku lause peale.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 7, 2012 17:50:32 GMT 2
"Minu puhul - samal põhjusel, miks sul on see," sõnas Alex, puudutades näpuotstega Liami tätoveeringut SOSO. Olgu, geko ei tähendanud otseselt tegelikult allaandjat. Seda sisaliku peetakse ka hea õnne toojaks peale suurt kaotust - peale saba kaotamist kasvab see tagasi. Aga neidis on alati seostunud selle looma sabakaotust enda põgenemisega kui olukord muutub tema jaoks liiga keeruliseks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2012 19:58:02 GMT 2
"Okey, nüüd olen ma veel rohkem segaduses, aga vähemalt sa tead ise, miks sul see olemas on ja see on kõige olulisem. Teised ei peagi aru saama," sõnas Liam, varjates käega haigutuse, mis tema suule ilmus. Kell oli nüüd kenasti üle kesköö ja nad ei olnud ikka veel magama jäänud. Või noh, vahepeal oli ta korraks enda silma kinni lasnud, aga talle tundus endiselt nagu ta ei oleks hetkegi maganud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 7, 2012 20:56:46 GMT 2
Alex ei öelnud midagi Liami sõnade peale. Tema pea oli endiselt noormehe rinnal ning ta kuulatas poisi südamerütmi, mis oli just kui muusika tema kõrvadele hetkel. Ka neidis oli väsinud ning Lexi silmad hakkasid vaikselt kinni vajuma. Kuna ta sai tänase doosi rahustit kätte, peaks ülejäänud öö mööduma rahulikult.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2012 22:41:50 GMT 2
Liam valvas neidu tükk aega veel pärast seda kui ta rahulikult hingama oli hakanud. Poiss nihutas end voodisse pikali, asetas käe ümber Alexi, tõmbas neile teki peale ning sulges enda silmad. Lexi oli talle palju mõtlemisainet andnud ja end talle isegi natuke avanud. Ja tegelikult oli tüdruk ka üks esimesi, kellega tema natuke sügavamatel teemadel rääkis. Kuna poiss oli kõigest sellest infost väsinud, jäi ta kuskil tund aega pärast Alexit magama.
OT: Teema lõpp.
|
|