21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 4, 2011 22:09:19 GMT 2
"Ma tänan, aga esimene aasta sa küll mulle nii lahkelt komplimente ei jaganud, sest sulle ei meeldinud, et ma sind ennem toast välja ei lasknud kui sul õpitud oli. Kus sa küll ilma minuta hetkel oleksid," muigas Alex kergelt, trummeldades õrnalt küüntega vastu letti. Tema silmad tegid uue tiiru klubis, märgates vaid hunnikuga noori ja mõnda tuntud tegelast, kellest kahel olid head suhted Julliardiga. LA peab täna endast kõik andma ja samas jääma iseendaks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 22:16:10 GMT 2
"Ilmselt endiselt keskkooli esimeses astmes," muigas Lizard lõbusalt. Aga ta ei olnud seal, sest nad olid koos kurja vaeva näinud nii kaua kuni õppimine tüdrukule loomulikuks päeva osaks sai. Kui Alexi pilk ruumis ringi hakkas liikuma, tegi seda ka Liz. "Tead neid tuntud tegelasi või?" nõksatas neidis peaga ülikondades meeste poole.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 4, 2011 22:23:05 GMT 2
Lizandra küsimuse peale noogutas Alex kergelt. "Kõige parem poolne on Langstone, ta on mänedzer. Tema kõrval on Halloway, kes on nii mänedžer kui ka kuulub Juilliardi vastuvõtukomisjoni. Suudad panna tema kuulama, siis võid sa vallutada järgmine päev juba edetabeleid. Päris kangekaelne ja kriitiline tegelane pidi olema. Ülejäänud kaks on samuti kohalikud mänedžerid siin Põhja-Carolinas," pöördusid Alexi silmad tagasi Lizandrale.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 22:36:57 GMT 2
Lizard viis pilguga kokku nimed ja inimesed, kellest Alex rääkis, "ma teen näo, et ma tean neid kõiki, aga tundub, et vähemalt kaks neist on tõesti kõvemad tegijad," lausus Lizza muiates. Ta ei ole neiut eriti laulmas kuulnud, kuid ta teadis Sayeri kaudu, et ta on imeline. Eks saab täna näha.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Dec 5, 2011 18:05:41 GMT 2
Daniel turtsatas kergelt Lizandra kommentaari peale, varjates vabakäega suule tulnud muige. "Kavatsed võistlusse kinni panna?" pöördusid Danieli tumedad silmad Alexile, kes ilmselgelt oli kergelt närvis. See oli noormehe arust täiesti loomulik. Selline närveerimine paneb sind ainult paremini pingutama.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2011 18:42:06 GMT 2
Noormees sai enda turtsatuse eest Lizza käest kerge mängleva löögi vastu külge. Kuid see oli ka kõik, sõnu polnud vaja. Selle asemel viis tüdruk enda silmad poisilt Alexile ning ootas tema vastust.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2011 19:06:37 GMT 2
"Ma ei oodanud sind siia," lükkas tüdruk noormehe väite ümber, "lihtsalt kui ma sind siin nägin, siis esimese asjana mõtlesin ma, et mis sind küll siia ajas. Pole just sinu tüüpi üritus," seletas tüdruk, hoides endiselt enda sügavpruune silmi noormehel.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2011 19:15:31 GMT 2
Liam noogutas ning tõstis taaskord külma klaaspudeli enda huultele. Koka ei ole just sportlase jook, aga hetkel tundus see letil olevatest jookidest kõige etem. "On kavas kuskile hiljem edasi ka minna?" uuris noormees. Sellistelt pidudelt mindi ju tihti kellegi teise juurde edasi. "Või on täna meil korralik pidu," kergitas Liam õrnalt enda kulme, muiates laialt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 5, 2011 19:16:41 GMT 2
Alex kehitas kergelt õlgu. "Eks siis näeb. Ma kahtlen küll selles, aga kes teab, võib-olla veab mul täna, vähemalt Sayer oli selles kindel," naeratas neidis kergelt, tõmmates sõrmedega läbi juuste, ajades neid sassi. Neidise valitud laulud polnud mingid erilised popp lood või rocki omad, aga nad olid omapärased ja LA kirjutatud.
|
|
Administrator
Aug 9, 2021 18:31:38 GMT 2
|
Post by One Tree Hill on Dec 6, 2011 20:22:31 GMT 2
Peagi vaikis kogu saalis muidu taustaks olnud muusika ning lavale ilmus ööklubi üks omanikest, kes tegeles ka ise muusikaga. Ta ei olnud maailmas ülituntud, kuid tal oli olemas oma fännibaas. Tuled läksid kustus ning ainuke valgusvihk oli suunatud klaverile, mis asus laval. Peagi hakkasid kostuma esimesed noodid Gavin DeGraw laulust I don't wanna be. LAULKui laul läbi sai võttis Kate mikrofoni endale kätte ning jalutas lava äärele. Kõik lava tuled olid nüüd sisse pandud ja see andis kogu ruumile kergelt hubase valguse. "Tere, noored, mul on tore näha, et teid on siia nii palju kogunenud," sõnas neidis, vaadates rõõmsalt kohale tulnud rahvast. "Nagu ma nimekirjast nägin on teie seas ka palju neid, kes soovivad end proovile panna ja teiste ees laulda. Nagu juba öeldud, siis kohal on ka mõned tähtsad inimesed. Mnjaa....tasub pingutada," muigas naine. "Aga, mis ma siin ikka kauem venitan.....esimesena astub lavale Sofia Amos, kes esitab meile neli laulu, aga ma jätan laulude tutvustamise talle endale. Valmis võiks end seada Gary Shantel," rääkis Kate mikrofoni. "Aga laseme siis õhtu käima," lausus Kate ning ulatas mikrofoni lavale ilmunud neiule, kadudes ise lava taha.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 6, 2011 20:34:37 GMT 2
Alexi rohelised silmad pöördusid peagi lavale kui sinna ilmus üks omanikest, kes avas õhtu neidise jaoks tuttava lauluga, mis tõttu paotus LA suu ning ta laulis vaikselt kaasa. Hetkeks silmad sulgenud, muigas ta endamisi kui laul lõppes. Plaksutanud koos rahvaga naisele, pöördusid Alexi silmad peagi lavale ilmunud tüdrukule ja siis postil olevale listile. Ta oli kolmas, mis tähendas, et peale Gary esitust peab ta olema valmis lavale astuma. "Ma pean teid nüüd kahjuks kahekesi jätma ning minema valmistuma," naeratas LA õrnalt Lizardile ja Danielile, kõndides eemale.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 20:45:04 GMT 2
"Hoiame sulle pöialt," sõnas Lizard veel Alexile ennem kui too neist eemaldus. Äsja laulmist alustanud neiu ei olnud sugugi paha. Võibolla sõnad olid natuke algelised ja kohati kohmakad, kuid siiski originaalsed. "Otsime endale ka mõne mõnusa istumise?" pöördus tüdruk Danieli poole, asetades enda mõlemad käed ümber poisi ning oodates tema vastust, hoidis ta enda rohelisi silmi noormehe pruunidel silmadel.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 6, 2011 20:50:25 GMT 2
Lükanud lahti kõrvalukse, mis avanes hämarasse koridori, pöördus Alex paremale, järgnedes kirjadele, mis juhatasid lava taha. Minuti jagu oli tüdruk vaikses koridoris, kuid lükanud lahti ette tulnud ukse, jõudis ta ruumi, mis oli täis sagivaid inimesi ja närvilisi noori, kes kohendasid enda meiki, soengut ja riietust viimast korda. Kergelt muianud, viskas ka Alex pilgu peeglisse, kontrollides ega silmapliiats pole laiali läinud ning kõndis seejärel nooruki juurde, arvatavasti Gary, oodates enda korda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 21:03:47 GMT 2
Carmel tõi kuuldavale turtsatuse, "mina ei tea mingist peost ja vaevalt need peoloomad üldse siia kohale tulevad. Nad ilmselt juba pidutsevad kusagil mujal," lausus tüdruk lõbusalt, vaadates Liamile otsa. Raske oli enda pilku kuhugile mujale suunata, kuid viimaks läksid tuled kustu ja laval hakkas liikumine. See andis Carmelile hea võimaluse enda pruunid silmad lavale viia. Ja sinna nad ka jäid. Kuni hakkas laulma esimene esineja. "Kuule, ma peaksin minema, ma olen neljas," lausus Car poisile ning ajas end püsti kadudes samma kohta, kuhu hetk tagasi oli läinud Alex.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 21:06:45 GMT 2
"Selge," sõnas Liam mahedalt ning naeratas kavalalt. Kui tuled kustusid silmitses ta veel mõnda aega neidu enda kõrval kuni viimaks koondas tähelepanu lavale. "Okas kurku," muigas noormees kui Carmel ära läks, et end valmis seada. Endalegi üllatuseks talle isegi meeldis see üritus. Siiani tal vähemalt igav ei olnud. Tegelikult ootas ta väga Carmeli esitust.
|
|