|
Post by Deleted on Dec 5, 2011 19:09:06 GMT 2
"Okei, okei. Igal inimesel on oma patud, mis jäetakse enda teada," vastas Tara noogutades ja lonksas mahla. "Mis sa nüüd häbened seda tegu?" uuris naine muigega. Selline mulje jäi vähemalt.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 5, 2011 19:25:25 GMT 2
ega ma siis ei häbene, ma niisama. Tegelt sitta selle teoga, polegi nii hull tegelt. Kuigi olen elus rohkem sitta korda saatnud kui arvatagi oskad. " Poiss naeratas oma särav valgel "kopra naeratusel". Kihla olen ma mihkel vedama, kui on hea feeling ja olemine. See ongi põhjus, miks ma neid asju teen."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2011 19:32:19 GMT 2
"Tahad millegi peale kihla vedada?" küsis Tara ja sai aru, et see oleks vale tegu. Kui just mingit tõesti huvitavat kihlvedu ei tule. Naine mõtles, mis oleks hea tegu olnud...Ei tulnudki midagi kohe pähe.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 5, 2011 19:36:34 GMT 2
Ohoh. Mille kohta ja mille peale? "Küsis nooruk naeratades, jäädes ise ootama milline pakkumine tuleb neiu poolt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2011 19:38:57 GMT 2
"Tasuta jook?" pakkus Tara kõige leebemat varianti. Naine mõtles, et kui see ei sobi, saab Hatake alati midagi sobivamat välja pakkuda.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 5, 2011 22:17:11 GMT 2
aga mis on see miks me veame? ? Küsis poiss endal silmad särades
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 21:53:01 GMT 2
"Mmm....Ugh, ma ei tea. Kuidas oleks...Tead, ma pole nii pikka aega kellegagi kihla vedanud. Oskad midagi ise pakkuda?" uuris neidis.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 6, 2011 21:57:39 GMT 2
ei ei ei ei ei, nii ei saa. Sina tahtsid sina ütled. Asi lihtne ja loogiline. Ütles Hatake kavalal muigel. Ta tahtis teada, mis on tüdrukult oodata. Oli ju võimalus, et nende kohtumine ei jää mitte viimaseks siin.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 22:02:47 GMT 2
"Need, mida mina pidin tegema, olid üldjuhul pikaajalisemad. Näiteks kes kogub rohkem numbreid tunni jooksul. Aga tund aega on liiga pikk aeg," lausus Tara käsipõsakil.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 6, 2011 22:06:53 GMT 2
noo, aga lase oma mõttel lennata ja anna mulle ka teada, kui midagi välja tuleb" Ütles Hatake piigale silma vaadates ja uurides, kuidas tema mõttetöö käib.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 22:08:08 GMT 2
"Kes suudab parema kaarditriki teha?" küsis Tara ebalevalt. Ta oskas kaarditrikke, pluss naise kasuks. Muud väga pähe ei löönud. Tõesti, muud ei meenunud.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 6, 2011 22:13:41 GMT 2
Teeme nii, aga ma hoiatan mul on trikke alati varuks." Ütles poiss rinna sise taskust kaarte võttes. "Kumb alustab" Ütles ta naeratades piigale.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 22:15:11 GMT 2
"Sul on kaardid kaasas?!" imestas Tara ja ohkas. "Alusta," sõnas naine naeratusega. Ilmselt tegi Hatake talle ära, sest ta kandis ju kaarte kaasas.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 6, 2011 22:18:49 GMT 2
Hatake segas kaardid kiirelt ja osavalt. Jagades kaardipaki pooleks." Vali üks kaart nii, et ma seda ei näe ja mina teen sama." Ütles Hatake kiirelt endale kaarti valides.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 22:25:59 GMT 2
Tara valis kaardi. Ruutu kümme. "Jätan endale või panen pakki edasi?" küsis naine. Ta lootis, et Hatake ei tee sama trikki, mida neiu plaanis teha.
|
|