|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 22:17:55 GMT 2
"Vabandust, aga seda ma küll ei usu, et sa vanatüdrukuks jääd," oli Sierra kindel. Esiteks oli tal välimust ja teiseks tundus, et ka iseloomu. Jessica-sugune tüdruk ei jää elu sees üksikuks kassimammaks. "Ma kaldun arvama, et sa tegid küll õige otsuse enda nime muuta," arvas Mel selle põhjal, mis ta kunagi Jasonilt kuulnud oli.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 22:27:27 GMT 2
"No mine tea," muigas Jessie. Välimusest ja iseloomust polnud kasu, kui sellest ei piisa, et saada omale täpselt see mees, keda tahad, sest sellele mehele ei pruugi meeldida sellise välimuse ja iseloomuma tüdruk nagu Jessie. "Ma ise arvan ka," lausus Jessica,"perekonnanimi peaks siiski tähistama seda, kes on mu isa, mitte seda meest, kes lõhkus mu pere." Oli siis Albertil vaja abielunaist võrgutada?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 22:42:58 GMT 2
"Su sõnadel on tõesti väga hea mõte sees," lausus Sierra. Ta ei olnudki selle nurga alt sellele mõelnud, et Jessica pidi kandma mehe nime, kes tema emaga sebis samal ajal kui naine abielus oli. Pluss tal olid ka lapsed. Sellele mehel vist küll erilist süütunnet ei ole.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 22:50:41 GMT 2
Tüdrukud jõudsid postkontorini. Jessie avas ukse, lasi Sierra enne sisse ning sisenes siis ka ise. "Jessica Jeanette Hill'i nimel on siin üks saadetis," lausus Jessica klienditeenindajale,"sooviks seda kätte saada." Klienditeenindaja palus dokumenti näha, et vastuvõtja ikka on Jessica. Mõne hetke pärast sai tütarlaps saadetise kätte. Andnud selle kohta ka allkirja, polnud tal seal postkontoris enam midagi teha.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 4, 2012 23:01:54 GMT 2
Samal ajal kui Jessica enda pakiga jamas, ostis Sierra paar postkaarti ja mõned margid, et kirja Euroopasse saata. Pannud need enda kotti märkmiku vahele, jalutas ta tagasi tüdruku juurde, kes nüüdseks enda paki kätte oli saanud. Ilmselt olid dokumendid ja asjad kõik klappinud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 4, 2012 23:17:04 GMT 2
"Mis me nüüd teeme?" küsis Jessie, kui Sierra oma postkaardid ostetud sai ja tema juurde tuli. Tegelt peaks nüüd korra kodust läbi käima ja uued dokumendid sinna jätma. Pakiga mööda linna ringi käia on natuke tüütu.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 0:08:39 GMT 2
Sierra turtsatas, "läheme tagasi sinu juurde? Või tahad sa koos enda pakiga mööda linna käia. Tead mis, mis sa arvad kui läheks bowlingut mängima?" pakkus tüdruk spontaanselt. Ta ei mäletanudki, millal ta seda viimati tegi. Iseenesest oli ju mäng lahe, muidugi olenes see ka rahvast, kellega koos sa mängisid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 0:11:25 GMT 2
"Selle tahaks küll koju ära viia," lausus Jessie, vaadates Sierrale kas-sa-viitsid-kaasa-jalutada ilmel otsa. "Ja bowling kõlab hästi," ütles Jessica. Ta pole seda ka juba päris tükk aega mänginud. Pole ammu neid bowlingupapusid kanda saanud. Stiilsed kossid iseenesest.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 0:17:34 GMT 2
"Nooh, eks me siis teeme veel ühe jalutuskäigu," naeris Sierra. Jah, kolm korda sama rada jalutada on päris huvitav. "Tore, siis on meil vähemalt mingigi plaan," lausus tüdruk, pistes endale kindad jälle kätte, sest oli need ennem postkaarte valides ära võtnud. Lükanud ukse lahti, astus ta postkontorist välja, suund taas Jessie maja poole.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 2:11:27 GMT 2
Kolm on kohtu seadus. Tüdrukud said kiirelt Jessie juures ära käidud ja peagi jõudsid nad ka bowlingusse. Jessie pani neile raja üheks mänguks kinni, vähemalt Jessica küll kunagi üle ühe mängu mängida ei tahtnud. Kiskus tüütuks. Raja kinni pannud, läks ta jalanõusid valima. Endale sobivad papud leidnud, pani ta need jalga ja sidus paelad tugevalt kinni. Pole vaja, et need ootamatul ajal lahti tuleks ja ta ninali käiks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 18:20:24 GMT 2
Üks mänd oli kindlasti täiesti paras. Sierra leidis endale pärast mõnigat otsimist täpselt parajad papud, mis olid isegi üllatavalt mugavad. Sidunud need endale kindlalt jalga, sirutas ta end välja, liikudes nende poolt kinni pandud raja juurde. Mel hõõrus kergelt enda käsi, et väljas naha alla pugenud külm sõrmedest välja saada. "Ma mängisin seda viimati vääääga ammu, seega sina võid alustada," muigas tüdruk.[/i]
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 18:31:06 GMT 2
"Rõõm kuulda, sest ma olen ka ilmselt väga roostes," muigas tütarlaps. Ta sisestas ekraanile nende nimed, valis endale siis sobiva raskusega kuuli ning veeretas selle kurikate poole. Esimese veeretusega kolm kurikat - nojah. Teise viskega sai ta neli kurikat pikali. Kokku seitse, asi seegi. "Sinu kord," lausus Jessica.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 18:51:06 GMT 2
"Noh, pole paha," kommenteeris Sierra tüdruku tulemust. Ega ta endas kuigi kindel polnud, kui ta endale ühe sinise kuuli võttis ja mõned sammud hoogu võttis, et pall ikka kaugele veereks ja soovitatavalt raja keskel püsiks. Aga tühja, kah. Mõned meetrid enne kurikaid vajus pall raja kõrval olevasse renni. Teine vise suutis maha ajada viis kurikat, jättes kuuenda vaaruma. "Tundub, et täna ei ole minu õnne päev," turtsatas Sierra, kuid vaatamata tema lausele, oli tema näol naeratus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 18:54:35 GMT 2
Jessica plaksutas tüdruku renniviske peale. "Väga ilus," kiitis ta samal ajal. Kahjurõõm on see kõige suurem rõõm. Kui tema kord visata tuli, sai ta oma karistuse - esimese veeretusega sai ta küll korraliku posu kurikaid maha, jättes vaid kaks püsti, aga teise veeretusega veeres kuul renni. Pole hullu, tulemus oli parem kui eelmisel viskel. "Raudselt nüüd viskad strike'i," oli Jessie kindel.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 19:38:47 GMT 2
"Poleks paha jah," sõnas Sierra, võttes endale seekord ühe kollase palli, mis kenasti mööda rada veeres, jättes neli kurikat püsti. Teise viskega vähendas ta neli kurikat ühele. "Noh, mitte just kõige halvem," arvas Mel jalutades natuke eemale, kus sai istuda ja nüüd Jessica korda vaadata. Vähemalt oli ta enda seisu natuke parandanud.
|
|