|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 22:11:42 GMT 2
"Okei, sinu võit...Mida tellin?" küsis Tara. Kutt oli õpilane, ilmselgelt siis midagi alkoholivaba. Naine ise ei saanud ka alkoholi tarbida ja ega ta ei tahtnudki.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:17:25 GMT 2
Ma arvasin ka seda." Ütles poiss naeratades. "mis sa siis tellida saad... Võta mulle pirni kopparberg alko vaba." Ütles ta naeratades piigale
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 22:20:39 GMT 2
Tara ütles tellimuse sisse. Kiirelt oli Hatake ees soovitud jook. "Kas sa kannad alati kaarte kaasas?" küsis naine seejärel. Selliseid inimesi polnud palju.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:28:17 GMT 2
No jah. Kunagi olin ma prohvi diiler. Kuigi kasiinodes ma ei saanud palju kaasa teha." Ütles Hatake naeratades, samal ajal kaarte ära pannes ja siis lonksates oma jooki.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 22:30:46 GMT 2
"Vanus takistas," mainis Tara. 21 oli seaduse järgi vanus, kust alates võis hakata kasiinohaiks. Enamus siiski kaotasid raha kiirelt.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:34:22 GMT 2
jap. Aga kuna mu isa oli kasiino omaniku hea sõber olen ma saanud osadel üritustel näidata klassi." Ütles ta naeratades ja oma jooki käest pannes. Kust sa ise oled trikke õppinud ?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 22:40:04 GMT 2
"Mul oli gümnaasiumis üks omapärane sõber, kes oskas hästi kaarditrikke ja muud sellelaadset. Ta oskas kaardimängus hästi petta ka," lisas Tara muigega.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:47:57 GMT 2
Petmine on kõige lihtsam trikk. Kui sa seda ei oska siis ei ole mõtet palju trikke õppida. Sest baas teadmine on väga tähtis." Ütles ta naeratades ja piigale silma vaadates.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 23:16:35 GMT 2
"Ma ei oska eriti valetadagi," tunnistaa neiu. Ta vanematel oli lihtne aru saada, kas tütar rääkis tõtt või mitte. Tara ei saanud teismelisena eriti ka keelatud pidudele minna, sest teadis, et vanemad taipavad asja ära.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 8, 2011 11:15:21 GMT 2
Aii, see on aga minu eriala. " Sõnas Hatake naeratades. "Ma olen vist eve oma elu kõigile valetanud, kui vaja on olnud. Ta vaatas korra klubis ringi ja keeras siis pea taas piigale otsa vaatama. "tahad ma õpetan sind, kuidas see käib ?
|
|