|
Post by inimesedonigavad on Dec 1, 2011 0:06:51 GMT 2
Heh. Katsu ise hip-hopi tantsida, kui midagi meelde ei jää. Sai seda mingi 5aastat tehtud" Nentis Hatake naeratades ja see järel põlvedest alla laskudes nagu tantsiks limbot. Alla jõudnuna, väristas ta oma ülakeha kuni oli taas tikk sirge. Hatake näol oli muhe ilme millega ta piigat vaatas hetkeks ja siis edasi tantsis.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2011 0:13:41 GMT 2
"Ma käisin ka kunagi tantsutrennis, aga see oli mitu-mitu aastat tagasi," lausus Tara muigega. Ühesõnaga, tal polnud enam midagi meeles. Naine kuulas loo vahetust, aga ei tundnud uut lugu ära. Järelikult ikka väga uus lugu.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 1, 2011 0:18:13 GMT 2
"Samalt bändilt 2 lugu järjest?" Mõtles Hatake valult see oli "Yes" Kõige mõtetuma videoga, mida ta eales näinud oli. Ta küll alustas tantsimist, kuid lõpetas selle siis, kui tal seest pistma hakkas. "Anna andeks, aga ma ei saa praegu edasi möllata. Mulle lõi rämeda valu sisse praegu. Ma lähen tagasi pukile." Ütles ta, kui hakkas samme sinna seadma.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2011 0:24:36 GMT 2
Tara noogutas ja järgnes noormehele. Naine istus teisele pukile ja tellis endale vee. Külm vesi kulus peale tantsimist marjaks ära. Barmen ulatas ka Hatakele vee. "Kas sa oled Eastside´ist või Westside´ist pärit?" küsis neidis huviga.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 1, 2011 8:21:45 GMT 2
"west'ist, kust ise ?" Küsis Hatake, kui oli oma veest paar suuremat lonksu võtnud, jättes klaasi pool tühjaks. Nüüd keeras nooruk uuesti barmeni poole ja tellis nüüd kaks energiajooki. Olles need kätte saanud keeras ta ühel kohe korgi magha ja kummutas selle pudeli endale sisse.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2011 21:24:52 GMT 2
"Eastside'ist," sõnas Tara ja lõpetas enda vee. Tantsimine oli kehatemperatuuri üles kütnud ja jääkülm vesi pakkus mõnusat jahutust. Naine üritas välja nuputada, kas noormees oli õpilane või juha Tree Hilli lõpetanud.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 1, 2011 21:35:01 GMT 2
Poiss muheles, kui nägi Tara mõtlikku nägu. "Mis vaevab sinu südant?" küsis Hatake väikese naeratusega ja avas uue pudeli ja võtis sellest lonksu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2011 22:07:13 GMT 2
"Ma mõtlesin, et kas sa oled Tree Hilli õpilane," ütles Tara muigega. Vanuse pakkumises polnud neidis olnud kunagi hea. Tüdruk märkas, et ta sõbrannad olid ikka veel tantsupõrandal. Kuidas nad viitsisid?
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 1, 2011 22:14:48 GMT 2
Poiss naeratas silmnähtavalt ja jõi ühe lonksu. Kogemata läks tal seda natuke kurku ja ta hakkas kõhima, ise samal ajal edasi naerdes. "Eks sa ...khmmm... paku. " Ütles ta vaevadega neiule ja kõhis edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 21:07:18 GMT 2
"Õpilane?" pakkus neiu ja lootis, et läks täppi. Jama oleks pakkuda inimest nooremaks, kui ta päriselt on. Eriti veel noormeeste puhul. Tara vaatas noorukit, ega ta lämbuma ei hakanud?
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 4, 2011 21:13:13 GMT 2
Mehike toibus kõhimisest, kuigi väiksed turtsakad siiski esinesid. "Kena ja tark neiu. Ma olen seda tõesti. Ise ?" Küsis Hatake vastu, jäädes ootama tema vastust. ootuse ajal näppudega baariletil klõbistades.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 21:47:48 GMT 2
Tara muigas. Kui noormees teaks, et vanusevahe oli suur ja naine juba võetud. "Mul läheb viimane aasta ülikoolis," tunnistas neiu. Kindlasti teadis Hatake Nathanit, aga ilmselt polnud ta teadlik, et Tara oligi Nate´i väljavalitu.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 5, 2011 18:27:28 GMT 2
"Nice. ülikool, kena. Ma pole ise sinna veel jõudnud. No tegelt korra hüppasin läbi, kui ma ühele sealsele õpsile käru pidin pöörama, aga muidu mitte." mainis nooruk Tarale, ise taaskord mõne lonkus võttes.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2011 18:38:20 GMT 2
"Mis 'üllatuse' sa siis õppejõule tegid?" küsis Tara huviga. Mõned olid sellised, kes tegid ka viimasel aastal igasuguseid trikke. Üldjuhul olid need siiski heatahtlikud ja keegi viga ei saanud. Neiu tellis endale ühe mahla, kuna vesi sai otsa.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 5, 2011 19:03:13 GMT 2
ma parem ei räägi sulle, mis ma talle tegin, sest see oli kihlveo pärast. Ma parem ei hakkas sulle rääkima, mis jama ma olen korda saatnud " Mees naeratas ja vaatas maha.
|
|