22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Jan 2, 2012 18:51:54 GMT 2
Jason naeratas võidukalt. "Seda ma ei jõua küll ära oodata. It's gonna be fun," lausus ta, võttes lonksu klaasist, mille baarmen oli uuesti ära täitnud. Kuulnud neidist naermas, venis kerge naeratus laiemaks. Ta on seda heli igatsenud. "Minu silmis oled sa professionaal ning kindlasti ka nii mõnegi teise silmis," noogutas Jason enesekindlalt.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2012 19:50:19 GMT 2
"You bet on it," sõnas Sierra muiates. "Sa mõtled neid siin?" küsis tüdruk viibates käega kohale tulnud rahva suunas, "nad ei suuda ära oodata, millal ma jälle midagi valesti teen või veel parem, millal ma siit jälle jalga lasen," lausus Melody kindlal häälel, sest ilmselgelt oli see tõsi.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Jan 3, 2012 21:24:49 GMT 2
Jason võttis järjekordse lonksu, viies enda silmad hetkeks rahvale, kuid peagi olid need kindlalt Sierrale kinnitunud. "Tegelikult mitte. Ma mõtlesin natukene suuremat rahvahulka suuremal territooriumil," sõnas ta, jälgides neidist.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2012 18:38:28 GMT 2
"Nagu keda?" kergitas Sierra küsivalt kulme, tõmmates käega läbi enda punaste juuste. "Igastahes ma arvan, et mu nägu on nüüd nähtud ja mina lahkun siit," lausus näitsik ning libistas end pukilt alla. "Jääd veel siia?" küsis ta Jasonilt, asetades koti enda õlale.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Jan 4, 2012 18:44:14 GMT 2
"Sa näed neid mingi päev kui astud suurele lavale ning esined tuhandetele," muigas Jason, hoides enda rohelisi silmi Sierral. Näitsiku küsimuse peale noogutas noormees kergelt, jättes tühja klaasi alla mõned rahatähed, millest peaks jaguma ka jootrahaks. Libistanud ennast pukilt maha, jäi Jas Sierra kõrvale seisma. "Ma saadan su koju ära," lausus Jason õrnal naeratusel.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2012 18:48:14 GMT 2
"Kui sul tõesti muud teha ei ole, siis see on sinust kena," sõnas Sierra, liikudes ukse juurde, kust enam eriti rahvast sisse ei tulnud. Pigem hakkas rahvas lahkuma või mindi niisama suitsupausile. Väljas oli natuke külmem kui ennem, kuid kuna Sierra oli äsja jõudnud Inglismaalt, siis tundus temperatuur talle täiesti okey.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Jan 4, 2012 19:23:35 GMT 2
Jason astus baarist Sierra järel välja, tõmmates enda jaki hõlmad kinni. Käed teksade taskusse surunud, pöördus ta neidise kodu suunas. Õnneks nad elasid suht samas kandis, mis tõttu polnud Jasil pärast pikka teed maja juurde, mida ta pidi kutsuma koduks. Hea meelega elaks ta küll Kanadas või Inglismaal, kus ta veetis mõned üksikud kuud, kuid selle ajaga suutis sellesse maasse ära armuda.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2012 21:19:59 GMT 2
OT: Ma arvan, et lõpetab selle teema ära.
|
|