|
Post by Deleted on Dec 5, 2011 22:51:36 GMT 2
"Kuidas heaks arvad," noogutas Sayer neiu vastuse peale. Temal olid koolitööd juba tehtud ja seega õhtu vaba. "Ütle lihtsalt Westside'i park. Peaks sobima küll," kehitas noormees õlgu. Ta ei olnud kunagi isegi sellele mõelnud, et selllel pargil võib veel mõni nimi olla. "Liigume siis värava poole," pakkus poiss juhatades Jessicat teerajale, mida mööda nad jalutada said.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 5, 2011 22:56:44 GMT 2
"Olgu." Jessica vajutas telefonil rohelist nuppu, millelt valis viimati valitud numbri - takso. Selle tellimisega ühele poole saanud, tõusis neiu kiigelt püsti ning hakkas rada mööda värava poole jalutama. "Ta viib ühe noormehe ära ja siis kohe tuleb, niiet mul on veel natuke aega," lausus tütarlaps.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2011 18:21:26 GMT 2
Sayer noogutas ning jalutas vaikides neiu kõrval edasi, üks käsi hoidmas rula ja teine surutud teksade taskusse. "Natuke aega kulub meil jalutamisele nii et väga kaua sa enam külmetama ei pea," muigas noormees, vaadates korraks alla Jessica poole, kes temast tunduvalt lühem oli.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 7, 2011 17:18:51 GMT 2
"Mul pole külm," lausus tütarlaps lõbusalt. Ta ei valetanud. Sayeri pusa on lihtsalt soe. Jessie kallutas oma pea veidi kuklasse, et Sayle otsa vaadata. Tütarlaps naeratas kergelt ning jalutas siis vaikides edasi, teadmata, kui kaugel see värav on.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 19:12:21 GMT 2
"Seda on hea kuulda," sõnas Sayer lühidalt, jalutades edasi mööda läbi pargi looklevat rada, väikesed kivid jala all õrnalt krabisemas. "Kuigi sulle jõulud ei meeldi, kas sa jõuluballile kavatsed minna?" uuris Say, et jututeemat arendada. Talle ei meeldinud see vaikus nende vahel. See tekitas liiga võõrastava tunde.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 7, 2011 19:37:52 GMT 2
Jessicat vaikus nende kahe vahel ei häirinud. Hetkel oli ta rahul sellega, et üldse Say seltsis aega veeta sai. "Ei ole plaaninud küll," vastas Jessie. Ballid talle seevastu väga meeldisid, aga kaaslaseta on nendele tema arvates veider ilmuda. Üheksal juhul kümnest on seal kaaslaseta igav, sest kui paljud tüdrukud ikka "laenavad" oma kaaslasi teistele paariks tantsuks? Naljalt mitte ükski. Seega ei ole Jes jõuluballile minemise peale absoluutselt mõelnud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 20:05:18 GMT 2
"Kuidas siis nii? Tavaliselt on tüdrukud ju ballide poole pealt lausa pöördes ja mõtlevad juba kuid varem, mida selga panna," turtsatas Sayer. Vähemalt see on tal kooli peal jalutades silma jäänud. Võibolla see ei kehti kõigi neidude kohta, sest leidus ka neid, kes ballile kunagi enda jalga ei tõstnud nagu näiteks Lizard. "Tuled ja pildistad. Seal ei ole ju kellegil selle vastu midagi kui ta pidile on jäädvustatud," pakkus Say muiates.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 7, 2011 20:19:32 GMT 2
"Kui ma tean kindlalt, et ma lähen, siis olen mina ka üks neist, kes pikalt otsivad, mida selga panna. Mulle ballid väga meeldivad," lausus Jessie,"aga ma ei taha sinna niiöelda pealtvaatajaks minna. Olla ise üks neist, kes tantsu keerutab, on hoopis midagi muud, kui jäädvustada teiste tantsimist."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:12:25 GMT 2
"Jamh, tõsi ta on," noogutas Sayer. Noormees on vahele jätnud ainult ühe jõuluballi ja seda enda teisel keskkooli aastal. "Hea, et ma poiss olen. Tõmban kapist ülikonna selga ja olengi valmis," turtsatas Say, keerates järsku paremale ning nende silme ette ilmuski pargivärav, millest poiss läbi astus, peatudes kõnniteel.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 7, 2011 21:19:07 GMT 2
Tree Hill High jõuluballidel pole Jessica kordagi käinud. Ja nüüd toimub see täpselt tema sünnipäeval. Tütarlapsel pole tahtmist oma täisealiseks saamist tähistada pildistamisega kooli jõuluballil. Just siis kui noored kõnniteele seisma jäid, tuli nurga tagant takso. Jessie võttis oma jaki seljast, seejärel Sayeri pusa ning ulatas viimase noormehele. "Homme näeb siis," lausus Jessica naeratades, sättides omale nahktagi selga tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:32:38 GMT 2
"Homme näeb," kordas Sayer naeratades. Ta astus taksole lähemale ning avas neiule ukse. Vahepeal võib ju džentelmeni ka mängida. "Ja ohutut koju jõudmist sulle," lausus ta tüdrukule, ennem kui sõidukist mõned sammud eemale astus ja endale pusa selga tagasi tõmbas.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 7, 2011 21:36:40 GMT 2
"Tõeline härrasmees," muigas Jessica, kui Sayer talle ukse avas. Talle täitsa meeldis see, kombekas noormees. Jessie istus autosse. "Sulle ka," naeratas tütarlaps ja tõmbas ukse kinni. "Koju," lausus Jessica taksojuhile, kes juba ammu teab, kus Jes elas, ning kinnitas turvavöö. Tütarlaps ohkas kergelt ning jäi siis aknast välja vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:59:20 GMT 2
Sayer seisis ja jälgis veel mõnda aega takso tulesi kuni viimaks rula maha asetas ja kodu poole sõitma hakkas. Üllatval kombel oli tema meeleolu kogu tänase päeva hea olnud. Peab rohkem väljas liikuma. Otsustas noormees.
OT: Lõpp
|
|