|
Post by Deleted on Jan 17, 2012 18:29:47 GMT 2
"Küll see sulle armsaks saab. Vaata mind, ma olen tervelt 12 aastat siin elanud, aga kodutunne tekkis alles siis kui Inglismaalt tagasi tulin. Korraga nägin ma kõike justkui teise pilguga," rääkis Sierra tüdrukule enda kogemusest. Kunagi vanast peast tuleks ta kindlasti siia tagasi, kuigi tüdruk soovis teha karjääri lauljana, mis õnnestumise korral ta igale poole maailma viib.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 17, 2012 18:35:32 GMT 2
"Tahaks loota, et saab," lausus Jessica mõtlikult. Siiani on ta seal lihtsalt..elanud. Käib koolis, trennis ja jõlgub niisama. Jah, Jessiele kuluks tõesti rohkem meelelahutust ära, mis tema hallid üksluised päevad ilusaks teeb. Tema elu Tree Hillis on üksluiseks kujunenud. Muutust on vaja, aga millist?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2012 19:08:18 GMT 2
"Kindlasti saab," muigas Sierra, asetades käe sõbralikult tüdruku õlgadele, "selleks olengi mina siin," sõnas ta lõbusalt. Jessica tundus inimene, kellega Melody meelsasti ka edaspidi läbi käiks, ükskõik, mis tema ja Jasoni vahel ka ei juhtuks. "Ütle mulle, millal sa viimati midagi eriti lõbusat Tree Hillis tegid?" esitas tüdruk asjalikult küsimuse.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 17, 2012 19:24:58 GMT 2
Sierragi oli endast väga sümpaatse mulje jätnud. "Umm..," lõbusat? Tree hillis? Viimati? Tõsiselt mõtlemapanev. "Umbes kuu aega tagasi oli mul Jacksoniga filmiõhtu minu pool," lausus Jes viimaks,"kas see loeb?" Enne seda oli tal vist tõeliselt lõbus tol päeval, kui ta esimest korda Sayga rääkis - Green Poison Bar'i leti taga oli tal vaatamata sellele, et ta nii koba oli, väga lõbus.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2012 19:45:58 GMT 2
"Filmi õhtu? Tõsiselt, see on su kõige lõbusam tegevus?" küsis Sierra üle, mitte et filmiõhtud kuidagi halvad või igavad oleksid. Ka nende jooksul võis alati palju toredat juhtuda. "Siis peame me midagi eriti lõbusat välja mõtlema," otsustas Melody kindlalt, viies enda särava pilgu Jessicale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 17, 2012 19:49:02 GMT 2
"See oli lõbusam, kui ma algul plaanisin," mainis Jessie,"mul oli sünnipäev, enamik rahvast oli ballil ja ma olin täiesti kindel, et ma veedan selle õhtu üksinda mingit nutukat vahtides, aga siis helises uksekell ja Jackson oligi mul seltsis. Ta on tore poiss." Jes isegi ei teadnud, miks ta selle viimase lause lisas. "Ahaa, nõus," naeratas Jes,"aga ma jätan selle sinu välja mõelda. Mul ei tule hetkel küll mitte midagi lõbusat pähe."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2012 20:31:23 GMT 2
"Ah, et lõbus õhtu toreda poisi seltsis," muigas Sierra, kasutades selle lause jaoks vastavat kergelt kahtlustavat häält, mida sõbrannad ikka omavahel võisid kasutada. "Ma mõtlen midagi välja ja anna sulle teada," pakkus tüdruk välja. Hetkel ei tulnud ka talle midagi pähe, aga küll ta midagi välja mõtleb.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 17, 2012 20:35:18 GMT 2
Jessica turtsatas. "Mina ja Jackson oleme..well, klassikaaslased ja ma tõesti loodan, et tema ka midagi muud ei taha," lausus Jes. Ta tahtis öelda sõber, aga ta ei julge seda sõna Jacksonist rääkides veel kasutada. Nad saavad viimasel ajal päris hästi läbi, aga siiski. "Teeme nii," nõustus Jessie.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2012 20:58:48 GMT 2
"Ei tea, kui poiss ikka balli asemel sinu juurde koju tuleb, et see õhtu sinuga veeta, siis peab seal ikka midagi olema," sõnas Sierra kerge kahtlusega, aga see ei pidanud ju tingimata paika pidama, sest tema ei tundnud ju seda Jacksonit. "Aga ma arvan, et see oli temast kena," pidi Melody möönma.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 17, 2012 21:06:31 GMT 2
"No ma tõesti loodan, et tal hakkas minust ainult hale ja tuli seepärast seltsi," lausus Jessica. Nii oleks lihtsam, nii ei jääks Jackson murtud südamega või midagi. "Ma olen siiski kellestki teisest huvitatud, niiet jamh." Raske juhus - Jessicale meeldib keegi, kes on juba hõivatud, aga vot sellest üle pole veel saanud. Küll jõuab, nagu Jessie arvab. "Aga kena oli see temast küll," nõustus tütarlaps.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2012 21:18:26 GMT 2
"Ma ei tunne kumbagi neist poistest nii et ma pole eriline ütleja siin midagi," sõnas Sierra tüdrukule. Eks Jessie teab ikka paremini, mis tema sõpradega toimub. "Ma pean enda sõbraga nõustuma, kes ütles, et elu Tree Hillis on nagu seebiooper. Ega ta vist palju mööda ei pannud," turtsatas Mel.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 17, 2012 21:23:03 GMT 2
"Seda teist sa tegelikult tead," lausus Jessica,"ma ei tea, kui hästi te läbi saite või kui palju te suhtlesite, aga igal juhul tema mainis mulle, et sa oled tagasi. Ta millegi pärast arvas, et ma tean sind. Ilmselt sellepärast, et sa Jasoniga suhtled." Elu kui seebiooper? "Ma ei ole seda seebist elu siin tunda saanud, ei oska sellega nõustuda ja ümber lükata ka mitte," lausus Jessie. Mõned seebikastseenid on olnud, aga ta ei nimetaks seda elu siin kohe seebiooperiks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2012 21:48:25 GMT 2
"Poistest tean ma peale sinu venna veel Joed, aga tema see vaevalt on?" vaatas Sierra küsivalt tüdrukule otsa, "või siis....ma tean mingil määral veel Liamit ja ka Sayerit," mõtiskles tüdruk ega ta kedagi välja ei jätnud. Muidugi võisid teda nimepidi teada paljud, seega ei pruukinud ta siiski seda Jessica silmarõõmu tunda. "Selle sõbra, kellega ma viimati kokku sain, elu on küll päris segane hetkel," pidi Mel tunnistama.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jan 17, 2012 21:55:51 GMT 2
"Mõtled Joed?" küsis Jes,"Alena rääkis mulle eile, et ta saab isaks, samas on suhtest teise tšikiga. See on tõesti korralik seebiooper." Jessie elas pigem igavat elu, kui sellist tohuvapohu. "Ja ma ütlesin, et sa tead teda," märkis Jessica. Aga see on ebaoluline info, lihtsalt väike vahemärkus.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2012 22:06:45 GMT 2
"Jamh," ohkas Sierra. Joe oli tore tüüp ja kohe kindlasti ei peaks ta praegu selliste asjade pärast muretsema, vaid mõtlema enda tulevikule nagu teised temaealised. Niigi oli tema lapsepõlv lühemaks lõigatud Lizza kasvatamise tõttu. Ja nüüd saab ta veel enne aegu isaks. Seda oleks igale poisile liiga palju, et ise hakkama saada. "Nii et siis Liam või Sayer," muigas Mel. "Liam vaevalt ta on liiga khm...libesell. Seega pigem Sayer, kuigi tal on ka päris kirju minevik," arutles tüdruk.
|
|