|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 18:09:28 GMT 2
"Natuke aega sai seal käidud küll, kuigi minu aeg jäi seal tänu New Yorki minekule natuke üürikeseks," vastas Daniela sõbralikult tüdruku küsimusele. Talle tundus, et Mona võttis korralikult hoogu, et näitsikult seda küsida. "Kavatsed ka sellega liituda või äkki oled juba liitunud?" uuris Dani, sest miks muidu neiu temalt seda uurima peaks.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 26, 2013 18:16:27 GMT 2
"No ütleme nii, et pärast seda, kui ma ühel päeval koolis Hunteri endaga muusikaklassi meelitasin ja talle laulsin, olen ma sellest Glee värgist päris tükk aega juba mõelnud küll," vastas näitsik, viies hetkeks pilgu oma kallikesele, kes Snowd süles hoidis ja temaga tegeles. Siiani ei teadnud peale Hunteri keegi, et Simona laulda oskab, aga eks nüüd ütles ta selle Danile ka ära. "Glee tundub huvitav ja ma arvan, et kindlasti lõbus, aga ma ei suuda ikka otsustada," lausus näitsik, sest üks suurimatest põhjustest, miks ta nii otsustusvõimetu oli, oli see, et ta kartis, et äkki peab kogu grupi ees siis laulma või midagi. Samas seda hirmu oli Mona juba korra ületanud, kui ta Hunterile klaverit mängis ja laulis... võib-olla saab ta sellest esinemishirmust siis üldse lahti, kui ta ikkagi Gleesse läheb?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 26, 2013 18:32:48 GMT 2
Matthew astus Lucase tuppa, ignoreerides tema väikest ärritust. Las turtsu Matthew peale, kui tahab, vend tahab siiski garanteerida, et Luke ei tõmbaks jõulusid enda jaoks ainult ühe kuti pärast maha. Jah, nad käisid päris pikalt, aga Oscar liikus edasi, nüüd tuli ka Lucasel sellega leppida ja unustada kogu draama kas või üheks õhuks, et enda perega pühasid tähistada. "Ma saan aru, et see mõjub raskelt," alustas mees ning tõukas ukse enda selja taga kinni. "Aga varem, kui te Loganiga käisite tšikke lantimas, läks sul ju päris hästi. Usu mind, sa leiad endale kellegi, kellega sul on sama tore, paremgi veel," kinnitas mees. "Tule ainult New Yorki, veeda üks nädalavahetus SoHo kõige kuumemates kohtades ja sa oledki võetud," lisas Matt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 18:46:36 GMT 2
"Oh, kindlasti ühine nendega," lausus Daniela kohe, kui kuulis, et Simona seda kaalub, "seal on väga lahe. Vähemalt mina alati ootasin neid päevi, mille lõpus sai Gleesse minna. Esiteks on Rosie ülilahe õpetaja ja teiseks kutsub ta sinna vahel igasuguseid muusikuid appi ka. Kui sulle muusika tõesti meeldib, siis on see kindlasti koht, kuhu minna. Muidugi pead sa olema valmis teiste ees laulmiseks, aga vähemalt siis kui mina seal käisin, oli rahvas väga lahe ja salliv, sest meid kõiki lihtsalt ühendas armastus muusika vastu. Minu arvates on väga lahe, kuidas Rosie igaks nädalaks mingi erineva teema annab, mille järgi laul mõelda ja oh need esinemised... usu mind - sa ei kahetseks, kui sa sinna läheksid." Tüdruk naeratas Simonale lõbusalt, sest ta oli lihtsalt nii hoogu läinud, aga talle tõesti meeldis Glee keskkooli ajal, kuigi ta sai seal üsna vähe aega olla. Igatahes ei vahetaks ta neid aegu mitte millegi muu vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 18:53:19 GMT 2
Olgu jõulud või mitte, aga mingit tähistamistuju Lucasel kohe kindlasti ei teki. Võib-olla aastavahetuseks suudab ta end pisut rohkem kokku võtta, kuid praegusel hetkel küll mitte. Oscar on jobu ja rikkus kõik ära - tema oli ainus inimene, keda Luke arvas end täielikult mõistvat, kuni selgus, et see polegi tegelikult nii. "Ma ei taha mingeid tšikke. Ma ei taha üldse mitte kedagi," porises Lucas Matti sõnu kuuldes. Nüüd arvas Luke juba tõesti, et tema jaoks polegi kuskil kedagi. Ja ehk on niimoodi isegi parem. Lucas pööras vennale selja, kõndis oma voodi juurde ja sättis end sellele istuma. "New Yorki? Millal sa minema pididki?" tõstis Luke Matti järgnevate sõnade peale pilgu. Äkki oleks sellest midagi kasu, kui ta Tree Hillist mõneks ajaks lahkub. Noormees ei lootnud sealt endale mingit asenduskutti otsida, vaid tahtis kas või natukeseks oma mured unustada ja korralikult pidu panna.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 26, 2013 19:10:58 GMT 2
Mona kuulas, kuidas Daniela talle Gleest rääkis. Tüdruk tundus nii vaimustunud, nii et ju see pidi ikka midagi väga head ja lahedat olema. "Hmmm... teiste ees esinemine," muigas Simona. "Ma olen sellega end vaid korra suutnud ületada," sõnas näitsik, heites hetkeks pilgu Hunterile. Samas ei pannud see tüdrukut arvama, et ta ei taha liituda, kuid natuke mõtlemist kuluks veel ära.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 26, 2013 19:19:06 GMT 2
"Praegu ei taha, aga kui mõni nädal on möödunud ja sa Suurt Õuna enda hiilguses näed, võid ümber mõelda," arvas Matt naeratusega. "Tõenäoliselt lähme enne aastavahetust, et see seal vastu võtta. Sa võid ka meiega liituda," lisas mees. Nad võivad kõik kolmekesi uue aasta vastu võtta, Snow tõenäoliselt juba magab sel ajal. Järgmisel õhtul võib Matt enda vennaga mõnda baari või pubisse minna, kus temaga pidutseda. Luke oli juba piisavalt vana ja mõistlik.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Dec 26, 2013 19:31:00 GMT 2
Nüüd lõpetas Rosie piparkookide kaunistamise ning proua Sommers hakkaski seda vaaritamist juba vaikselt lõpetama. Lauaga ilmselt kaua enam ei lähe ja kõik pole vähemalt endam nii kööki kogunenud. Enne aga proua Sommers Rosiet tuppa ei lasknud, kui putukas oma käed puhtaks peseb, ehkki natuke jahune oli ta ikka. Jahused riided kästi lapsel lihtsalt ära vahetada, aga Rosie arvas, et saab seda hiljem ka teha. Rosie läks igatahes elutuppa, kus olid Dani, Hunter, Simona ja Snow. "Tsau," ütles ta toas olijatele ning läks siis Hunteri juurde. "Kas mina tohin ka teda süles hoida?" küsis ta vennalt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 19:35:17 GMT 2
"Uuest suhtest on praegu liiga vara rääkida," kostis Lucas, kuid ta ei saanud peast välja mõtet, et Oscaril on juba keegi teine. Arvatavasti on ta praegu selle uue tüübiga koos ja naerab tema üle. Vastupidiselt Luke'ile on äkki need jõulud tema jaoks parimad üle mitme aasta. Isegi kui Lucasele Matti pakutud võimalus meeldis, jäi ta esialgu kahtlevale seisukohale. Ta ei tahtnud teiste jaoks mingiks segavaks faktoriks muutuda. "Ja siis oleksin ma nagu viies ratas vankri all. Te Danielaga tahaksite kindlasti omaette olla, mitte minu järele valvata," arvas Luke.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 19:57:07 GMT 2
Hunter oli täiesti teise kohalolu unustanud, sest ta lihtsalt mängis enda vennatütrega. Muidugi midagi erilist nii pisikese beebiga teha ei olnud, aga enda sõrme sai talle küll pakkuda ja õieg pea avastas nooruk, et kui sõrm õrnalt lapse ninaotsale asetada, siis hakkab ta seda ära lükkama. Okei, see käis võibolla rohkem kiusamise alla, aga laps tundus rahul olevat vähemalt. Kui Rosie köögis elutuppa jõudis, viis Hunter enda silmad temale. "Kõigepealt klopi ennast puhtaks ja siis istus parem kuskile, sest muidu ma teda sulle küll kätte ei julge anda," lausus Hunter enda pisikesele õele.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Dec 26, 2013 20:31:09 GMT 2
Paistab, et Simona oli vahepeal Danielaga jutu peale saanud ning rääkis temaga, seega ei hakanud Rosie väga nende juttu segama. Snow'd nägi putukas seni ka ainult kas Matti ja Daniela või siis Hunteri sülest, aga see ei olnud ju kõige lähemalt. "Emme käskis mul tegelikult riided ära vahetada, aga kas ma tõesti pean seda tegema?" esitas putukas Hunterile küsimuse, sest leidis ikka, et tolle riiete vahetamisega on nüüd küll natukene aega.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 20:36:28 GMT 2
"No, mis sa teed siis siin üldse?" esitas Hunter pisikesele putukale küsimuse. "Mine ja vaheta enda riided ära ega Snow kuskile ei kao. Pealegi hakkavad külalised ka ju kõik jõudma. Sa ei taha ju selline jahukoll välja näha," lausus noormees ning viipas veel asja ilmestamiseks peaga teise korruse poole, et Rosie seal ikka ära käiks. Pealegi kui mamps juba tahtis, et ta läheks, siis tasuks minna.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 20:57:20 GMT 2
"Sa võid ju alguses õpetajale öelda, et sa ei ole teiste ees esinemisega eriti sina peal ja ta arvestab sellega, kuigi eks lõpuks pead sa ju ikka koos teistega esinema hakkama," lausus Daniela, "ausalt öeldes on kõikidel muusikutel pisike lavahirm usu mind. Isegi mina närveerin enne igat esinemist ja sama teeb ka Helena. Sa tead küll teda ju? Kui sa juba esinema hakkad, siis läheb see ju üle." Dani leidis, et kui Mona tõesti tahab Gleesse minna, siis ta peab sellest lõpuks üle saama.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 26, 2013 21:17:43 GMT 2
"See variant tundub tõesti veidi parem, kuigi ma tean, et varem või hiljem pean ikka teiste ees ka esinema. See annaks mulle lihtsalt aega valmistuda," arvas Simona, olles õnnelik, et nii ka sai. Nii saab ta end piisavalt koguda. "Helena? See tüdruk, kes igal hommikul oma koeraga jooksmas käib, paar korda TRICis on esinenud ja kellega sa koolipeol koos laulsid?" küsis Mona üle, sest see nimi tundus talle küll tuttav, kuid hetkel ei viinud näitsik nime ja nägu lihtsalt kokku. Ta teadis, et mingi Helena on endale juba nime suutnud teha, aga kas tõesti seesama tüdruk, keda hommikuti koos koeraga jooksmas võib näha? "Hunter, sa võid oma ilusat vennatütart mulle ka hoida anda, kui Rosie riideid läheb vahetama," pöördus tüdruk korraks ka oma poisi poole, enne kui oma silmad uuesti Snow emale viis.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Dec 26, 2013 21:31:41 GMT 2
"Sest ma tahtsin sind ja Monat ja Danielat ja Snowd näha ja arvasin, et riiete vahetamisega on aega küll," vastas Rosie Hunteri küsimusele, ajades hetkeks huuled prunti. Kui kohe, siis kohe, muidu määrib ta ju Snow üldse ära. "Aga jahukoll on täiega äge olla," lausus putukas, sest eriti vahva oli tema arvates veel see, kui köögis nägu ka jahuseks teha. "Olgu siis peale," ohkas Rosie, lastes pea hetkeks norgu, enne kui treppidest üles oma tuppa jooksis ning siis enda riidekapi pea peale pööras. Ta saab küll riided vahetatud, aga siis kästakse tal vist tuba ära koristada.
|
|