27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 26, 2013 21:32:12 GMT 2
"Sa ei oleks viies ratas vankri all. Välja me niikuinii Snow pärast ei lähe, teeme rahuliku aastavahetuse. Järgmisel õhtul ostame Danile lihtsalt head-paremat kokku, teeme kutsikanäod ette ja ma usun, et ta viitsib küll koju jääda. Pealegi on meil mõlemal ahvivaimustus Snow pärast ja ma ei usu, et ta oleks tirtsu valvamisest ära tüdinenud," vastas Matthew. "Mis sul ikka kaotada on, koolis te ka ju uut teemat nii kiirelt ei hakka võtma, saad kauem NY-s olla," lisas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 22:30:29 GMT 2
"Mõne aja pärast sa ainult esinemisi ootadki," muigas Daniela, kuigi eks iga inimene on erinev. Muusikal on tüdruku elus väga suur osa ja seega mõjus Glee temale nii. Ta ei tea aga millised on Simona suhted muusikaga. "Jah, see sama," noogutas Dani Simona selgituse peale. Ta viis kiire pilgu Hunterile ja Rosie'le, kes ka pisikest hoida tahtis. Õnneks oskas poiss ilusti tüdrukule selgeks teha, et ta võiks istuda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 22:33:43 GMT 2
Hunter turtsatas enda õe väga geniaalsete sõnade peale ning naeris kergelt. Õnneks läks Rosie ikkagi enda riideid vahetama, sest muidu saab veel Hunter pärast pahandada, et enda õe järele ei vaata. Poiss hoidis veel mõnda aega kõige uuemat Sommersit, kuid sai siis enda tüdrukult soovi Snowd ise hoida. "Noh, eks sa tule ja võta siis, enne kui see putukas tagasi jõuab," sõnas Hunter ning jalutas Monale lähemale, et talle pisike sülle anda.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 26, 2013 22:45:16 GMT 2
"Laulda mulle meeldib, aga minu eesmärk pole siiski sellega kuulsaks saada," muigas Simona, ehkki isegi temasugusele vaiksele ja tagasihoidlikule tüdrukule on antud häält rohkem kui küll. "Aga aitäh, et sa aitasid mul otsusele jõuda. Ma arvan, et annan uuest aastast Gleele siiski võimaluse," lausus näitsik naeratades. Miks mitte ikkagi proovida? Võib-olla hakkab isegi meeldima. Kui Hunter tüdrukute juurde tuli, pani Mona oma käed alla, et Snow enda poisi käest vastu võtta. "Ta tundub nii habras, et ma kardan isegi, et võin ta katki teha," muigas näitsik, kuid tahtis sellegipoolest pisikest hoida.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 22:48:33 GMT 2
Lucas kuulas vahele segamata Matti juttu, noogutades sobivatel hetkedel kaasa. Sellest kõigest võis välja lugeda, et nii palju privaatsust paar ei vaja, et Lucase kohalolek võiks neid segama hakata. Nüüd hakkasid Luke'i kõhklused juba vaikselt kaduma, aga ta ei kavatsenud sellegipoolest midagi kindlat veel lubama. "Olgu pealegi. Ma mõtlen selle üle ja annan sulle millalgi teada, kuidas minu tulekuga jääb," lubas noormees. Kooli pärast Luke üldse ei põdenud, sest õppimisega oli tal siiani kõik korras ja millegi pärast muretseda pole vaja.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 23:02:37 GMT 2
Hunter asetas pisikese tüdruku Simona kätele ning kohendas teda nii nagu Matt teda enne juhendas. Ega seal midagi väga rasket ei olnud, sest kui asend sisse sai, siis Snow püsis ju ilusti paigal. Poisi käed jõudsid juba natuke kangeks jääda sellest hoidmisest ja seega ta sirutas neid pisut. "Pole ta tegelikult nii habras midagi," muigas Hunter, kes last juba pikemat aega enda süles oli hoidnud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 23:05:15 GMT 2
"Aga palun. Mul on ainult hea meel, et ma sind aidata sain," lausus Daniela soojalt naeratades. Ta jälgis, kuidas Hunter nende tütre edasi andis ning jäi siis lihtsalt sinna seisma. Alguses mõtles ta kööki minna, et natuke proua Sommersiga juttu ajada, aga siis leidis ta, et lapse emana võiks ta ikka igaksjuhuks veel siia jääda. Hetkel ei näinud Snow sugugi nii habras välja, kui ta sündides oli, sest siis ei olnud teda korralikult ollagi.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 26, 2013 23:37:01 GMT 2
"Teinekordki," sõnas Simona naeratades, olles ise ka üllatunud, kui kergelt ta oli Danielaga suutnud jutu peale saada. Ehk oligi asi selles, et tüdruk tundis end Sommersite juures juba väga vabalt ega hoidnudki end enam nii palju tagasi kui tavaliselt. Kui Hunter Monale beebi andis, võttis tüdruk ettevaatlikult lapse enda kätele, pidades meeles neid sõnu, mida Matt oli Hunterile pea hoidmise kohta öelnud. Siis sai tüdruk natuke aega pisikest nunnutada ning samuti lasta tal enda sõrmega mängida.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 27, 2013 0:30:59 GMT 2
Sommersite maja uks avanes peagi uuesti ning naerdes ja jutustades astusid esikusse Anna ja Chad. Musta mantli nagisse pannud, võttis näitsik jalast mustad kontsaga saapad, asendades need kiirelt pisikese kontsaga mustade kingadega. Chadi käest paar kergemat kotti võtnud, et tüüp päris koormaeesli moodi välja ei näeks, suundus Veronica nendega kööki, tervitas sealset rahvast. Kuna nad olid endapoolsed kingitused juba eile ära toonud, oli noortel Chadi autos õhtul ikka kõvasti rohkem ruumi kui vastasel juhul. Poisi pere on siiski suur. Vaiksete sammudega elutuppa liikunud, tervitas Veronica õrna naeratuse, viipe ja sõnadega kohalolijaid. Märganud eemal Danielat ja pisikest Snow'd Simona süles, venis naeratus näitsiku suul veelgi laiemaks ja ta kõndis nende juurde. "Ilusaid pühi teile," lausus Anna rõõmsalt, kui rahva sekka jõudis. Tema rohelised silmad püsisid pisikesel tüdrukul, kes meenutas kohutavalt nukukest, keda tüdruk lapsena alati oli nurunud, aga kunagi ei saanud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 27, 2013 1:07:27 GMT 2
Sommersite jõuluõhtule jõudsid Chad ja Anna küll mõnevõrra hiljem kui teised, aga vähemalt ilmusid nad välja. Oli ju lubadus antud, et nad tulevad kohale. Nimelt käis paarike ühel üritusel väljaspool Tree Hilli, mis nende saabumist natuke edasi lükkas. Õnneks polnud täna tarvis kingitustega jamada, kuna need lebasid juba eilsest saadik kenasti kuuse all ning ootasid hetke, mil enda omanike kätte rännata saavad. Võtnud esikus üleriided seljast, liikus Chad koos kaasavõetud kraamiga kõigepealt kööki, aga kuna seal rahvast eriti polnud, läks ta õige pea Anna järel elutuppa, mis tundus rohkem elust kihavat. Öelnud endagi tervitused ja pühadesoovid sealviibijatele edasi, märkas Chad, kuhu Anna pilk suunatud oli. "Armas on ta küll, aga meil läheb ilmselt tublisti aega, enne kui endale ka ühe sellise saame," kommenteeris mees oma venna pisikest tütart. Neil Annaga polnud teatavasti veel mingit beebiplaani, sest viimane tahtis ikka enne ülikooli ära lõpetada.Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2013 11:09:26 GMT 2
Kui näitsik esikust Chadi ja tema abikaasa hääli kuulis, keeras ta enda pilgu mõneks hetkeks sinna. Läks vaid mõni minut ja juba ilmusid noored ise vaatevälja. "Tsau," lausus Daniela Annale, kes elutuppa ilmus, "teile ka." Kuulnud Matti venna kommentaari lapse saamise kohta ilmus Dani suule kerge muie, sest noh kunagi ei või teada, kuna see juhtub. Näed, Matt ja Dani kasutasid küll kaitset, aga tulemus oli ikka olemas. "Noh, küll me seda veel vaatame," naeris näitsik kergelt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 28, 2013 17:47:10 GMT 2
Anna turtsatas Chadi sõnade peale. "And you almost sound desperate," maigutas näitsik lõbusalt suud. Laste saamiseks on neil aega veel palju. Mõlemad alles noored ning pealegi nad äsja alustasid tõsisemat kooselu. "Ära õhuta teda, Dani. Varsti hakkab nii pinda käima, et jube. Ja siis tulen ma sinu ukse taha," pöördusid Veronica rohelised silmad tüdrukule, kellest on saanud lühikese ajaga väga hea sõbranna. Kuna Anna suul oli lõbus naeratus, ei suutnud isegi tüdruk ise enda nn ähvardust tõsiselt võtta. "Ja kus ülejäänud big-big perekond on?" küsis neidis, viies pilgu elutoale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 28, 2013 18:17:18 GMT 2
"Jah, muidugi. Kui sa praegu ütleksid, et saad tite, viskaksin ma sussid püsti. Ausalt," teatas Chad, üritamata naeru tagasi hoida. Ta ei lihtsalt ei suutnud ennast veel isana ette kujutada, aga see ei tähendanud, et tüüp tulevikus oma abikaasaga lapsi saada ei tahaks. Kuulsat Sommersi perekonnanime tuleb ka ju ometi edasi kanda. Kuulnud, mida Anna Danile ütles, turtsatas Chad kergelt. Pigem on Anna see, kes temalt titte nuruma hakkab, mitte Chad. Mingil määral Kevin isegi kartis seda lapsevärki, kuna räägitakse ju, et pärast lapse sündi võib intiimelu nigelaks muutuda. Seda ta ju ometi ei tahaks. "Kuidagi kahtlaselt vaikne on siin tõesti. Jätsid Matti koju või?" küsis Chad Danielalt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2013 18:22:12 GMT 2
Daniela lihtsalt muigas ja naeris nende kahe vestluse peale, hakkamata end enam nende vahele väga segama. Küll need lapsed ka kunagi tulevad. Kuhu nad ikka jäävad? "Jah, jätsin tema koju ja tulin ise tema perekonna juurda," lausus tüdruk turtsatades, kuid muutus siis tõsisemaks, "ei, tegelikult on ta üleval ja täidab vanema venna kohustusi, sest... Oscar jättis Lucase maha. Tal olevat nüüd keegi teine seal ülikoolis." Tüdruku nägu näitas ilmselgelt, mida ta sellest kõigest arvas. Tal oli Lucase pärast kurb meel, aga Oscarile tahaks ta paar toud anda, siis teab, et nii ei käituta. Oleks siis enne ühe suhte lõpetanud ja siis teisega alustanud, aga ei.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 28, 2013 18:44:26 GMT 2
Ega Chad tegelikult ei uskunudki, et Daniela ilma Mattita siia tuleks, aga mine sa tea. Sai ju tüdruk Sommersitega päris kenasti läbi. Dani sõnadest suutis Chad vähemalt nii palju välja lugeda, et noorte vahel peaks kõik korras olema. Mõni teadis muidugi vastupidist rääkida, aga neid jutte üritas Chad mitte tõsiselt võtta, sest lõugu lõksutada siin linnas inimestele meeldib. Kui tüüp kuulis, mida Dani Lucase ja Oscari kohta rääkis, tõmbus ka Kevini nägu tõsisemaks. Ta oli alati arvanud, et midagi head sellest suhtest ei tule, aga otsustas Luke'i oma soovitustest säästa - vend poleks teda niikuinii kuulanud. "Või sedasi... Ma loodan, et Matt suudab Luke'ile selgeks teha, et see tüüp pole teda väärt," sõnas mees. Muidugi kavatses ta ise ka hiljem vennaga rääkida.
|
|