|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 22:55:18 GMT 2
Tara läks ühe oma kursakaaslase sünnipäeva TRIC'i tähistama. Koos 5 teise sõbra-sõbrannaga läksid nad kõigepealt tantsupõrandale ning seejärel edasi baari. Et neiu alkoholi tarbida ei saanud, tellis ta endale coca-cola. Muidugi läksid kaaslased jälle tantsima, aga Tara soovis vahelduseks baaripukil istuda ja jälgida toimuvat. OT:kinni
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Nov 29, 2011 23:03:27 GMT 2
Kui Hatake TRIC'i sisse astu, silmitses ta oma tavapärasel moel neide. Kuna kutt oli juba liialt toss, ei viitsinud ta liituda tantsijatega. Ta silmas ühte kenakest baaris ja mõtles temaga liituda. Leti juures kummardas ta neiu ees "Kas ma tohin seltsi pakkuda?" Küsis ta otse silma vaadates ja omal muhedal moel talle naeratades.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 23:07:23 GMT 2
"Miks mitte," nõustus Tara noogutades. Oleks tore kellegagi rääkida. Barmen oli liiga ametis kokteilide segamisega, nii et temaga ei saanud arvestada. "Kas ma olen teid kuskil varem näinud?" küsis naine huviga. Justkui oli tuttav näolapp. Muidugi võis neiu ka eksida.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Nov 29, 2011 23:13:27 GMT 2
"Vaevalt ma unustaksin sellist ilusat näolappi" Ütles ta istet võttes. Ta näitas barmenile sõrmedega, et võtab oma tavalise - Tavalise vee ilma gaasideta. "Hatake" põõrdudes tagasi piiga poole.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 23:16:44 GMT 2
Tara näolt võis lugeda kerget imestust, kuid valguse tõttu oli see ilmselt nähtamatu. "Tara," sõnas naine enda tutvustuseks. Naine järeldas, et vestluskaaslane oli ilmselt tihe klient, barmen andis kohe soovitu kätte.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Nov 30, 2011 23:02:17 GMT 2
"Kuidas on võimalik, et ma ei ole siin teid kohanud, Tara? Kas esimene kord siin?" Küsis Hatake peale lonksu võtmist ja naist silmitsedes. Ta pani taas oma klaasi letile, kuid samal ajal oma vaba käe puusale nagu see tal kombeks oli.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2011 23:08:36 GMT 2
"Ei kujuta ette. Ma olen siin varem ka käinud, aga jah, harv külastaja," tõdes naine. Teda ei tõmmanud eriti klubid just muusika pärast, mida seal lasti. Mainstream tümpsus kõlaritest. Neiu võttis lonksu cocast ja pani klaasi jälle leti peale.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Nov 30, 2011 23:19:02 GMT 2
"Miks siis nii? ma mõtlesin, et kõigile meeldib muss ja tantsuvaja" Imestas Hatake. Talle meeldis siin ja nii külastas ta seda iga õhtu. Kuigi muusika ei olnud just tavaliselt kõige meelsam, kuid ta sai alati seda mis tahtis ja muusikat vahetati ka, tema soovidel. See oli püsikundede eelis, nad ju toovad palju raha sisse.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2011 23:25:54 GMT 2
"Tantsida ikka meeldib, aga ülikooli kõrvalt ei jää eriti aegagi," tõdes Tara. Talle meeldis rohkem jazzklubides istuda. Neidise aeg läkski ülikoolile, õppimisele, Nathanile, sõpradele ja oligi kõik. Nojah, naine polnud ka püsikunde, et saaks muusikat enda maitse järgi tellida.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Nov 30, 2011 23:29:26 GMT 2
"Aiia see on jama. Elu ei tohi aind õppimisele kulutada. Lõbutse !! Tahad tantsida ?" Küsis Hatake neiule kätt ulatades ja ootama jääda, mida neidis vastab. Enne seda torkas talle veel pähe et ta ei pruugi seda muusikat sallida. "Muusika ikka sobib?"
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2011 23:33:17 GMT 2
"Jah, ikka tahan," nõustus naine peanoogutusega ja tuli baaripuki pealt maha ning sikutas enda seelikut alla poole, mis kippus üles ronima. "Sobib, sobib," lisas Tara naerdes. Kui ta oli klubis ühe korra kuus, siis see muusika ei hakanud häirima.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Nov 30, 2011 23:37:27 GMT 2
Kuna kõlaritest tuli Party Rock, siis kasutas Hatake platsile jõudes ära õpitud. Ta eemaldus tüdrukust ja hakkas tantsima shuffle tantsu. See oli tal selgeks saanud sellel ajal, kui ta veel tantsimas käis.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 30, 2011 23:44:10 GMT 2
Tara naeris ja hakkas kaasa laulma ning tantsima. Päris tore oli niisama klubis võõraga lõbutseda. Sai tavalisemast rutiinist välja kisutud. Naine mõtles, et peaks rohem klubides jälle käima hakkama.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Nov 30, 2011 23:46:38 GMT 2
Hatake lõpetas selle, sest see oleks ta muidu nii kiiresti higistama ajanud. Ta alustas rahuliklt tavapärast tantsu. Muidugi ei kavatsenud ta hakata poistele kohaselt lihtsalt höörutama. Sellel kutil oli veel nii mõndagi varuks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2011 0:03:11 GMT 2
"Dude, you´ve got sick skills!" kiitis Tara Hataket. Naine lootis, et head muusikat tuleb veel ja Hatake'l polnud kellegagi kokkusaamist plaanitud. Siis sai edasi pidutseda sama lõbusalt.
|
|