23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 24, 2011 15:56:52 GMT 2
Ajanud ennast kohe peale Lizandrat püsti, tõmbas Dan harjumusest kätega üle pükste, tõmmates kergelt näppudega läbi juuste, ajades need püsti. Vaiksel sammul kõndis ta neidise järele, astudes ka ise kivile, jäädes Lizzie kõrvale. Ta surus käed teksade taskutesse. "Mida sa mõtled nii pingsalt?" küsis Nathan kergelt muiates, silmitsedes Lizandrat, kelle pilk oli eemalolev.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2011 21:18:52 GMT 2
"Niisama," sõnas Lizza, "elust ja sellest ookeanist ja endast ja sinust ja....neid asju on palju," muigas tüdruk ta hammustas alahuulde ning vaatas poisile hetkeks otsa ennem kui tema ühe käe teksade taskust välja tõmbas ja poissi endaga kaasa tõmbas. Hüpates kivi pealt maha ning lähenedes veele.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 15:54:42 GMT 2
"Mida sa minust siis mõtlesid ka kui see mingi suur saladus pole?" naeratas Daniel kergelt, lastes Lizardil ennast kaasa vedada. Järgnenud neidisele, astudes ühelt kivilt teisele, mis õnneks olid nii suured ja lapikud, et mõlemad ära mahutada.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 16:05:12 GMT 2
Lizza astus kivile, mis oli küll veest väljas, kuid kuhu lained pidevalt otsa tulid. Tema juuksed lendasid igasse suunda laiali, tekitades näitsiku näole lõbusa naeratuse kui ta üritas neid paigal hoida, andes peagi alla. "Uudishimulik oled mul, aga minu mõtted jäävad minule," sõnas näitsik kindlalt.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 16:08:45 GMT 2
"Kahju. Mulle täitsa meeldib kuulda, mida teised minust arvavad ning eriti veel, mida sina minust arvad," muigas Daniel, pannes enda käed ümber Lizandra piha, hoides neidist kindlalt enda vastas kuniks tüdruk enda juukseid püüdis paigal hoida.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 16:38:21 GMT 2
"Sa tahad teada, mis ma sinust arvan?" küsis Lizza, vaadates Danielile otsa muiates kergelt. "See võtaks liiga kaua aega, et seda sulle seletada," sõnas tüdruk endiselt vastusest kõrvale puiklevalt. Ilmselt oli asi selles, et ta ei osanud lihtsalt enda mõtteid ja arvamusi sõnadesse panna.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 16:56:33 GMT 2
"See oleks meeldiv küll," muigas Daniel õrnalt, hoides kindlalt neidisest kinni, just kui kartes, et viimane kaob koos tuulega. "Mul aega on piisavalt," lisas ta peagi, võttes ühe käe neidise pihalt, lükates sellega lendleva salgu tüdruku kõrva taha, jättes samas käe Lizi kaelale.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 17:04:57 GMT 2
"Okeey, mis ma sinust arvan," kordas neiu seda veelkord, seekord pikalt venitades, et endale selle ajaga mõni hea vastus leida. "Ma arvan et sa oled....nägus, sportlik, motohull, humoorikas, vahel natuke kiuslik," muigas Liz, asetades enda käe noormehe rinnale, "hooliv, samas elus valesi otsuseid teinud, ustav, sa oled hea kokk, parim sõber ja ühtlasi...ma sügavalt loodan - see õige," jätkas Liz, jäädes siis Danieli tumedatesse silmadesse vaatama. Tema loetelu võiks veel tunde ja tunde edasi minna, aga need olid esimesed asjad, mis talle meelde tulid.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 17:51:11 GMT 2
"Või nii," sõnas Daniel naeratades kui oli ära kuulanud Lizandra pika loetelu, mis peaks näitama noormeest heas valguses, neid sõnu poleks Nathan kunagi enda kirjeldamiseks kasutanud, sest enda silmis oli ta vägagi halvas valguses. Ometigi tõi see laia naeratuse mehe suule. "Ma loodan ka, sest ma ei taha enam näha, kuidas ma inimestes pettumust valmistan ja haiget teen neile. Eriti veel sinu puhul," lausus ta vaikselt, libistades sõrmedega üle neidise naha.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 18:09:31 GMT 2
"Mhm," noogutas Lizza, "seda ei juhtu. Ma lihtsalt ei lase sellel juhtuda," sõnas Liz kindlameelselt, vaadates Danielile otsa samal ajal tundes enda nahal tema puudutust. Naeratanud mänguliselt, libistas ta end Nathani käte vahelt välja ning hüppas järgmisele kivile. See oli küll natuke pisem, kuid neidis mahtus sinna kenasti ära.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 21:00:17 GMT 2
Daniel ei osanud muud öelda kui ainult naeratada, jälgides Lizardit. Kui tüdruk edasi liikus, libistas noormees enda käed tagasi teksade taskusse. Ta järgnes neidisele, kuid hüppas Lizzie kõrval olevale kivile.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 21:05:07 GMT 2
"Mäletad kui me siin varem kividel hüppamas käisime. Ma olin nii väike, et ei suutnud kivilt kivile hüpatagi," muigas Lizza, meenutades korraga vanu aegu. Ta on praegugi lühike, aga nüüd suudab ta siiski kividel hüpata. Valinud välja järgmise, hüppas ta tollele, jäädes Danielit muiates vaatama. Juba siis oli tal väike crush Danielisse, kui vanemasse poissi, kes temaga aega viitsis veeta.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 21:09:48 GMT 2
"Seda on raske unustada," turtsatas Daniel lõbusalt, tõmmates näppudega läbi juuste. Temal kui pika koivalisel pilvelõhkujal oli lihtne liikuda ühelt kivilt teisele, kuigi järgmised kivid muutusid juba libedamaks, sest neist loksusid mõned kõrgemad lained üle. "Ning siis sa hakkasid nutma kui ma sind ei aidanud, istusid mossitades kivile ning ennem ei liigutanud kui ma tulin sinu juurde ja aitasin sind edasi," püsis muie noormehe suul.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 21:30:47 GMT 2
"Noh, eks ma olin juba siis bossi ja liigselt hellitatud," muigas Lizza. Jah, ta mäletas seda kõike väga hästi. Nagu see oleks alles eile toimunud. Ka Liz tundis, kuidas järgmine kivi juba libedamaks muutus, kuid siiski suutis ta püsti jääda. Ilmselt ei olnud kuigi kaugel hetk, mil ta vette potsatab.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Nov 25, 2011 22:13:28 GMT 2
"Või lihtsalt väike pesamuna meie kambas, kes jooksis pidevalt sabas ega lasknud poistel omi asju ajada," muigas Daniel kergelt. Teinud kerge hüppe ühelt kivilt teisele, jäädes Lizzie ette, pööras noormees end näoga neidise poole. "Sind polnud kunagi võimalik kuidagi ära osta, et sa püsiksid kodus," püsis naeratus noormehe suul endiselt.
|
|