20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 19:41:36 GMT 2
"Nonäed, peaagu," muigas Jessie. Seekord viskas ta mõlemad enda kuulid renni. Ahh? "Noh, mul igatahes läheb päris hästi," naeris Jes enda üle,"või mis sa arvad?" Kuidas saab niiiiiii halvasti visata? Naeruväärne. Küll siis järgmiste veeretamistega kõik tasa teeb.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 19:52:25 GMT 2
"Tundub, et sinu õnn pöördus," naeris Sierra kui Jessie mõlemad pallid renni läksid. Ju siis oli võimalik ka niii halvasti visata. Mel tõusis püsti ja suutis enda järgmise viskega kokkuvõttes püsti jätta viis kurikat. Noh, tundus, et asi hakkas jälle meelde tulema. Polnudki nii halvasti.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 20:04:38 GMT 2
Jessie oma järgmiste veeretamistega tegi tasa oma eelmise ebanormaalse viskekorra, saades esimese viskega kõik maha. "Strike," lausus Jessie uhkelt,"tee järgi!" Raudselt teeb ka, üldse ei imestaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 22:11:47 GMT 2
"Ma peaksin selle jaoks ennem nurga taga harjutamas käima," sõnas Sierra lõbusalt, otsides endale seekord hoolega õiget palli. Leidnud viimaks selle õige, võttis ta hoogu ja lasi kuuli veerema. Ilmselgelt peab veel harjutama, sest esimene pall lõi pikali ühe ja teine viis kurikat. Tüdruku näole ilmus ehtne moss nägu. Not Good.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 6, 2012 23:42:57 GMT 2
Jessie muigas. "No mis sa mossad, on ka halvemini läinud," lausus Jes lõbusalt ja asus siis oma etteastet tegema. Esimesega neli maha ja teine renni. Jamh. Ega ta väga vaeva ei näe selle mänguga, aga renni visata on ikkagi masendav. "Ma olen profitasemel," lausus Jessie võimalikult tõsiselt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2012 21:44:20 GMT 2
Sierra pidi tüdruku sõnadega nõustuma, sest alati sai veel halvemini minna. Seega tüdruk just kuigi kaua seda mossis ilmet enda näol hoida ei saanud, sest Jes lihtsalt pani ta uuesti naerma. "Me peaks lausa tiimi tegema ja olümpiale minema.....kui bowlingus üldse midagi sellist tehakse," muigas Mel, võttes uue palli ja tehes uue viske, mille lõpuks jäi püsima kaks kurikat. Teine vise tegi kena puhta töö.
|
|