9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Dec 28, 2013 18:45:12 GMT 2
Rosie sai enda riided lõpuks vahetatud ja kuna ta teadis, et niikuinii kästakse tal tuba ära koristada, tegi ta seda juba ennetavalt, enne kui all elutoas oleva seltskonnaga uuesti liitus. Ta juhtus kuulma juttu, millest Anna ning Chad rääkisid ja siis tekkis muidugi lapsel ka küsimus. "Kas teil tuleb ka väike Snow?" ei hoidnud laps end tagasi, kuid istus siis Simona juurde, kes last enda kätel hoidis ja temaga tegeles. "Nüüd ju ikka võin teda hoida, onju?" küsis putukas lapse kohta, vaadates nii Hunterile kui Danielale otsa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 28, 2013 19:42:59 GMT 2
Lucas kuulas vahele segamata Matti juttu, noogutades sobivatel hetkedel kaasa. Sellest kõigest võis välja lugeda, et nii palju privaatsust paar ei vaja, et Lucase kohalolek võiks neid segama hakata. Nüüd hakkasid Luke'i kõhklused juba vaikselt kaduma, aga ta ei kavatsenud sellegipoolest midagi kindlat veel lubama. "Olgu pealegi. Ma mõtlen selle üle ja annan sulle millalgi teada, kuidas minu tulekuga jääb," lubas noormees. Kooli pärast Luke üldse ei põdenud, sest õppimisega oli tal siiani kõik korras ja millegi pärast muretseda pole vaja. Matt naeratas. Ta tundis, et Luke on juba nõus tulema, sest üldjuhul ta ei lubanud selliste asjade üle mõelda. Muutus teeks talle head. "Kobi nüüd alla enda perekonnaga jõule tähistama," lisas mees ning lahkus toast, et treppidest esimesele korrusele kõndida. "No tere," tervitas ta enda venda ja tolle abikaasat. "Kuidas Mrs. Sommers elab?" uuris Matt Anna käest, lai muie näol. Kuidagi veider oli mõelda, et Chad oli juba abielus, Matt kujutas ette, et teeb seda ise kolmekümnendate lõpus, nüüd olid asjalood muidugi teised.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2013 19:52:31 GMT 2
Daniela noogutas õrnalt Chadi sõnade peale. Seda üritas Matt talle juba siin selgeks teha. Ei teagi, mida ta seal üleval nüüd räägib, et ta juba päris kauaks on jäänud, aga kuna Dani teab, et mehele on iga tema pereliige väga tähtis, siis pole tal väga midagi imestada mehe kadumise pärast. Kui Rosie tagasi alla jõudis, liikusid Dani silmad kõige pisemale Sommersile ja siis Snowle. Kuulnud Rosie küsimust Annale ja Chadile, oleks Dani peaaegu turtsatuse kuuldavale toonud, kuid suutis viimasel hetkel selle tagasi hoida ja hoopis kergelt naerdes paarile otsa vaadata. "Võid ikka jah," pöördus ta siis Rosie poole ja jalutas Simona juurde, kes väikest hetkel käes hoidis. Ta võttis lapse hetkeks enda kätte, et siis pisikesele putukale võimalikult kergelt kõik selgeks teha, kuidas ta last hoidma peab. Tegemist ei ole ikkagi nuku, vaid päris beebiga. "Oled nüüd rahulikult?" küsis Daniela veel korraks Rosielt, enne kui väikse lapse tema kätele asetas ja pisut Rosemary käsi kohendas, et lapsel mugavam oleks, sest vastasel juhul hakkaks ta siplema. Kui Matt tagasi alla ilmus, viis Dani hetkeks enda pilgu mehele, kuid jälgis siis parem putukat.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 28, 2013 19:56:34 GMT 2
Simonal oli Snowga ikka tükk tegemist, sest laps oli tõesti armas. Siiski ei saanudki ta kaua pisikest hoida, kuna peagi tuli Rosie tagasi ning lapse küsimuse peale hoidis Monagi naeruturtsatust kõvasti tagasi. See oli niigi hästi, et tema ja Hunter vanemate Sommersite norimisest ning imelikest küsimustest seni pääseda olid suutnud. Ta andis lapse ettevaatlikult Danielale, et too saaks pisikese Rosie kätele asetada ning läks siis ise Hunteri juurde. "Kas ma juba ütlesin, et su vennatütar on tõeline südameteröövel?" küsis ta lõbusal toonil oma poisilt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2013 20:15:40 GMT 2
"Ei, aga ma nõustun sinuga täielikult," lausus Hunter tüdrukule kergelt naeratades. Üldiselt ei olnud poisil väikeste laste vastu midagi, sest ta oli juba nii pikalt pidanud Rosie'ga tegelema. Seega võib isegi öelda, et tal oli päris hea meel, et tema vennad ka lõpuks sinnani on jõudnud, et ta endale pisikesi sugulasi saab. Kui Matt uuesti alla tuli eeldas Hunter, et ehk tuleb Lucas ka nüüd alla. Mis ta ikka jõuludel seal üleval üksinda teeb?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 28, 2013 22:47:20 GMT 2
"Väga tore teada. Eks ma hangin endale mõne naise siis kõrvale, kui ma peaksin kunagi nii kaugele jõudma," turtsatas Anna kergelt silmi pööritades. Naise silmad liikusid peagi noormehelt tagasi Danile ning näitsik krimpsutas kergelt nina, kui neidis mainis, et Luke jäeti vahetult enne jõule maha. No on alles lurjus. Juhul kui Daniela läheb poisi ukse taha, siis ühineb Veronica temaga kindlalt, võttes enda pesapallikurika kaasa. Hea, et Anna endale midagi köögist juua ei võtnud, sest vastasel juhul oleks naine selle endale momendil kurku tõmmanud, kui kuulis Rosie küsimust. Näitsiku rohelised silmad pöördusid Chadile ja tüdruk puhkes lõbusalt naerma. "Kunagi kindlasti, aga mitte nii pea," lausus Anna õrnal naeratusel, hoides enda pilku putukal. Ning peagi suurenes nende seltskond vanima Sommersi lapse näol. Mehe küsimuse peale maigutas tüdruk suud. "Väga hästi, kuni Chad mõni minut tagasi ütles, et viskab sussid püsti, kui ma peaksin tema ette ilmuma positiivse rasedustestiga. Pani mind täitsa mõtlema, et peaks hakkama mitme mehe pidajaks," viis Anna viivuks pilgu Chadile, kuid peagi oli see tagasi mehel. "Ja sul endal, Mr. Sommers?" küsis näitsik lõbusalt vastu.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 28, 2013 23:44:23 GMT 2
"Olgu pealegi, ma tunnistan, et liialdasin natuke. Kui nüüd päris aus olla, siis ma ei tea, mida ma teeksin," lausus Chad, kui oli oma näole tunduvalt mõtlikuma ilme mananud. Rosie muidugi oskas õigel ajal õigeid küsimusi esitada, nagu tal ikka kombeks oli. Selle peale suunas Chad pilgu Annale, kes omakorda tema poole vaatas. "Jah, mina arvan samuti, et aega on veel," nõustus mees oma abikaasa arvamusega. Miks küll kõik nii kangesti tahavad, et nad tite saaksid? Varsti ilmus ka Matt välja, mis tähendas, et Lucasega peaks vist enam-vähem korras olema. Äkki suutiski Matt poissi veenda, et pole mõtet ühel jobul oma jõule kihva keerata lasta. "Ja seda räägid sa siis, kui kõnealune ise on siinsamas," muigas Chad selle jutu peale, mis Anna Mattile rääkis.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 29, 2013 0:18:59 GMT 2
Kuulnud Simona kommentaari, mis oli siiski vist Hunterile mõeldud, ei saanud Matt vait olla. "Aitäh, aitäh. Peaaegu ise tegin," mainis mees turtsatusega, viies kelmika pilgu Danielale. Noh, siin oli ikka väiksem seltskond ka, tuli enda teravat keelt taltsutada. "Haaremabielu, kah idee. Aga võta mõni abielupaar endale mm... liitlaseks. Saate svingida ja siis ei pea Chad enda papakohustuste pärast muretsema," nöökas mees venda. "Me peame kunagi neljakesi või siis kuuekesi välja minema. Peaks Trey ja Raveniga ka rääkima. Homme-ülehomme näiteks," pakkus Matthew seejärel välja. Nad ei olnudki sedasi pikalt istunud. Äkki võtab Trey enda kurikuulsa venna ka kaasa, kellega Matt ei olnudki ise pikemalt vestelnud. "Ta vist on veel selle milfiga koos, eks?" uuris mees ja jäi siis vait. Tuli ikka õppida end taltsutama. Asi oli selles, et ta tundis end Dani, Anna ja Chadi juures vabalt ning pingelangus tuli kasuks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 29, 2013 0:40:26 GMT 2
Kuulnud Matti vastust Simonale tõstis tüdruk enda pruunid silmad mehele ning turtsatas valjult, vangutades samal ajal enda pead ja lastes enda suule ühe muige. Sandee viis enda pilgu uuesti kõige pisemale Sommersile, kuulates samal ajal ka teiste vahelist juttu. Haaremabielud lasi ta kõrvust mööda, lubades enda suule ainult ühe kerge muige. Tundub, et neil kõigil oli täna mingi totter lõbus tuju, kus nad ei kontrollinud absoluutselt seda, mis suust välja tuli. Nagu mida juttu Matt seal ajas? Kuulnud, aga mehe viimaseid sõnu ajas Dani ennast sirgu ja vaatas mehele kurjalt otsa. Või vähemalt üritas... "Matt... püüa olla nüüd," sõnas ta mehele üsna etteheitvalt, surudes samal ajal enda näole ilmuvat muiet alla, "siin on väiksemaid ka, eksole."
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 29, 2013 2:40:11 GMT 2
Simona hakkas just Hunterile midagi ütlema, kuni Matti kommentaar tüdruku hetkeks turtsatama pani ning siis juba see neiu mälust kustus, mis ta tahtiski enda poisile öelda. Seda ta nüüd küll ei oodanud, kuid ta rohkem kuulas ja muigas omaette kui ise midagi sekka ütles, ehkki see jutt haaremabieludest kiskus tõesti päris totraks juba, kuigi seda oli Mona juba varem ka kogenud, kui ta Hunteri juures oli. Huvitav, kas nad ajavad ka sellist teksti, kui Hunteriga kahekesi on? Igatahes hetkel tundusid nad võrreldes vanemate Sommersitega ikka kõvasti rahulikumad. "Siin käivad päris huvitavad jutud praegu, aga hea, et vist enam-vähem kõik end juba kohale on ajanud," muigas Mona, üritades Hunteriga omaette mingit juttu jälle alustada.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Dec 29, 2013 2:45:49 GMT 2
Rosie hoidis ettevaatlikult Snow'd süles ning temalgi oli päris lõbus selle pisikesega. Nägi küll välja nagu üks tema beebinukkudest, aga täitsa elus teine. "Snow on nüüd minu sõbranna," teatas putukas uhkelt. "Ainult ma ei jaksa oma sõbrannat enam hoida, kuigi ta on kerge," lisas ta ning vaatas siis Daniela poole, et ta lapse tema kätelt ära võtaks. Rosie väikesed käed väsisid ju ka kiiresti. "Ei ole kõik siin. Lucas on üleval ja Scooter ja Millie on küll köögis," ütles putukas vahele, kui Simona arvas, et enam-vähem kõik on ikka kohal. No palju ta tegelikult mööda ju ikkagi ei pannud. "Hunter, kas sina ja Mona ei taha istuda?" küsis ta vennalt ning tegi diivanil veidi ruumi. Jah, ta oli ka peale Mona veel ainus, kes Hunterit Huntyks ei kutsunud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 29, 2013 3:18:14 GMT 2
Isegi Chad ei saanud enam aru, mis Mattil hakkas, sest viimane ajas ikka jube imelikku teksti suust välja. Tavaliselt oli pigem Chad see, kes kõikvõimalike totrustega lagedale tuli, aga vähemalt täna tundus vanem vend temalt seda kommet üle võtvat. "Mida sa tarvitanud oled?" muigas Chad, pilk Mattile suunatud. Järgev pakkumine kõlas tema jaoks isegi talutavalt. Mitmekesi väljas polnud nad tõesti juba pikka aega käinud. "Miks mitte," sõnas mees, viies pilgu hetkeks oma abikaasale. Milfijuttu ei hakanud Chad parem kommenteerimagi. Selle asemel mõtles ta korraks köögis ära käia. Kuna siin toas oli võrdlemisi palav, otsustas tüüp midagi juua otsida. Andnud teistele märku, et tuleb kohe tagasi, suunduski Chad kööki. Otsinud külmkapist mahlapaki välja, võttis tüüp ka kaks klaasi ning valas need jooki täis. Kui ta sellega valmis sai, kõndis mees tagasi elutuppa. Ühe joogiklaasi õunamahlaga ulatas ta Annale, kuna eeldas, et temagi väikesest värskendusest ära ei ütleks. "Nii, jõudsite vahepeal palju mind taga rääkida?" esitas ta rahvale küsimuse, kui oli enda mahlast väikese lonksu võtnud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 29, 2013 12:46:21 GMT 2
"Ja sina oled nüüd tema tädi," muigas Daniela, sest tüduk sai ikka päris varakult endale vennatürte, aga eks Mattil ja Rosie'l ole suur vanusevahe ka. Naeratanud kergelt putukale, võttis ta pisikese Snow tema kätelt ära, et Rosie jälle ringi jooksma saaks minna. Vaevalt ta täna eriti paigal püsib. Daniela jalutas koos lapsega kuuse juurde, mille küljes olevad ehted Snowle huvi hakkasid pakkuma. Eemaldanud ühe kerakese kuuse küljest, andis ta selle lapse käte vahele, hoides sellest samas ise ka kinni, et see maha ei kukuks ja katki ei läheks. Sellised ehted kipusid ju kergesti purunema.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Dec 30, 2013 15:53:54 GMT 2
"Mul on nii imelik tädi olla," kurtis Rosie. "Ma pole ju isegi nii vana veel, et keegi mulle tädi ütleks." Kaheksa aastat vanusevahet tema ja Snow vahel polnudki ju palju, sest Rosie oli ise alles laps. Ta hakkas üheksaseks saama. Kui Daniela lapse ära võttis tema kätelt, läks putukas Hunteri ja Simona juurde, sest tavaliselt hoidiski ta ikka rohkem nende poole. Igatahes ei saanudki kõik enam kaua ajada seda, mida sülg suhu toob, sest varsti kaeti laud ning kõik võisid sööma istuda. Kui kõhud täis, võisid kõik kuuse juurde minna, et pakid ära jagada ning esimesena saigi Rosie ühe suurema karbi, kus oli tema nimi peal. Ta kooris sellelt paberi ümbert ja tüdruku nägu lõi särama. "See on ju see nukupea, mida ma tahtsin! Nüüd ma saan talle soenguid ja meiki teha!" teatas putukas rõõmsalt ning hakkas karbi kallal nokitsema, et see ka lahti saada. Nüüd ei pea Rosie vähemalt vendade lühikestest juustest patse üritama teha.
|
|