|
Post by Deleted on Nov 22, 2011 22:14:58 GMT 2
Lizard noogutas ning kallistas noormeest selle eest, et too nõustus temaga ballile tulema. Eks see oli iga tüdruku unistus minna ballile selle ühe ja kindla noormehega. Tüdruk jätkas mõnda aega söömist, kuni otsustas, et enam ei jõua. "Oh, kas sa tead juba, et ma saan tädiks?" küsis Lizza korraga, kui talle meenus tema ja Joe vaheline jutuajamine. Muidugi ei olnud ta veel Nicole'i endaga rääkinud.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 22, 2011 22:19:05 GMT 2
Daniel sulges hetkeks silmad kui Lizandra teda kallistas armsalt. Suul enda naeratust hoides, võttis ta veel ühe tüki lasanjet, pistes selle endale suhu. Rahulikult läbi mälunud selle, lastes mahladel ja retseptoritel oma tööd teha, neelas ta selle viimaks alla. "Ooojaa. Joe küsis isegi minult nõu selle kohta, just kui puutuksin ma iga päev selliste asjade kokku," turtsatas ta kergelt, tõstes enda silmad tagasi neidisele.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 22, 2011 22:44:15 GMT 2
Lizza kuulas ning noogutas mõtlikult. "Ta küll väidab, et tal on kõik tuleviku osas läbi mõeldud ja, et kõik on korras, aga ma arvan, et ta vajab kellegi nõu. Sa oled temast vanem, loogiline et ta sinu poole pöördus," sõnas tüdruk urgitsedes korvist välja hoopis ühe õuna, mida väikeste ampsudega sööma hakkas. "Jumal teab, mis sa vahepeal nende aastate jooksul tegid," muigas Lizard.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 23, 2011 20:17:19 GMT 2
Daniel turtsatas kergelt. "Sa tekitasid minus tunde nagu ma oleksin 30 aastane pereisa, kes teab kõike lastekasvatamisest," pöördusid noormehe pruunid silmad uuesti Lizandrale, peatudes seal pikalt. Nathan jälgis tähelepanelikult neidise näojooni, silmi ja naeratamisel tekkivaid kortsukesi - need olid armsad. "Peaaegu kõike muud, aga mitte seda, mida sa kahtlustad," naeratas Dan kergelt. Loomulikult oli tal mõned üheöösuhted, kuid ta ei teinud seda kunagi ilma kaitseta.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 23, 2011 20:24:11 GMT 2
"Noh, palju sul kolmekümnest ikka puudu on," muigas Lizard norivalt, vaadates noormehele lõbusalt otsa. "Tõesti? Nii et sul ei olegi kusagil ühtegi lapsega tüdrukut. Hiljaks oled jäänud, mees," sõnas Lizza ilmselge irooniaga.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 23, 2011 21:22:52 GMT 2
"Rohkem kui sul," noris Daniel vastu, pistes suhu veel ühe lasanje tüki. Lizardi järgmiste sõnade peale turtsatas noormees valjult, pannes kahvli kõrvale ning visates end sellili. Üllataval kombel läks talle täna päris vähe sisse. "Mul on natukene teistsugused väärtushinnangud," muigas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 23, 2011 21:30:26 GMT 2
Selle peale ei teinud Lizza muud, kui saatis noormehe suunas teele grimassi, mis rääkis ise enda eest. "Tõeesti?" venitas tüdruk, lastes enda silmadel noormehele libiseda, "ja millised need siis on?" küsis tüdruk huvitatult, sättides end mugavamalt istuma ning lennutades õunaotsa, mis õunast ainsana alles jäi, kuskile koopa suu poole.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 23, 2011 21:34:46 GMT 2
Danieli suul oli endiselt naeratus, samas kui tema silmad jälgisid Lizandrat. "Kohe kindlasti ei tee ma tite taha igale ettejuhtuvale tüdrukule, kellega ma üldse nii kaugele jõuan," turtsatas ta kergelt, ajades ennast küünarnukkidele, jälgides endiselt Lizi. "Samuti tahan ma olla kindel, et tegu on selle ainsa ja õigega, ennem kui perele üldse mõtlema hakata," jätkas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 23, 2011 21:44:11 GMT 2
Lizard noogutas, "väga kena, et sul sellised väärtushinnangud on," sõnas tüdruk ning hammustas alahuulde. "Nii, et Daniel Nathan Stone usub ka, et maailmas peab kusagil olema see üks ja õige. Sa üllatad mind täna," lausus Lizza muiates.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 23, 2011 21:55:15 GMT 2
"Sa ei usu, siis et igale inimesele on keegi üks ja ainus," kergitas noormees kergelt õlgu. Daniel uskus vaid selliseid asju, sest terve tema elu on olnud üks põrgu teise järel ning ta tõesti lootis, et kuskil selle keskel on midagi head ja õiget.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 23, 2011 22:03:53 GMT 2
"Ma ei tea," kehitas Lizard enda õlgu, "ma ei usu, et seal on ainult üks õige. Ma arvan, et see on lihtsalt inimene, kellega sa oled valmis riske võtma ja see võib olla igaüks," sõnas tüdruk, viies enda pilgu noormehelt koopa suule.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 23, 2011 22:11:24 GMT 2
"Seega sa ütled, et kui leiad inimese, keda sa piisavalt usaldad, et temaga riskida, siis tema ongi sinu üks ainus ja õige," lausus Daniel, jälgides Lizardit, kuigi neidise silmad olid suunatud eemale. "Kas sa oled siis selle õige leidnud juba?" kergitas ta muiates kulmi, tõustes korralikult istukile.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 23, 2011 22:17:22 GMT 2
"Jep, täpselt nii," sõnas Lizard, andes selle kinnituseks väikese noogutuse, kuid tema pilk jäi endiselt eemal viibivaks. "Ma ei tea, eks seda näitab aeg," sõnas Lizza kavalalt ja salapäraselt naeratades. Aeglaselt pöördus tema pea tagasi Danielile.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 23, 2011 22:49:30 GMT 2
Daniel noogutas kergelt. Tal polnud vaja enam midagi muud öelda, sest kõik vajalik oli välja öeldud. "Lähme jalutame veidi või laiskleme siin?" küsis ta muiates, viies enda silmad tagasi Lizandrale.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 23, 2011 22:54:20 GMT 2
"Lähme jalutame," sõnas Lizza, vaadates poisile pikemat aega otsa ennem kui püsti tõusis ja koopast välja astus. Koheselt oli tunda tugevat tuult ning kuulda lainete laksumist vastu kaljusi. Tüdruk astus ühe lähedal asuva kivi otsa ning ootas Danielit järgi.
|
|