|
Post by Deleted on Nov 11, 2013 20:43:02 GMT 2
"Ju neil läks siis selle burgeri tegemisega kiireks," sõnas Hunter muiates, "näljane laps ju ootas." Poisi arvates ei olnud kiirtoidul midagi häda, kui seda just lausa iga päev ei sööda. Vahel tuleb küll selline suur isu mõne burksi või friikate vastu. "Ma ei vaatagi ju," sõnas nooruk käsi laiutades, sest enda arvates ta küll Simonat kuidagi teisiti ei vaadanud. "Okei, kõlab loogiliselt, aga vaata, sa pead õppima ikkagi üksinda ka süüa tegema. Ma ei saa sul ju alati kõrval seista," teatas Hunter.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Nov 11, 2013 20:49:17 GMT 2
"Aga neil oli piisavalt aega, et üks korralik soe burger valmis teha. Peale minu polnud seal ju kedagi," lausus Simona käsi. Võib-olla soojendatigi seda siis liiga vähe või oli kellelgi kiire, et oma vahetusega juba ühele poole saada. "Vaata, et sa kööki maha ei põleta? Sinu sõnad," muigas neiu. Nende sõnade põhjal võiks küll mõelda, et Hunteri arvates ei tohiks Simonat kööki lastagi. "Thank you, captain Obvious," sõnas tüdruk. "Ma tean, et enamiku ajast ma üritangi üksi seal pusserdada, aga kui sinul on vaba aega ja sa ikka tahad midagi koos teha, siis miks mitte võtta sind ka kööki?"
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2013 21:06:19 GMT 2
Kes praegu ikka oskab öelda, mis seal valesti läks. Oleks Simona võibolla kohe tagasi läinud ja kaevanud, oleks ta endale uue ja sooja burgeri saanud. "See oli niisama öeldud," lõi kutt käega õhku. Selline kerge nöökimine ei tähendanud, et poiss kohe arvaks, nagu Mona mingi hädapätakas oleks. "Seda küll," noogutas Hunter, sest mis tal muud ikka kosta oli. Pealegi jõudis nende juurde teenindaja, kes asetas lauale kaks klaasi ja taldrikud ilusti serveeritud praadidega. Soovinud mõlemale noorele 'head isu' lahkus teenindaja sooja naeratuse saatel. "Noh, head isu siis," lausus Hunter, kui nad jälle kahekesi jäid.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Nov 11, 2013 21:19:04 GMT 2
"Ma tean," muigas Simona, kes lihtsalt hetkel kaasa mängis. Nalja hakkaks vist saama, kui need kaks kööki satuvad. "Sullegi," naeratas Simona, kui toidud tulid ja ta oma praest esimese ampsu võttis. "Mmmmm... kui muud toidud ka nii head on, siis on see kindlalt koht, kuhu ma kunagi uuesti tahaks tulla," lausus näitsik. Ta polnud vist nii head praadi varem kuskilt saanudki, kui välja jätta see, et tema ema tehtud toidud olid ka ühed kõige paremad. Ema aga enam ei olnud. "Tead, tegelikult mul tuli mõte kõik asjad neist raamatutest järele proovida. Nagu kaanest kaaneni," teatas Simona.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2013 21:38:01 GMT 2
Ka Hunter tegi enda toiduga algust. See oli täpselt selline nagu ta mäletas. Enda valikuga võis noormees rahul olla. Muidugi oleks kena kui söök nii tuline ei oleks, aga küll ta siin väljas kiiresti jahtub. "Usu mind, nad on," lausus poiss, kui enda suutäie korralikult alla oli neelanud. "See oleks päris lahe. Natuke sarnane minu restoranide katsumusega," sõnas nooruk, "mingi selline film oli ka kunagi... Mu ema vaatas seda lausa mitu korda. Mingi Julie ja... Juliet?" Tüüp mäletas, et seal oli kaks sarnast naise nime, aga see oli ka kõik. Ta oli seda filmi natuke ema kõrvalt vaadanud, aga eriti ta sellesse ei süvenenud.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Nov 11, 2013 21:43:05 GMT 2
Simona meelest oli see just hea, et söök natuke kuum oli, sest see teeb seest ka nüüd natuke soojemaks ja siis pole väljas eriti külm olla ka. Muidugi tuleb kähku süüa, sest vastasel juhul jahtub see päris ära ja siis võib süüa juba praadi, millel vaat et jääkirmegi peal on. "See, et mina tahan need sinu kingitud raamatud kaanest kaaneni läbi teha ja sinu see restoranide jutt, mis sa just rääkisid?" üritas tüdruk Hunteri jutust aru saada. "Ja kui ma selle teoks peaks tegema, siis paku, kus ma alla annan... kui annan?" Samas ei tundunud need raamatud nii paksud, kuid kui sealt iga päev midagi teha, läheb see päris kulukaks ja Simona just sellist luksust endale lubada ei saanud. Ta pidi lugema pea iga kopikat, kuigi natuke kergemaks tegi nende olukorda see, et paps käis tööl. "Mis film?" kortsutas neiu kulmu, saamata aru, millisest filmist Hunter räägib. Tüdrukule endale ka midagi sarnast just ette ei tulnud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2013 22:07:37 GMT 2
"Mhm," noogutas Hunter, kellele ei tulnud enam üldse uudisena see, kui ta Simonale midagi kordama pidi või neiu ise tema sõnu kordas, et tähendusest aru saada. Poisi jaoks tuli see juba nii loomulikult, et ta oli sellega harjunud. "Hmm... ma loodan, et sa ei anna," muigas poiss, "aga võibolla hakkab see rahakotile nagu minu ettevõtmise puhul, sest koostisosad on ikkagi kallid. Vähemalt mõned. "Ma ei tea ise ka päris täpselt, aga mu mamps vaatas seda. Mul peaks see kodus isegi DVD'na olemas olema. Ma võin sulle selle plaadi tuua või vaata ise netist, sest minu arvates oli selle nimi Julie ja Juliet," seletas nooruk.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Nov 11, 2013 22:14:38 GMT 2
"Huvitav, et sa just selle peale tulid, sest ma ei arvanud, et minu mõte nii sarnane selle sinu omaga oli," naeris Simona, kes ei mõelnudki, et kõikide Tree Hilli restoranide läbikäimine ning kokaraamatu kaanest kaaneni küpsetamine sisuliselst nii sarnased tegevused on. "Ma ei tahaks alla anda, seega ma ei sea endale mingit ajapiirangut. See tulekski nii võimaluste piires. Kolm aastat oleks aga päris hea juba, siis ma oskaksin vähemalt keskkooli lõpuks süüa teha," rääkis neiu, sest kolm aastat selleks tundus päris reaalne. Võib-olla saab ta vahepeal töökoha ja siis saab ehk rohkem asju endale lubada, kuna teenib oma raha. "Ma esimest korda kuulen sellest filmist, nii et ma võin ta ju tirida," kehitas Mona õlgu ja võttis oma taldrikult järgmise ampsu. "Aga ma tunnen oma emast puudust," tunnistas tüdruk, kui Hunter juba mitmendat korda enda ema mainis. Simona ei saa nüüd enam kunagi emaga mõnda filmi vaadata või isegi šoppama minna.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2013 22:32:51 GMT 2
Hunter kehitas süütult õlgu ning peitis muige mahlaklaasi taha, mille ta enda suule tõstis. "See on hea mõte," oli noormees päri, asetades klaasi tagasi lauale. Ajaline piirang tekitab ainult pingeid. Pealegi on Simonal ju niigi kool, kus on pidevalt igasugused tähtajad. "Ma arvan, et see võib sulle isegi meeldida," pakkus Hunter, sest kui talle söögitegemine, romantika ja natuke nalja meeldib, siis peaks kõik täiuslik olema. Kuulnud näitsiku ülestunnistust, muutus poiss pisut kohmakaks, sest ta ei osanud sellele reageerida. "See on täiesti inimlik kedagi igatseda," sõnas poiss viimaks vaiksemalt, "ma vabandan, kui ma... tead küll." Ta ei olnud tegelikult kindel, et Mona sai aru, aga ta lootis.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Nov 11, 2013 22:40:23 GMT 2
"Kui mul see kunagi läbi ka peaks minema, siis tuleb tähistada," muigas Simona, sest tema jaoks on see päris suur asi, millega hakkama saada. "Aga ütle mulle lühidalt, millest see räägib," palus neiu, kuigi väga palju spoilereid ta ka ei tahtnud. Lihtsalt mingi üldine jutt oleks juba päris hea, et ta teaks, mida sellelt filmilt üldse oodata. "Pole midagi... lihtsalt... mõnikord ma mõtlengi, et ta võiks siin olla," seletas Simona, kuid ei tahtnud sellel teemal rohkem rääkida. Tegelikult tahaks ta ema hauale minna, kuid seda saab ta alles siis teha, kui kodumaale satub. "Ja kui jutt juba filmidele läks, siis millised filmid sulle meeldivad?" vahetas tüdruk teemat, et mitte seda ilusat õhtut nende kurbade mõtetega rikkuda.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2013 22:50:03 GMT 2
"Kindlasti," muigas Hunter. Teevad peo tüdruku parimate paladega, mis ta sellest raamatust tegi. "Seal on üks naine ja siis ta hakkab ka raamatut kaanest kaaneni läbi küpsetama, aga ta peab selle khta blogiga ka ja siis paralleelselt käib jutt selle sama kokaraamatu autori elust. Ühe tegelase nimi ongi siis Julia ja teine Juliet," üritas poiss kiirelt ja lihtsalt midagi üldist neiule selgeks teha. See vist ütles juba päris palju selle kohta. Hunter mõistis Monat ning noogutas toetavalt. Tal olid küll mõlemad vanemad olemas, aga ta võis ette kujutada, kui raske tüdrukul tegelikult on. "Ma ei teagi... loomafilmid, mõned dokumentaalid, vahel ka action või õudukad. Ma ei tea... ma vaatan suht kõike, mis mulle natukenegi vaadatav tundub," kehitas kutt enda õlgu, "ja sulle endale?"
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Nov 11, 2013 22:58:21 GMT 2
"See on hea inspiratsioon, aga ma ise küll ei arva, et selle kohta blogi pidama hakkan. Ma pole just eriline blogiinimene. Kui tahangi kirjutada, siis heal juhul sahtlipõhja midagi," rääkis Simona, olles kindel, et vaatab enne selle filmi läbi, kui oma ettevõtmise juurde asub. See tundub tõesti selline film, mis tüdrukule isegi meeldida võiks. "Mulle hullult meeldivad need Nicholas Sparksi filmid, eriti "Walk to Remember"," vastas neiu. Seda filmi oli ta juba teab kui palju kordi vaadanud, aga ikka ajas see ta nutma. "Ja kui Sparks kõrvale jätta, siis üldiselt on need romantilised filmid ikka väga minu teema, aga samas meeldivad mullegi õudukad ja komöödiad." Simona puhul ei arvaks ehk kunagi, et talle õudukad meeldivad, sest ta oligi selline pealtnäha vaikne ja arglik tüdruk. "Actioni vastu pole mul ka midagi, aga need dokumentaalid täitsa olenevad. Need ajaloolised dokumentaalid on minu arvates päris huvitavad, kus räägitakse nendest maailmasõdadest ja vangilaagritest." Jah, Simona oli alati natukene ajaloohuviline olnud ja üldiselt kuulus see õppeaine ka tüdruku lemmikute hulka, ehkki tänane referaat pani küll pea lõpuks tuikama.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2013 23:26:05 GMT 2
"Tegelikult oleks ju lahe seda kõike jäädvustada, aga seda saaks ka näiteks albumi või isikliku päeviku näol teha," sõnas poiss, kes ka ise mingi blogija ei ole. See lihtsalt pole temale. "Kuna ma olen kasvanud üles nelja vennaga, siis sa võid oletada, et ma ei ole eriti tema filmidega kursis," muigas Hunter. Ta teadis, kes see tüüp oli ja ta teadis paari filmi, aga see oli ka kõik. "Väga vähe on vist neid tüdrukuid, kellele romantika ei meeldi," kommenteeris Hunter. Okei, Millie oleks ilmselt üks erand. "Jah, nende dokumentaalidega on nii, et mõnikord trehvab mõni hea," noogutas poiss. Üldiselt talle koolis küll ajalugu ei meeldi väga ja seega vaatab ta pigem loodusedokumentaale.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Nov 11, 2013 23:31:29 GMT 2
"Jee, ma saan köögis jahuse ninaga selfiesid klõpsida, kui just sina mulle mingi toidu tegemisel seltsiks ei ole," muigas Simona. Tegelikult oli tal ju Twitter ning selleks võib teha ka Instagrami, et see kõik jäädvustada, mis nende kokaraamatutega seondub. Kõik riputavad ju enda tehtud toitudest mõnikord kuskile pilte. "Mina igatahes varun alati kõvasti taskurätte, kui Sparksi filmideks läheb," lausus Simona, kuigi arvas, et Hunter jääks pigem magama nende ajal. "Aga sa vaatad muidu mingeid sarju ka?" uuris tüdruk ja võttis lonksu oma mahlast.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2013 23:36:32 GMT 2
Hunter turtsatas ja hakkas naerma. Tjah, need selfied. Huvitav, kuidas neid kauges tulevikus kutsuma hakatakse, kui need noored neiud nendel piltidel juba emad on. Paras mõtlemisaine. "Olen seda kuulnud jah, et tüdrukud neid filme ikka ilma nutmata vaadata ei suuda," muigas noormees. Kes teab, äkki vaatab ta ise ka kunagi mõne Sparksi filmi ära, aga hetkel see tal küll plaanis ei ole. "Midagi väga järjepidevalt ma ei vaata, aga kui sattun siis Supernaturali ja Arrowt. Hiljuti oli mingi Tomorrow People ka, mis huvitav tundus," sõnas nooruk.
|
|