|
Post by inimesedonigavad on Dec 6, 2011 22:28:19 GMT 2
Anna oma kaart mulle nii, et ma seda ei näeks ja ma teen sama. Ka sina ei tohi minu kaarti vaadata." Naeratas poiss oma kaarti talle ulatades, nii et see oli nägu allapoole.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 22:31:38 GMT 2
Tara võttis Hatake kaardi vastu ja ulatas enda kaardi noormehele. Soov oli piiluda, aga ta ei teinud seda, sest ilmselgelt oleks kaarditrikk nässu läinud.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 6, 2011 22:51:05 GMT 2
Aseta see täiesti suvalt oma pakki. " Selgitas Hatake selles käras mis neid ümbritses"Näe nii nagu mina seda teen." Ütles ta suvalt selle sinna sisse lükates endal silmad kinni.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 15:09:11 GMT 2
Tara lükkas kaardi täiesti suvaliselt paki sisse. "Kas ma pean ka silmad kinni panema?" küsis naine kohe. Hatake sulges ju enda omad.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 17:16:43 GMT 2
Ei ei sa ei pea. Ma lihtsalt näitan, et ma panen selle nii suvaliselt, kui saan. Aga nüüd jaga pakk pooleks ja anna üks pool mulle. " Ütles Hatake naeratades oma kätt ette lükates, et saada pool pakki.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:05:31 GMT 2
Tara võttis silma järgi paki pooleks, üsna sarnase kõrgusega said pakid. Naine ulatas selle õhukese paki Hatake kätte.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 21:09:25 GMT 2
Nüüd ma panen selle paki, mis sa mulle andsid nii, et need, mis minul on jäävad näoga alla ja see pakk, mis sa mulle andsid jääb näoga üles."Ütles Hatake pannes selle paki enda oma alla nägu ülespidi. "Anna mulle nüüd teine pool, et see siia peale panna." Ütles ta naeratades nii, et tüdruku pakk oli natuke paista tema enda paki alt ja teine käsi ootas juba teist poolt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:14:08 GMT 2
Tara üritas sellest aru saada. Rõhk sõnal üritas. Neiu ulatas enda paki noogutusega Hatake kätte ja mõtles veel lause üle.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 21:20:37 GMT 2
Kutt tegi pakiga sama aind pani selle ülespoole "Ma surun nüüd paki kokku." Ütles Hatake seda tehes ja peale seda vibutas käega kiirelt. Nii et näis nagu oleks kaardid kõik face down. "nüüd on ainult minu ja sinu kaardid teist pidi. Lisas ta kui tõmbas välja enda kaardi ja see järel piiga kaardi. Kas mõistad, kuidas see käis? Küsis ta muhedalt naeratades samal ajal näidates kahte kaarti piigale. Üks oli Ruutu 10 ja teine Risti Äss
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:27:43 GMT 2
"Ei, ei tea," tunnistas Tara üllatunult. "Vau," lisas naine rõõmsalt, kui nägi enda kaarti ja Hatake oma, mille märki ta küll ei teadnud, kuid uskus, et see oli nooruki oma. "Tahad selgitada?" küsis T muigega.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 21:29:56 GMT 2
See on lihtne, aga enne tahaks ma näha sinu trikki." Naeratas Hatake piigale kaarte ulatades.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:43:47 GMT 2
"Olgu," nõustus Tara ja võttis kaardipaki kätte. Kiirelt otsinud välja kõik ässad,kümned, sõdurid, emandad ja kuningad, tõstis naine paki kõrvale ja hakkas lugu jutustama. "Elasid neli kuningatütart," alustas neiu ja pani neli emandat ruuduks. "Neil hakkasid külas käima kosilased, kes isale ei meeldinud," jätkas neidis ja pani iga tüdruku peale sõduri. "Kuningas otsustas kosilased ära saata ja tüdrukud luku taha panna," ütles neiu ja pani iga tüdruku peale kümned. "Lukule läks peale veel tabalukk," mainis Tara ja pani ässad kümnete peale. "Isa tahtis kindel olla, et tütred kosilastega ei kohtu, ja kutsus enda kolm venda appi uksi valvama," jätkas naine enda jutukest ja ladus ässade peale kuningad ning nende peale sõdurid. "Kosilased pidid kuidagi kuningast mööda saama. Saabus öö," ütles tüdruk ja korjas kõik kaardid kokku. "Kui hommikul kuningad ärkasid, olid nad ehmunud," lausus Tara ja pani segatud kaardid näoga lauale viide pakki, igas 4 kaarti. Keeranud esimese paki ümber, olid seal kümned, teises kuningad, kolmandas ässad ja neljandas ning viiendas mõlemas 2 sõdurit ja 2 emandat.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 21:50:43 GMT 2
Nii ja kus seisneb selle triki raskus?" Küsis Noorku naeratades.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:53:43 GMT 2
"Õige segamine? Kui oled kaarditrikkides hea, siis tuleb paari katsega välja, kui aga mitte, võid teha kümme korda ka, aga ei tule see segamine välja," lausus Tara.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:02:44 GMT 2
Haha ok. Kuidas me nüüd selgitame välja, kes võitis ? Küsis poiss salakavalat naeratades.
|
|